Sollerodtrafikskole Anmeldelser

4,9

Asim og Søllerød Trafikskole er fantastiske. De får mine bedste anbefalinger herfra. De er høj klasse og ¨Value for Money¨. Asim er en mester i at tilpasse niveauet til den enkelt, og identificere de... Se mere

Bedste forløb jeg kunne tænke mig! Jeg startede i d. 24 august og bestod min køreprøve d. 15 december. Jeg kunne ikke have tænkt mig et mere smooth forløb. Hvis man er engageret og sørger for at få s... Se mere

Jeg fandt denne køreskole, grundet de højroste anmeldelser. Jeg kan kun bekræfte hvert et ord! Jeg havde kørelæreren Hamayon, og jeg fik meget ud af lektionerne. Efter de anbefaldede køretimer, ble... Se mere

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

2 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Rigtig god køreskole

Rigtig god køreskole. Kan helt klart anbefales.

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Søllerød trafikskole. Min kørelærer Issa, var super professionel og gjorde kørslen og køretimerne rigtigt trygge. Det var altid fedt at køre med Issa, fordi vi kunne sidde og snakke om al verdens ting og have det sjovt, samtidig med at jeg lærte en hel masse. Han var også super hurtig til at booke prøver til mig, og gjorde mig sikker på at jeg var helt klar til det. Jeg har kun gode ting at sige om Issa og Søllerød Trafikskole. Det har været en fornøjelse og en super god oplevelse at tage mit kørekort hos dem og Issa er en helt igennem fantastisk kørelærer. Kan helt klart anbefales.

Tusind tak til køreskolen og især kæmpe tak til Issa.

6. maj 2021

Kan stærkt Anbefales

Kan stærkt Anbefales

Søllerød Trafikskole er en rigtig god skole.Den kan klart anbefales. Alle er meget flinke og villige til at hjælpe. Min kørelærer Malik var helt fantastisk. Han er meget professionel og man lære super meget under hans Køretimer. Han var nem at aftale køretimer med og vil altid ens bedste. Malik er også en person som man med det samme føler sig sikker og tryg ved. Han er også super hyggelig at køre med fordi han er nem at snakke med og man får nogle rigtig gode snakke sammen. Jeg bestod køreprøven første gang. Malik fortjener helt klart 10 stjerner hvis man kunne give det.

Tusind tak til Søllerød Trafikskole og specielt tak til Malik.

4. maj 2021

Kan stærkt anbefales

Kan stærkt anbefales

Man kommer hurtigt igennem forløbet. Min kørerlærer Abbas var super flink og hurtig til at svare og var villig til at finde køretimer der også passer til ens dagligdag. Meget professionelt og gode instruktioner under kørsel. Fik teoriprøve og køreprøve med det samme og bestod første gang til begge prøver. Man kunne mærke at køreskolen og kørelærer var ligeså investeret i dit forløb, som man selv var.

Tak til Abbas og tak til køreskolen.

29. april 2021

Mehmet er en fantastisk kørelære

Jeg havde en super god oplevelse med Søllerød Trafikskole, ikke mindst på grund af min dygtige kørelære Mehmet. Køreskolen var hurtig til at finde tider og de var søde, så generelt bare en god oplevelse.
Jeg vil helt klart anbefale Mehmet som kørelære, han var dygtig til sit job, men samtidigt også hyggelig at køre med.

29. april 2021

En klar positiv oplevelse!

Jeg afsluttede for nyligt mit forløb hos Søllerød Trafikskole, både med teoretisk- og praktisk prøve i første hug. Trods corona, har det været en positiv oplevelse jeg har kunne tage med mig videre. Jeg havde chefen Malik som kørelærer, og må indrømme at det har været nogle sjove og berigende køretimer. Hvis du desuden træner fitness, skal Malik nok også sørge for at give dig lidt tips med på vejen.

27. april 2021

Alt i alt en super god oplevelse og et…

Alt i alt en super god oplevelse og et rigtig gode kørelærer som har styr på deres ting. Jeg havde Issa som kørelærer og var utrolig glad for ham som person og min kørelærer. Han vil rigtig gerne have sine elever til at lykkedes og det skinner rigtig meget igennem. Han er tålmodig men også målrettet, og jeg gik op og bestod i første huk fordi han var en rigtig god støtte. Derudover synes jeg at forløbet var så smerefrit som det kunne være også herunder corona og jeg fik hurtig både teoriprøve og køreprøve.

27. april 2021

Dejlig køreskole

Fantastiske kørelærer især Issa og Hamayon. Jeg har nogen diagnoser som gør at jeg har svært ved at være sammen med andre mennesker, så det var meget rart at de tog nogen særlige hensyn til mig. Min køreskole var nede ved Nærum, hvor Ali sidder, Ali tog mig ind i skolen med åbne arme selvom jeg er anderledes, han er super flink. Men en af problemerne jeg kan huske var selve teori lokalen, det var meget smalt og vi var meget tæt på hinanden, som gjorde mig rigtig utryg, ud over det larmede de andre elever vildt meget. Det er den eneste grund til jeg ikke giver den 5 stjerner, der var faktisk rigtig mange gange hvor jeg bare havde lyst til at gå. Men, hvad der stoppede mig fra at træde ud af døren var Hamayon, han er bare så dygtige og en fantastisk teori lærer som blev ved med at proppe mig fuld med informationer, der var spændene og sjovt i hvert fald for mig. Min kørelærer var Issa, kan helt klart anbefale ham. Han var helt rolig i starten som gjorde mig vildt tryg, ligesom Hamayon er Issa vildt dygtig i selve trafikken og teori. Jeg har haft nogen fantastiske oplevelser med Issa, og har bare været i alt sindssyg sjovt at lærer ham at kende. Issa er hurtig til at bestille prøver til dig, jeg blev færdig på næsten 3 måneder og det her er med corona tider. Jeg kan huske da Issa havde bestilt min køreprøve, var han meget fokuseret på at jeg bestod min prøve første gang, så han kunne godt være sur hvis man pluslige begyndt at lave nogen fejl. Issa kan også blive meget sur hvis du bruger tid på noget andet, fordi du spilder din køretid. og fordi vi var inde i en bil og vi var tæt på hinanden var det rigtig ubehageligt. Men som sagt han vil havde at man bestå første gang, så han tænker altså virkelig meget på en. Jeg er super taknemlig for at havde fået dig Issa. Vi har haft sjove tider hvor vi har hyggede og snakkede/spiste sammen. Husk Issa det er ikke farvel men på gensyn :)

30. december 2020

Fantastisk køreskole

Søllerød trafiksole kan varmt anbefales. Jeg startede på en anden køreskole, men efter manglende interesse fra køreskolen, valgte jeg at skifte. Jeg havde gået og ventet på en køreprøve i 3 måneder og fik intet svar. Jeg havde fået Søllerød trafikskole anbefalet, og skiftede så derhen. Det var en helt anden oplevelse at få. Min kørelære Issa var 100% klar på at få mig op til en køreprøve, og gjorde det på blot 15 dage. Virkelig fantastisk arbejde fra hans side. En virkelig fantastisk kørelære.

10. december 2020

Kan klart anbefales!

Søllerød Trafikskole kan klart anbefales. Havde Mehmet som kørelærer.
Han er rigtig god og han fandt teori- og praktiskprøve super hurtigt, hvilket gjorde forløbet effektivt.
Havde derudover Hamayon, som teorilærer, som også er super dygtig og god til at gøre teoritimerne spændende.

8. december 2020

Super god køreskole

Jeg havde en super god oplevelse med trafikskolen, hvor jeg hurtigt kom igennem teoritimerne, hvor jeg havde nogle lærere som gjorde undervisningen til lidt mere end bare at sidde og se kedelige videoer, som køreskoleelever skal igennem.
Jeg havde også to super gode kørelærere, Ali og Mehmet Taran, som viste mig rigtig godt rundt i området, hvor jeg skulle køre, og som lærte alle de smarte tricks til at bestå prøven.

7. december 2020

God køreskole

God køreskole. Både teori- og praktisk undervisning var i top. Jeg havde Abbas som kørelærer, og han var altid tålmodig og overbærende. Jeg bestod begge prøver første gang.
Alt i alt i en god oplevelse.

26. november 2020

Issa en fantastisk kørerlære

Jeg har haft et helt igennem fantastisk forløb med nok den bedste kører lærer i danmark. Jeg startede lige i slutningen af sommerferien vel vidende at corona presset ville gøre det svært at gøre det på de 3 måneder, men da jeg endelig kom igang og skulle ud og kører første gang var jeg ekstremt nervøs. Issa tog dog bare hånd om det startede langsomt ud og bookede alle mine kørertime på stedet, det gjorde jeg kunne lægge det ind i min kalender ikke noget med uventet at få en tid eller ligepludselig ændre planer, mega smart hvis du spørger mig. Da vi skulle ud og kører tog Issa pedalerne de første 10 minutter og bare lige lade dig føle bilen og lærer dig lidt at kende. Issa er et åben og meget socialt menneske og der er altid en pisse fed stemning i bilen. Jeg fuldtes med min barndoms ven marcus gennem hele forløbet og det tog Både Ali og Issa hensyn til. Ali gav os begge Issa som kører lærer og Issa selv skaffede od teoriprøver med en dags mellemrum og den første kørerprøve samme dag. Selv med corona presset formåede Issa at skaffe kørerprøver til os begge to inden for de tre måneder. Derudover skaffede han mig to ekstra på blot en uge da jeg dumpede på nogle dumme fejl. Han gav mig ikke engang ekstra timer efter den første prøve fordi han vidste jeg godt kunne kører bilen. Issa er den mest 100% ærlige kørerlære du kommer til at få, han tog virkelig god hånd om både mig og Marcus. Derudover havde jeg også enormt fede teori timer med Hamayon. Han har en humor som ingen anden mega sjov og der er aldrig en kedelig time når du Hamayon som teori lære.

12. november 2020

Fantastisk forløb

Super god oplevelse med Issa som kørelærer. Super god og intensiv undervisning med massere af sjove historier. Han var super god til, at vejlede mig og dermed, gøre mig klar til køreprøven.
Jeg kan varmt anbefale Issa som kørelærer. Og Søllerødtrafikskole

2. november 2020

Fænomenal god oplevelse.

Fænomenal god oplevelse med min kørelærer Issa. God og intensiv undervisning som også var fantastisk hyggeligt hver gang, det bedste af to verdener. Super god til at vejlede mig til at være rolig og klar til den praktiske køreprøve. Kan højt anbefales.

31. oktober 2020

Frarådes
Vi har opgivet at modtage de ca. 8000 kr som Søllerød trafikskole skylder os jf. Ankenævnets kendelse.

Frarådes
Den 01. februar 2016 afsagde Ankenævnet en kendelse, der ikke er efterlevet, indklagede:

Søllerød Trafikskole Aps / Farum Trafikskole ApS
Rådhustorvet 5-7, 2. sal
3520 Farum

25. oktober 2020

Kan helt klart anbefales!

Jeg kan klart anbefale Søllerød trafikskole.
Jeg havde Abbas som kørerlærer, han er super sød og er rigtig god til at vejlede en. Jeg bestod teori og køreprøve første gang.

21. oktober 2020

Super køreskole !

Har d.d. fået kørekort efter et fint forløb hos Søllerød Trafikskole med Asim som kørerlærer. Særligt Asim er en virkelig dygtig lærer, der formidler klart og pædagogisk, herunder afstemt efter den enkelte elevs behov. (Jeg gennemførte forløbet i en sen alder, 41, men Asim fandt hurtigt ind til, hvordan jeg bedst tager tingene ind.)
// Lars, Holte

20. oktober 2020