Sollerodtrafikskole Anmeldelser 147

4,9

Har d.d. fået kørekort efter et fint forløb hos Søllerød Trafikskole med Asim som kørerlærer. Særligt Asim er en virkelig dygtig lærer, der formidler klart og pædagogisk, herunder afstemt efter den e... Se mere

Bedste forløb jeg kunne tænke mig! Jeg startede i d. 24 august og bestod min køreprøve d. 15 december. Jeg kunne ikke have tænkt mig et mere smooth forløb. Hvis man er engageret og sørger for at få s... Se mere

Jeg fandt denne køreskole, grundet de højroste anmeldelser. Jeg kan kun bekræfte hvert et ord! Jeg havde kørelæreren Hamayon, og jeg fik meget ud af lektionerne. Efter de anbefaldede køretimer, ble... Se mere

4,9

DANMARKSMESTER I KØRESKOLE :)

Asim og Søllerød Trafikskole er fantastiske. De får mine bedste anbefalinger herfra. De er høj klasse og ¨Value for Money¨. Asim er en mester i at tilpasse niveauet til den enkelt, og identificere de forbedringspunkter man har, både i teorien som i praksis. Man får virkelig mange gode råd og informationer, der ikke bare får dig til at bestå prøverne, men ligeledes gør dig til en rigtig god chauffør i trafikken.

22. oktober 2025

Virkelig god køreskole

Virkelig god køreskole. Jeg havde et lynforløb og færdiggjorde mit forløb på 5,5 uge. Jeg tog både teori og køreprøven i første forsøg og det kunne jeg ikke have gjort uden min kørerlærer Asim. Rigtig god kørerlærer der gav god undervisning både til teori og køretimer. Asim var god til at spørge ind til køretimer og fed af køre sammen med. Kan rigtig godt
anbefale Søllerød trafikskole og især Asim

2. juni 2025

Enormt tilfredstillende forløb

Forløbet var fantastisk. Jeg bestod både teoriprøven og køreprøven på første forsøg. Jeg havde Ali, som kørelærer, som var nem at planlægge køretimer med på trods af, at jeg arbejder fuldtid. Indholdet var godt og forberedelsen til prøverne var lige i skabet.

31. oktober 2024

jeg havde Issa som kørelærer

jeg havde Issa som kørelærer, som var en arrangeret kørelære, der var hyggelig og virkelig dygtig og hjalp mig meget igennem mit forløb. Kan klart anbefale ham. :)

fantastisk skole, klart anbefaling

17. maj 2024

Super køreskole

Jeg vil rose køreskolen for den positive oplevelse. Jeg bestod teori og køreprøve første gang, som jeg er rigtig taknemlig for.
Jeg havde Issa som kørelærer og det var en super oplevelse. Han er tålmodig og forståelig, hvilket hjalp med at bygge tillid bag rettet.

11. juli 2024

Hjælpsomme kørelærere - varm anbefaling

Hele forløbet med Søllerød trafikskole har været super godt - og effektivt. Min datter bestod både teori og køreprøven 1 gang - fik kørekort på 3 mdr.
Hun var så heldig at få Hamayon som kørelærer. Han er virkelig empatisk og rar og var en kæmpe hjælp med gode råd op til køreprøven! Tak Hamayon og Søllerød trafikskole. Kæmpe anbefaling herfra!

26. april 2024

Ali og Asim var super dygtige og hjælpsomme

Ali og Asim var super dygtige og hjalp mig med at få mit kørekort hurtigt.

Jeg havde behov for et kørekort hurtigt inden jeg skulle starte på nyt arbejde og var færdig på cirka 1 1/2 måned som lyn elev. God teoriundervisning og køreundervisning. Kæmper alt hvad de kan for at man får tider på diverse steder så hurtigt man kan komme til booker de og samtidig holder øje med afbud så man kan blive hurtigere færdig.

Tak for tålmodigheden og tak for alt.

Det er nr 3 gang jeg prøver at tage kørekort og har ALDRIG bestået teori eller køreprøve i første huk ved andre så tak for jeg gjorde dette trods eksamensangst m.m

13. marts 2024

det tog 7 måneder startede marts bestod…

det tog 7 måneder startede marts bestod min teoriprøver den 14 juni og bestod køreprøven den 23 oktober. synes ikke min kørelære var den bedste, han råbt af og gav op vis jeg ikke kunne finde ud af det. han sad med sin telefon hele køretimen. synes min teorilære var god. men lære mere af min mor end min kørelære. Da jeg bestod min køreprøve var han mere skuffet end glad. Han gå kun efter pengeIkke professionel, blev råbt og blev kaldt dumt op til flere gange. De tag ikke hensyn til vis du har en diagnose. Har lært mig ingenting, vis min mor og kæreste ikke have lært mig at køre bil, havde jeg aldrig fået kørekort. Asim er ikke en god kørelærer vis du har autisme

21. marts 2023

Bedste køreskole

Bedste køreskole

Bedste kørelærer (Hamayon) og bedste skole hvor jeg fik alt den hjælp jeg havde brug for til at bestå køreprøven og teoriprøven på første hug.

27. juni 2023

Klar anbefaling til dem som ønsker et kørekort

Hele forløbet med Søllerød trafikskole har været super godt. Jeg var så heldig at få Hamayon som kørelære. Han er virkelig empatisk og rar og var en kæmpe hjælp med at dulme nerverne op til køreprøven! Tak Hamayon og Søllerød trafikskole. Kæmpe anbefaling herfra!

27. september 2023

Tryghed, - og med topklasse kørelærer :0)

Som forælder til “køreklar” teenager, så vil jeg absolut give alle mine anbefalinger til Søllerød Trafikskole.

Jeg har følt en tryghed ved at lade min teenager tage kørekort hos Søllerød Trafikskole under kyndige vinger hos kørelærer Issa.
Issa er empatisk, vejleder sine elever, - og er iøvrigt god til at tage gas på en nervøs forælder, der tålmodigt venter på, om køreprøven er bestået for den nye fremtidige teenager-bilist :0)

De største anbefalinger herfra!

18. september 2023

Kan varmt anbefale!

Kan varmt anbefale!
Søllerødtrafikskole har været helt fantastiske! Min kørelære Hamayon som både var hyggelig og lærerig, har helt klart været grunden til at jeg kunne bestå føste forsøg. Og både med teori- og køreprøve fandt de hurtigt en frem. Uden tivl en god køreskole!

17. august 2023

Har taget kørekort lidt senere i livet…

Har taget kørekort lidt senere i livet end de fleste. Var derfor noget nervøs for forløbet, men det var der ingen grund til. Havde nogle hyggelige og lærerige køretimer med Hamayon:) og alt i alt et super godt forløb, med både teori og den praktiske prøve bestået i første forsøg.

12. september 2023

Søllerød køreskole er klart den bedste

Søllerød køreskole er klart den bedste køreskole og det er ikke noget jeg bare siger. Jeg kom fra en køreskole hvor jeg blev talt meget ned til at kørelæreren og mistede al selvtillid hvorefter jeg så skiftede til Søllerød køreskole. Det var et helt andet miljø hvor både teori og køretimer var sjove. Jeg ved ikke hvordan men man sad og grinte til teorilektionerne. Jeg vil også give et shout out til Issa som kørelærer for hold dog kæft han er den bedste kørelærer nogensinde. Han gav mig selvtilliden tilbage og vi sad bare og sludrede da vi var ude og kører. Han har også nogle sindssyge historier. Så vil klart rekommandere Søllerød køreskole.

9. maj 2023

Super forløb

Jeg kom til Søllerød Trafikskole for at færdiggøre mit forløb da jeg havde været oppe til prøve og dumpet fire gange (med en anden skole/lærer, i KBH).

Jeg fik forslået Issa, og det kunne jeg ikke være mere glad for! Vildt dygtig lærer, som også skulle tage højde for min svære baggrund (ændre mine dårlige vaner samt det massive stress fra mine tidligere prøver). Han fik bikset et super forløb sammen for mig, for at nå at komme igennem til prøve.

Jeg mødtes med ham for at køre første gang i start Juni, og var oppe til prøve 19. juli og bestod!

Issa var tålmodig, god til at lære fra sig, og empatisk - han sætter virkeligt mennesker først. Han var god til at tale mig igennem mit stress og emotionelle situation. Jeg stod et enormt presset sted, men hver gang jeg skulle ud og køre med Issa var det en ren fornøjelse. Jeg ville ikke havde fået mit kørekort idag hvis det ikke havde været for ham.

Tak til Issa og Søllerød Trafikskole!

19. juli 2023

Er dette din virksomhed?