Asim og Søllerød Trafikskole er fantastiske. De får mine bedste anbefalinger herfra. De er høj klasse og ¨Value for Money¨. Asim er en mester i at tilpasse niveauet til den enkelt, og identificere de... Se mere
Har d.d. fået kørekort efter et fint forløb hos Søllerød Trafikskole med Asim som kørerlærer. Særligt Asim er en virkelig dygtig lærer, der formidler klart og pædagogisk, herunder afstemt efter den e... Se mere
Bedste forløb jeg kunne tænke mig! Jeg startede i d. 24 august og bestod min køreprøve d. 15 december. Jeg kunne ikke have tænkt mig et mere smooth forløb. Hvis man er engageret og sørger for at få s... Se mere
Jeg fandt denne køreskole, grundet de højroste anmeldelser. Jeg kan kun bekræfte hvert et ord! Jeg havde kørelæreren Hamayon, og jeg fik meget ud af lektionerne. Efter de anbefaldede køretimer, ble... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Anbefaler Malik som kørelære- ingen…
Anbefaler Malik som kørelære- ingen fortrydelse
Super god køreskole
Super god køreskole. Kan virkelig anbefale Hamayon som kørelærer. Rolig, og god til at lære fra sig. Han giver dig den bedste mulig chance for at bestå første gang. En rigtig god oplevelse.
God uddannelse
Bestod både teori og køreprøve i første forsøg, selvom corona kom lidt i vejen for det hele. Jeg havde Asim som kørelærer.
MEGA god køreskole!!!
MEGA god køreskole!!!
Kan klart anbefales og rigtig gode lære.
Jeg anbefaler ikke Søllerød…
Jeg anbefaler ikke Søllerød trafikskole.
Teoriundervisningen bestod delvis af undervisning fysisk og også på en computerskærm, hvor teorilæreren imens kunne sidde og slappe af. Dette førte til at jeg dumpede teoriprøver.
Min kørelærer, Ali er jeg er bestemt ikke tilfreds med. I køreundervisningen var han yderst fraværende, hvor hans fokus var på mobilspil, opkald med kammerater og meget andet, som ikke havde noget med køreundervisningen at gøre. Jeg dumpede også køreprøve. Ekstra kørelektioner blev betalt med kontant og der var INGEN andre muligheder.
Derudover er kommunikationen med Ali også dybt ubehagelig. Et eksempel er en dag, hvor jeg er et par minutter forsinket til køretimen, hvor jeg informerer Ali om det. Beskeden jeg får tilbage er "Din tid. Dine Penge. Din Prøve. Jeg er ligeglad, så kan jeg slappe af mens jeg får løn". En yderst flabet besked, for at jeg var en smugle forsinket.
Derudover kommer han endda selv for sent til køretimerne omkring 80% af gangene og sluttede før tid. Det vil sige jeg egentlig ikke fik den køretid, jeg betalte for.
Det hele endte med, at jeg skiftede køreskole inden køreprøven, grundet det dårlige samarbejde med Ali.
Jeg anbefaler ikke Ali og Søllerød trafikskole.
Stor ros til Issa
Jeg har netop bestået min køreprøve i dag og jeg kan kun takke Issa for det. Han er en super dygtig kørelærer, der også er rigtig god til at danne et godt forhold til sine elever. Alle de gange jeg har kørt med Issa har han altid haft et smil på læben som smitter af, han er god til at kørslen rar for en og er med til at gøre en tryg bag rettet de første par gange. Jeg kan derfor kun anbefale at tage kørekort hos Søllerød trafikskole og Issa som din fremtidige kørelærer.
Tog "tryghedstimer" og det var super
Tog "tryghedstimer" og det var super! Kørte med Ali
Fremragende køreskole og de mest sjove…
Fremragende køreskole og de mest sjove og bedste kørerlærer ( Ali, Asim og Malik) det er dem jeg har haft. VIL RÅDE ALLE TIL DENNE KØRESKOLE.
Hurtigt forløb intet at klage over.
Hurtigt forløb intet at klage over.
Søllerødtrafik skole, har kun venlige og inteligente kørelærer. Særligt Issa som ikke bare er en god kørelærer, men også en person der er sød og nem og snakke med. Jeg ville klart anbefale søllerødtrafik skole og Issa som kørerlærer:)
Malik Bedste lærer man ku få
Fantastisk forløb
Tak til Issa for et godt forløb! Han er en super dygtig kørelærer, som jeg klart kan anbefale. Han gjorde køretimerne rigtig hyggelige, og var derudover god til at vejlede en, så man blev klar til køreprøven. Han var hurtigt til, at finde prøver, og var også rigtig god til, at berolige en op til køreprøven, så man ikke var så nervøs.
Fantastisk forløb med Issa!
Altid en fed og skøn oplevelse at køre med Issa!
Han er altid glad, imødekommende, tålmodig og super dygtig til at lære fra sig, og derudover også en fantastisk støtte op til køreprøven!
Kan kun anbefale Søllerød trafikskole og Issa som kørelære.
Skøn køreskole
Skøn køreskole!
Malik er den bedste kørerlærer man kan forestille sig. Altid klar, hjælpsom, og fleksibel. En god lærer med meget tålmodighed og masser af humor med på vejen
Tak, for en dejlig oplevelse!
Et langt, men godt eventyr
Det kan godt være, at det har taget noget tid grundet corona, men hele forløbet har været rigtig godt! Malik var der lige fra starten og har fuldt mig gennem hele mit forløb!
Malik er den bedste, da han hjalp mig føle mig sikker og stole mere på mig selv i bilen!
Malik er manden
Malik er manden
Malik er virkelig en man skal håbe på at få som ens kørelære hvis man vælger at tage kørekort hos Sollerodtrafikskole. Han er super til at starte samtaler, er mega chill og med hans mange års erfaring er han også klar på at tage den seriøse hat på og guide en i mål. Jeg har virkelig været glad for at have fået Malik som min kørelære og det bliver du også!
Issa har været super god og hyggelig at…
Issa har været super god og hyggelig at køre med. Kan fuldt ud anbefale Søllerød trafikskole som din køreskole. Har haft et virkelig godt forløb, både til kørsel og det teoretiske🔥
Mega god køreskole
Mega god køreskole.
Issa var en top nice kørerlærer, han var virkelig tålmodig, dygtig og imødekommende til at få lært en tingene til at kunne bestå i første hug. Kæmpe ros herfra. Jeg ville ikke have ønsket en anden ihvertfald.
Brandvarm køreskole
Brandvarm køreskole
Elskede Malik som ikke kun har hjulpet mig med at lære at køre god bil, han har også være grineren at køre med, da han har uendelige af gode røverhistorier fra hans unge dage. Helt igennem sulid oplevelse.
Bedste køreskole derude
Fik kørt hele forløbet igennem med stor fornøjelse og lærerige samtaler. Ikke nogle bedre end kørelærer Malik, hvis nogle skulle spørge, han sørgede for jeg bestod første gang begge prøver.
Tak for super forløb!!
Bedste forløb jeg kunne tænke mig!
Bedste forløb jeg kunne tænke mig!
Jeg startede i d. 24 august og bestod min køreprøve d. 15 december. Jeg kunne ikke have tænkt mig et mere smooth forløb. Hvis man er engageret og sørger for at få styr på sine papirer, så er søllerød trafikskole et skide godt sted at tage kørekort. Jeg vil også stort anbefale Hamayon som kørelære, han er regelret og ordentligt, men samtidig også super hyggelig at køre med. Kæmpe GO herfra!