Perfekt produkt (SV14) Leverings tid overholdt Jeg hade valgt "selvhenter" hos Solarventi, her kunne man godt forbedre information omkring afhentning (tidspunkter og andet praktisk info) (ville... Se mere

Solvarme med givtig turbulens. Siden Solar Ventis start har mit nordlige (Grønland) samarbejde med firmaet været en god oplevelse / forretning, hvor der altid har været fokus på oplys- ning, h... Se mere

Vores luftsolfanger har holdt fugtniveauet i husets kælder perfekt i nogle måneder nu. Det er et fremragende og ukompliceret produkt: En metalkasse samler energi fra solen og tre blæsere flytter luf... Se mere

Super service ved telefonkontakt af kompetent medarbejder, som kendte til teknikken på 15 år gammelt system, og derfor kunne vejlede til korrekt reservedelskøb. Hurtig levering, desværre ikke sendt m... Se mere

1. Energiudstyr og -løsninger
  2. Leverandør af grøn energi
  3. Solenergientreprenør
  4. Leverandør af udstyr til solenergi
  5. Producent af ventilationsudstyr

SolarVenti er soldrevet ventilation der affugter, fjerner lugt og skaber et naturligt indeklima. Vores ventilationsløsninger er både bæredygtige og omkostningseffektive, da vi udnytter solenergi til at yde et effektivt og kraftigt luftskifte. Ligeledes bruges ikke en eneste krone på opvarmning af luften. SolarVenti's anlæg kører derfor uden at belaste din pengepung, og leverer samtidig et positivt tilskud til klodens CO2 regnskab.

4,5

Jeg købte og monterede en SV30 på mit…

Jeg købte og monterede en SV30 på mit sommerhus i januar 2011, altså for 11 år siden.
Efter ca. 1½ års drift blev solcellen udskiftet under garantien,- uden problemer fra Solar Ventis side.
Efter de mange år fungerer min SolarVenti stadig som ny, uden problemer. Altid frisk luft, uden fugtgener, og den bidrager også pænt til husets opvarmning.
Jeg kan på bedste vis anbefale dette produkt til andre sommerhusejere.
NB! Mit sommerhus er på 75m2, opført i 1972.
mvh Jørn Bj. M.

10. februar 2022

Kære Jørn

Mange tusinde tak for din flotte anmeldelse. Med sådan en fin fortælling kan man ikke andet end at trække på smilebåndet 🍀 Det er simpelthen så skønt at læse om din positive oplevelse, som du gennem de sidste 10 år har haft med SolarVenti.

Du er altid velkommen til at tage fat på os, hvis du har spørgsmål eller lyst til at høre nærmere om vores seneste nye produkter.

Jeg ønsker dig en herlig weekend 🌟

Oliver

Jeg er godt tilfreds med min…

Jeg er godt tilfreds med min SolarVenti. Prisen virkede fair, leveringen forløb uden problemer, og den var nem at sætte op. Der har ikke været så meget sol endnu, men når der er, står den lige så fint og blæser varm luft ind 🌞

8. februar 2022

Kære Anders

Mange mange tak for din fine anmeldelse! Din skønne hilsen her på TrustPilot falder på en gråvejrsdag, hvilket blot gør dine ord endnu mere kærkomne.

Jeg håber på mange flere solskinstimer i den kommende tid, så du kan få meget mere glæde af din SolarVenti.

Ha' en dejlig dag ☀️

Oliver

Hurtig og effektiv ved bestilling og levering

Hurtig og effektiv ved bestilling og levering, let at montere.
Gav en indblæsning på op til 45 gr. ind ved 2 gr. ude.

1. februar 2022

Kære Jens

Tusinde tak for din fine anmeldelse!

Det varmer at mærke, at du får det fulde udbytte af din SolarVenti. Jeg håber at du oplever, at de gode resultater bliver endnu bedre, og at du vil nyde godt af et frisk og sundt indeklima derhjemme.

Jeg ønsker dig en herlig weekend 🍀

Oliver

Super hjælp og betjening så vi fik…

Super hjælp og betjening så vi fik udformet en solcelle som kunne placeres et meget vanskeligt sted.
mvh.
Jan Morsing, Bemodan Group

1. januar 2022

Kære Jan

Tusinde tak din meget fine anmeldelse og for de flotte ord med på vejen. Det er skønt, at vi i fællesskab har kunne finde den rette løsning til jeres behov.

Rigtig godt til nytår herfra 🌟

Oliver

Behagelig og hjælpsom betjening.

Behagelig og hjælpsom betjening.
Hurtig levering/opsætning, har overholdt alle aftaler.
Virkning efter opsætning er indtil videre som lovet, så er spændt på/glæder mig til at se/lugte den fulde virkning om noegettid

20. december 2021

Kære kunde

Tusinde tak for din utroligt flotte julehilsen. Jeg bliver så glad, når jeg hører, at forventninger til produkt og installation bliver indfriet. Jeg håber, at du fremover bare bliver endnu mere glad for din SolarVenti.

Fra alle os i SolarVenti ønskes du og dine nærmeste en dejlig jul.

Oliver ☃️

Simpel og velfungerende

Simpel og velfungerende. Tak for god service. Kan ikke være bedre.

16. december 2021

Kære kunde

Tusinde tak for din skønne anmeldelse. Det er utroligt tilfredsstillende at modtage dine meget rosende ord for både for vores service og produkt.

På vegne af hele SolarVenti ønskes du en glædelig jul og et godt nytår 🎄

Oliver

Hurtig levering og en god solfanger dog…

Hurtig levering og en god solfanger dog i den lidt dyre ende.

15. december 2021

Kære kunde

Mange tak for din anmeldelse 🤗

Vi ønsker at indfri alle behov, der måtte være for at investere i en SolarVenti. Derfor udvikler vi hele tiden vores produkter, så vi sikrer den højeste effekt og kvalitet.

Jeg ønsker dig en glædelig jul og et godt nytår ☃️

Oliver

Super service og produktet virker…

Super service og produktet virker solidt og gennemtænkt. Desværre har der endnu ikke været nok solskinstimer til at kunne konstatere om produktet virker efter hensigten, men det tror jeg nu nok det gør (ellers havde jeg jo ikke købt det) :-)

14. december 2021

Kære Lars

Tusinde tak for dine meget flotte roser og for din tiltro til vores produkt.

Selvom vejrguderne ikke har hjulpet os den seneste tid til at påvise den helt store effekt, er jeg ikke et sekund i tvivl om, at du bliver utroligt glad og tilfreds for din SolarVenti. Lad os håbe på at solskinstimerne står i kø for at overvælde os i det nye år!

Jeg ønsker dig en glædelig jul og et godt nytår ☃️

God info om det jeg havde brug for

God info om det jeg havde brug for
Glæder mig til at få den sat op og satser hårdt på at kvaliteten er lige så god som den gamle vi havde :-)

9. december 2021

Kære Henrik

Hvor er det dejligt at læse, at du har fået den information, som du har haft behov for. Mange tak for de pæne ord samt din meget flotte anmeldelse!

Du er velkommen til at komme retur enten til mine kollegaer eller til mig, såfremt der skulle dukke et spørgsmål op.

Jeg ønsker dig en rigtig god weekend 🤗

Der var lidt leveringstid

Der var lidt leveringstid, men produktet fejler ikke noget ! Den virker som den skal !

7. december 2021

Kære Bo

Tusinde tak for din anmeldelse, og tak fordi du har accepteret vores leveringstid.

Jeg er virkelig glad for at høre, at du nu har et produkt fra os, som virker, som det skal.

Meget god service.

6. december 2021

Kære Renata

Tusinde tak for de flotte stjerner! Når man knokler for at yde god service til vores kunder, så er det ekstra skønt at modtage anerkendelse for det.

Jeg ønsker dig en skøn dag 🤗

Professionelt.

Professionelt - også med efterfølgende spørgsmål.

2. december 2021

Kære kunde

Tusinde tak for din anmeldelse, hvor er det dejligt at læse. Vi ønsker, at alle vores kunder kan stille spørgsmål, hvad end spørgsmålet måtte være, vil vi gøre alt hvad vi kan for at give et brugbart svar.

Ha' en dejlig weekend ☃️

Super god service

2. december 2021

Kære Jørgen

Tusinde tak for dine fem stjerner!

Vi er virkelig glade for, at du føler, at du er blevet serviceret på en god måde af os. Vi arbejder hårdt på at kunne give vores kunder de bedste oplevelser.

Jeg ønsker dig en skøn december 🤗

Oliver

God telefon vejledning før køb og god…

God telefon vejledning før køb og god follow up på levering

29. november 2021

Kære Erik

Tusinde tak for din anmeldelse - den betyder rigtig meget for os!

Vi arbejder på at give vores kunder en god oplevelse igennem hele oplevelsen med SolarVenti.

Jeg ønsker dig en skøn dag 🌻

Oliver

Jeg har 9 solarventier kørende på…

Jeg har 9 solarventier kørende på græske ø Symi, og de holder 9 huse tørre og ventilerede

18. november 2021

Kære Palle

Tusinde tak for dine skønne og rosende ord! Din positive oplevelse af SolarVenti betyder utroligt meget for os.

Vi er sikre på, at vi kan gøre et stort bidrag med SolarVenti, og det er dine 9 boliger på Symi isærdeleshed et bevis på.

Rigtig god weekend 🤗

Oliver

Det har været en fornøjelse at handle…

Det har været en fornøjelse at handle med Solar Venti alle aftaler afholdt og min kælder er ikke mere så fugtig og en helt anderledes lugt.

9. november 2021

Kære Aase

YES - tak for din meget gode og berigende beskrivelse af SolarVenti's virkemåde. Vi sætter luftventilation i højsædet, og derfor er jeg utroligt glad for, at du nu har mindre fugt i din kælder, og lugten er blevet helt anderledes.

Jeg håber, at du bliver endnu mere glad og tilfreds for din SolarVenti med tiden 🤩

Er meget tilfreds

Er meget tilfreds, både med produkt og handel
Blev kontaktet for at sikre en leveringsdato der passede os. Produktet ankom på aftalte dag.
God service.

9. november 2021

Kære Hans Chr.

Hold da op - hele to gange fem stjerner! Endnu en gang mange tak for din pæne ord! Det er dejligt at mærke, hvor positiv at du er med henblik på både handel og produkt.

Hver dag arbejder vi hårdt for at give vores kunder de absolut bedste oplevelser, og derfor er det utroligt dejligt at få dine skønne ord med os i rygsækken.

Jeg ønsker dig en god dag 😃

Kære Brix

Tusinde tak for din meget fine anmeldelse, og tak for jeres besøg hos os i Thorsø. Hvis I kommer på tur i det midtjyske, må I jo hellere end gerne kigge ind til os på Fabriksvej igen.

Jeg håber, at I bliver glade for jeres nye SolarVenti 🌟

Oliver

God service og tilbagemelding med…

God service og tilbagemelding med tilpasning af det bestilte så det virker i praksis.

3. november 2021

Kære Hans

Tusinde tak for din flotte anmeldelse! Jeg er glad for at læse, at du har fået en løsning, som virker efter hensigten.

Jeg ønsker dig en god dag 🍀

Nem at montere

Nem at montere , nu mangler jeg bare hvordan den virker i huset på lang sigt

2. november 2021

Hej

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for, at den har været nem for dig at montere.

Når du har mærket din SolarVenti's indvirkning på dit indeklima, kan vi måske være så heldige at din anmeldelse bliver til hele 4 eller 5 stjerner - vi får at se.

Jeg håber, at du bliver oprigtigt glad for din SolarVenti på sigt, også ønsker jeg dig en rigtig dejlig dag 🌻