Perfekt produkt (SV14) Leverings tid overholdt Jeg hade valgt "selvhenter" hos Solarventi, her kunne man godt forbedre information omkring afhentning (tidspunkter og andet praktisk info) (ville... Se mere

Solvarme med givtig turbulens. Siden Solar Ventis start har mit nordlige (Grønland) samarbejde med firmaet været en god oplevelse / forretning, hvor der altid har været fokus på oplys- ning, h... Se mere

Vores luftsolfanger har holdt fugtniveauet i husets kælder perfekt i nogle måneder nu. Det er et fremragende og ukompliceret produkt: En metalkasse samler energi fra solen og tre blæsere flytter luf... Se mere

Super service ved telefonkontakt af kompetent medarbejder, som kendte til teknikken på 15 år gammelt system, og derfor kunne vejlede til korrekt reservedelskøb. Hurtig levering, desværre ikke sendt m... Se mere

1. Energiudstyr og -løsninger
  2. Leverandør af grøn energi
  3. Solenergientreprenør
  4. Leverandør af udstyr til solenergi
  5. Producent af ventilationsudstyr

SolarVenti er soldrevet ventilation der affugter, fjerner lugt og skaber et naturligt indeklima. Vores ventilationsløsninger er både bæredygtige og omkostningseffektive, da vi udnytter solenergi til at yde et effektivt og kraftigt luftskifte. Ligeledes bruges ikke en eneste krone på opvarmning af luften. SolarVenti's anlæg kører derfor uden at belaste din pengepung, og leverer samtidig et positivt tilskud til klodens CO2 regnskab.

4,5

God betjening

God betjening. Virkelig gode til at hjælpe og vende tilbage med svar på spørgsmål osv.
Kunne godt være lidt hurtigere med at sende varerne. Men der var givet besked at de havde meget travlt og ikke kunne love forsendelse med det samme.

24. maj 2022

Hej Jack

Tusinde tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os alle sammen her hos SolarVenti at læse dine anerkendende bemærkninger.

Du skal samtidigt vide, at jeg er utroligt taknemlig for din tålmodighed ang. levering. Vi arbejder hver dag på at optimere vores levering og produktion. Så du og vores andre kunder kan få jeres ordrer endnu hurtigere end på nuværende tidspunkt, hvor vores leveringstid er på 1-2 uger.

Ha' en dejlig dag ☀️

Meget tilfreds

Meget tilfreds. Hurtig svar og fint installeret.
Mine anbefalinger.

24. maj 2022

Kære skille

Tusinde tak for din anmeldelse! Hvor er det dejligt at mærke din tilfredshed og få dine rosende ord med på vejen.

Jeg ønsker dig en herlig dag ☀️

Oliver

Godt produkt og hurtig levering

Godt produkt og hurtig levering, men prisen synes jeg er lige i overkanten.

11. maj 2022

Kære Henrik

Mange tak for din anmeldelse! Skønt at du har taget dig tiden til at sende os et par ord med på vejen.

Det ærgrer mig dog at læse, at du finder prisen en smule i overkanten. Vi arbejder hele tiden på at holde vores omkostninger til råvarer, udvikling og produktion i bund, så SolarVenti'en holder bedstmulige udbudspris til dig som kunde.

Jeg håber også din SolarVenti viser sig at skabe værdi for pengene.

Ha' en dejlig dag ☀️

Oliver

Solvarme med givtig turbulens.

Solvarme med givtig turbulens.

Siden Solar Ventis start har mit nordlige (Grønland) samarbejde med firmaet
været en god oplevelse / forretning, hvor der altid har været fokus på oplys-
ning, hurtig betjening samt en spændende udvikling af firmaets driftsikre og
robuste produkter.- Et "grønt firma" hele året.

Med venlig hilsen Arne Kyed

6. maj 2022

Kære Arne

Tusinde tak for dine utroligt fine anmeldelse! Hvor er det dejligt, at du har taget dig tid til at sende os sådan en rosende og anerkendende hilsen.

Vi er meget taknemlige for vores samarbejde, og vi er glade for, at du har stået for at montere så mange fine SolarVenti anlæg på Grønland.

Ha' en skøn weekend 🌟

Solarventi

God service, godt produkt

5. maj 2022

Kære kunde

Tusinde tak for din anmeldelse! Hvor er det dejligt at læse, at du nyder godt af at eje en SolarVenti.

Jeg ønsker dig en herlig weekend ☀️

Fint produkt

Fint produkt, der kom med alle dele. Let at montere, fungerer med det samme. Nu ser jeg frem til at spare penge :-)

2. maj 2022

Kære Lasse

TAK til dig for din fine anmeldelse og de flotte roser vores vej.

Jeg håber, at du oplever en mærkbar energieffektivisering med din nye investering.

Ha' en skøn solskinsdag 🌻

Oliver

Siden 2006 har vores SV30 kørt konstant…

Siden 2006 har vores SV30 kørt konstant og det er pga en fantastisk service fra Solar-Venti, Aidt Miljø. Lige fra første kontakt, når Svend kommer og naturligvis efterlader os i godt humør, er det en fornøjelse at have med det firma at gøre. Kvalitet og vi har fået nyt solpanél, SV30 kører bedre end fra nyt. Kan klart anbefale en Solar-Venti og man kan KUN købe den for lille..

28. april 2022

Kære Bo

Tusinde tak for de fornemme stjerner. Hvor er det skønt, at du er så taknemlig for din SolarVenti - OG for Svend. Jeg sørger for, at han får dine roser med det samme.

Vi sætter stor pris på, at du anerkender det at dimensionere produkterne rigtigt, og man i hvert fald ikke skal vælge en for lille SolarVenti.

Jeg håber du får glæde af vores soldrevet ventilation i mange år frem.

Ha' en dejlig dag 🍀

Oliver

Leveret som aftalt med fin instruks til…

Leveret som aftalt med fin instruks til montering

28. april 2022

Kære kunde

Tusinde tak for de 5 stjerner! Det er uvurderligt vigtigt for os at få et par kommentarer med på vejen efter en handel.

Jeg ønsker dig et skønt vejr til at nyde din nye SolarVenti ☀️

Super kundeservice

27. april 2022

Kære Lars

Endnu en anmeldelse - hold da op ☀️ Tusinde tak for dine 5 stjerner. Hvor er det skønt at mærke din begejstring af os.

Rigtig god dag til dig!

Oliver

God service og rådgivning da jeg købte…

God service og rådgivning da jeg købte et sv20 garage anlæg. Jeg har netop monteret det på taget. Og det virker til at det gir masser af tør luft når solen skinner. Skal dog lige lære at indstille det , men alt i alt er jeg tilfreds

17. april 2022

Kære Egon

Tusinde tak for din fortrinlige anmeldelse! Hvor er det skønt at læse, at du har fået installeret dit anlæg til garagen. Det er lige, at vi har den absolut skønneste tid på året til at anvende soldrevet ventilation.

Jeg håber, at du får et skønt forår med masse af solrige stunder ☀️

30. marts 2022

Kære Lars

Mange tak for dine anmeldelse!

Hvor er det dejligt at kunne tage imod din ros, og isærdeleshed når det er af denne fem stjernede kaliber 🤩

Jeg ønsker dig en skøn dag.

Oliver

Masser af varme bliver transporteret…

Masser af varme bliver transporteret med det samme.

23. marts 2022

Kære Lenn

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Fedt at læse, at du oplever et stort varmetilskud med din SolarVenti.

Ha' en forrygende solskinsdag ☀️

Kvalitet og pris

Kære Povl

Tusinde tak for din anmeldelse! Vi knokler dagligt for at kunne levere et produkt af høj kvalitet til en fordelagtig pris, og derfor er det utroligt anerkendende at modtage din ros for netop det.

Ha' en dejlig dag på denne flotte forårsdag 🤩

Oliver

Kompetent telefonbetjening og hurtig…

Kompetent telefonbetjening og hurtig levering af reservedele til mit Solar Venti-anlæg.

Kære Hanne

Mange tak for din 4 stjerner - det er skønt at tage imod dine rosende ord.

Jeg håber, at dine reservedele giver dig en yderligere god oplevelse med SolarVenti, så vi kan få endnu en stjerne på din anmeldelse næste gang.

Ha' en skøn og solrig dag ☀️

Oliver

Hurtig levering af godt produkt

Hurtig levering af godt produkt. Let at sætte op, og let support pr telefon

Kære Henrik

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Hvor er det dejligt at læse, at du har haft let ved opsætning, og leveringen har været hurtig.

Ha' en dejlig dag med sol fra en skyfri himmel ☀️

super betjening

9. marts 2022

Kære Bent

Mange tak for din anmeldelse! Hvor er det dejligt, at du har taget dig tiden til at sende os 5 stjerner for den betjening, som du har oplevet.

Jeg ønsker dig en herlig dag ☀️

Kære TB

Mange tak for din meget fine anmeldelse!

Dejligt at læse at du har haft en god oplevelse med din levering. Det betyder meget for os at kunne tilbyde en hurtig levering, især nu hvor vores paneler produceres og tilpasses hver enkel ordre.

Jeg ønsker dig en skøn solskinsdag ☀️

Fantastisk produkt

Fantastisk produkt, Det giver mig en tør kælder i et gammelt hus, og nedsætter varmeforbruget væsentligt.

3. marts 2022

Kære kunde

Tusinde tak for din utroligt flotte anmeldelse!

Hvor er det herligt, at du oplever et tør kælder og et mindre varmeforbrug. I disse tider hvor energipriser stiger i vejret, så er det da befriende, at man kan gøre brug af solens stråler, som jo alligevel er der.

Ha' en dejlig dag med sol fra en skyfri himmel ☀️

Noget skuffet over SV3

Noget skuffet over SV3. Virker tilsyneladende kun når der ikke er brug for det. Der samles kondens under frontpladen, og ventilatoren kører kun når der er 100% høj klar sol. Hvis solcellen dækkes bare nogle få % ( af kondens eller 2 fingre ) så stopper ventilatoren.
Ville ønske jeg bare havde lavet et ekstra hul til en ventilationsrist - og så havde sparet 2500 kr. Så var der da luftcirkulation uanset om solen skinner er ej.
Installationsvejledningen er forvirrende - og mål passer ikke da solcelle/ventilator komponenten er ændret ifht data og tegning. Dybden er nu 8 cm og ikke 5,5 som angivet. Forslag : angiv diverse mål ud fra centrum af rørgennemføringen. Det ville være meget mere logisk.
Noget positivt : SolarVentis support er venlige at tale med, og de har gode fif om hvordan installationen kan laves, fx ved en profileret trævæg.
Kan jeg anbefale SV3'eren .... Nej - egentlig ikke. 6w solcellen virker underdimensioneret.
Opdatering 2/3-22 : SolarVenti har responderet aktivt og imødekommende. De kigger på en teknisk løsning. :-)

Nu er det maj 2023 - og jeg har intet hørt eller modtaget fra SolarVenti. Har dog fået en forklaring på hvorfor skidtet ikke virker. Solcellen er faktisk en mængde små celler som er serieforbundet. Dvs. at hvis der falder skygge på bare én celle, så kommer der nul,nul strøm ud af hele pakken. Fortryder stadig at jeg ikke bare lavede en almindelig ventilationsrist.
SolarVenti varmer skuret op forår og sommer - når solen skinner. Om efteråret og vinteren så forhindrer den faktisk at der strømmer luft igennem panelet og ventilationsristen i det modsatte hjørne af skuret.
Brug dine penge på noget andet.

27. februar 2022

Hej Erik

Tak for din anmeldelse og tak fordi du rækker ud til os her, så vi kan se nærmere på din sag. Når det er sagt, så ærgrer det mig rigtig meget at læse din anmeldelse af os, da det bestemt ikke er det indtryk, vi ønsker, du skal have af vores produkt. Jeg vil meget gerne benytte lejligheden til at knytte en kort kommentar til din anmeldelse.

Det er vigtigt for mig at understrege, at vi hver eneste dag tester vores produkter og sikrer os, at de fungerer mest optimalt. Dette indebærer også, at vores monteringsvejledninger er enkle og nemme at forstå, så man har de bedste forudsætninger til at montere og selvfølgelig også med de rigtige mål indikeret.

Med en produktdybde på 8 cm kan jeg godt være i tvivl, om det i virkeligheden er vores produkt, som du har siddende derhjemme. Det synes jeg naturligvis, at vi skal undersøge, så vi kan finde en løsning til dig.

Derfor er jeg meget interesseret i at dykke længere ned i din sag, da der er ting i din anmeldelse, som sætter mine tanker i gang. Jeg vil personligt selv stå for at håndtere din sag og følge den til dørs, og derfor vil jeg sætte pris på, at du sender dine oplysninger i en mail til some@solarventi.dk og gerne med et par billeder af dit panel, herefter vil jeg ringe dig op.

Jeg håber på at høre fra dig!

_______________________________________________________________________

Kære Erik

Mange tak for en god snak.

Det var rigtig dejligt at få italesat de ting, som du har omtalt i din anmeldelse. Det betyder utroligt meget for os at få feedback, så vi kan blive ved med at forbedre os.

Flere af tiltagene er nu taget med videre, og som aftalt vender jeg retur til dig inden for den nærmeste fremtid.

Jeg ønsker dig en god dag med masse af solskin - vi tales ved ☀️

__________________________________________________________

Hej Erik

Tak for din opdatering på din anmeldelse! Jeg kan godt forstå, at du står tilbage med en oplevelse, at den ikke helt slår til. Jeg er også glad for at du skriver, fordi jeg lovede at vende retur til dig, når vi havde løsningen klar til dig.

Blandt andet pga. oplevelsen, som du har haft, har vi opgraderet vores produkt med en solcelle på 12 W. Solcellen er stadig serieforbunden, men har nu en større volume at kunne blæse ind med.

Hvis du er interesseret i at få dit anlæg opgraderet, så send mig en mail på some@solarventi.dk, så kan vi finde en måde hvorpå dit anlæg kommer til vores produktion på.

Dbh

Super produkt

Super produkt - hurtig levering

21. februar 2022

Kære kunde

Mange tak for dine flotte 5 stjerner!

Hvor er det fedt at læse, at du værdsætter vores produkt og ikke mindst vores hurtige leveringstid.

Ha' en dejlig dag 🌟