Perfekt produkt (SV14) Leverings tid overholdt Jeg hade valgt "selvhenter" hos Solarventi, her kunne man godt forbedre information omkring afhentning (tidspunkter og andet praktisk info) (ville... Se mere
Solvarme med givtig turbulens. Siden Solar Ventis start har mit nordlige (Grønland) samarbejde med firmaet været en god oplevelse / forretning, hvor der altid har været fokus på oplys- ning, h... Se mere
Vores luftsolfanger har holdt fugtniveauet i husets kælder perfekt i nogle måneder nu. Det er et fremragende og ukompliceret produkt: En metalkasse samler energi fra solen og tre blæsere flytter luf... Se mere
Super service ved telefonkontakt af kompetent medarbejder, som kendte til teknikken på 15 år gammelt system, og derfor kunne vejlede til korrekt reservedelskøb. Hurtig levering, desværre ikke sendt m... Se mere
SolarVenti er soldrevet ventilation der affugter, fjerner lugt og skaber et naturligt indeklima. Vores ventilationsløsninger er både bæredygtige og omkostningseffektive, da vi udnytter solenergi til at yde et effektivt og kraftigt luftskifte. Ligeledes bruges ikke en eneste krone på opvarmning af luften. SolarVenti's anlæg kører derfor uden at belaste din pengepung, og leverer samtidig et positivt tilskud til klodens CO2 regnskab.
Fabriksvej 8, 8881, Thorsø, Danmark
God betjening. Virkelig gode til at hjælpe og vende tilbage med svar på spørgsmål osv.
Kunne godt være lidt hurtigere med at sende varerne. Men der var givet besked at de havde meget travlt og ikke kunne love forsendelse med det samme.

Besvarelse fra SolarVenti A/S
Godt produkt og hurtig levering, men prisen synes jeg er lige i overkanten.

Besvarelse fra SolarVenti A/S
Solvarme med givtig turbulens.
Siden Solar Ventis start har mit nordlige (Grønland) samarbejde med firmaet
været en god oplevelse / forretning, hvor der altid har været fokus på oplys-
ning, hurtig betjening samt en spændende udvikling af firmaets driftsikre og
robuste produkter.- Et "grønt firma" hele året.
Med venlig hilsen Arne Kyed

Besvarelse fra SolarVenti A/S
Fint produkt, der kom med alle dele. Let at montere, fungerer med det samme. Nu ser jeg frem til at spare penge :-)

Besvarelse fra SolarVenti A/S
Siden 2006 har vores SV30 kørt konstant og det er pga en fantastisk service fra Solar-Venti, Aidt Miljø. Lige fra første kontakt, når Svend kommer og naturligvis efterlader os i godt humør, er det en fornøjelse at have med det firma at gøre. Kvalitet og vi har fået nyt solpanél, SV30 kører bedre end fra nyt. Kan klart anbefale en Solar-Venti og man kan KUN købe den for lille..

Besvarelse fra SolarVenti A/S
Leveret som aftalt med fin instruks til montering

Besvarelse fra SolarVenti A/S
God service og rådgivning da jeg købte et sv20 garage anlæg. Jeg har netop monteret det på taget. Og det virker til at det gir masser af tør luft når solen skinner. Skal dog lige lære at indstille det , men alt i alt er jeg tilfreds

Besvarelse fra SolarVenti A/S
Masser af varme bliver transporteret med det samme.

Besvarelse fra SolarVenti A/S
Kompetent telefonbetjening og hurtig levering af reservedele til mit Solar Venti-anlæg.

Besvarelse fra SolarVenti A/S
Hurtig levering af godt produkt. Let at sætte op, og let support pr telefon

Besvarelse fra SolarVenti A/S
Fantastisk produkt, Det giver mig en tør kælder i et gammelt hus, og nedsætter varmeforbruget væsentligt.

Besvarelse fra SolarVenti A/S
Noget skuffet over SV3. Virker tilsyneladende kun når der ikke er brug for det. Der samles kondens under frontpladen, og ventilatoren kører kun når der er 100% høj klar sol. Hvis solcellen dækkes bare nogle få % ( af kondens eller 2 fingre ) så stopper ventilatoren.
Ville ønske jeg bare havde lavet et ekstra hul til en ventilationsrist - og så havde sparet 2500 kr. Så var der da luftcirkulation uanset om solen skinner er ej.
Installationsvejledningen er forvirrende - og mål passer ikke da solcelle/ventilator komponenten er ændret ifht data og tegning. Dybden er nu 8 cm og ikke 5,5 som angivet. Forslag : angiv diverse mål ud fra centrum af rørgennemføringen. Det ville være meget mere logisk.
Noget positivt : SolarVentis support er venlige at tale med, og de har gode fif om hvordan installationen kan laves, fx ved en profileret trævæg.
Kan jeg anbefale SV3'eren .... Nej - egentlig ikke. 6w solcellen virker underdimensioneret.
Opdatering 2/3-22 : SolarVenti har responderet aktivt og imødekommende. De kigger på en teknisk løsning. :-)
Nu er det maj 2023 - og jeg har intet hørt eller modtaget fra SolarVenti. Har dog fået en forklaring på hvorfor skidtet ikke virker. Solcellen er faktisk en mængde små celler som er serieforbundet. Dvs. at hvis der falder skygge på bare én celle, så kommer der nul,nul strøm ud af hele pakken. Fortryder stadig at jeg ikke bare lavede en almindelig ventilationsrist.
SolarVenti varmer skuret op forår og sommer - når solen skinner. Om efteråret og vinteren så forhindrer den faktisk at der strømmer luft igennem panelet og ventilationsristen i det modsatte hjørne af skuret.
Brug dine penge på noget andet.