Perfekt produkt (SV14) Leverings tid overholdt Jeg hade valgt "selvhenter" hos Solarventi, her kunne man godt forbedre information omkring afhentning (tidspunkter og andet praktisk info) (ville... Se mere

Solvarme med givtig turbulens. Siden Solar Ventis start har mit nordlige (Grønland) samarbejde med firmaet været en god oplevelse / forretning, hvor der altid har været fokus på oplys- ning, h... Se mere

Vores luftsolfanger har holdt fugtniveauet i husets kælder perfekt i nogle måneder nu. Det er et fremragende og ukompliceret produkt: En metalkasse samler energi fra solen og tre blæsere flytter luf... Se mere

Super service ved telefonkontakt af kompetent medarbejder, som kendte til teknikken på 15 år gammelt system, og derfor kunne vejlede til korrekt reservedelskøb. Hurtig levering, desværre ikke sendt m... Se mere

1. Energiudstyr og -løsninger
  2. Leverandør af grøn energi
  3. Solenergientreprenør
  4. Leverandør af udstyr til solenergi
  5. Producent af ventilationsudstyr

SolarVenti er soldrevet ventilation der affugter, fjerner lugt og skaber et naturligt indeklima. Vores ventilationsløsninger er både bæredygtige og omkostningseffektive, da vi udnytter solenergi til at yde et effektivt og kraftigt luftskifte. Ligeledes bruges ikke en eneste krone på opvarmning af luften. SolarVenti's anlæg kører derfor uden at belaste din pengepung, og leverer samtidig et positivt tilskud til klodens CO2 regnskab.

4,5

Fik en solventilator til at lufte…

Fik en solventilator til at lufte kælderen ud, og sikke en forskel! Vi bruger det nu som soveværelse, fordi der altid er frisk luft med den helt rette fugtighed til at sove i - ja selv tøjet er flyttet derned, da den holder alt affugtet. Produktet er super kvalitet og servicen i top.

25. marts 2021

Hej Ole

Hold da op! Tusinde tak for din flotte anmeldelse, og tak fordi du deler din fantastiske SolarVenti oplevelse med os 🌻

Ikke nok med at affugtningen har fungeret i kælderen, så har I ovenikøbet flyttet soveværelset derned - det er for mig en stor anerkendelse. Det er i sandhed en fornøjelse, at vi nu kan tage dine flotte ord med os i rygsækken videre på vores rejse mod et bedre indeklima.

Jeg ønsker dig en skøn fredag 🌟

Fremragende service

Fremragende service, takker

24. marts 2021

Hej Ole

Mange tak for dine strålende fem stjerner 🙌
Det er stort for os, at du har givet dig tid til at give os et par ord med på vejen.

Ha' en dejlig dag

Helt klar anbefalingsværdigt

Købte sidste år, efter grundig vejledning, et solopvarmningsanlæg til vores nye pool. Super let at installere, og fungere perfekt. Vi havde i 27000l vand, omkring 28g, så perfekt til badning.
I år har jeg desværre haft en lille frost skade på en medsendt fitting, et hurtigt opkald og et nyt er undervejs, ganske enkelt.

23. marts 2021

Hej Christian

Tusinde tak for din flotte anmeldelse, men også fordi at du vil dele din oplevelse med os.

Det betyder alverden for os at få så fine roser. At du fortæller, at du har fået en god vejledning, at dit anlæg fungerer perfekt, og at du gerne vil anbefale vores pool anlæg til andre – så bliver det vidst ikke meget bedre 🍀

Endnu gang et stort tak og ha' en dejlig dag 🤗

Hej Anita

Tusinde tak for dine fine ord 🤩

Det betyder virkelig meget for os, at du har taget dig tiden til at give os sådan et flot skulderklap for vores service og levering.

Ha' en dejlig dag 🌿

Oliver

Jeg fik prodktet hurtigt og var i…

Jeg fik produktet hurtigt og var i telefonisk kontakt med firmaet både før og efter bestillingen, hvor jeg fik fin hjælp til installation af den elektriske ventil. Alt i alt rigtig fin service

16. marts 2021

Hej Sune

Tusinde tak for dine fem flotte stjerner! Skønt at læse om den gode oplevelse som du har haft i forbindelse med din handel med os. Det er især skønt, fordi vi gør en stor indsats for at give vores kunder en god service - og det er lykkes med dig.

Jeg ønsker dig en dejlig eftermiddag 🌻

Vi er meget tilfredse

Vi er meget tilfredse. Svend er den sødeste og dygtigste montør der findes. 😊

16. marts 2021

Hej

Hvor er det bare en skøn anmeldelse, som du har lavet. Tusinde tak for alle stjernerne og for de meget rosende ord til min dygtige kollega, Svend ⭐

Jeg sørger for, at han ser din flotte besked, også giver jeg ham et kæmpe skulderklap fra dig - jeg er sikker på, at han bliver enormt glad.

Rigtig god dag til dig 😍

Personen jeg bestilt ved

Personen jeg bestilt ved, var meget venlig, efter min beskrivelse, fik jeg en god vejledning og bestilte produktet.

Hej Sonja

Tusinde tak for din herlige fem stjerner!

Vi gør altid vores bedste for at yde en rigtig god betjening til vores kunder, og derfor giver det mig et stort smil på læben, når jeg læser din fine anmeldelse.

Jeg ønsker dig en dejlig dag 🌟

God og hurtig

God og hurtig! Fremragende !

Hej Leif

Mange tak for din præcise og meget fornemme anmeldelse 🍀 Det er skønt at mærke din generelle tilfredshed for din handel med os.

Ha' en glimrende eftermiddag!

Oliver

Jeg er meget tilfreds med den…

Jeg er meget tilfreds med den vejledning jeg har fået fra jeres hovedkontor ( jan),
Mvh Preben Jacobsen

Hej Preben

Tusinde tak for de fine roser og for dine fem stjerner 🤩 Det er SÅ stort at tage imod din anerkendelse for den betjening, som du har oplevet hos os.

Jeg ønsker dig en skøn og solrig tirsdag 🌻

Oliver

Et kvalitets produkt af gode…

Et kvalitets produkt af gode materialer, og forholdsvis nemt at montere. Pris og kvalitet hænger sammen. Jeg er meget tilfreds 😊👍

Hej Matias

Maaaange tak for din super fine anmeldelse. Det er virkelig dejligt for os, at du så detaljeret beskriver din erfaring med montering, pris og produkt. Her kan man i sandhed fornemme, hvad vi står for - tak for det 🤩

Ha' en herlig dag 🍀

Meget tilfreds

Virker efter hensigten. Perfekt til sommerhus og i god kombination med varmepumpe, giver den et godt indeklima.

14. marts 2021

Hej Kasper

Tusinde tak for dine fem flotte stjerner, og fordi at du deler din oplevelse med os her på TrustPilot. Det er virkelig dejligt at læse, hvordan du oplever SolarVenti giver dig et godt indeklima 🌳

Jeg ønsker dig en skøn mandag!

Oliver

Godt til sommer og vinter men ikke når…

Godt til sommer og vinter men ikke når det er rigtigt mangefrostgrader

11. marts 2021

Hej Wanru & Jim

Mange tak for den flotte anmeldelse 😍

Super dejligt at læse, at jeres SolarVenti fungerer godt både sommer og vinter. Det virker en smule mystisk for mig, hvis anlægget ikke virker i frostvejr. I frostvejr er direkte sollys ind i mellem en mangelvare, og når solen ikke er fremme, kører vores solcelledrevet anlæg ikke.

Hvis anlægget får direkte sollys, og stadigvæk ikke kører, må I meget gerne tage kontakt til os på 8696 6700 eller på info@solarventi.dk, så vi kan undersøge det nærmere.

Rigtig god dag til jer 🙌

Oliver

En glad og tilfreds ejer af fire SV-anlæg

Jeg har siden 2012 købt købt fire forskellige anlæg. Kvalitet og dokumentation er fremragende, rådgivning/køb/levering fungerer fint. Jeg har anbefalet Solar Venti til mange.

Mvh Carsten Hansen, Galleri Svante

11. marts 2021

Hej Carsten

Tusinde tak for din fantastiske anmeldelse! Dine mange anbefalinger af os i din omgangskreds, og med hele fire SolarVenti anlæg derhjemme er du virkelig en vaskeægte ambassadør for os.

Det er skønt at have dig som kunde 🤩

Ha' en dejlig dag 🌻

Oliver

Hurtig levering , men skal åbenbart sel tilpasse den

9. marts 2021

Hej Lars

Mange tak for din anmeldelse 🙌

Jeg er glad for, at du har oplevet en hurtig levering! Som udgangspunkt kræver vores anlæg hverken vedligeholdelse eller ekspertise, og derfor bliver jeg ekstra nysgerrig efter at vide, hvordan du har oplevet at skulle tilpasse den.

Du er meget velkommen til at tage kontakt til os på 8696 6700 eller sende en mail til os på info@solarventi.dk.

Jeg håber på at høre fra dig 🌟

Har SV14 installeret i sommerhuset

Har SV14 installeret i sommerhuset. Den sørger for at huset altid dufter frisk og dejligt selv om jeg har lukket huset ned om vinteren. Det er den anden jeg har installeret, den første virkede i 15 år og har virket upåklagelig, ventilatoren blev defekt og den var faldet ned et par gange så den trængte til udskiftning.
Mvh
Michael Mikkelsen

Hej Michael

Hold da op - hvor er det en flot anmeldelse!

Det er virkelig stort for os at tage imod SÅ fine ord fra en trofast SolarVenti ejer som dig. Dejligt at læse, at du i sommerhuset oplever en frisk og dejlig duft - også om vinteren.

Tusinde tak for din anerkendelse 🌟

Oliver

Det er et super anlæg der giver…

Det er et super anlæg der giver kælderen en helt ny duft og sundhed - det kan kun anbefales

Hej Simon

Tusinde tak fordi at du har taget dig tid til at sætte ord på, hvordan SolarVenti skaber værdi for dig 🤩

Det er SÅ fedt at læse, at du oplever en helt ny duft og sundhed i kælderen, da det er, hvad vi ønsker, at alle skal have fornøjelse af.

Ha' en dejlig eftermiddag 🙏

Fint uden bøvl

Hej Patrick

Mange tak for dine flotte fem stjerner 🌟
Det betyder utroligt meget for os at få din anerkendelse.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag!

Oliver

Fin betjening og god information

Fin betjening og god information, så beslutning om hvilke Venti jeg skulle have, var ikke svært.
Efter montering, virker den upåklageligt.
Mvh John

Hej John

Tusinde tak for dine meget fine roser 🙌

Hvor er det dejligt at læse om din oplevelse med os. Vi forsøger altid at give vores kunder en rigtig god betjening, og når det skinner igennem ved sådan en anmeldelse som din, er det den absolut bedste anerkendelse.

Jeg ønsker dig en virkelig god dag 😃

Fin service

Fin service - hurtig svar

Hej Peder

Mange tak for dine flotte stjerner 🤩

Skønt at læse, at du har haft en god oplevelse med os. Jeg sætter stor pris på, at du har taget dig tiden til at give os et par ord med på vejen 🍀

Rigtig god mandag til dig!

Solfanger til vores pool

Meget kompetent rådgivning. Hurtig service. Henvisning til tidligere kunde med samme ide som mig. Jeg kan kun anbefale virksomheden!

4. marts 2021

Hej Knud-Erik

Stort tillykke med din nye solfanger til opvarmning af pool 🤩

Jeg er glad for at læse om din gode oplevelse med os, og jeg vil skynde mig at sprede dine roser videre her på kontoret.

Tusinde tak for din feedback og fordi, at du ville dele din erfaring herinde 🙏