Perfekt produkt (SV14) Leverings tid overholdt Jeg hade valgt "selvhenter" hos Solarventi, her kunne man godt forbedre information omkring afhentning (tidspunkter og andet praktisk info) (ville... Se mere

Solvarme med givtig turbulens. Siden Solar Ventis start har mit nordlige (Grønland) samarbejde med firmaet været en god oplevelse / forretning, hvor der altid har været fokus på oplys- ning, h... Se mere

Vores luftsolfanger har holdt fugtniveauet i husets kælder perfekt i nogle måneder nu. Det er et fremragende og ukompliceret produkt: En metalkasse samler energi fra solen og tre blæsere flytter luf... Se mere

Super service ved telefonkontakt af kompetent medarbejder, som kendte til teknikken på 15 år gammelt system, og derfor kunne vejlede til korrekt reservedelskøb. Hurtig levering, desværre ikke sendt m... Se mere

1. Energiudstyr og -løsninger
  2. Leverandør af grøn energi
  3. Solenergientreprenør
  4. Leverandør af udstyr til solenergi
  5. Producent af ventilationsudstyr

SolarVenti er soldrevet ventilation der affugter, fjerner lugt og skaber et naturligt indeklima. Vores ventilationsløsninger er både bæredygtige og omkostningseffektive, da vi udnytter solenergi til at yde et effektivt og kraftigt luftskifte. Ligeledes bruges ikke en eneste krone på opvarmning af luften. SolarVenti's anlæg kører derfor uden at belaste din pengepung, og leverer samtidig et positivt tilskud til klodens CO2 regnskab.

4,5

Meget kompetent rådgivning og præcis levering

Meget kompetent rådgivning og præcis levering som aftalt. SV14 er nu installeret i vores sommerhus og vi glæder os til et bedre indeklima!

6. august 2021

Hej Benny

Tusinde tak for dine rosende ord! Vi stræber efter altid at give en kompetent og solid rådgivning til hver enkelt kunde af vores. Det gør blot, at vi bliver meget stolte, når vi modtager så flotte anmeldelser som din.

Ha' en skøn dag 🍀

Super behandling!

4. august 2021

Hej Kenneth

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Dejligt at du har fået en god kundebehandling - vi har fået en super behandling af dig som kunde.

Ha' en dejlig dag 🤗

Oliver

Super guide i kunde service samt hurtig…

Super guide i kunde service samt hurtig levering

2. august 2021

Hej Bo

Tusinde tak for din anmeldelse! Det betyder meget, at du deler din oplevelse med os 🤗

Jeg ønsker dig en solrig mandag 🌞

God service ved bestilling

God service ved bestilling, og det hele er med ved leveringen :)

30. juli 2021

Hej Jesper

Tusinde tak for dine fine ord og de fornemme fem stjerner. Vi arbejder hårdt for at kunne give en tilfredsstillende service, og derfor betyder det utroligt meget, når vi modtager anmeldelser som din.

Jeg ønsker dig en god dag 🍀

Bedste sommerhilsner

Venter spændt

Har været med i et byggeri, hvor solar venti skal/skulle stå for anlæg i haller. Vi har haft kontakt med dem siden 2019 og meget intens siden jan. 2021, hvor vores haller blev opført. Vi blev lovet anlæggene var oppe og køre inden 4/7-21, men de er ikke engang færdige med og montere endnu, og vi har fået 1000 undskyldninger på hvorfor der intet sker.
Vi kan desværre ikke anmelde anlæggene, da de jo ikke kører, men det lyder da til der heldigvis er andre kunder der er glade for løsningen. Og det bliver vi forhåbentlig også, når/hvis det kommer op og køre.

26. juli 2021

Hej Annie

Tak for din feedback.

Det ærgrer mig meget at læse om jeres oplevelse, da det ikke er den følelse vi ønsker, at nogen skal sidde tilbage med, når de har været i kontakt med os.

Selvom jeg ikke må kommentere på konkrete sager her på Trustpilot, vil jeg gerne understrege, at vi gør os utroligt umage for altid at levere de mest optimale løsninger og dermed skabe de bedste oplevelser for vores kunder.

Jeg sørger for, at I bliver kontaktet af min kollega, som I har haft tæt kontakt med siden forløbets opstart. På denne måde sikrer vi os, at jeres anlæg bliver færdigmonteret hurtigst muligt, så snart de sidste materialer er modtaget.

Jeg ønsker dig en god dag 🌻

Gode og innovative produkter

Gode og innovative produkter til affugtning med brug af solens energi. Rigtig godt tænkt og gennemført.

23. juli 2021

Kære Jakob

Mange tak for dine rosende og som altid kloge ord! Det er fantastisk at have dig som samarbejdspartner - jeg ønsker dig en skøn sommer 🌻

Oliver

Hurtig og effektivt installeret.

Hurtig og effektivt installeret.
Dejligt med frisk og tør luft i garagen.

21. juli 2021

Hej 🌻

Tusinde tak for dine flotte roser! Det er SÅ dejligt for mig at læse, at du oplever en positiv effekt i din garage.

Ha' en skøn sommer 🍀

Oliver

Rigtig god vejledning og god oplevelse…

Rigtig god vejledning og god oplevelse med at pakke ud. Alt til monteringen var i kasserne. Glæder mig til at mærke resultatet, når den har siddet der et stykke tid. Det lover godt.

14. juli 2021

Hej Lars

Tusinde tak for din anmeldelse. Vi forsøger at give vores kunder de bedste betingelser for at kunne montere på egen hånd, og at du har haft så positiv en oplevelse med det, betyder utroligt meget for os.

Jeg glæder mig til at høre, hvordan du mærker resultatet 🤩

God sommer!

Oliver

Kanon service i forrbindelse med…

Kanon service i forrbindelse med reparation af enhed

13. juli 2021

Hej Jan

Tusinde tak for dine stjerner! Vi arbejder hårdt for at kunne give vores kunder gode oplevelser, og derfor er det ekstra fedt at læse, at du har fået en kanon service.

Jeg ønsker dig en herlig sommer 🌻

Hurtig

Hurtig, effektiv levering og vejledning af produkt!

6. juli 2021

Kære Christian

Tusinde tak for dine fine roser. Vi knokler hver dag for at give vores kunder gode oplevelser, og derfor betyder det utroligt meget for os at modtage en anerkendelse som din.

Rigtig god sommer 🍀

Oliver

Solarventi fandt heldigvis en "gammel"…

Solarventi fandt heldigvis en "gammel" model som den der var gået i stykker, så den nye kunne monteres i de samme beslag

29. juni 2021

Hej Ove

Mange tak fordi at du deler din oplevelse med os - hvor er det skønt at kunne mærke din tilfredshed i dine ord.

Jeg ønsker dig en god dag 🌻

Oliver

God hjemmeside som er nem at overskue…

God hjemmeside som er nem at overskue og ved opkald fik jeg rigtig god vejledning på de spørgsmål jeg havde. Leveringen var dog noget langsomt.
Efterfølgende var der problemer med regulerings boksen, men efter samtale med medarbejder blev dette nemt og hurtigt klaret via en montør på Sjælland.
Mvh
Niels

28. juni 2021

Hej Niels

Tusinde tak for din flotte ros og 5 stjerner - vi er rigtigt glade for begge dele. Feedback er en stor del af vores arbejdskultur, og vi elsker selvfølgelig at høre succeshistorier. Jeg er glad for, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os☀️

Jeg ønsker dig en herlig dag 🍀

Hej Søren

Tusinde tak for din skønne anmeldelse! Det er dejligt at læse, at du har haft en alt i alt 5-stjernet oplevelse med os.

Jeg ønsker dig en herlig solskinsdag 🍀

Super fin service

23. juni 2021

Hejsa 🍀

Mange tak for de fem stjerner! Dejligt at læse at du har modtaget en god service - det føles som et stort klap på skulderen.

Jeg ønsker dig en skøn dag.

glimrende support til et gammelt anlæg

glimrende support til et gammelt anlæg

Poul Erik Hansen

23. juni 2021

Hej Poul Erik

Tusinde tak for dine roser. Vi stræber efter at give alle vores kunder særdeles gode oplevelse, og derfor er det en utrolig stor anerkendelse at læse, at du har oplevet en god support hos os.

Rigtig god eftermiddag 🌻

Hejsa 🍀

Hvor er det dejligt for mig at kunne tage imod dine roser. Jeg håber, at vi på et tidspunkt kan give dig en oplevelse, som giver hele 5 stjerner.

Ha' en skøn dag!

Oliver

Jeg fik repareret en 16 år gammel SV14…

Jeg fik repareret en 16 år gammel SV14 ventilationssolfanger. Den fik skiftet solcelle og ventilator. Så kører den nok 15-20 år mere...🥳
God pris og kompetent og dygtig reparatør!

MvHenrik

1. juni 2021

Hej Henrik

Tusinde tak for dine fem strålende stjerner! Når jeg læser din anmeldelse, kan jeg ikke holde mit smil tilbage - hvor er det skønt.

Jeg håber, at du får en dejlig dag, og at din luftsolfanger må køre maaaange år endnu 🤩

Det tog lidt tid

Det tog lidt tid, men den kom 👍
Er fra Grønland derfor lidt længere leveringstid.
Go service når jeg spørger efter varen

28. maj 2021

Hejsa 🤩

Tusinde tak for dine fine ord! Det betyder meget for os at vide, at du har fået en god service. Vi ønsker selvfølgelig at have en kort leveringstid alle steder, og hvis du har forslag til, hvordan vi kan forbedre denne ifm. afsendelse til Grønland - så må du meget gerne sende dem vores vej.

Ha' en dejlig weekend 🌿

Hurtig levering, fuld tilfreds

27. maj 2021

Hejsa

Tak for dine fem flotte stjerner! Dem og dine fine roser tages imod med kyshånd og stor taknemlighed herfra.

Rigtig god dag til dig 😍