SolarNRG Anmeldelser

1.624
TrustScore 3.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Via VEH een thuisbatterij aangeschaft, een AEG van 4,8 kWh. De schouw was met foto’s en een telefoongesprek, prima dus. Het was voor hen duidelijk hoe alles geregeld moest worden. Bij de installat... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

After a reasonable installation and payment, the service stops! Solar NRG can only be reached by a stupid bot, no personal contact anymore. They left me with a broken inverter. I lost 3 months of powe... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Via VEH door SolarNRG een thuisbatterij laten installeren. Pluspunten: - prima schouw met uitleg over voor- en nadelen van verschillende opties voor plaatsing en aansluiting. - prima installati... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Het was een snelle installatie. De installateur was al klaar alvoor de geplande begintijd ;-) Nee, natuurlijk kost het tijd, het was er alleen ruim eerder. Desalniettemin ging het allemaal redelijk... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Solenergiselskab

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

SolarNRG is een van de grootste leveranciers en installateurs van zonnestroomsystemen in Nederland. De zonnestroomspecialist voor particulieren en ondernemers en de langst bestaande zonnestroomleverancier van ons land. Daarnaast zijn we groothandel voor dealers en installateurs, die via onze eigen applicatie Sunconn eenvoudig kunnen bestellen, en zeer ervaren met grote collectieven als Eneco, Engie, iChoosr en Vereniging Eigen Huis.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 46 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1.624)

99 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Blij met dit bedrijf

Behulpzaam, vriendelijk personeel. Zowel aan de telefoon als de buitendienst. Vragen? zet het op de mail en je hebt snel antwoord.

14. marts 2025

Beste Yvon,
Bedankt voor de mooie 5-sterren review! ⭐De review zal ik dan ook zowel intern als naar de monteur doorsturen.
SolarNRG🌞

Goed verlopen volgens afspraak

Goed verlopen volgens afspraak, flexibel in meedenken tijdens kleine wijziging ter plekke. Prima!

8. april 2025

Beste Koen,
Bedankt voor uw mooie review! Ik zal uw mooie worden dan ook intern delen.
Wij wensen u veel mooie zon uren toe!🌞

Snel en goed

De panelen zijn netjes en vooral snel op het dak aangebracht. Erg vriendelijk en behulpzame medewerkers. Ze denken mee en zijn attent.

26. marts 2025

Beste meneer/mevrouw de Waardt,
Bedankt voor uw mooie review. Uw complimenten zal ik ook zeker intern doorzetten.
Wij wensen u veel zon uren toe! 🌞
SolarNRG😊

Snelle en uitstekende levering

Offerte traject ging snel en was duidelijk. Na het tekenen van de opdracht al heel snel de plaatsing. De medewerkers die de panelen kwamen plaatsen werkten netjes en snel. Waren prima in de communicatie en gaven duidelijke uitleg over alles.

12. marts 2025

Beste Cees,
Fijn om te vernemen dat u tevreden bent met het gehele traject. Ik zal uw prachtige review dan ook zeker intern en met de monteurs bespreken.
Wij wensen u veel zon uren toe! 🌞

Al 15 jaar vaste klant

Al 15 jaar vaste klant, ook dit jaar.
Met levering van een Zonneschans alles gedaan zoals afgesproken . Laat de zon maar komen .

3. marts 2025

Beste,
Bedankt voor uw prachtige 5-sterren review! 🌟 Wij wensen u veel mooie zon uren toe!!

Storing gemeld op 23-12-24

Storing gemeld op 23-12-24
Eindelijk eind januari mail gekregen en ik terug gemaild tot 5-2-25 nog steeds geen actie wacht weer zucht.

25. februar 2025

Beste T. Pieterson,
Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te vernemen dat u enige tijd op onze reactie moest wachten. Dit is uiteraard niet onze bedoeling en hier wil ik dan ook oprecht onze excuses voor aanbieden. In het systeem zie ik staan dat wij met u een service afspraak hebben ingepland om de storing te verhelpen. Mocht dit niet zo zijn, of de storing weer voorkomen kunt u mij persoonlijk mailen. Dit mag naar tessie@solarnrg.nl en ik help u graag verder.

Radiostilte

5 jaar geleden plaatste ik een positieve review na de installatie. Maar recent had ik een storing (AC circuit).
Op 30-12-2024 heb ik dat telefonisch gemeld, men zou binnen 3 a 4 werkdagen telefonisch contact opnemen en stuurde een bevestiging van de klacht per e-mail. Zelfs na een mailbericht van mij ruim een week later (storing zelf opgelost inmiddels door een handige buurtgenoot) geen enkele reactie, geen excuses of wat dan ook.

19. januar 2025

Beste Henk,

Wat vervelend om te vernemen dat u erg lang heb moeten wachten op een reactie vanuit ons. Dit is uiteraard niet de bedoeling en hierom wil ik u dan ook onze oprechte excuses aanbieden! Mocht er in de toekomst nog iets gebeuren, helpen wij u graag verder. U kunt ons dan bellen of mij een mail sturen. Dit kan naar tessie@solarnrg.nl.

Laten we positief beginnen

Laten we positief beginnen, we begrijpen dat er 4 of 5 sterren worden gegeven als de Instalatie goed verloopt en alles werkt.
Maar als de Instalatie niet 100% werkt zie je de juiste aard van het bedrijf.
Dan is het nog geen 1 ster waard.
Wij zitten al vanaf 2 december 2024 met een niet werkende app van het systeem.
Het probleem is niet onze wifi want dat heeft een extern persoon uitgesloten.
Er is bijna geen contact te krijgen met dit bedrijf en tot op heden niet opgelost.
We willen iedereen waarschuwen om goed na te denken om met dit bedrijf in zee te gaan.
Om nog positief af te sluiten zijn ze wel goed om betalingsherinnering te versturen.

16. januar 2025

Beste,

Vervelend om te vernemen dat u onze service zo ervaart. Helaas kan ik niet met u meekijken in uw systeem omdat ik niet beschik over uw gegevens. Zou u deze naar mij kunnen mailen, ik kijk graag met u mee om u verder te helpen. Dit kan naar tessie@solarnrg.nl.

Storing zonnepanelen

We hebben al sinds half december een storing aan de zonnepanelen. We hebben de tip gekregen om de groep uit en aan te zetten. Dit meermaals gedaan en het probleem is niet verholpen. Sindsdien komen we niet verder en wordt er geen verdere actie ondernomen. Contact is alleen mogelijk via de mail en reacties laten zeer lang op zich wachten!

13. januar 2025

Goede kwaliteit

Prima op tijd begonnen.
Correct en vriendelijke mensen. Duidelijke informatie
Werken snel en schoon.
Apparatuur werkt uitstekend.

9. januar 2025

Beste meneer/mevrouw,
Bedankt voor u mooie 5-sterren review! Wij, SolarNRG, doen ons best om de gehele ervaring van A tot Z als 5 sterren te ervaren. We wensen u veel zon uren toe! 🌞

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Sinds 2 weken een niet werkende…

Sinds 2 weken een niet werkende onvormer waardoor de zonnepanelen installie niets produceert. Hiervoor regelmatig storing in de omvormer. Na een aantal werkdagen werd dit dan op afstand verholpen. Nu sinds 10 december probeer ik contact met jullie te zoeken om de issues met betrekking tot het niet opwekken van energie en de omvormer op te laten lossen, nog altijd zonder resultaat omdat jullie niet adequaat reageren en niet tot oplossingen komen. Het schermen met “geen contact kunnen krijgen met solar edge” is niet mijn probleem. Jullie als installateur horen mij, nadat ik een flinke som geld heb betaald voor de aanschaf van mijn panelen, toch minimaal persoonlijk te woord moeten kunnen staan en de problemen op moeten kunnen lossen.
Wanneer gaan jullie dit probleem nu eindelijk adequaat oplossen?

10. december 2024

Beste Hugo Quartel,

Wat vervelend om te vernemen dat onze service niet naar wens is verlopen. Wij doen ons uiterste beste om elke klant zo spoedig en goed mogelijk te helpen. Helaas kan het gebeuren dat een antwoord wat langer op zich laat wachten om verschillende redenen. In uw dossier lees ik ook terug dat wij meermaals met SolarEdge contact hebben gehad. Ook zie ik dat er inmiddels een afspraak is gemaakt. Wij gaan er vanuit dat op de dag van de afspraak het probleem is verholpen. Mocht dit niet het geval zijn, mag u dit persoonlijk naar mij mailen. Dit kan naar tessie@solarnrg.nl.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vriendelijke installateurs en alles…

Vriendelijke installateurs en alles netjes geplaatst en aangesloten.

13. december 2024

Beste meneer/mevrouw de Borst,

Bedankt voor uw mooie review. Wij zullen u complimenten dan ook zeker doorgeven aan het desbetreffende installatieteam!

SolarNRG wenst u veel zonuren toe!🌞

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Installatie van een warmtepomp gekocht…

Installatie van een warmtepomp gekocht via collectieve inkoop (Vereniging Eigen Huis) met Solar NRG. Installatie start begin Nov 24 maar kan niet afgerond worden op dag 1. Afspraak voor aansluiting warmtepomp volgende week vrijdag. Maar monteur wordt ziek. Tweede afspraak 10 dagen later, maar monteur weer ziek. Derde afspraak twee weken later, maar blijkbaar miscommunicatie bij SolarNRG, niemand wist van de afspraak. Nu 5 weken naar de 1. afspraak krijg ik te horen, dat ze ergens in januari proberen de installatie volledig te maken.

11. december 2024

Beste Joerg,

Bedankt voor uw review. Vervelend om te vernemen dat de installatie van uw warmtepomp niet soepel is verlopen. Helaas was de monteur op de 2 afgesproken datums ziek en kon hierom de afspraak niet doorgaan. Dit neemt uiteraard niet weg dat dit erg vervelend is.

Betreft de miscommunicatie kan ik helaas niks terugvinden in uw dossier. Wel wil ik u onze oprechte excuses aanbieden betreft deze situatie.

Van mijn collega begreep ik dat er nu een afspraak ingepland staat in Januari om de gehele installatie af te ronden. Wij zullen er alles aan doen om dan de installatie ook volledig af te ronden.

Mochten er nog openstaande posten zijn, verneem ik deze graag en mag u dit mailen naar klantenservice@solarnrg.nl.

reparatie en vervanging zonnepaneel

Een van de oude zonnepanelen die op de garage geplaatst zijn een aantal maanden geleden was niet in orde. ze kwamen van ons schuine dak en zijn een aanvulling op de nieuwe panelen, die een aantal maanden geleden geplaatst zijn.De monteurs hebben hun best gedaan om zo'n zelfde paneel te vinden ivm de configuratie op het dak. Ze hebben zich keurig gemeld en een dag later het paneel vervangen.Nu doet alles het weer naar behoren.
Prima monteurs ( ZZP'ers) en erg vriendelijk Bedankt.

5. december 2024

Beste meneer/mevrouw Arends,
Bedankt voor uw mooie review! Wij zullen uw complimenten naar de monteurs ook doorzetten. 😁
Wij wensen u verder veel zonuren toe! 🌞

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Alles met de installatie van de…

Alles met de installatie van de zonnepanelen prima verlopen. Vakbekwaam installatie team, er is keurig en m.b.t. de route van de bekabeling in overleg gewerkt. Ook de veiligheidsaspecten werden meegenomen. Uitleg van de installatie na afloop montage was helder en duidelijk!

19. november 2024

Beste CK Leenders,

Bedankt voor uw mooie review! Dit klinkt als een ervaring van A tot Z, waar wij met heel het bedrijf hard voor werken. Wij zullen uw stralende review dan ook zeker intern en met het installatieteam delen.

Wij wensen u veel zonuren toe! 🌞😊
Groeten, SolarNRG

Very good service provided

Very good service provided. Nothing wrong to mentioned :)

13. november 2024

Dear Gregory,
Thank you for your great review! We wish you a lot of sunshine. 🌞😊

Goed geregeld!

Voor het accorderen van de offerte, kwam de verkoper langs voor een schouw. Nadat bevestigd werd dat eea uitvoerbaar was, is de opdracht getekend. Na ca. vier weken werd de nieuwe groepenkast geplaatst en de week erop de zonnepanelen. Bij vertrek lieten ze zien dat het werkte en een paar dagen erna ontving ik een mail met een opleverrapport en een link naar de app.
Het werk werd netjes uitgevoerd, er was geen gedoe en bij vragen reageerde men steeds redelijk snel.

29. oktober 2024

Beste Bart,
Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te vernemen dat van A tot Z alles in goede orde is besproken en is geïnstalleerd. Wij wensen u veel zonuren toe!
SolarNRG🌞😊

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede communicatie en kundige monteurs

Goede online communicatie en snelle reactie op vragen. Monteurs waren kundig en vriendelijk. Oude zonnepanelen zijn netjes verwijderd.

6. november 2024

Beste Martijn,
Bedankt voor uw stralende review! Ik zal deze complimenten ook zeker intern en aan het installatieteam doorgeven.
SolarNRG 🌞😁

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Airco Installatie verliep niet goed.

Installatie van airco liep totaal niet goed. Wat SolarNRG niet kenbaar maakt aan de klant is dat zij een derde partij inhuren voor installaties. Mijn installatie was ingepland op 24 september maar heeft in totaal meer dan een maand geduurt door afwerkingen die heel slordig of niet werden gedaan.

Installatie door deze partij was niet professioneel te noemen. Naast de dakpannen niet terug schuiven na werken op het dak, niet netjes opruimen, hebben ze ook brandplekken in mijn PVC vloer achtergelaten door een hete betonboor zo op de vloer te leggen.

Ook in eerste instantie lag er water onder het bitumen dakbedekking als mijn dakdekker niet zelf op het dak was komen kijken had ik kans op een lek dak. Al met al slordig.

Na heel veel op en neer bellen zijn problemen mbt afwerking verholpen. Echter is het jammer dat er geen opties mbt leidingwerk buitenom te laten lopen besproken, dit laat in mijn ogen onprofessionaliteit zien van de "expert" die langs is gekomen om de route te bepalen.

Voor zonnepanelen is SolarNRG een prima partij maar voor airconditioning zeker niet aan te raden, vooral omdat er met derde partijen wordt gewerkt die laks hebben aan klanten.

Ze hebben mij aan aantal keren vrij van het werk laten nemen en zijn vervolgens drie keer niet komen opdagen. Hebben ook niks van zich laten horen, zelfs niet na het noteren van mijn nummer en beloftes te doen.

Slordig werk en ik zou niet nog een keer in zee gaan met SolarNRG voor aircons.

24. september 2024

Beste Nathan,

Bedankt voor uw review.
Excuses voor het ongemak betreft de installatie van de airco. Deze gebreken zijn zeker niet onze bedoeling. Intern zal ik uw review dan ook met het personeel en het installatieteam bespreken om dit in de toekomst te voorkomen.

Van mijn collega begreep ik dat wij bij u langs zijn geweest om de gebreken te herstellen. Mochten er toch nog openstaande posten zijn, verneem ik dit graag. Dit mag u mailen naar tessie@solarnrg.nl en dan help ik u graag verder.

Tessie Zantingh

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.