Har købt 4 advendspakker fra festivalen som overraskelser , og jeg skal love for at det har været overraskelser 4 ubrugelige ting ØV Køber aldrig sådanne en gang bras igen :(

Tænker ikke det er værre end andre kommercielle festivaler. Men oplevelsen bærer præg af at der er solgt flere gange de billetter, som området bare nogenlunde komfortabelt kan rumme. Der er beskid... Se mere

Mig og en kammerat sov på en normal p plads væk fra festivalen på en vens grund.. En ansat ved smuk kommer og siger enten så går i ud af bilen og finder et sted at sove eller så kører i stiv hjem... Se mere

1. Events og underholdning

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Vi glæder os til at byde Danmarks smukkeste publikum velkommen til Smukfest

1,8

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Nedladende tone og følelse af at være blevet snydt

Min veninde og jeg skal på Smukfest i 2024 og skal for første gang sove på en festival, hvorfor vi købte et telt på smukfestshoppen.
I teksten på det teltet vi valgte stod der “Med et Hotelt i hus, møder du bare op i dit bedste festivalhumør, for boligen er der styr på.”. Overbeviste om at “pakken” indholdt telt, sovepose og liggeunderlag, for der stod, som skrevet, i teksten, at vi bare skulle møde op i vores bedste festivalhumør, så købte vi et Hotelt.

En uge senere bliver vi af et andet vennepar gjort opmærksom på, at der ikke medfølger liggeunderlag og sovepose, og at de havde erfaret dette på den hårde måde, da de ligesom os havde forventet at det medfulgte og derfor var mødt op på Smukfest uden nogle af disse ting. Jeg skriver derfor en mail til Smukfest for at sikre mig hvordan købet forholder sig. Her får jeg svar omkring at vi kun har købt et telt. Et telt vi vel og mærket aldrig havde købt, hvis vi havde vidst at vi selv skulle slæbe det halve af soveoplevelsen med.

Jeg skriver og forklarer at jeg synes at ordlyden af teksten på deres hjemmeside er misvisende, og at jeg gerne vil have mine penge retur.

Hertil får jeg svaret, at medarbejderen ikke er enig i min opfattelse, og at man jo heller ikke, når man køber bolig, køber denne møbleret. Derudover får jeg besked om, at vi jo kan håbe på, at den boform vi har købt bliver udsolgt, og at vi så kan sælge teltet via ventelisten. Men hvad sandsynligheden er for, at der bliver udsolgt gives der selvfølgelig ikke svar på.

Medarbejderen henviser bl.a. til forbrugeraftalelovens § 18, stk.2, nr.12. Hvoraf det fremgår, at der ikke er fortrydelsesret på køb.

Til mit held har jeg en advokat tæt på mig, som hjælper os med at kigge ind i paragraffen, da hun mener, at teksten på Smukfests hjemmeside ikke er fyldestgørende i det det kan fortolkes på flere måder.

Det er ærgerligt at blive mødt af sådan en nedladende tone, og at det er nødvendigt at søge råd hos en advokat istedet for at forsøge at finde en fornuftig løsning, som vi også foreslog.

Til en anden gang vælger vi nok ikke at købe telt gennem Smukfest, hvis ikke der præcis står hvad der medfølger, for lige nu føler vi os ret snydt

12. marts 2024

Frivilligt mareridt

I 2022 var jeg frivillig ved at guide ved busserne og det startede ud fint, selvom jeg hurtigt kunne mærke noget underligt ved det ledende gifte par.

Det skal lige pointeres at jeg har været frivillig på Roskilde festival, Tønder, samt mange andre mindre festivaller igennem tiden og at jeg har en del erfaring. Det var dog første gang på smuk, for at prøve noget nyt.

Jeg får inden min anden sidste vagt ekstremt ondt i benene og går til samaritterne, som fortæller jeg har vand i benene og skal have dem oppe hvis det ikke skal blive værre. Jeg kan næsten ikke gå på dette tidspunkt og ringer og snakker med den kvindelige leder, som så mener at hvis jeg kan gå til hjælpen kan jeg også gå til min vagt. Jeg har ikke lyst til at sige imod og går direkte derhen selvom der er et par timer til, for at undgå at skulle gå flere gange. Hendes mand siger jeg burde ligge mig ned og tage benene op da jeg sidder i en sofa, for ikke at være uhøflig og bare smide mig. Jeg gør så som han siger og vi får aftalt at jeg holder teltet ordenligt og rent. Tiden går så, vagten er igang. Jeg sidder er med en anden medarbejder der vidst stod for det tekniske m.m. Som efter lidt tid går ud i sit telt og snork sover. Alt går egentlig godt og et par andre frivillige der ikke er på job kommer og spiser og snakker inden de skal videre. De nævner begge hvor absurd det virker jeg er der da jeg ikke rigtigt kan gøre noget. De efterlader deres mad og 10 min. Senere kommer parret tilbage hvorefter jeg sætter mig op og spørg hvordan det går. Kvinden fnyser og de ryster begge på hovedet hvorefter de begynder at skælde mig ud for ikke at have holdt det rent og ryddet på trods af jeg har fyldt alt op der kunne, ryddet op og gjort borde rene. Jeg forklare så at det har jeg hvorefter hun nærmest skriger at der ligger mad på bordet. Jeg er taget ret meget tilbage af det voldsomme udbrud, men forklare stille og forsigtigt, da jeg er nervøs, at der lige har været nogle for at spise og at jeg ikke bare ville smide deres mad ud da de jo kunne komme tilbage efter det. Var der gået over en time havde jeg nok gjort det. Hun tager det ikke særligt pænt og begynder at råbe og skrige af mig om at jeg er barnlig, at jeg burde vokse op, at hun vil ødelægge mine chancer for nogensinde at komme på smuk igen, samt meget mere jeg slet ikke er komfortabel med at gengive. Det var sårene og jeg var ærligt i chok. Hun råber så at jeg skal gå og hun smider mig ud. Jeg går op for at tage min jakke og hun skriger så om jeg da ikke rydder op efter mig selv ( jeg havde haft to puder under mig, samt et tæppe over mig ) hvorefter jeg siger at hun lige har smidt mig ud og at jeg ikke har lyst til at være der mere når hun råber så meget af mig. Hun begynder igen at skrige imens jeg går ud og jeg prøver virkelig at få styr på mig selv da hele oplevelsen var så overvældende. Jeg går tilbage til mit telt og skriver en mail til dem jeg kan finde der står for festivalen da jeg virkelig er bange efter de ting hun sagde, især fordi hun er en af deres, jeg er bare en af mange frivillige. Næste dag læser jeg en mail fra hende der står for de frivillige, som er dybt chokeret, dog kan hun ikke gøre noget da hun er på barsel. Hun er dig ekstremt venlig ift. det hele. Min veninde er inde på koncertområdet så jeg går ind for at finde hende, men mit armbånd bliver afvist. Jeg prøver at ringe til nogen og kommer ned hvor dem der står for det sidder hvor vi så snakker. Hun siger så vi sikkert kunne have redet situationen hvis ikke jeg havde skrevet ud til så mange af dem, hvilket jeg stadig ikke helt forstår… da hun kort går kigger en af mændene ud og smiler ubehageligt og længe. Da hun kommer tilbage og efter vi har snakket og jeg har sagt jeg er villig til stadig at være frivillig siger hun at hende der råbte af mig ikke vil have mig tilbage og at de bliver nød til at klippe mit armbånd. Der er intet at gøre og da hun klipper det ender hun med også at klippe min ret dyre elastik over uden så meget som et undskyld. Det hele er ekstremt overvældende og uanset hvor meget jeg prøver kommer der alligevel et par tåre. Hun siger så at jeg kan kontakte hende efter festivalen og hvis ikke vil hun kontakte mig for at høre om alt er okay. Jeg får aldrig kontaktet hende da jeg er fysisk og psykisk smadret lang tid efter og så føler der er gået for lang tid til at gøre noget. Jeg bliver aldrig selv kontaktet. Efterfølgende har jeg fundet ud af at ham den anden voksne frivillige der lagde sig ud i sit telt for at sove har sagt at jeg var den der lå og sov og at jeg var alt muligt, til de andre frivillige der var på vagt…

Jeg skriver dette nu da jeg skulle have tid til at komme igennem det hele selv først og finde ud af hvad jeg ville og kunne gøre.. jeg håber virkelig ikke at nogle andre nogensinde kommer til at gennemgå lignende. Pas på jer selv derude! De vil altid passe på sine egne frem for deres frivillige…

7. december 2022
Smukfest-logo

Besvarelse fra Smukfest

Kære Sofie Amalie. Vi er oprigtigt kede af, at du har haft de her oplevelser i forbindelse med dit frivillige arbejde på Smukfest. Det er selvfølgelig slet ikke meningen – det er jo en fest, vi laver sammen. Du har været i kontakt med os på sekretariatet flere gange i forløbet, og vi har forsøgt at hjælpe og tage imod dit input på den bedst mulige måde. Hvis du har mere på hjertet, så kontakt os altid gerne på info@smukfest.dk. Vi håber – trods en ærgerlig debut – at vi ser dig i skoven igen en gang. De bedste hilsener, Randi/Smukfest

Kære Smukfest.

Kære Smukfest.
Nu er det andet år i træk man er ved og kvæles i mennesker på pladsen, sidste år under Thomas Helmig koncerten og i år specielt under Minds of 99 og Nik & Jay.
Det er simpelthen ikke i orden, at sætte specielt sikkerheden men også oplevelsen af selve festivalen ud af spil bare for, at skulle vride ekstra håndører ud af billetsalget via de alt for mange endagsbilletter i sælger.- hvorfor ikke bare sælge det antal partout billetter pladsen nu en gang kan bære, når nu i alligevel kan få udsolgt på lyn tid og uden, at skulle annoncere en eneste solist/band.

Der var folk der gik glip af store dele af især Mind of 99 fordi mange indgange til pladsen blev lukket af grundet folk stod som sild i en tønde lige så langt øjet kunne række.
Heldigvis var det ikke det varmeste vejr i år.- hvilket ellers kunne have forvoldt massive problemer med, at skulle have hjulpet utilpasse/dårlige/besvimede folk hjulpet væk fra især forscenen, man kan ganske enkelt ikke komme væk, der er ingen steder at gå hen!!!
Uanset hvor man stod ved Bøgescenen kunne man hverken komme på toilettet eller i baren efter væske til kroppen.
Kan ikke forstå man ikke har lært af Roskilde Festivalen efter deres tragiske ulykke.- hvor de nu har et aflukket område ved forscenen med plads til til et begrænset antal optalte mennesker. (Det er som en ulykke gud forbyde det skal ske, før i lytter til kritikken af antal mennesker på pladsen.)

Et andet problem med endags billetterne er i følge min mening også, at det er en helt anden type festivalgængere i lukker ind, det er det bedre bogerskab som kommer i deres stiveste puds og tror de skal lægge beslag på hele pladsen.- jeg elsker bare når de spærrer bænke og jordlod af med deres medbragte tæpper og plastic underlag osv.- præcis som tyskerne med deres badehåndklæder på stranden på en god sommerdag, de forventer vi alle skal sidde ned til koncerterne omkring dem lol, og oveni er de ved og dø over toilet forhold osv.- ja det er mobil toiletter og ja de kan være lidt beskidte fra tid til anden, det er forh….. en musik festival og dit tøj, sko vil blive beskidt.- og nej du må ikke springe over i køen, hverken i mad/drikke køen eller til toilettet, alle andre har kunne finde ud af det før du kom til pladsen!

Måske kunne man nøjes med, at sælge dagsbilletter til om søndagen da mange festivalsgængere alligevel tager hjem søndag, så ville i stadig kunne tilfredsstille borgerskabet med postnummeret 8660, så de ikke brokker sig over den udenomsvirak festivalen trods alt ikke kan undgå, at føre med sig.

Alt i alt syntes jeg festivalen tager en forkert drejning på flere plan, måske fordi det hele bare er kommet for nemt til jer.- lad nu ikke succesen stige jer til hovedet og ødelægge det gode i havde opbygget.

Vedr. parkering.
Der er håbløs lang kø ved ankomst på P-pladsen Giraffen når man skal med shuttlebussen.- køen som varede lidt over halvanden time var alt for blandet den indeholdt følgende:
Folk som skulle med den ene eller den anden bus.
Folk der valgte og gå til pladsen grundet vente tiden, og derfor skulle mase sig igennem køen med trækvogne osv.
Folk som ligeledes maste sig igennem køen for, at gå til camping områderne.
Den helt håbløse model var så de folk der stod af bussen og skulle ned til P-pladsen altså modsat retning i samme kø…

Det kan i gøre bedre… ❤️

5. august 2023

Super fedt lineup -

Super fedt lineup, folk der giver dårlige anmeldelser til både Christina Aguilera, imagine dragons, DAD, L.O.C, og Minds of 99 koncerterne i år, har tilsyneladende ikke været tilstede til koncerterne, eller ikke været fan af musikken.. alle fyrede den for vildt af og har været nogle af de bedste koncerter på årets festival.

6. august 2023

Amatører på højeste plan, intet andet.

Minds of 99 skal spille og vi får at vide at vi skal gå til en anden indgang for at komme ind, super vi henter mad og går til den indgang vi er blevet bedt om. Ved denne indgang bliver vi mødt med forvirring og kaos, denne indgang er også lukket.
Efter dette bliver vi bedt om at gå til en indgang som er 1 km væk.
Super vi gør det og ved denne indgang bliver jeg bedt om at smide min mad ud som jeg har købt 10 minutter før. MASSIV SKUFFELSE, TAG JER SAMMEN NÅR MAN GIVER KASSEN FOR AT VÆRE HER

5. august 2023

Hej Smukfest

Hej Smukfest.

Smukfest plejer at være en smuk oplevelse.
I år 2023 var en kæmpe skuffelse. Lyden på Bøgescenen var elendig. Alex Vargas, Rag’n’Bone man var virkelig gode, men lyden på vokal og instrumenter var dårlig. Og vi ventede på Suede der skulle fuldende dagen, men det var en fornærmelse for det fantastiske band. Brett Anderson trykkede den helt af, men back up sangerens lyd var utrolig dårlig og det blev ikke rettet op på. Leadguitaristen ville grimme sig, hvis han havde hørt lyden af hans guitar fra tilskuerpladserne. Det var som om lydmanden var gået hjem! Der var så mange mennesker til Nik og Jay af man ikke kunne komme frem og tilbage til og fra familie og venner, hvilket jeg oplevede da min datter skulle på toilet. På vejen ud måtte vi presse os ud gennem en menneskemur og mange kom med meget sure og trælse bemærkninger.
Jeg synes det har været en dårlig oplevelse denne gang til Smukfest og vil meget hellere omdøbe Smukfest til Tristfest.
Toiletterne var så ulækre og rengøringen kunne ikke følge med de alt for mange mennesker der var lukket ind.

Vh.

4. august 2023

Mangler kvalitet i program og lyd

Prisen på arrangementet er alt for høj i forhold til kvaliteten af musikken - programmet er for tyndt.

Lydkvaliteten på bøgesceanen er ikke god, der er alt for meget bas og lave frekvenser der påvirke kroppen fysisk (ryster) og anlægget forvrænger vokalen.

3. august 2023

0 stjerner virkelig dårlig oplevelse

Vi tog på smukfest tirsdag hvor der ikke var plads på nogle marker. Men vi fandt et sted at ligge, med nogle andre folk, et sted hvor det åbenbart ikke var lovligt, men vi havde fået afvide det var okay af fire vagter. Derefter var vi inde og hører musik onsdag, hvor en af vores veninder kommer tilbage om natten til vores Camp, til at der er en gul advarsel skilt. Der står på skiltet at vi skal have fjernet alle vores ting inden klokken 10 om morgnen. Derefter går vi lidt i panik for der er ingen steder at være, så vi går op til information. Vi får afvide at der ikke noget at gøre og at vi skal skynde os hen til naturligheden, inden alle andre kommer, for ellers kan det være der slet ikke er plads til os. Det vælger vi så at stå op til klokken 7 om morgnen, og tager vores telte ned og slæber alle vores ting frem og tilbage fra kærligheden Camp 3, til naturligheden. Da vi når til det sidste telt vi skal have med, ser vi nogle er ved at klippe de gule skilte af teltene. Vi får så afvide at vi har fået lov til at blive. Vi bliver derefter virkelig irriteret over at vi har prøvet at finde så mange muligheder, og snakket med flere fra personaleog fået skæld ud. (Fået vores veninder til at græde) Men får bare et grin i hovedet og får afvide der ingen ting at gøre. Det var en utrolig dårlig oplevelse vi fik og ødelagde hele vores humør og festivalstemning. Der var nogle søde mennesker som hjalp os med at bærer, men ingen ting at få fra smukfest. Vi synes de skylder os en erstatning for at vi havde købt partout armbånd, men fik ødelagt en hel dag, fordi vi skulle bruge hele dagen på at slæbe frem og tilbage, og sætte alt op igen.

3. august 2023

Sump plads Mark 3

Havde bestilt og betalt 2000kr for en plads på lækkerheden( Mark 3) vores plads ligger helt nede og det er en sump vi har spurgt om vi kan få en anden plads. Det kunne vi ikke. Vi har bedt om træflis mandag kl 10 og kl 18 er der stadig ikke sket der noget. Det er ikke godt nok!!!

31. juli 2023

Jeg er sku ikke sikker på at SM skal…

Jeg er sku ikke sikker på at SM skal have mine kompetencer som frivillig mere. Eller at jeg møder op i det hele taget.
Dårlig logistik. Vi er 5 mennesker der står i blæsevejr og regn, men vi må ikke stige op bussen, fordi en eller anden sup formand siger at der er andre på ruten som skal have bussen. Næsten en time og 6. Bus. For at konstatere at der hvor der var så mange mennesker er helt tomt.
Så har man penge på cashless, systemet siger de har udbetalt, men ingen penge på konto. Ingen kan svare på noget, man har lagtbdetnud til nogen som ikke kan kontaktes personligt, kun en info mail. Det er lige til en retssag.
Overvågning og orange veste uden service, men med attitude, jeg bestemmer, selvom de ikke overholder SM reglement. Og loven for den sags skyld. Jeg kunne skrive meget mere. Men gider ikke bruge mere tid på en organisation som ikke lytter og er selvfed.

30. august 2022

Få nu styr på det basale, smukfest..

Først vil jeg lige sige, at elsker at være til smukfest!
Meen... nu har jeg været afsted de sidste 10 år, og i løbet af de år er priserne steget helt vildt, og kvaliteten er på INGEN MÅDE fuldt med...
For det første er der slet ikke nok toiletter på campingområderne (boldbanerne), og det er nærmest på grænsen til kriminelt, at man skal stå 40 minutter i kø for at få lidt drikkevand fordi der kun er én vandhane på hele området. Derudover er kvaliteten i madboderne under al kritik i forhold til priserne. Og det kan ikke passe, at man ikke har indkøbt nok isterninger til sådan en uge, altså come on.... Det er bare sådan nogle små basale ting, som er SÅ nemme at forbedre, og som vil gøre festivaloplevelsen markant bedre. Håber det bliver forbedret til næste år...

8. august 2022

Ingen hygge

Alle bænke, stole og siddepladser er fjernet, så man ikke har et eneste sted at sidde. Selv i barene er man tvunget til at stå op.
Al hygge og det sjove er fjernet til fordel for profit.

7. august 2022

Kan godt mærke magien igen skal findes

Kan godt mærke magien igen skal findes. Om det skyldes dårlig økonomi eller dårlige beslutninger vides ikke. Generelt meget dårlig musik på de forkerte tidspunkter og forkerte placeringer. Lørdag er vel at betragte som hovedaften med burhan g, Thomas Helmig, og Gorillaz som hovednavne. Hmmm er det ok smuk?

6. august 2022

Når en halv stjerne ikke er en option.

Det er nogle år siden, vi sidst har været her. Bøgeskoven virker slidt og udpint sf festivalen, her er alt for mange mennesker. Når man har betalt i dyre domme for et Hotelt på boldbanerne, bliver man præmieret med alt for få toiletter, samt et endnu stærkere lys om natten end når solen står højest på himlen på en skyfri sommerdag. Teltene ligger så tæt, at man rammer folk i naboteltet, hvis man ligger uheldigt og giver et ufrivilligt spjæt i søvne (når man er engang er besvimet (for lystorturen gør søvn til en umulighed). Ironisk nok, har dem med egne telte i området mindre lys end os andre.

Nåe ja, fordi toiletvognene er for få og for langt væk, så har folk taget sagen i egen hånd, så nu ligger vi i øvrigt også i Pisserenden.

5. august 2022

Der lukkes alt for mange mennesker ind…

Der lukkes alt for mange mennesker ind på pladsen. Den gamle fantastisk hyggelige festival er total ødelagt. Kommer aldrig igen, hvis ikke der skæres kraftigt ned i antallet af solgte billetter :(
Flere gange har jeg oplevet utrygge forhold pga kæmpe menneskemængde (både som gæst og som frivillig medarbejder)
Samtidig er shuttlebus ofte total kaos

4. august 2022

Mig og en kammerat sov på en normal p…

Dette er efter min overbevisning slet ikke den rigtige måde at håndtere sådan et situation. Ikke nok med at den ansatte sætter to fulde mennesker i sådan en situation, så sætter hun også mange andre i mulig fare ved at opfordre til at vi skal færde os i trafikken fulde.
Heldigvis fandt vi en løsning.

Politiet er underrettet om denne sag, så andre ikke bliver sat samme situation.

1. august 2022

Ventelistesalg

Jeg havde 2 dagsbilletter til lørdag som blev sat til salg via ventelisten,det tog en uge og så var de solgt minus et mindre gebyr som der var oplyst om inden salget.
Tak

16. juni 2022

Penge retur til corona-billet ?

jeg havde en billet til smukfest, og havde hverken modtaget mail, sms el. lignende omkring aflysningen - oplevede samme med roskilde sidste år, og der var så god service og nem refundering af pengene - jeg ringer så til kontoret ved smukfest og siger hvordan jeg får pengene tilbage, men dette er ikke muligt længere åbenbart og jeg skulle have modtaget en mail (havde intet fået). datoen var overskredet med 1 dag, og jeg havde fået ingen informationer om denne slutdato for refunderet. Det er virkelig dårlig service. bestiller helt sikkert ikke en billet hertil en anden gang !

29. juni 2021

Cashless app´en er som udgangspunkt en…

Cashless app´en er som udgangspunkt en fin idé. Men når tilbagebetalingen ikke fungerer og man skal bruge tid på en bunke mails frem og tilbage, så kan det være ligemeget. Og en besked om, at man bare skal genstarte app´en er ret ubrugelig.
Derudover er der alt for mange mennesker. Man bliver mast ved Bøgescenerne og har en dårlig oplevelse. Mere kvalitet frem for kvantitet.

28. august 2019