Hej Tinderbox Tak for en 93% god festival 2025. Men hvor det dog ærgerligt, at I ikke helt ser og forstår værdien af den alt afgørende logistik. Behagelige faciliteter er et “must be’... Se mere
The streets Det er lidt ligesom at høre en frosset gris blive skåret over med en sav mens den stadig er i live og hiver og piver fordi den lider hold kæft det er noget skrælligt musik. Lad mig... Se mere
Kunstnere tinderbox 2022 - sikke en fallit erklæring. Føler mig godt og grundig snydt at have givet 2000 kr for at komme til dansk sommerfest uden nogen form for internationale kunstnere af bare no... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Tinderbox is Denmark’s new city festival. 22-24 June 2017, close to 40.000 guests are expected to make their way to Tusindårsskoven (The Thousand Year Forest) in the city of Odense to participate in Tinderbox – a new Danish city festival, which will br...
Dårlig kundeservice oplevelse
Ærgerlig oplevelse med deres hjemmeside, hvor eneste forklaring er det pres, der må have været på deres side, som gjorde at man ikke kunne bestille billet ved dem. Da jeg gør opmærksom på dette, og tager mig tid til at skrive til dem, så er meldingen efterfølgende blot, at det iflg. Tinderbox kun havde pres på deres side til at starte med, og at det derfor ikke var noget at gøre ved, og nu var deres tilbud desværre udløbet.
Det mest positive som kan nævnes er dog, at de forholdsvis hurtigt besvare ens forespørgsel via mail, selvom jeg på siden skulle bruge tid på at finde frem til, hvordan jeg skrev en mail til dem.
Priser stiger og kvaliteten falder af Festivalen
Efter nogle rigtig gode år med en fantastisk stemning og fornyelse samt et tilpasset antal mennesker og lækker mad, er det desværre gået ned ad bakke. Samtidig med denne udvikling stiger priserne år for år, og I lukker flere og flere ind.
Jeg er i tvivl om, hvorvidt denne forringelse skyldes ejerskabet, som måske fokuserer for meget på profit, og dermed sætter et præg på, hvor meget man skal vride ud af festivalen. Jeg synes, I bør stoppe med at sætte kvaliteten af programmet og maden ned og i stedet arbejde for at bevare den gode stemning og måske leve med lidt mindre end 25 millioner i overskud på de tre dage.
Uforsvarligt mange mennesker
Uforsvarligt mange mennesker. Tydeligvis en festival ude af kontrol. Generelt et svagt program, absurd prisniveau - men alt overskygges af en proppet festival der ikke havde faciliteterne til det.
Dårlig logistik
Hej Tinderbox
Tak for en 93% god festival 2025.
Behagelige faciliteter er et “must be’ 100%” og ikke kun for VIP, og den ramte I altså ikke i år.
Der er ALT for få toiletter og dem der var, var ulækre og overfyldte. I “Mooshine” lå der urin i søer, uværdigt.
Omsætningen i baren hænger i sagens natur sammen med adgang til toiletter.
Siddeplader skal ligeledes 20% op.
Jeg håber at I strammer op.
The streets
The streets
Lad mig høre et kirke kor som synger om “Dejlig er den himmel blå” i stedet for fordi det er tis på bæ og atter skrækkende det her kræftfremkalende som kalder sig selv “The Streets”
Aldrig igen
2500 for så
Lavt niveau - pinligt program og 2 timers kø for at tisse .... til
Grin
Alle jeg snakkede med var så utilfredse
Toiletforhold
Altid forfærdelige touletforhold. Alt for lange køer kan altid ødelægge en fest. Tak for i år👍🏼
Den fede oplevelse i mit liv 🎤🎉
Det var mit første år på Tinderbox og  jeg havde den fede oplevelse i mit liv sammen med min kæreste og en rigtig god ven derfor får de fem stjerner jeg glæder mig sygt meget til næste år 🎉🎉🎉🎤🎤🎤
Fan#%e da umuligt at få sin søvn.
Fan#%e da umuligt at få sin søvn.
Bor flere kilometer væk, har ørepropper i og vinduet er lukket. Kan stadig høre larmen fra musikken meget tydeligt. I må f&@ndme flytte længere ud på landet, hvor i ikke forstyrrer nogen. Min fætter fra Vollsmose kan høre det helt derude også, og det er 5 kilometer væk.
Hvor skal vi sove i nat
Kan ikke sove på grund af støj 4,5 km fra koncerterne. Skal på arbejde i morgen hvor det forventes at jeg er frisk Lydniveauet er
uacceptabelt og sundhedsskadeligt
CO2 regnskabet må desuden være kulsort pga strømforbruget.
Alt for meget kø
Alt for meget kø til boder, toiletter og barer. I kan ikke være det bekendt. Man bruger halvdelen af tiden på at stå i kø.
Alt for mange danske bands
Æv sikke en skuffelse at være på TINDERBOX i år. Alt alt alt for mange danske bands. Jeg kom for 4, år i træk fordi TINDERBOX plejer at have store internationale navne, og udmærke sig med langt mere pop/Dance end andre festivaler. Magicbox havde et flot set up og navne, det må man gi TINDERBOX. Ros til toilet forholdene, ros til lidt større udvalg af øko og vegetarisk mad - men kom endelig gerne med endnu mere af det… men æv æv et ringe musik program udover Magicbox. Jeg køber ikke en billet næste år før end jeg har sikret mig nogle bedre band navne der ikke er danske eller + 50 år.
Tinderbox i er blevet grådige.
Tinderbox i er blevet grådige -
Det lugter lidt af en pengemaskine uden egentlig koncept og stil.
ALT for ringe toiletforhold. Særligt en oplevelse på Magic Box (MB) lørdag den 24/6-23 ødelagde min TB oplevelse.
Vi er gået i god tid på MB for at høre lågsus, undertegnede (læs: gravid) skal bruge et toilet dernede som viser sig at være fuldstændig umuligt. Der er én toiletvogn (4 toiletter) først på MB hvor køen er uendelig lang, og fuldstændig kaotisk. De andre toiletvogne er placeret i hver deres hjørne af scenen hvor man skal passere øl kø og dansende mennesker (læs: et rave hoppende og proppet dansegulv) for at komme til toilettet. Dette resultere i at undertegnede må forlade MB for at finde et toilet med en overskuelig men stadig al for lang kø og dermed gå glip af koncerten da MB så ender med at lukke for flere tilskuer pga pladsmangel.
Tinderbox! Jeg har været deltager siden i startede og kan jo se at antallet af gæster er øget med 10-15.000 flere de sidste år men i halter altså bagud med at øge festivalens areal, ikke kun toiletforholdene men områder som moonshine og grovebox er ikke store nok til alle de mennesker for ikke at tale om MB.
Festivalen bliver ikke federe bare ved at lukke flere gæster ind tværtimod, min oplevelse af TB i år var desværre rigtig dårlig.
Jeg skal helt sikkert prøve heartland næste år.
Pjat med tinderbox
Larm , støj , fulde / stive folk , øl , vold , krænkelser og svine dyr priser , vanvittige billet priser , rent fis / pengemaskine. Dårlige kunstner ,
Dybt godnat.
Tænk at man skifter en kunster med over…
Tænk at man skifter en kunster med over 1 mia afspilninger ud med minds med 20mio som mam kan høre alle steder
Vandboder!!!
Jeg elsker konceptet, men der er Ingen mulighed for vand!!! Det er sindsygt varmt, og man skal stå i kø 20min for en dråbe vand.
For crowded
Fedt program, men ALT for mange mennesker på for alt for lille areal sammenlignet med andre festivaler jeg har været til.
Støjer utroligt meget helt ud til seden…
Støjer utroligt meget helt ud til seden syd efter til 23.
Umenskligt og sove en sådan høj bas der bare pumper der ud af
Kunstnere tinderbox 2022
Kunstnere tinderbox 2022 - sikke en fallit erklæring.
Føler mig godt og grundig snydt at have givet 2000 kr for at komme til dansk sommerfest uden nogen form for internationale kunstnere af bare nogenlunde klasse
Skam jer , vil til dagen krydse fingre for at den sidste idiot ikke er født endnu, og derfor vil købe min billet !
Én stor byfest
Tinderbox er som at være til festival og byfest på én gang. Altid hyggeligt.
Har allerede købt Earlybird-billetter til 2020, hvor jeg håber på flere kvindelige kunstnere.
Vi ses i ginskoven.