Smile Tandvård Anmeldelser 118

TrustScore 2.5 ud af 5

2,4

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag fick åka akut till Smile i Västerås där jag normalt går. Fick sådan hemsk tandvärk i förrgår så ja, blev att boka en akuttid. Kommer dit, möter sådan trevlig receptionist. Stort tack till tand... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jag hade en riktigt dålig upplevelse hos tandhygienisten på Smile Örebro Krämaren. Det tog hela fyra besök för att få bort tandstenen, något som borde ha varit klart på en gång. Kändes som slöseri med... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ingen tillit till företaget sedan de påstått och agerat på falska grunder. använder bedövning med adrenalin utan att berätta. bytte till regionens tandvård och fick veta det borrats utan anledning. k... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Tandhygienisten förstörde mina tänder. Hon skulle ta bort lite tandsten och det sprutade blod överallt och tänderna blev sönderskrapade. Fick gå upp och tvätta bort allt i ansiktet efter. Dessutom had... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Tandlæge

Skrevet af virksomheden

Vi har tandvård för hela familjen. Tandläkare, tandhygienister och specialisttandvård under samma tak ✓ Enkelt ✓ Bekvämt ✓ Tryggt

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Trodde jag skulle fick en vanlig…

Trodde jag skulle fick en vanlig behandling hos tandhygienist men när hon var klar sa att hon hade gjort någon extra behandling (utan att fråga). 40 minuters besök kostade 2100 kr. Helt sjukt.
Kontaktade kliniken men fick ingen ursäkt eller förklaring som jag kunde köpa. Kommer inte gå tillbaka, och rekommenderar inte det till någon annan tyvärr. Känner mig så lurad.

20. december 2022

Besvarelse fra Smile Tandvård

Hej Stina, ursäkta sent svar. Jag läser att du har kontaktat kliniken efter ditt besök men inte accepterat deras svar. Kommunikation är jätte viktigt och att få veta vad som görs i munnen. Nu kan jag inte se vilken klinik du besökt, vi har 65 kliniker runt om i Sverige. Jag hoppas att du får en fin sommar och att du hittar en klinik som du kan acceptera. Mvh Berit Smile

Smile Göteborg Avenyn

Estetisk tandreglering som 55+ are:)
Valde med noggrann omsorg, var och vem som skulle göra detta...Det blev Marie Frösing och hennes tandsköterska Lise André - VILKEN SUCCÈ!!

10. februar 2023

Besvarelse fra Smile Tandvård

Hej Susann, först vill jag be om ursäkt för sent svar. Vi blir så glada att få höra från våra kunder och det gläder oss att det blev succé. Vi önskar dig en härlig sommar. Mvh Berit Marknadsavd Smile

Otroligt nöjd

Alltid väldigt trevligt bemötande och besöket går otroligt snabbt varje gång.
Mycket nöjd med kliniken!!

1. marts 2023

Besvarelse fra Smile Tandvård

Tack Neil för dina fina ord. Det betyder mycket att vi får veta vad våra kunder tycker om oss. Du är alltid välkommen när du behöver oss. Mvh Berit Marknad

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jag fick ett pris för att laga en tand…

Jag fick ett pris för att laga en tand efter en undersökning. Bokade tid men sen tyckte jag att det verkade vara dyrt med tanke på tidigare behandlingar, Kollade med folktandvården och mycket riktigt var det 1000 kronor dyrare på smile. Dom före ägare hade alltid samma priser som folktandvården.Det är antagligen därför dom har ingen prislista man kan läsa på Smile. Hur många är det som kolla priser? inte många dom flesta betala och försöka se glad ut

12. februar 2023

Besvarelse fra Smile Tandvård

Hej Martin, tack för att du lämnar dina åsikter. Tyvärr har det tagit allt för lång tid innan du får ett svar och det ber jag om ursäkt för. Vi lämnar alltid ett kostnadsförslag inför behandling och det hade du också fått så där är allt bra. När det gäller pris på olika behandlingar så är det fri prissättning inom privattandvården. Trevlig sommar Mvh Berit Marknadsavdelningen

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Bra behandling men orimligt pris.

Jag fick bra behandling av kunnig tandhygienist i Täby. Men priset var orimligt. 2 600 kr för ca 30 minuters behandling. Avdrag för tandvårdsstöd 800 som jag har varit med och betalat till med skatten. Jag har ifrågasatt pris vid tidigare tillfällen men hade inte energi till det nu. Återstår att hitta alternativ till Smile.

6. februar 2023

Besvarelse fra Smile Tandvård

Hej, Härligt att höra att din behandling var till belåtenhet. Tråkigt att du inte fick veta vad priset skulle bli. Jag skickar detta till kliniken så tycker jag att du vid nästa tillfälle pratar med din Tandhygienist om detta. Önskar dig en trevlig sommar. Mvh Berit Marknadsavdelningen

smile lurar folk

smile är tjyvar. Dom snor tandvårdsbidraget av dig utan ditt tillstånd och utan att meddela dig och utan att göra något åt ditt akuta tandvärk.

8. januar 2023

Besvarelse fra Smile Tandvård

Hej! Vad tråkigt att höra om din upplevelse hos oss. Jag har svårt att hjälpa dig vidare härifrån då jag inte vet vilken klinik du varit på - vi finns på över 60 platser i hela Sverige. Jag rekommenderar dig därför att kontakta kliniken så att vi kan få en chans att reda ut det som hänt. Mvh Sofia Smile Tandvård

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Träffande Peter på kliniken Hagastan…

Träffande Peter på kliniken Hagastan som var helt fantastiskt! Gjorde så fint och rent med bedövningsgel så det inte kändes något alls! Fick superbra info inför framtiden om hur jag ska ta hand om mina tänder.

Rekommenderar alla att gå till honom!

21. december 2022

Tack snälla för din fina recension! Vi blir så glada! Mvh Sofia Smile Tandvård

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tack till min underbara tandläkare i…

Tack till min underbara tandläkare i Norrköping Levon Izgi. Äntligen kan jag använda tandtråden utan att den fastnar mellan tänderna, underbart med filning av tänderna och det gjorde inte ett dugg o❤

8. december 2022

Vad fint att höra Merja! Det här gläder oss verkligen. Mvh Sofia Smile Tandvård

Etik och moral är bedövad hos Smile i Täby

Smile VD Malin Schmidt bör kommentera och agera!

Detta är den andra omgången som Smile i Täby tandvård försöker lura patienter. De försökte lura mig att betala 1770 kr för standard tandrengöring 25 min.
När jag har påpekat att detta är inte ok att "idiotförklarar folk" fick betala 935 kr. De bad om ursäkt dock bör man polisanmäla dem.

4. december 2022

Besvarelse fra Smile Tandvård

Hej! Vi är ledsna över din upplevelse.
Självklart ska vi alltid informera om kostnad innan/under behandlingen.
Frånpriset för en tandrengöring är 955 kr men för att kunna ge en så bra behandling som möjligt kan man behöva göra utföra ytterliga åtgärder för att uppnå ett fullgott resultat. Här kan vi vara tydligare i kommunikationen vilket vi tar till oss och kommer se över. Önskar dig en fin dag! Mvh Sofia Smile Tandvård

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super nöjd med mitt besök

Super nöjd med mitt besök. Fick träffa tandhygienist Marina Zia och hon var super duktig och kände mig i trygga händer. Hon brydde sig om hur jag mår under behandlingen och om jag ville ta pauser då och då vilket gjorde att jag slappnade av sen. Jag rekommenderar henne starkt och kommer givetvis att fortsätta ha min tandvård hos dem framöver.

28. november 2022

Besvarelse fra Smile Tandvård

Hej! Stort tack för din recension och dina fina ord. De värmer verkligen! Mvh Sofia Smile Tandvård

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ny patient som är väldigt nöjd

Är så nöjd med båda besöken inom en vecka hos Smile i Linköping! Berättade vid bokningen om min tandläkarskräck som togs på allvar. Redan i väntrummet mottogs jag av en mycket glad och uppmuntrande sköterska. Tandläkare Katarina var otroligt lyhörd och frågade vid undersökningen om det gick bra och om jag ville pausa. Var så glad för detta. Ett par dagar senare var jag hos en tandhygienist och han var också väldigt bra. Det enda jag hade önskat vore att han kunde ha frågat under borttagande av tandstenen om det gick bra. Jag kunde gärna ha pausat kort ett par gånger för att andas och för att mildra paniken. I övrigt väldigt bra! Så jag är mycket nöjd med mina besök och rekommenderar gärna Smile i Linköping till andra!

9. november 2022

Besvarelse fra Smile Tandvård

Stort tack för dina fina ord. Vi blir så glada! Du är alltid välkommen tillbaka när du än behöver. Mvh Sofia Smile Tandvård

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dyra 30 minuter hos tandhygienist hos Smile Helsingborg.1415 kr för 30 minuters ordinär behandling!

Jag blev oerhört förvånad över den faktura som jag fick hos Smile Helsingborg för 30 minuter hos tandhygienist utan någon avancerad behandling. 1415 kr för detta anser jag vara lurendrejeri.

7. november 2022

Besvarelse fra Smile Tandvård

Hej Bo! Tråkigt att du upplevde din behandling så negativ. Jag kan inte gå in på detaljerna i behandlingen. Jag skulle uppskatta om du kontaktade kliniken så att ni kan reda ut behandlingen som du fick och kostnaden. Mvh Berit Smile Tandvård

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Fick göra om hela proceduren till ingen nytta.

Fick göra om hela proceduren efter att ha kontaktat
huvudkontoret. Lagningarna har lossnat ännu en gång.
Enligt tandläkaren skall det hålla 20-25 år. Men höll inte
ett år. Gjort om detta men samma resultat.
Fruktansvärt besviken och mycket kostsamt.
Tider finns noterade hos Er.

14. marts 2022

Besvarelse fra Smile Tandvård

Hej! Tack för ditt inlägg men tyvärr kan jag inte svara dig på detta forum eftersom jag inte vet var du har varit. Jag föreslår att du kontaktar den klinik som har utfört behandlingen. Vi finns på 60 platser i Sverige. Jag hoppas att vi tillsammans ska hitta en lösning. Mvh Berit Smile Tandvård

Rubrik

Abcdefghqq a

6. oktober 2022

Besvarelse fra Smile Tandvård

Hej! Stort tack för ditt omdöme :)

0 av 5 Mycket missnöjd

0 av 5 Mycket missnöjd, efter en lagning jag gjorde hos Smile i Boden fick jag instruktionen att ta Ipren då jag kunde ha värk upp till två månader efter lagningen. Bara det känns ju lite tveksamt. Själva besöket kändes inte bra, tandläkaren Malin gav mig tre bedövningssprutor innan det verkade och jag hade en fruktansvärd värk i flera dagar efter besöket. Nu har det gått tre månader och värken har fullkomligt exploderat, tyvärr vägrar man att ta emot akut för att göra något, man hänvisar till Folktandvården som tack och lov kunde erbjuda en tid. Vill varna alla för Smile, säkert bra om man aldrig har några hål.

12. juli 2022

Besvarelse fra Smile Tandvård

Hej Fredrik! Vad tråkigt att du inte hade en bra upplevelse hos oss. Vi vill självklart ringa upp dig för att reda ut det som hänt. Kliniken har semesterstängt för tillfället men kommer höra av sig till dig så fort de är tillbaka! Mvh Sofia Smile Tandvård

Superbra upplevelse!

Superbra upplevelse!! Bra bemött och bra skött!! Vill tacka Linnea Sollén för behandlingen, en fantastisk tandläkare!

3. juli 2022

Besvarelse fra Smile Tandvård

Hej Sara! Stort tack för att du berättar om din upplevelse. Det gör oss så glada att du kände dig väl bemött och skött under ditt besök. Mvh Sofia Smile Tandvård

Smile dyrast i Sverige

Smile dyrast i Sverige. Tandläkaren drog ut 5 tänder och det tog 30 minuter. För den halvtimmen tar Smile 12500 kronor. Hutlöst

8. juni 2022
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Då jag kämpat med tandläkarskräck så…

Då jag kämpat med tandläkarskräck så väntade jag in i det sista, tills jag fick akuta problem och behövde en akuttid. Jag hade hål ända ner till roten på en tand och en inflammerad nerv som gjorde att jag fick morfin på akuten kvällen innan. Här hade jag tur, för jag kom till Smile i Karlstad dagen därpå. Jag hade väldigt mycket ångest både inför och under mitt besök, något de märkte av och bemötte väldigt väl! De påminde mig hela tiden om att jag har kontrollen, jag får stoppa när jag behöver det och de tog det väldigt lugnt med mig. Tandläkaren fick mig till och med att skratta en sväng!
Jag kände mig lugnare och kände förtroende för tandläkaren efter det och fortsatte gå dit för att behandla tanden (rotfyllning). Beslutade mig också för att fortsätta hos tandhygienist och ta bort tandsten, en tandhygienist som också var väldigt tillmötesgående, förstående och lugnande.
Pga att både tandläkare och tandhygienist var så lugna och tillmötesgående så vågade jag ta steget att fortsätta nödvändig behandling och kom över den värsta ångesten som tandläkarskräcken gav mig. Vi har lagt upp en personlig plan som fungerar för mig, och jag får behålla samma tandläkare och samma tandhygienist i fortsättningen.
Tack Smile Karlstad!

25. maj 2022

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.