Smile Tandvård Anmeldelser 118

TrustScore 2.5 ud af 5

2,4

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag fick åka akut till Smile i Västerås där jag normalt går. Fick sådan hemsk tandvärk i förrgår så ja, blev att boka en akuttid. Kommer dit, möter sådan trevlig receptionist. Stort tack till tand... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jag hade en riktigt dålig upplevelse hos tandhygienisten på Smile Örebro Krämaren. Det tog hela fyra besök för att få bort tandstenen, något som borde ha varit klart på en gång. Kändes som slöseri med... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Tandhygienisten förstörde mina tänder. Hon skulle ta bort lite tandsten och det sprutade blod överallt och tänderna blev sönderskrapade. Fick gå upp och tvätta bort allt i ansiktet efter. Dessutom had... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Tandlæge

Skrevet af virksomheden

Vi har tandvård för hela familjen. Tandläkare, tandhygienister och specialisttandvård under samma tak ✓ Enkelt ✓ Bekvämt ✓ Tryggt

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Trist reception

Jag har varit SÅ nöjd med min tandläkare Jens i Jönköping. Han är riktigt bra. Uppskattar också flexibiliteten i att man lätt kan omboka sina tider på Smile när det krockar med oförutsedda hinder. Dock har det varit så att bemötandet i receptionen när man tvingas avboka pga sjukdom är katastrofalt. Flertalet tillfällen har det hänt att samma receptionist förmedlar tydlig skepticism och gett mig känslan av att inte vara betrodd. Inte ok med tanke på att jag varit trogen kund där så pass länge. Det är ju lite sorgligt om tandläkarna förlorar sina kunder pga ett oschysst bemötande i receptionen.

29. august 2024

Besvarelse fra Smile Tandvård

Hej Josefine! Vi beklagar att du inte var nöjd med ditt besök och då framförallt med bemötandet i receptionen. Vi uppskattar verkligen din feedback och tar självklart till oss den. Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss. Mvh Amanda, Smile Tandvård

VARNING!

Tyvärr är mina erfarenheter av Smile inte så lyckliga. Jag tycker att det är mer en pengamaskin än en tandvårdsklinik. Kan bara säga, håll dig LÅNGT borta från detta företag.

21. august 2024

Besvarelse fra Smile Tandvård

Vi är ledsna att höra att du inte var nöjd med din upplevelse hos oss. Du som patient är vår högsta prioritet och vi beklagar om vi inte mötte dina förväntningar, Vi förstår även att priset är en viktig faktor när det gäller tandvård. Våra priser reflekterar vår strävan att erbjuda högkvalitativ vård med erfarna tandläkare och den senaste tekniken. Önskar dig en fin dag! Mvh Amanda, Smile Tandvård.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

INGEN TILLIT på det här företaget.!!

INGEN TILLIT på det här företaget Smile tandvård i Globen .!!
Jag tycker att det nuvarande tandvårdssystemet är bristfälligt, dyrt och orättvist och privata tandläkare utnyttjar det och vill bara tjäna pengar! 💰

Flera besök än nödvändiga och det har kostat mig pengar och framförallt tid. Tandläkarmottagningen fick strömavbrott och jag fick vänta 45 minuter och även vid ett annat tillfälle var tandläkaren sen och jag som patient fick vänta men när jag kom sent debiterade de mig. Ingen respekt för patienternas tid! Tanden lagades för ett år sedan för 8 000 kr, efter tandvårdsbidraget..tandlagningen lossnade och på grund av tidsbrist hos tandläkaren och då fick jag en tillfällig tandlagning för 1 700 kr några dagar senare på midsommardagen fick jag vara på akuten med smärta, svullen och svårighet att svälja, jag hade en svår tandinfektion.
Jag fick ta bort tanden direkt för 1 800 kr. och sedan fick jag en tillfällig tandprotes för 2,900kr som inte gick att använda, det gjorde väldigt ont varje gång jag tuggade. Vi hade sagt att jag skulle få en inplantat senare. Hoppas ingen annan går igenom det.. arrogant tandläkaren som tycker att han är bäst och ville inte LYSSNA sin patient.!!!!!

20. august 2024

Besvarelse fra Smile Tandvård

Hej! Vi är ledsna att höra att du inte var nöjd med din upplevelse hos oss. Du som patient är vår högsta prioritet och vi beklagar om vi inte mötte dina förväntningar. Vänligen kontakta den kliniken den gäller, så vi kan diskutera detta vidare. Mvh Amanda, Smile Tandvård

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jag hade en frustrerande upplevelse med…

Jag hade en frustrerande upplevelse med Smile.se. De bokade automatiskt en tid åt mig och meddelade mig först på fredag, precis efter att avbokningsfristen hade gått ut. Detta verkar vara ett medvetet knep för att ta betalt av kunder orättvist. Mycket besviken och rekommenderar inte.

28. juni 2024

Besvarelse fra Smile Tandvård

Hej Peyman, tack för ditt meddelande. Vilken Smile klinik är det som har bokat in dig? Jag ber dig att kontakta dem direkt i detta ärende. Önskar dig en fin helg! Mvh Erika, Smile Tandvård

Piteå

Piteå. Var lite missnöjd förrförra besöket men tänkte att jag nog bara hade en dålig dag. Men senaste besöket slog rekord. Trodde dom skulle fixa en lagning dom gjorde för 2 månader sen men slutade med att dom lagade 4 hål! Jag visste bara att jag hade två. Tror också dom använder nå adrenalin liknande i bedövningen så ena sidan ej blev bedövad alls av första sprutan och jag hade ovanligt hög puls. Dom berättade ingenting och för att va petig så vinklade dom bort spegeln så att jag ej kunde se. Tandläkaren hoppade mellan hålen fram och tillbaka vilket jag aldrig varit med om förr. Har heller aldrig behövt laga hål på alla sidorna samtidigt. Har haft värk sen besöket i en tand bredvid som dom måste ha rört då den fått en spricka och värktabletter funkar inte.

25. juni 2024

Besvarelse fra Smile Tandvård

Hej Fanny, tack för ditt mejl, vi beklagar din upplevelse. Kliniken vill gärna att du kontaktar dem direkt för en dialog kring din behandling. Då vi inte ser ditt efternamn så har de svårt att kontakta dig. Önskar dig en fin helg! Mvh, Erika, Smile Tandvård

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag är supernöjd med resultatet och…

Jag är supernöjd med resultatet och bemötandet jag fått. Alla mina 3 barn har gjort sin tandreglering här. Tandläkare Varo och hans team har varit otroligt kompetenta och så trevliga. Slutresultatet har varit bästa möjliga. Högsta betyget vill jag ge.

25. juni 2024

Besvarelse fra Smile Tandvård

Hej Anni! Tack för din fina recension och rekommendationer! Det gläder oss att höra att du är så nöjd med din tandläkare Varo, att du fick ett så fint bemötande på kliniken och blev nöjd med slutresultatet! Önskar dig en fin dag. Mvh Amanda, Smile Tandvård

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ingen tillit till företaget sedan de…

Ingen tillit till företaget sedan de påstått och agerat på falska grunder. använder bedövning med adrenalin utan att berätta. bytte till regionens tandvård och fick veta det borrats utan anledning. klarade inte dra ut en tand utan fick lämna med halva kvar, efter de pumpat mig med beövning. fick åka till specialist som drog ut
på nolltid och utan lugnande. litar inte på deras intresse, ekonomi framför hälsa.

26. juni 2023

Besvarelse fra Smile Tandvård

Hej Johanna! Vi är ledsna att höra att du inte var nöjd med din upplevelse hos oss. Du som patient är vår högsta prioritet och vi beklagar om vi inte mötte dina förväntningar. Vänligen kontakta den klinik som du besökte, så vi kan diskutera detta vidare. Mvh Amanda, Smile Tandvård

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Varro & Kris har varit underbara och…

Varro & Kris har varit underbara och tagit hand om mig så bra, rekommenderar starkt!

10. juni 2024

Besvarelse fra Smile Tandvård

Vad härligt att höra att du är så nöjd med Smile Tandvård och att du fått ett så fint bemötande på kliniken. Varmt välkommen åter till oss! Mvh Amanda, Smile Tandvård

Toppen! Rekommenderar 100%

Fick chansen att reparera alla mina tänder och fick även en del-protes. så nu, knappt ett år senare, har jag fått allt fixat och behöver inte längre ha komplex. Jättebra personal, har gått/går till tandl. Johan Larsson. Proffesionella, förstående och fina resultat! Rekommenderar starkt :)

24. maj 2024

Besvarelse fra Smile Tandvård

Tack Jessica för din fina recension och rekommendationer! Vi är så glada att du är nöjd med din behandling hos Smile Tandvård, att du fick ett så bra resultat och att du blev väl bemött på kliniken. Önskar dig en fin dag! Mvh Amanda, Smile Tandvård

Svindyrt!!

Svindyrt!!!
Har behov att göra rent tänder men Folktandvården hade inte tid i närtid. Kollade runt och Smile i Falköping hade tid samma dag och det skulle ta 40 minuter.
Hygieniskten kollade i munnen i 5 minuter + 5 minuter info och sa att det skulle kosta 2200:-!!!
Att ta bort tandsten på 30 minuter och inte säkert att hon skulle hinna med att ta bort allt.
Jag betalade 420:- för 5 minuter undersökning och gick därifrån. Helt bortkastade 420:-
Bra alla fall att hon frågade om jag vill veta priset först innan hygienisken började gräva i min munnen. Trodde inte att priset skulle skilja sig så mycket från Folktandvården. 1000-1200:- dyrare är lite väl mycket?

22. maj 2024

Besvarelse fra Smile Tandvård

Hej! Tack för din kommentar. Vi förstår att priset är en viktig faktor när det gäller tandvård. Våra priser reflekterar vår strävan att erbjuda högkvalitativ vård med erfarna tandläkare och den senaste tekniken. Önskar dig en fin dag! Mvh Amanda, Smile Tandvård.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jag hade bokat tid i Borås på smile

Jag hade bokat tid i Borås på smile . Tandläkaren som jag fick borde inte kallas för en tand- läkare ! En läkare som hade noll läkaretik . Jag berättade att jag hade värk och jag inte kunde äta. Han kollade på bilder och sagt att han inte kunde se något och att han inte kunde hjälpa mig. Jag var hem skickat med tandvärk . Om han inte var tillräckligt bra och kunnig då kunde han råda en annan kollega men han var otrevlig och svårbemötande . Det som han kunde säga var att nästa patjent var på väntan medan min tid var inte ens färdig. Värdelöst klinik. Pengar tog de ordentligt dock. En läkare som ser att en patient har tårar pga värk skickar man inte bara ut. Ush .. värsta jag har varit om.

12. april 2024

Besvarelse fra Smile Tandvård

Hej Hanna! Tack för ditt inlägg vad tråkigt att höra att du blev så besviken. I detta forum kan vi inte gå in i detalj på grund av sekretess. Vi vet inte vem du är bara att du varit på vår klinik i Borås vi vill väldigt gärna prata med dig igen. Kan du kontakta kliniken och be att få prata med Platschefen på kliniken. Med vänliga hälsningar Smile Tandvård / Berit Marknadsavd

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tandläkaren Banafsheh och Petra radarparet.

Jag var hos tandläkaren Banafsheh och hennes duktiga tandsköterska Petra på Smile i Malmö.
Jag är så otroligt nöjd!!
Dom är proffsiga, väldigt noggranna och trevliga.
Hade finaste leendet när jag gick därifrån.
Thomas / Glada Snickaren.

7. december 2023

Besvarelse fra Smile Tandvård

Hej! Vad härligt att höra att du är så nöjd med din klinik hos oss på Smile Tandvård och att du fått ett så fint bemötande hos dem. Varmt välkommen åter till oss! Mvh Amanda, Smile Tandvård

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ingen info när de avbokade min tid

Hade en tid hos tandhygienist. Sitter i väntrummet länge efter att ha checkat in via datorn och den hälsat mig välkommen. Ser tandläkaren i korridoren så tänker att jag blir väl kallad när som helst. Efter att jag väntat i över 30 minuter får jag veta att de avbokat min tid och bokat en ny tid 1-2 månader senare. Utan att jag fått veta något. Kände mig nonchalant behandlad. Planerade min arbetsdag utifrån tandläkarbesöket.

26. marts 2024

Besvarelse fra Smile Tandvård

Hej Matilda! Vi är ledsna över att du inte är nöjd med ditt besök hos oss. Jag kan inte se vilken klinik du varit på, vi har nämligen 63 stycken i hela Sverige! Vänligen kontakta kliniken direkt så vi kan få en möjlighet att reda ut det som hänt! Önskar dig en fin dag. Mvh Sofia, Smile Tandvård

Tryggt bemötande

Jag har på senare år fått en rädsla av att gå till tandläkaren! Sedan förra året har besökt smile både hos tandläkare och tandhygienist och fått ett väldigt professionellt bemötande och förståelse i min rädsla! Kommer aldrig att tycka om att gå till tandläkaren/tandhygienist men hos Smile känner jag mig trygg!! Stort tack till er alla som arbetar där!!

13. marts 2024

Besvarelse fra Smile Tandvård

Hej Johanna! Stort tack för din fina recension. Det gläder oss verkligen att höra att allt kändes så bra på kliniken trots rädsla och att du fick ett tryggt bemötande. Du är varmt välkommen tillbaka till oss på Smile Tandvård när du än behöver. Önskar dig en fin dag! Mvh Amanda, Smile Tandvård.

Kompetent och förtroendefull.

Tevligt bemötande. Kompetent och förtroendefull rådgivning och behandling. Lugn miljö.
Bra betalningsalternativ.

1. marts 2024

Besvarelse fra Smile Tandvård

Stort tack för din fina recension och rekommendationer! Vad härligt att höra att du är så nöjd med Smile Tandvård att du har fått ett så fint bemötande av dem. Önskar dig en fin dag! Mvh Amanda, Smile Tandvård.

Ingen patientskadeförsäkring?

Jag har försökt fråga var de har sin patientförsäkring, vilket de ska vara skyldiga att svar på. Bryr sig inte. De kanske inte har någon?
Med tanke på standardsvaret har de nog ingen patientskadeförsäkring och vet inte vad det är.

16. februar 2024

Besvarelse fra Smile Tandvård

Kundklagomål – en naturlig del av vårt förbättringsarbete

För Smile är synpunkter och klagomål som vi får från våra patienter något vi tar på största allvar! På alla kliniker finns utförliga rutiner om hur man gå till väga när det händer. Smile besvarar skyndsamt klagomål från patienter och deras närstående. Det är viktigt att lära sig av misstag, varje ärende ska alltid utredas, dokumenteras och återkopplas både till berörda inom organisationen och till patienten. Har du synpunkter på vården? Vänligen kontakta din klinik och på varje klinik finns det en Platschef och en Odontologiskansvarig. Välkommen med ditt ärende. Mvh Marknad Berit

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.