Jeg kan varmt anbefale tandlægen…
Jeg kan varmt anbefale tandlægen smil.nu , jeg følte mig meget tryg og fik en fin behandling og både Dan og hans assistent er både dygtige og meget behagelige mennesker.

Besvarelse fra smil.nu
Tandklinikken smil.nu - et helt nyt koncept indenfor tandpleje, hvor fokus er på dig og dine tænder!
Nivå Center 40 B, 2990, Nivå, Danmark

Besvarelse fra smil.nu
Er ny patient hos Smil.nu og har haft den bedste tandlæge oplevelse i dag.
Højt informationsniveau og brugbar vejledning. Tak for det.

Besvarelse fra smil.nu
Jeg har haft Dan som tandlæge i over 20 år. og det siger vist det hele. Jeg kører hele vejen fra Herlev til Nivå for at have ham som tandlæge, og det gøre jeg med glæde, for han er det hele værd.
Dan er utrolig omsorgsfuld, kompetent og meget grundig i sit arbejde. Han tager sig altid tid til at forklare tingene på en rolig og forstålig måde. Derudover er han sød, venlig og meget serviceminded. Man bliver altid mødt med respekt og ægte interesse, og man mærker tydelig, a han virkelig ønsker det bedste for sine patienter.
Han er hjælpsom, gav,ild med sin tid og en tandlæge, man kan have fuld tillid til. Jeg kan på det varmeste anbefale Dan, også hvis det kræver en længere køretur.

Besvarelse fra smil.nu
Har været til tandlægen her i dag da jeg bidt en del af en tand af for halvanden uge siden. Følte mig meget godt behandlet og vil bestemt anbefale Smil Nu til dem som søger efter en rigtig god og professionel tandlæge.

Besvarelse fra smil.nu
Dan er manden, når der skal trækkes en tand ud!❤️

Besvarelse fra smil.nu
Rigtig god vejledning inden køb af tandbørste og jeg modtog den dagen efter bestilling. Og det virker som et godt produkt.

Fantastisk sød og behjælpelig,
samt gør et flot stykke arbejde og er god til at få en til at føle sig tryk og i goe hænder, kan kun varmt anbefaledes

Besvarelse fra smil.nu
Den bedste tandlæge varmt anbefale venlighed og i imødekomme

Besvarelse fra smil.nu
Trods jeg var bekymret, flov og frygtede besøget hos Dan, kunne han berolige mig, trods en ubehagelig diagnose. Det var kun 1 tand, der havde generet, og den fik vi trukket ud samme dag diagnosen var lagt.
Jeg var bange, og bekymret, men sammen med ham, kom jeg igennem det. Nu er jeg helt ekstatisk, vildt stolt og så glad!

Besvarelse fra smil.nu
Dygtig, professionel og tryg oplevelse. Dan er god til at fortælle undervejs og vejlede i øjenhøjde med patienten. Virkelig god oplevelse og budgetvenlig. Jeg kommer igen!

Besvarelse fra smil.nu
Dan er en utrolig dygtig tandlæge.
Han er meget venlig og det er helt tydeligt at han har rigtig meget erfaring.
Jeg kan kun anbefale klinikken.

Besvarelse fra smil.nu
Super trygge rammer og en super fin behandling. Dan forklarede meget udførligt og på en afslappet og top professionel måde. Det gav mig stor tryghed!!
Jeg var helt rolig ved behandlingen og er 100% din fremtidige kunde!
PS. Og så er priserne markant lavere end de seneste 4 tandlæger som jeg har haft.

Besvarelse fra smil.nu
Fantastisk Service, jeg har personligt aldrig i mine 29 år oplevet så grundig en tandlæge som fortæller mig alt ærligt om mine tænder, og samtidig har rettet de fejl som de forrige tandlæger har udført til en meget skarp pris.
jeg kan VARMT anbefale Dan som uden tvivl er den mest kompetente tandlæge jeg nogensinde har mødt.

Besvarelse fra smil.nu
Dan er den mest kompetente og grundige tandlæge, som jeg nogensinde har haft.
Han er utrolig dygtig til at forklare hvad han foretager sig samtidig med at man som patient føler sig tryg.
Den bedste tandlæge jeg nogensinde har haft og til den bedste pris.

Besvarelse fra smil.nu
Jeg lider lidt af tandlægeskræk, men Dan ved smil.nu i Nivå har med virkelig god og venlig service og vejledning gjort at jeg får en god oplevelse hver gang. Jeg kører gerne langvejsfra for at bruge ham eller hans kollega. Kan varmt anbefales.

Besvarelse fra smil.nu
Dan er en fremragende tandlæge. Dygtig, omhyggelig og fantastisk kompetent. Han formår at få én til at føle sig godt tilpas, og er meget opmærksom på betydningen af at forklare hvad der skal ske under behandlingen, hvilket bidrager til at man bliver rolig og slapper af. Jeg anbefaler Dan og hans søde medarbejdere på det varmeste