Småfolk A/S Anmeldelser

4,9

Vi er fuldstændig vilde med småfolk herhjemme og handler her ofte! 🍏🍎 Der var et par bukser som ikke stod tilgængelig på shoppen i den ønskede størrelse. Kontaktede kundeservice for at spørger hvo... Se mere

Jeg har handlet rigtig mange gange hos Småfolk, fordi jeg er så glad for deres tøj. Især er tøjet med pingvinerne på et kæmpe hos min datter, så jeg vender gang på gang tilbage til Småfolk, når ga... Se mere

1. Børnetøjsbutik

Småfolk er et dansk børnetøjsbrand. Siden 2008 har vi har skabt farverigt børnetøj med masser af flotte prints, som inspirerer børnene til leg og kreativitet. Vores bomuldprodukter er lavet af økologisk bomuld, uldprodukterne af mulesingfri uld og alt er naturligvis Øko-Tex certificeret. Fri fragt ved køb over 499 kr., dag til dag levring og 14 dages returret.

4,9

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Helt perfekt

Det gik super hurtigt, rigtig god hjemmeside, fantastisk tøj

2. juli 2023

Kære Julia,

Mange tak for de 5 stjerner.
Vi er rigtig glade for at høre, at du er så glad for vores produkter,

Småfolk.

Nemt og hurtigt

Hjemmeside er nemt at navigere, betaling var også nemt og hurtigt levering. Varerne er super god kvalitet 💕

2. juli 2023

Kære Beba,

Mange tak for den fine anmeldelse.
Vi er meget glade for at høre, at du synes så godt om vores produkter.

Småfolk.

Fantastisk børnetøj af god kvalitet og…

Fantastisk børnetøj af god kvalitet og elsker de farverige og finurlige print.

4. juni 2023

Kære Henriette,
Tusind tak for den fine anmeldelse.
Dejligt, at høre at du er glad for vores produkter og farverige univers.

Småfolk

Som altid

Som altid - Dejligt tøj, der giver børn mulighed for at være børn.

4. juni 2023

Kære Lotte,
Mange tak for den flotte anmeldelse - hvor er det dejligt at høre.

Småfolk

God kvalitet

God kvalitet, fede designs!

2. april 2023

Besvarelse fra Småfolk A/S

Kære Kristina. Tak for den fine anmeldelse. Dejligt, at høre at du er glad for vores produkter :-). Vh Marianne, Småfolk

Rigtig god kundeservice før min handel.

Jeg havde en god telefonsnak med en medarbejder inden mit køb. Varerne svarede til min forventning om god kvalitet. Blev leveret indenfor et par dage.

28. marts 2023

Besvarelse fra Småfolk A/S

Kære Anette. Tusind tak for den fine anmeldelse - og hvor er det dejligt at høre at du havde en god oplevelse :-)
VH Marianne, Småfolk

Høj kvalitet hele vejen rundt ⭐️

Kvalitetstøj hvor farverne altid lever op til billederne ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Stort udvalg og god service!

16. marts 2023

Besvarelse fra Småfolk A/S

Kære Mia. Tusind tak for den fine anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre at tøjet lever op til dine forventninger. Vh Marianne, Småfolk

Rigtig fint tøj i god kvalitet

Rigtig fint tøj i god kvalitet, der holder farverne ganske fornuftigt, selvom det naturligt nok bliver vasket ret ofte.

Barnet elsker de forskellige prints og vælger næsten altid Småfolk-tøjet frem for alt andet.

Der er også en del ting at snakke om med barnet, når man har deres prints, både tøj og plakater.

Jeg har også altid fået god service, når jeg har skrevet og spurgt til div. motiver og lignende på Facebook. Så har jeg altid fået et brugbart svar.

Størrelserne kan dog godt være lidt sjove indimellem, men det har aldrig været så grelt at jeg ikke har kunnet bruge tøjet.

Så alt i alt er jeg ret tilfreds med Småfolk.

5. december 2022

Første køb

Første gang jeg handler på hjemmesiden, og jeg får ingen bekræftelses mail på købet overhovedet. Hverken under spam, uønsket eller i indbakken.
Jeg forventer nu at jeg skal have problemer med dem.

Dagen senere på dagen, modtager jeg en besked fra GLS, at pakken fra småfolk er afsendt.
Dagen efter henter jeg pakken, og alt er som det skal være, plus at der medfulgte 1 stk småfolk pudebetræk, samt et lille kort fra dem, som man kan skrive på, og give til en anden.
Altså.. så det var da en glædelig overraskelse.
Det eneste er bare, at jeg ikke ikke fik den bekræftelses mail. Så derfor kun 4 stjerner herfra.

3. september 2022

Fantastisk service!

Vi er fuldstændig vilde med småfolk herhjemme og handler her ofte! 🍏🍎
Der var et par bukser som ikke stod tilgængelig på shoppen i den ønskede størrelse. Kontaktede kundeservice for at spørger hvornår de mente de ville komme på lager igen. Fluks fik jeg svar at de havde fundet et par til mig og at jeg blot kunne lægge mine varer i kurv og skrive i kommentarfeltet at bukserne skulle byttes til den ønskede størrelse.
Det er god service og det giver 5 stjerner herfra! 🤩🥳

23. oktober 2020

De oplyser ikke på deres hjemmeside

De oplyser ikke på deres hjemmeside, hvis tøjet, er ekstra småt i størrelsen. De ignorere hvis man sender en mail til dem. Det synes jeg er under alt kritik og dårlig service! Jeg vil aldrig nogensinde bestille tøj, på deres hjemmeside igen, da jeg ikke kan garantere at min datter kan passe det tøj, som jeg bestiller, som er tilsvarende, den str. Hun bruger.

3. august 2019

Meget tilfreds

Har handlet hos Småfolk flere gange og har altid været tilfreds. Denne gang har jeg haft en lidt anderledes efterspørgsel da jeg søgte et helt bestemt sæt sengetøj som ikke kunne findes. Kundeservice og Tana selv var en fantastisk hjælp og hjalp med at finde et andet sæt som lignede det jeg ønskede. Tusind tak for hjælpen Småfolk.

9. april 2019

Meget tilfreds 😊

Trods fødselsdags-travlhed var de hurtige til at sende min pakke og det hele var fint. Rigtig fin kundeservice over messenger da jeg var i tvivl om størrelsen på min varer. De har fine ombytningsmuligheder (gratis bytte i butik) og fine fragtpriser!
Kan varmt anbefales 👍🏻

5. april 2019