Na een reeks inbraken op woningen zocht ik een Slotenmaker die mij kon helpen met het beveiligen van mijn huis dmv het juiste hang en sluitwerk. Slotenmaker GD langs zien komen in de krant en zodoe... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Toen we thuis kwamen zagen we een afgebroken schroef in onze cilinder slot. Politie gaf aan dat het een poging was tot inbraak. Slotenmaker GD werd ons aangeraden. Ze waren binnen 30 Minuten ter plaa... Se mere
Sleutel wilde niet meer uit het slot. De slotenmaker is een zeer vriendelijke man die mij zeer snel te hulp schoot. Goede communicatie, snelle en goede service, en goed advies. Zeker aan te raden voor... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Slotenmaker GD is een professioneel en betrouwbaar slotenmakersbedrijf dat klaarstaat voor zowel particulieren als bedrijven. Wij zijn gespecialiseerd in het openen, repareren en vervangen van sloten en bieden snelle hulp bij spoedgevallen, zoals buitensluitingen en schade na inbraak. Bij Slotenmaker GD staan veiligheid, vakmanschap en transparantie centraal. Wij werken met hoogwaardige materialen en moderne technieken om ervoor te zorgen dat uw woning of bedrijfspand goed beveiligd is. Klanten kunnen rekenen op duidelijke afspraken, eerlijke prijzen en een nette afwerking. Dankzij onze snelle service en klantgerichte aanpak zijn wij vaak direct beschikbaar en streven wij ernaar om elk probleem zo snel en zorgvuldig mogelijk op te lossen. Uw veiligheid en tevredenheid zijn onze hoogste prioriteit.
Kontaktoplysninger
Galvanistraat 6-1, 6716 AE , Ede, Holland
- 0850605157
- Info@slotenmaker-gd.nl
- www.slotenmaker-gd.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Toen we thuis kwamen zagen we een…
Minuten ter plaatsen om de cilinder te vervangen. Naast het feit dat wij nu een cilinder hebben met skg 3 keurmerk hebben wij deze dienst ook geheel gratis gehad. Monteur Matthijs gaf aan dat hij het niet leuk vond dat wij nieuwe zijn in Ede en nu al dit hebben mee gemaakt. super lief en attent van de monteur. Slotenmaker GD is een aanrader. Wij slaan je nummer op 👍🏼
Super fijne slotenmaker
Super fijne slotenmaker. Mijn drie punt sluiting was toe aan vervangen maar helaas bestond deze niet. Matthijs heeft een renovatie slot gemonteerd. Hij was er binnen 39 minuten met nette werk kleding en een werkbus. Matthijs kwam betrouwbaar over en liet dat zien in zijn doen en laten. Prijs was ook in verhouding. Super bedankt en wij zijn erboven blij met onze nieuwe drie punt sluiting.
Na een reeks inbraken op woningen zocht…
Slotenmaker GD langs zien komen in de krant en zodoende heb ik ze gebeld. Ze konden de zelfde dag komen en heb met de monteur mijn huis bekeken en de zwakker plekken. De monteur heeft netjes zijn beveiliging advies gegeven en een vrijblijvende offerte. Na akkoord heeft Monteur Matthijs mijn huidige cilinders vervangen naar cilinders met SKG 3 keurmerk, driepunt sluiting voor en achter en ook zijn mijn deuren voorzien van anti kerntrekbeslag. Na montage heb ik de rekening gekregen en de prijs was zoals afgesproken ( geen gekkigheid achteraf ). Slotenmaker GD is een goede, betrouwbare, eerlijke en vakkundige bedrijf. Alles klopte van monteur tot aan bedrijfsbus. Super bedankt voor het beveiligen van mijn woning ✔️
deur schade opgelost door slotenmaker GD
Mijn drie punt sluiting was kapot en mijn deur hing scheef. Echter bij het zoeken van een slotenmaker te maken gehad met een malafide bedrijf die de schade erger had gemaakt.
Toch een poging 2 gedaan en zo kwam ik terecht bij Matthijs van slotenmaker GD. Monteur kwam vrijblijvend langs en gaf me alle benodigde informatie betreft de situatie en ook een passende offerte. Na akkoord is de monteur aan de slag gegaan en had gelukkig alles netjes gemaakt en vervangen. Prijs was ook super en kreeg nog korting door eerdere gebeurtenis met de andere slotenmaker. Slotenmaker GD heeft verstand van sloten en is naast betrouwbaar ook zeer professioneel. Belangrijk “ geen kosten achteraf”. Wil slotenmaker GD bedanken voor hun service en vakkundigheid. Klasse gedaan en nogmaals dank ⭐️⭐️
Snelle en vakkundige service
Klantvriendelijk en snelle en goede service
Klantvriendelijk en neemt snel contact op.
Is duidelijk in de communicatie m.b.t. het probleem en denkt hierin ook goed mee. Ook vooraf meteen duidelijkheid over de kosten.
Top ervaring!🔑
Top ervaring!🔑
Supersnelle actie en perfect geholpen!
Heel erg fijn, want je staat echt even raar te kijken op zo’n moment, zeker als er een groep met 30 kinderen op je wacht😉🧡
UITSTEKENDE SERVICE
UITSTEKENDE SERVICE! De slotenmaker kwam precies op tijd en was binnen no time klaar. Hij werkte snel, professioneel en wist direct wat er moest gebeuren.
Wat ik vooral enorm waardeer, is zijn eerlijkheid. Hij ontdekte dat een eerdere slotenmaker veel te veel geld had gevraagd voor de werkzaamheden. Dankzij zijn inzet en transparantie hebben we het teveel betaalde bedrag teruggekregen. Dat zie je tegenwoordig helaas niet vaak meer.
Hij heeft mijn vriendin ontzettend goed geholpen, nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen en dacht echt met ons mee. Betrouwbaar, deskundig en klantvriendelijk. Ik raad hem dan ook aan iedereen aan die op zoek is naar een eerlijke en professionele slotenmaker! Bedankt voor de geweldige service!
Goede communicatie en vakkundige snelle…
Goede communicatie en vakkundige snelle reparatie
Goede, kundige slotenmaker
Goede ervaring met dit bedrijf. Ik werk bij een makelaarskantoor, waar nog wel eens wat cilinders gewisseld moeten worden en dan is goed en snel contact altijd prettig, dit was dan ook hier het geval. De jongens op locatie waren vriendelijk en kundig. Zeker voor herhaling vatbaar!
Liep een beetje chaotisch maar tevreden met resultaat
Het monteren van nieuwe cilinders duurde een stuk langer dan gepland en ging best chaotisch. Maar dit kwam voor een deel door autopech en Rayen heeft gezorgd dat het werk uiteindelijk goed werd afgerond.
Paniek snel niet meer nodig
Een dag voor onze verhuizing draaide het slot door en kwamen we niet meer binnen. Paniek! Na bellen stond er in no time een allervriendelijkste meneer voor de deur die het probleem in een handomdraai oploste. Hijzelf was heerlijk geruststellend, het werk netjes en de prijs alleszins redelijk. Aanrader! Ik zou hem onmiddellijk opnieuw bellen.
Aardige meneer en dacht met mij mee qua…
Aardige meneer en dacht met mij mee qua kosten en kwam met de beste oplossing.
Ik kan dit bedrijf echt aanbevelen!
Ik kan dit bedrijf echt aanbevelen. We kregen netjes vooraf een prijsopgave. Ze kwamen snel langs we kregen een belletje over de precieze aankomst tijd. Fijn zodat je niet de hele middag thuis hoeft te blijven. Keurig werk gedaan!
Snel en goed
Te vaak sleutels verloren, slot laten vervangen. Goed advies, snel en goed geregeld
Goed geholpen toen ik de sleutel binnen…
Goed geholpen toen ik de sleutel binnen had laten liggen en daardoor mn huis niet meer in kon. Helaas moest hij het hele slot vervangen, maar wel zo gepiept!
Wij raden deze slotenmaker zeker aan!
Wij raden deze slotenmaker zeker aan. Hij kwam binnen de afgesproken tijd, was vakbekwaam, wist het probleem op te lossen en was erg vriendelijk!
Beleefde jongeman
Beleefde jongeman! Was er binnen de kortste keren. Prijs en kwaliteit was ook echt goed!
Snel en kundig!
Afgelopen vrijdag de deur dicht getrokken met de sleutel nog op tafel. We zijn snel te hulp geschoten door dit bedrijf en netjes op de hoogte gehouden mbt de verwachte aankomsttijd.
Toen hij eenmaal voor de deur stond had hij deze in 10 seconden voor ons open gemaakt zonder schade. Aan het eind van de dag heeft hij ons een factuur gestuurd. Nette en betrouwbare ervaring.
Wij zijn snel en vakkundig geholpen
Wij zijn snel en vakkundig geholpen.
Waarderen dit enorm en raden hem zeker bij andere aan!