Slagelse Biludlejning Anmeldelser 16

4,5

4,5

Altid fantastisk service og hjælp

Altid fantastisk service og hjælp. Har lejet flere gange igennem mange år uden nogen problemer. God dialog, transparente og klare aftaler, ingen skjulte omkostninger. Du ved præcis, hvad du får og hvad du betaler for. Mine bedste anbefalinger!

14. april 2026

Virkelig godt sted at leje bil

Virkelig godt sted at leje bil - meget kundevenlige og så kan man have hund med, det var så vigtigt for vores rejse!!
Bilen var i rigtig god stand, vi kørte til Kroatien 6 voksne og 2 hunde - alt fungerede.

6. juli 2025

Fantastisk service

Fantastisk service.
Skulle flytte en borger fra Jylland til Sjælland, gode råd var dyre..
Men ikke hos, Lars.
Yderst hjælpsom med vejledning af vogn med lift.
Tusind tak :)

8. juli 2025

Jeg lejede en super god bil fredag d

Jeg lejede en super god bil fredag d. 14. marts, og bilen var så god, at den blev til "mors dyt", lige den dag :)
Slagelse biludlejning er høj i service og effektivitet og meget fair i deres pris. Herfra havde jeg den bedste oplevelse og 100 procent Slagelse biludlejning, jeg vil anvende næste gang :)
Tak Lars, for din venlighed, effektivitet og utrolig god behandling.

14. marts 2025

10 point herfra!

Vi stod i en udfordring med en for sen levering af en bil til vores kunde.
Lars hjalp hurtigt med en bil, som kunden kunne bruge i en uge, til trods for jeg ringede noget der ligner 30 min inden kunden skulle bruge den.

Kanon oplevelse herfra!

12. december 2024

Total god oplevelse !!!

Total god oplevelse !!!
Hurtig tilbagemelding og rimelige priser
Jeg lejede en Peugeot Boxer kassevogn, god og rummelig bil, kørte perfekt og økonomisk efter størrelsen på bilen.
Jeg vil leje bil her næste gang 😀

14. september 2024

Altid gode oplevelser

Vi har flere gange lejet bil via Slagelse biludlejning og har altid været tilfreds også denne gang hvor vi havde lejet en VOLKSWAGEN CARAVELLE.

Bilen var i god stand, kørte godt servicen som altid i top.

26. juli 2024

Jeg forstår virkelig ikke de dårlige…

Jeg forstår virkelig ikke de dårlige anmeldelser herinde - vi havde den bedste oplevelse med Slagelse Biludlejning. Indehaveren virker som et utroligt rart og empatisk menneske som sørgede for at finde den løsning der gav mest mening for os, på trods af vi egentlig havde booket noget andet til at starte med. God oplevelse!
Mvh Isabella og Mads

5. juli 2024

4 dage før juleaften vælger de at…

4 dage før juleaften vælger de at trække 3500 kroner ? Noget som burde være gjort for over 6 måneder siden, vi betalte det vi skulle på dagen og troede ligesom at det var det.
Nu påstår firmaet at vi skylder for fyldning af benzin og at vi har kørt over 200 km? Hvilket absolut ikke kan gå op i 3500 kroner, uanset hvordan man vender og drejer den? Vi har for den sagsskyld heller ikke kørt over 200 km? Men der er intet at komme efter, det var den juleaften og håber sån jeres mås klør og jeres arme for korte.

19. december 2022

Super tilfreds kunde gennem mange år

Har gennem mange, mange år lejet kassebiler her til diverse flytninger, og det har altid været super. Bilerne er rene og pæne indeni. Du kan hente bilen tidligt om morgenen. Der er som regel plads til at parkere din egen bil, mens du kører i den lejede bil. Der er nøgleindkast, så du kan aflevere igen når som helst du ønsker ... selv midt om natten. Afregning kommer via mail. Nemt til rimelige priser.

10. september 2020

Vi lejede en VW Caravelle til vores…

Vi lejede en VW Caravelle til vores familieferie til Tyskland. Bilen var fra 2005 og havde kørt 700.000 km. Vinduet i passagersiden kunne køres ned, men ikke op! Airconditioningen virkede ikke. Der kom varm luft ud i stedet for kold. Flere dele i bilen blev holdt sammen med strips, og flere dele af beklædningen i bilen var faldet fra hinanden. Der kom sort røg ud af udstødningen, og vinduesviskerne larmede så voldsomt at det ikke var til at holde ud at høre på. Ikke lige den start på ferien vi havde drømt om, og vi var glade for at vi ikke skulle køre så langt ned i Tyskland for så var det blevet uudholdeligt! Det er fint nok hvis man vælge at udleje virkelig gamle biler i dårlig stand, men så må man sætte prisen derefter og skrive det på ens hjemmeside og vise billeder af hvordan bilerne i virkeligheden ser ud. Der er kun billeder af helt nye biler på hjemmesiden, og der står heller ikke noget i den bekræftelse man får om bilens alder.

26. juli 2019

Vi har nu som virkesomhed lejet bil…

Vi har nu som virkesomhed lejet bil herigennem i en del år efterhånden, og der har aldrig været problemer. Kommunikationen kører fint, og vi har altid fået som aftalt.

Prisniveauet er meget rimeligt, og servicen er i top.

Min klareste anbefaling.

22. marts 2019