Tryghed og transparens
Super god og ordentlig at handle med.
Ekstremt hurtige. Transparens og ærlighed hele vejen igennem som gav stor tryghed
Hos Dansk Autoleasing tager vi leasings-begreberne ned på et niveau hvor alle kan være med. Vi vil være din foretrukne partner uanset om du er privatperson eller virksomhed. Vi hjælper dig med at realisere dine bildrømme, og tilbyder fordelagtige ...
Middelfartvej 431B, 5491, Blommenslyst, Danmark
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Super god og ordentlig at handle med.
Jeg købte en Golf 7 Variant fra 2016
Fantastisk oplevelse og god service.
Anbefales stærkt!
Og tusind tak til René for god handel.
Jeg har kun gode erfaringer med Dansk Auto Leasing, og René som en god og troværdig bilrådgiver. Transparent og sikker process, og jeg har nu haft bil 3 gange hos dem.
Købte en brugt Toyota Aygo lørdag d. 21/2-26. Der manglede en antenne og vi aftalte at han ville få en hjem og så sende den afsted til mig. Men har stadig ikke modtaget den og efter 3 mails er der stadig intet sket.
Opdateret søndag d. 5/4-26, Rene har svaret på min mail og har overført det han skylder for en ny antenne til bilen.
Virkelig god dialog trods den store afstand. Alt levede op til forventningerne og køber gerne min næste bil hos
Dansk Auto Leasing
Vi kom fredag eftermiddag. Og kiggede på en billig Nissan micra til 20000kr
Den stod desværre på sommerdæk.
Firmaet tilbød at sætte nye vinterdæk på uden beregning, også på en fredag lige før lukketid.
Det kunne mange brugtvognsforhandler lære noget af.
KÆMPE anbefaling 👏
Jeg kan desværre ikke give 0 stjerner, for det er det jeg ville give dette firma
Købte en brugt nysynet bil i oktober 25, 2 dage efter døde batteri, så måtte købe nyt.
Har haft bilen i 3 mdr, da den bla begyndte at sige lyde når jeg drejede.
Oplyste Rene om at han måtte lave de forskellige ting på reklamationsretten, men efter at bilen havde stået hos ham i knap 14 dage fik jeg en sms om at jeg skulle betale en ny trækaksel til 3500 fordi han kunne bevise at det var min egen skyld at den var i stykker.
Efter flere timers kævl frem og tilbage på sms, vælger vi at hente bilen og få den lavet hos vores egen mekaniker.
Bilen siger ingenting, og det viser sig at rene har skiftet en styrekugle..
Det var det han ville have at vi skulle betale 3500 kr for😡😡 Virkelig kæmpe snydepels!!!!
Jeg har for nylig købt en helt ny hybridbil hos Dansk Autoleasing og jeg fik rigtig god rådgivning og vejledning. Intet at klage over herfra.
Kan kun anbefal Dansk Auto Leasing hvis man ønsker at lease en bil super god service og man føler sig altid velkommen når man søger bil der
Pas på med denne forhandler.
Vi er to københavnere som havde set vores drømmebil og var klart til at ofre en kvart million.
Vi kommer ud efter vi har betalt bropenge og forhandleren Rene lover os at alt er i orden.
Vi kommer og der mangler en servicebog på en GTE som er yderst relevant da denne bil kræver en del services og overholdelser. Vi kører hjem og aftaler at han skal kontakte os når han kan få den digitale servicebog således vi kan købe bilen med 100% sikkerhed.
Dagen efter oplyser han os om at bogen er der, men denne står på tysk. Vi finder ud af at servicerne er overholdt, dog kan vi ikke se om det er den normale eller udvidede service - vi vælger at stole på VW har overholdt servicerne.
Forhandleren nævner så at vi skal overføre ham pengene, da han ikke vil klargøre bilen uden at betale sin afgift. Vi fortæller så at vi ikke ønsker at overføre penge før vi har købsaftalen og bilen. Her fortæller vi at der er risiko for konkurs, og at vi ikke ønsker dette. Han nævner at han er i 8 millioners overskud (sjovt han ikke kan betale afgiften selv så) og at vi kan være rolige. Vi drøfter det og bliver enige om at vi ikke ønsker at gå med til det. Kort efter læser vi på trustpilot at hans virksomhed ikke har så gode anmeldelser. Vi forsøger at ringe og sige at handlen skal være på vores betingelse hvorefter han bliver fornærmet og lægger på.
Aldrig har vi oplevet noget uprofessionelt som dette.
Pas på, vi var meget tætte på at blive snydt
Har handlet biler med dansk auto leasing i over 8 år nu og har altid fået den bedste behandling og service kan varmt anbefale dem .
Virkelig useriøst forhandler som ikke holder hvad de lover , og endda på skrift
Var ud og kigge på en varebil idag - for 2 dage siden havde min kontor dame aftalt og skrevet vedr en engros handel på en Ford transit custom som lød på 60.000 kr + moms ( 75.000 kr ) , da man har prøvet bilen og er interesseret , så var der pludselig ikke afgift på bilen. Man kan på ingen måder sende en skriftlig mail hvor der står dette :
Hej Helle
I kan godt købe bilen inkluderet moms så er pris på bilen 75000kr
Med venlig hilsen / Best regards
Senad Grcic
Leasingkonsulent
Og bagefter sige der skal betale afgift af bilen .
Virkelig useriøst firma , lugter af fup og fidus
Så hold jer væk derfra
Meget dårlig opførsel samt uprofessionelt kommunikation
Jeg ville se en bil de havde til salg. René ville lige høre om det kunne lade sig gøre, da deres bogholder kører rundt i bilen og så ville han vende tilbage.. det skete bare ikke på trods af at jeg sendte ham en sms som påmindelse. Virkelig uprofessionel virksomhed.
Løber ganske enkelt fra de aftaler der er indgået og anført slutseddelen, og herefter bliver man blot ignoreret.
Aftaler er ikke noget man holder i dette firma, platugler!!