Fin samtale .. følte mig hørt nu er jeg spændt på om de også kan hjælpe mig videre på vej til karriereskift
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Socialpædagogerne arbejder for attraktive løn- og ansættelsesvilkår for vores medlemmer, udvikling og formidling af socialpædagogikken og et godt og meningsfyldt liv for udsatte mennesker
Brolæggerstræde 9, 1211, København, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Altid venlige, imødekommende og oplysende medarbejdere.

Besvarelse fra Socialpædagogerne
Hvor er det fantastisk at have er så kompetent team, der holder hånden under en. (Når man er væltet af pinden) og har overblikket og kan føre en sag, i noget der virker så uoverskueligt. Mange tak for det.

Besvarelse fra Socialpædagogerne
Så har jeg igen haft brug for hjælp og vejledning. Min oplevelse er at de altid er søde og hjælpsomme

Besvarelse fra Socialpædagogerne
At jeg altid og forholdsvis hurtigt kan få hjælp til de spørgsmål jeg har og at de er fyldestgørende.

Besvarelse fra Socialpædagogerne
Jeg fik hjælp til det efterspurgte ved henvendelse til fagforening og a-kasse.

Besvarelse fra Socialpædagogerne
Det bedste pædagogerne i hele verden men ikke harmonerer i vores hverdag peace

Besvarelse fra Socialpædagogerne
Jeg havde hurtig brug for sparring, fik tid til frivillig samtale 2 dage senere, oplevede mig mødt, hørt og ikke mindst forstået.
Tak for det, det er alt afgørende.

Besvarelse fra Socialpædagogerne
Det var en fornøjelse til samtale med konsulent Christian, afdeling i Aalborg, han vidste mig til punkt og prikke hvordan hjemmesiden fungerer, min mulighed til jobsøgning mm. Det var fantastisk

Besvarelse fra Socialpædagogerne
Man kan lige så godt vælge en gul fagforening til halv pris... ved henvendelse afviser de og henviser de til din TR på arbejdspladsen. Jeg har en forventning om at jeg kan ringe til min fagforening og snakke med dem hvis det er det jeg har brug for. Men det kan jeg ikke. Jeg oplevede det samme da jeg i 2024 blev ansat et nyt sted og skulle forhandle ny løn. Den ville de heller ikke tage og jeg endte med at gå 6 løntrin ned. Der kan være mange årsager til at man i den givne situation ikke kan bruge sin TR på arbejdspladsen. Jeg melder mig i hvert fald ud af SL. Man får ingenting for alle de penge det koster at være medlem.

Besvarelse fra Socialpædagogerne
Efter de har slået sig sammen med øst, er det virkelig en udfordring at få fat i den medarbejder man har brug for for at få besvaret sit spørgsmål. Det kan tage dage. Det samme gælder hvis man skriver.
Det er blevet utrolig besværligt at ringe dag til dag og få svar på et enkelt spørgsmål.
Det er ikke holdbart at man ikke kan få besvaret et spørgsmål når man ringer ind.
Jeg anbefaler dem ikke som fagforening 👎🏼

Besvarelse fra Socialpædagogerne
Jeg skal desværre rykke fra SL til en anden fagforening, jeg har fået så god hjælp fra SL. Jeg kan heldigvis beholde min A kasse og lønsikring i SL og kun rykke fagforenings delen. Jeg fik stor hjælp af medarbejder i SL. Jeg kan varmt anbefale dem.

Det var en lyttende og god 2vejs kommunikation imellem os i samtalen

Besvarelse fra Socialpædagogerne
Ekstrem dårlige service. Står med terminal nærtstående og skal søge plejeorlov, hvor det anbefales at kontakte forbund ift. økonomi. Den lokale afdeling giver over 3 timer, 3 forskelle beskeder på den automatiske telefonsvarer i forhold til,hvorfor de ikke tager telefonen. Men mellem 12 og 12.30 siger de, at de holder lukket et par dage pga møde/ kusus. Jeg ringer til hovedkontoret, blot for at få at vide, at de sandelig ikke kan stille mig om til nogen, der kan oplyse mig om betingelserne for plejeorlov, for " det må hun bestemt ikke".
Plejeorlov søger man jo, når de virkelig er krise og forestående bortgang, men SL skal man ikke regne med hjælp fra. Har netop været meldt ud i et år og det bliver mit svar igen på deres elendige service til alt for dyre penge.

Besvarelse fra Socialpædagogerne
Jeg har virkelig fået god og kompetent hjælp hos SL' s arbejdsskade team ifm. min sag.
Det har hele tiden været opfølgning på min sag, hver gang der var nyt, og jeg har oplevet stor juridisk kompetence hele vejen igennem.
Susanne Reinemar har været den gennemgående person i hele mit forløb. Og det har været så godt at det var den samme person jeg fik henvendelser fra hele vejen igennem.
Jeg er meget glad og taknemmelig for hele forløbet.

Besvarelse fra Socialpædagogerne
Var til stor hjælp da jeg ikke selv kunne komme videre i min arbejdsskade sag

Besvarelse fra Socialpædagogerne
Altid klar med hjælp 👏 kan kun anbefale socialpædagogernes arbejdsskade team, de gør et godt stykke arbejde👍🏻😊

Besvarelse fra Socialpædagogerne
SL dur de er super flinke til at hjælpe når man tvivler alt godt herfra. God kyndig hjælpsomt personale. Tak. 🙏 😊Majbritt Hesseldahl.

Besvarelse fra Socialpædagogerne
Torben har hjulpet mig to gange efter endt ansættelse. Begge gange har vi fået ret. Dejligt forløb hvor man føler sig taget i hånden hele vejen.

Besvarelse fra Socialpædagogerne
Jeg fik den hjælp jeg havde brug for. Tak for jer

Besvarelse fra Socialpædagogerne
Medarbejderen ( Kjeld) meldte til stadighed tilbage, selvom man er udfordret grundet langtidssygemeldinger.
Gav oprigtige undskyldninger, hvilket er højt værdsat !!