Fin samtale .. følte mig hørt nu er jeg spændt på om de også kan hjælpe mig videre på vej til karriereskift
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Socialpædagogerne arbejder for attraktive løn- og ansættelsesvilkår for vores medlemmer, udvikling og formidling af socialpædagogikken og et godt og meningsfyldt liv for udsatte mennesker
Brolæggerstræde 9, 1211, København, Danmark
Svarer typisk inden for 24 timer
Jeg har desværre haft en meget frustrerende oplevelse med SL A-kasse i forbindelse med min kommende barsel. Jeg har talt med dem flere gange op til min termin og fået at vide, at jeg kunne gå på barsel en måned før, og at A-kassen ville sørge for kontakten til Udbetaling Danmark, når jeg ringede og oplyste dem om det.
Det gjorde jeg præcis som aftalt – afmeldte mig på Jobnet og ventede på, at sagen ville blive håndteret. Men jeg hørte aldrig noget – hverken fra SL eller Udbetaling Danmark. Da jeg ringede igen, blev jeg mødt af en halvsur medarbejder, der undrede sig over, at jeg ikke havde kontaktet Udbetaling Danmark direkte – hvilket var det stik modsatte af, hvad jeg flere gange havde fået at vide.
Jeg føler mig virkelig dårligt vejledt og svigtet i en periode, hvor jeg havde brug for tryghed og klar information. Jeg håber, SL A-kasse tager dette alvorligt og sikrer, at deres rådgivning fremover er entydig og korrekt – især når det gælder barsel, som i forvejen kan være svært at finde rundt i.

Besvarelse fra Socialpædagogerne
SL var lydhør og satte sig ind i problemstillingen. Gav et tilfredsstillende resultat. Samtidig var SL lydhør overfor mit ønske om hurtig eksekvering og afhandling. 14 dages drøftelser, hvor der hurtig var en klar og tydelig plan. Helt igennem en god oplevelse.

Besvarelse fra Socialpædagogerne
Jeg fik en meget imødekommende betjening samt en klar og forståelig vejledning og forklaring.

Besvarelse fra Socialpædagogerne
Janne var kompetent at tale med og havde svar på alt.

Hej 😊
Jeg har igennem mange år været medlem af SL, og jeg har altid fået den bedste støtte og faglige support, og også her den seneste tid hvor jeg har fået tilkendt førtidspension og hvor jeg havde SL afd. Bornholm til at støtte og hjælpe mig i en svær tid samt proces for mig, så jeg har stor stor hjertelig taknemlighed til SL-Bornholm for deres faglighed, og for den måde de har mødt mig som menneske på, - stor hjertelig tak fra mig 😊
Vh Jim

Besvarelse fra Socialpædagogerne
Efter 6 år (med en læreruddannelse og 14-årig underviserkarriere), som ufaglært socialpædagogisk medarbejder blev jeg endelig ansat som pædagog i 2022 og skiftede til SL. Det tog dog SL 4 måneder med mange rykkere at få mig registreret. Her i 2025 fik jeg så brug for faglig rådgivning, og blev lovet (efter at have rykket telefonisk for svar på min skriftlige henvendelse), at blive kontaktet af en socialrådgiver, hvis jeg uploadede min sag og en underskrevet samtykke-erklæring. Dette blev dog heller ikke besvaret og jeg rykkede telefonisk igen. Blev senere samme dag kontaktet telefonisk med det beklagende svar, at de ikke måtte udlevere mine kontaktoplysninger til deres socialrådgiver pga. GDPR-lovgivningen, så nu skulle jeg lave udkast til min sag/anke og sende, for at de kunne give faglig rådgivning og sparring. Jeg venter nu svar på anden dag - håber jeg hører fra dem i morgen, hvor jeg har sidste frist selv, mht. indsendelse af anke, ift. at blive rådgivet pga. kristihimmelfartsferie. 🤯

Besvarelse fra Socialpædagogerne
Der var klare og tydelige svar på mine spørgsmål i en venlig og behagelig tone

Fantastiske medarbejdere,-søde og imødekommende 😊 En dejlig oplevelse 😊

Besvarelse fra Socialpædagogerne
Imødekommende medarbejder, der udviste empati og forståelse. Ikke noget med at banke en oven i hovedet

God oplevelse herfra!
Efter en ulykke og for meget sygdomsfravær, blev jeg opsagt fra mit arbejde. Tog fat i SL Nordsjælland, og Kjeld blev sat på sagen.
Der har været god dialog og jeg har fået god vejledning igennem forløbet. På trods af at der til sidst ikke er indgået en ny aftale, har det været en god oplevelse. Det har været rart at vide at der var én som jeg kunne få vejledning og hjælp fra, så jeg ikke stod helt alene i det.

Besvarelse fra Socialpædagogerne
Arbejdsskadesteam har været en fantastik hjælp og har kørt min sag fra begyndelsen, var aldrig kommet så langt alene.
Mine sager har en kompleksitet som jeg ville uden af stand til vurderer (trauma/strees)
Personer bag team besidder en fantastik humanist og empatisk tilgang og fornemmelse for de personer de hjælper.
De fortjener alt den ros de kan få og derfor er kontingent godt give ud og medlemskab af SL derfor vigtigt

Besvarelse fra Socialpædagogerne
De kom med god vejledning, hjælp og opbakning ift. Min situation. De troede på mig og kæmpede for at jeg fik min rettighed.
De var imødekommende, når jeg kontaktede dem med spørgsmål ift. Min situation og de afsluttede altid samtalen med positive ord.
Det er uden tvivl en fagforening man kan læne sig op af og de har din ryg når det går galt på arbejdet.

Besvarelse fra Socialpædagogerne
Venlig og meget kompetent vejledning i forhold til min situation.
Tusind tak for al den hjælp jeg har modtaget i forhold til arbejdsulykke, det har betydet alverden for mig.

Besvarelse fra Socialpædagogerne
God service og jeg fik uddybende svar på mine spørgsmål.

Besvarelse fra Socialpædagogerne
Jeg blev mødt med venlighed og tålmodighed ift. min situation. Ydermere fik jeg den vejledning jeg havde brug for, mens jeg var inde på 'Mit SL' på computeren. Så jeg siger mange tak til min fagforening - og på forhånd rigtig god weekend. 😊
Mvh. den pædagogstuderende

Besvarelse fra Socialpædagogerne
Professionel og personlig imødekommende på samme tid. Det kan vi alle lære af🙂

Besvarelse fra Socialpædagogerne
Så fantastiske medarbejder - så hjælpsomme og utrolig dygtige medarbejdere
Kan kun anbefale dem

Besvarelse fra Socialpædagogerne
Jeg oplevede at medarbejderen - SL konsulent Charlotte, var meget venlig, nærværende, lyttende og god til at give konstruktiv feedback til mine bekymringer . Hun havde sat sig grundigt ind i min situation og dermed skabte en ro hos mig til at tænke i mit eget tempo. Jeg blev mødt i øjenhøjde. Der blev kommunikerede på en fin måde og sammen fik vi ordnet min sag på en god måde