Socialpædagogerne Anmeldelser 213

4,5

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 74 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for deres hjælpsomhed og positive indstilling, hvilket gør interaktionerne behagelige og produktive. Kundeservicen fremhæves ofte som enestående, og mange sætter pris på den personlige og forstående tilgang. Den leverede service beskrives ofte som fremragende, og forbrugerne bemærker effektiviteten og letheden ved deres samlede oplevelse. Anmelderne er særligt imponerede over de hurtige svartider og den smidige brugeroplevelse. Dog var nogle uenige om kundeservicen og nævnte, at svarene var langsomme, eller at forskellige medarbejdere svarede med modstridende løfter. Enkelte oplevede også, at det var svært at komme i kontakt med den rette person, og at de ikke altid fik den forventede hjælp.

Det, folk taler mest om

Staff

Brugere beskriver positive interaktioner med personalet. Kunder roser medarbejdernes venlighed, effektivitet... Se mere

Customer service

Anmeldere nævner positiv feedback om kundeservice. Kunder roser den venlige og hjælpsomme assistance, de... Se mere

Service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af service. Kunder roser den faglige kompetence, professionalisme og... Se mere

Customer communications

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med kontakt. Nogle kunder roser den gode behandling og den samme... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Fin samtale .. følte mig hørt nu er jeg spændt på om de også kan hjælpe mig videre på vej til karriereskift

Super kompetent medarbejder jeg talte med 👍🏻 4 stjerner fordi jeg var i kø et pænt stykke tid

Oplever at jeg selv har skulle være opsøgende. God behandling, når først der var kontakt. Mere information og interesse - kunne jeg tænke mig!

I forbindelse med nyt job havnede jeg desværre i en meget utryg og uhensigtsmæssig ledelseskultur. Jeg fik derfor brug for hjælp fra SL' s fagforening, som støttede mig hele vejen igennem. Konsulenten... Se mere

1. Fagforening

Socialpædagogerne arbejder for attraktive løn- og ansættelsesvilkår for vores medlemmer, udvikling og formidling af socialpædagogikken og et godt og meningsfyldt liv for udsatte mennesker

4,5

Svarer typisk inden for 24 timer

Føler mig dårligt rådgivet omkring barsel.

Jeg har desværre haft en meget frustrerende oplevelse med SL A-kasse i forbindelse med min kommende barsel. Jeg har talt med dem flere gange op til min termin og fået at vide, at jeg kunne gå på barsel en måned før, og at A-kassen ville sørge for kontakten til Udbetaling Danmark, når jeg ringede og oplyste dem om det.

Det gjorde jeg præcis som aftalt – afmeldte mig på Jobnet og ventede på, at sagen ville blive håndteret. Men jeg hørte aldrig noget – hverken fra SL eller Udbetaling Danmark. Da jeg ringede igen, blev jeg mødt af en halvsur medarbejder, der undrede sig over, at jeg ikke havde kontaktet Udbetaling Danmark direkte – hvilket var det stik modsatte af, hvad jeg flere gange havde fået at vide.

Jeg føler mig virkelig dårligt vejledt og svigtet i en periode, hvor jeg havde brug for tryghed og klar information. Jeg håber, SL A-kasse tager dette alvorligt og sikrer, at deres rådgivning fremover er entydig og korrekt – især når det gælder barsel, som i forvejen kan være svært at finde rundt i.

30. juni 2025

Kære Rie

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse i forbindelse med din barsel. Det er vigtigt for os, at vores vejledning er korrekt og klar – særligt i situationer som denne.

Lydhørhed og rettidighed

SL var lydhør og satte sig ind i problemstillingen. Gav et tilfredsstillende resultat. Samtidig var SL lydhør overfor mit ønske om hurtig eksekvering og afhandling. 14 dages drøftelser, hvor der hurtig var en klar og tydelig plan. Helt igennem en god oplevelse.

3. juni 2025

Kære Gitte

Tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse, og at du følte dig hørt og mødt i dine behov. Både i forhold til løsningens indhold og tempoet i processen.

Vi lægger stor vægt på klar kommunikation og effektiv eksekvering, så det glæder os at høre, at det har gjort en positiv forskel for dig.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Stine, Socialpædagogerne

Jeg fik en meget imødekommende…

Jeg fik en meget imødekommende betjening samt en klar og forståelig vejledning og forklaring.

19. maj 2025

Kære Yuko

Mange tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os, at du havde en god oplevelse.

Maiken, Socialpædagogerne

Janne var kompetent at tale med og…

Janne var kompetent at tale med og havde svar på alt.

11. juni 2025

Kære Niels

Mange tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på!

Maiken, Socialpædagogerne

Fantastisk varm, samt stor faglig support og støtte 😊

Hej 😊

Jeg har igennem mange år været medlem af SL, og jeg har altid fået den bedste støtte og faglige support, og også her den seneste tid hvor jeg har fået tilkendt førtidspension og hvor jeg havde SL afd. Bornholm til at støtte og hjælpe mig i en svær tid samt proces for mig, så jeg har stor stor hjertelig taknemlighed til SL-Bornholm for deres faglighed, og for den måde de har mødt mig som menneske på, - stor hjertelig tak fra mig 😊

Vh Jim

15. maj 2025

Kære Jim

Tusind tak for din varme og rørende anmeldelse. Det betyder virkelig meget for os at læse. Vi er meget glade for at høre, at du har følt dig godt støttet gennem årene, og særligt i den svære proces, du har været igennem for nylig. Det glæder os, at SL Bornholm har kunnet være der for dig med både faglighed og medmenneskelighed.

Din anerkendelse er en stor motivation for os alle. Tak fordi du deler din oplevelse.

Ikke fungerende kontaktsystem

Efter 6 år (med en læreruddannelse og 14-årig underviserkarriere), som ufaglært socialpædagogisk medarbejder blev jeg endelig ansat som pædagog i 2022 og skiftede til SL. Det tog dog SL 4 måneder med mange rykkere at få mig registreret. Her i 2025 fik jeg så brug for faglig rådgivning, og blev lovet (efter at have rykket telefonisk for svar på min skriftlige henvendelse), at blive kontaktet af en socialrådgiver, hvis jeg uploadede min sag og en underskrevet samtykke-erklæring. Dette blev dog heller ikke besvaret og jeg rykkede telefonisk igen. Blev senere samme dag kontaktet telefonisk med det beklagende svar, at de ikke måtte udlevere mine kontaktoplysninger til deres socialrådgiver pga. GDPR-lovgivningen, så nu skulle jeg lave udkast til min sag/anke og sende, for at de kunne give faglig rådgivning og sparring. Jeg venter nu svar på anden dag - håber jeg hører fra dem i morgen, hvor jeg har sidste frist selv, mht. indsendelse af anke, ift. at blive rådgivet pga. kristihimmelfartsferie. 🤯

27. maj 2025

Kære Hanna

Hvor er jeg ked af at læse om din oplevelse. Jeg vil meget gerne høre mere hvis du har mod på det. Du kan sende mig en SMS på mobil 41125125, så vi kan aftale et tidspunkt, hvor vi kan tale sammen.

God rådgivning

Der var klare og tydelige svar på mine spørgsmål i en venlig og behagelig tone

26. maj 2025

Kære Lars

Tak for din positive anmeldelse! Vi er meget glade for, at du har følt dig godt hjulpet.

Fantastiske medarbejdere,-søde og…

Fantastiske medarbejdere,-søde og imødekommende 😊 En dejlig oplevelse 😊

7. maj 2025

Kære Kirsten

Mange tak for din positive anmeldelse. Det glæder mig at høre, at du har haft en god oplevelse, og at mine kollegaer blev opfattet som imødekommende og venlige.
Tak for at dele din oplevelse!

Imødekommende medarbejder

Imødekommende medarbejder, der udviste empati og forståelse. Ikke noget med at banke en oven i hovedet

3. maj 2025

Kære Susanne

Mange tak for din anmeldelse! Jeg er glad for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med min kollega. Det betyder meget for os, at du følte dig mødt med empati og forståelse.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

God oplevelse herfra!

God oplevelse herfra!
Efter en ulykke og for meget sygdomsfravær, blev jeg opsagt fra mit arbejde. Tog fat i SL Nordsjælland, og Kjeld blev sat på sagen.
Der har været god dialog og jeg har fået god vejledning igennem forløbet. På trods af at der til sidst ikke er indgået en ny aftale, har det været en god oplevelse. Det har været rart at vide at der var én som jeg kunne få vejledning og hjælp fra, så jeg ikke stod helt alene i det.

28. april 2025

Besvarelse fra Socialpædagogerne

Mange tak for din fine anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du har følt dig godt hjulpet og ikke mindst lyttet til i en svær situation. Det er præcis det, vi gerne vil stå for – at man ikke skal stå alene, når tingene bliver svære.

Selvom det ikke endte med en ny aftale, er vi glade for, at du ser tilbage på forløbet som en god oplevelse. Det tager vi med os – og vi ønsker dig alt det bedste fremover.

God vejledning

God vejledning pr. telefon

24. april 2025

Kære Maj-Britt

Tak for din anmeldelse – vi er glade for, at vejledningen pr. telefon var en hjælp!

Arbejdsskadesteam har været en…g

Arbejdsskadesteam har været en fantastik hjælp og har kørt min sag fra begyndelsen, var aldrig kommet så langt alene.
Mine sager har en kompleksitet som jeg ville uden af stand til vurderer (trauma/strees)
Personer bag team besidder en fantastik humanist og empatisk tilgang og fornemmelse for de personer de hjælper.
De fortjener alt den ros de kan få og derfor er kontingent godt give ud og medlemskab af SL derfor vigtigt

14. april 2025

Kære Peter

Tusind tak for dine fine ord. Det glæder os dybt, at du har følt dig godt hjulpet og set i en svær tid. Vi ved, hvor komplekse arbejdsskadesager kan være – især når der er traumer involveret – og vi er taknemmelige for den tillid, du har vist os.

Din anerkendelse betyder meget for hele teamet og bekræfter, hvorfor vi gør det, vi gør. Tak fordi du deler din oplevelse og sætter fokus på vigtigheden af fællesskab og støtte.

Stine, Socialpædagogerne

En fagforening der har din ryg

De kom med god vejledning, hjælp og opbakning ift. Min situation. De troede på mig og kæmpede for at jeg fik min rettighed.
De var imødekommende, når jeg kontaktede dem med spørgsmål ift. Min situation og de afsluttede altid samtalen med positive ord.
Det er uden tvivl en fagforening man kan læne sig op af og de har din ryg når det går galt på arbejdet.

7. april 2025

Kære Ayman

Tak for dine varme ord. Det glæder os, at du har følt dig troet på og godt støttet gennem hele forløbet. Vi kæmper for vores medlemmer, og det betyder meget at høre, at du har mærket det i praksis.

Tak fordi du deler din oplevelse og sender opbakning videre – det giver os endnu mere styrke til at gøre en forskel.

Perfekt service!

Perfekt service!

8. april 2025

Besvarelse fra Socialpædagogerne

Tusind tak for din anmeldelse – det glæder os, at du er tilfreds med servicen!

Venligst
Stine, Socialpædagogerne

Venlig og meget kompetent vejledning i…

Venlig og meget kompetent vejledning i forhold til min situation.
Tusind tak for al den hjælp jeg har modtaget i forhold til arbejdsulykke, det har betydet alverden for mig.

8. april 2025

Kære Dorthe

Tusind tak for din varme anmeldelse. Det glæder os utrolig meget at høre, at du har følt dig godt vejledt og støttet i en svær situation. Vi ved, hvor stor en forskel det kan gøre at få den rette hjælp – og det betyder alverden for os at vide, at vi har kunnet være der for dig.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på.

Venligst
Stine, Socialpædagogerne

Blev mødt med venlighed, tålmodighed og fik den rette vejledning ift. min situation

Jeg blev mødt med venlighed og tålmodighed ift. min situation. Ydermere fik jeg den vejledning jeg havde brug for, mens jeg var inde på 'Mit SL' på computeren. Så jeg siger mange tak til min fagforening - og på forhånd rigtig god weekend. 😊

Mvh. den pædagogstuderende

28. marts 2025

Kære Selina

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med os. Det betyder meget for os at kunne støtte vores medlemmer, især pædagogstuderende som dig, med den vejledning, du har brug for.

Maiken, Socialpædagogerne

Professionel og personlig imødekommende…

Professionel og personlig imødekommende på samme tid. Det kan vi alle lære af🙂

26. marts 2025

Kære Flemming

Hvor er det dejligt at høre – tak for din flotte anmeldelse! Vi sætter stor pris på din feedback og bestræber os altid på at give den bedste oplevelse.

Så fantastiske medarbejder

Så fantastiske medarbejder - så hjælpsomme og utrolig dygtige medarbejdere
Kan kun anbefale dem

26. marts 2025

Kære Hanne

Mange tak for din fine anmeldelse!
Vi sætter stor pris på dine rosende ord og din anbefaling.
Vi glæder os til hjælpe dig igen.

Møde venlighed og professionalisme

Jeg oplevede at medarbejderen - SL konsulent Charlotte, var meget venlig, nærværende, lyttende og god til at give konstruktiv feedback til mine bekymringer . Hun havde sat sig grundigt ind i min situation og dermed skabte en ro hos mig til at tænke i mit eget tempo. Jeg blev mødt i øjenhøjde. Der blev kommunikerede på en fin måde og sammen fik vi ordnet min sag på en god måde

24. marts 2025

Kære Nancy

Hvor er det dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med vores kollega! Det betyder meget for os, at du følte dig lyttet til, mødt i øjenhøjde og fik ro til at tænke i dit eget tempo. Vi ved, hvor vigtigt det er at føle sig tryg i sådan en situation, og vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig på en god måde.

Tusind tak for din fine anmeldelse – vi sætter stor pris på din feedback.