Fantastisk service fra Dennis og en anden gut. De kom og afhentede vores bil som skulle skrottes. De kom meget kort tid efter vi havde ringet. De hjalp os med afmelding og pengene blev betalt af state... Se mere

Jeg har netop fået hentet en skrotbil og pengene udbetalt. Det hele på under en dag. Simpelhen den bedste og hurtigste service jeg har oplevet. Giver 5 stjerner og helt klart anbefaling til andre. Bru... Se mere

Uprofessionelt. Kom for sent. Ville ikke give mig skrot penge " da jeg faktisk gør DIG en tjeneste ved at hente din bil" . Meget ubehagelig oplevelse. Gav mig penge kontant, gav mig ingen kopi af pa... Se mere

4,5

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Fik pengene for min bil med det sammen og bilen blev afmeldt dagen efter som aftalt.

Kan kun anbefale firmaet.

21. februar 2019

Alt foregik som aftalt

Udfyldte anmeldelse på nettet og blev samme dag ringet op. De tilbød 1.500 mere for min gamle Volvo end de 4 andre jeg havde skrevet/snakket med. Vi aftalte at de hentede bilen samme dag kl 15:00 og de mødte til tiden med en ladvogn.
Jeg fik pengene udbetalt kontant og vi aftalte at de afmelde nummerpladerne næste dag. Dagen efter fik jeg en MSM med billede af afmeldingen.
Jeg kan her til morgen konstaterer at alt ser ud til at være på plads og bilen nu også er afmeldt hos forsikringsselskabet.
Jeg kan kun anbefale Skrotbil.net alt foregik som aftalt.
Eneste lille anke er at slutseddel måtte jeg selv tage en kopi af med telefonen, det ville være rart med en fysisk kopi.

5. december 2017

Jeg kontaktede Skrotbil.net i dag

Jeg kontaktede Skrotbil.net i dag, fordi jeg skulle have skrottet min bil - sjovt nok. Dette er allerførste gang og jeg har derfor ingen viden herom. Den venlige stemme i røret, sagde at de sagtens kunne hjælpe. Hun sagde, at jeg med vognmanden skulle aftale pris.

Vognmanden kommer til aftalt tid og afhenter min bil. De er begge flinke og imødekommende. Da papirene er udfyldt, siger vognmanden at de nu vil tage bilen med. Jeg spørger ind til skrotpræmien, for den har vi ikke snakket om. Vognmanden kvitterer med, at sådan en gammel bil bare svare til jern og hvis jeg VIL, kan jeg få jernprisen på 500 kr for den. Jeg spørger uforstående, hvorfor sådan noget ikke står på hjemmesiden, jeg har aldrig hørt om at man skrotter en registreret bil og så ikke får en skrotpræmie. Vognmanden insisterer på, at det er sådan reglerne er og jeg ender med stole på, hvad manden siger. Jeg har dog en så dårlig fornemmelse, da de kører, at jeg undersøger sagen og finder ud af, at jernpris kan man tage for en uindregistreret bil, der er skrællet for alt indhold. En registreret bil med nummerplade skal ALTID have skrotpræmie.

Jeg ringer straks til deres kontor igen, som vil kontakte vognmændene. Da hun vender tilbage, siger hun nu, at vognmanden har vurderet bilen til 500 kr og at jeg selv må tage den med ham, for hun tager kun telefoner og kan ikke hjælpe mig.

Jeg ringer til vognmanden og gør ham opmærksom på at de har snydt mig, at jeg skulle have en skrotpræmie og ikke en jernpris. Han erkender at de har lavet en fejl, fortæller mig at deres firma har ringet og gjort dem opmærksom på reglerne - nu, og siger at de vil overføre de resterende 500 kr - 100 kr for afmelding af nummerplader, altså 400 kr.

Jeg er stadig overbevist om, at jeg er blevet snydt noget så grundigt og jeg tør slet ikke tænke på, hvor mange enlige mødre eller ande, der ikke lige har styr på det hele, de går og bedrager.

Hvis det ikke har været deres fortsæt at bedrage, så skal firmaet i den grad ikke sende vognmænd ud, der ikke har styr på reglerne omkring skrotning.

Jeg er rystet over behandlingen .

Jeg har fået mine 400 kr + 500 og altså 900 kr i alt i skrotpræmie.

1. juni 2017

Bilen blev ikke skrottet

Jeg fik det aftalte for min bil, men selvom der blevet lavet skrotseddel og så videre blev bilen videresolgt. Og nu er den til salg hos en autoforhandler som nysynet, hvilket jeg finder mig mystisk. Der er ingen tvivl om at det er den samme bil, og den kan på ingen måde være lavet hvis man tager den pris den er til salg til i betragtning. Jeg synes ikke det er okay at tage den som en skrotbil, og så sælge den videre i samme tilstand.

23. februar 2016

Ringede og fik min bil afhentet samme dag, og jeg fik pengene kontant, Dagen efter fik jeg opkald om at mine nummerplader var afmeldt. Det synes jeg er bare for god. Kan roligt anbefales fra min side.

15. april 2014
Vis anmeldelser på alle sprog. (31 anmeldelser)