Udfyldte anmeldelse på nettet og blev samme dag ringet op. De tilbød 1.500 mere for min gamle Volvo end de 4 andre jeg havde skrevet/snakket med. Vi aftalte at de hentede bilen samme dag kl 15:00... Se mere

Uprofessionelt. Kom for sent. Ville ikke give mig skrot penge " da jeg faktisk gør DIG en tjeneste ved at hente din bil" . Meget ubehagelig oplevelse. Gav mig penge kontant, gav mig ingen kopi af pa... Se mere

4,5

Jeg har netop fået hentet en skrotbil og pengene udbetalt. Det hele på under en dag. Simpelhen den bedste og hurtigste service jeg har oplevet. Giver 5 stjerner og helt klart anbefaling til andre. Brug trykt Skrotbil. Det vil du ikke fortryde.

4. februar 2022

Fantastisk service fra Dennis og en…

Fantastisk service fra Dennis og en anden gut. De kom og afhentede vores bil som skulle skrottes. De kom meget kort tid efter vi havde ringet. De hjalp os med afmelding og pengene blev betalt af staten nogle dage efter. En kanon service med to glade serviceminded gutter. Charlotte Fra Dragør

9. september 2020

Ikke godt sted

Ikke godt sted

Ham der henter bilen er mega sur, svare ikke når man spørge om noget, og hvis men er i tvivl omkring noget og man skriver svare han meget ubehøvlet tilbage

Han skulle ikke drive en virksomhed

23. august 2020

Hej Anders,
Jeg vil rigtig gerne hører nærmere om sagen, kan du sende os en mail på info@skrotbil.net eller ringe på 22854043.
Vil meget gerne hører nærmere om hvem du har været i kontakt med da ingen der driver firmaet er ude for at hente biler og det kun er chauffører der kører rundt.
Ser frem til at hører fra dig.

Skrotbil.net

Useriøst firma

Aftalte afhentning af bil kl. 16. 16:20 var der endnu ikke dukket nogen op, så jeg ringede til kontoret uden at telefonen blev besvaret.

Blev ringet op 16:40, hvor de var nødt til at få adresse osv. igen. Aftalte at bilen skulle hentes kl. 16 næste dag. De dukkede dog aldrig op og jeg har ikke hørt noget fra dem siden.

7. juli 2020

Jeg står i inkasso sag da de ikke vil…

Jeg står i inkasso sag da de ikke vil dokumentere afhentningsdato. Jeg vil ikke anbefale dem til nogen, deres service og behandling er det værste jeg har oplevet, er helt hjælpeløs efter deres behandling samt. At de ikke besvare længere på min mail!

22. marts 2020

Besvarelse fra Skrotbil

Meget uretfærdig besked fra dig.
At du står i inkasso har intet at gøre med os, vi hentede bilen som aftalt og fik den afmeldt dagen efter som aftalt, men du har så åbenbart opsagt din forsikring på bilen inden vi overhovedet henter bilen, og det koster et dagsgebyr på 250kr pr påbegyndt dag, når ens bil ikke er forsikret med lovpligtig ansvars forsikring.
Der ingen fra vores firma der har rådet eller guidet dig til at gå ind og opsige din forsikring på bilen da det er noget vi gør, når vi afmelder bilen.
Så jeg syntes det er meget uretfærdigt og groft sagt at vores service er det værste du har oplevet, da vi har gjort alt vores arbejde som vi har lovet dig,
Og din inkasso sag intet har med os at gører.

Skrotbil.net

Uprofessionelt

Meget ubehagelig oplevelse. Gav mig penge kontant, gav mig ingen kopi af papirer og gjorde mig meget nervøs.

10. januar 2020

Hej ´´Anonym´´
Vi ved ikke hvem du er, da vi ikke kan slå et Anonym navn op i vores system.
Har du handlet med os har du altid en kvirterring for du har afleveret bilen hos os.
Efter vi kom ind 2020 er skrotpræmien blevet digitalt, så kan ikke se hvordan vi har skulle givet dig kontanter, men du er mere end velkommen til at ringe ind til os hvis du står fast i at du har handlet med os.

Denis Bislev

Det var en meget god og nem oplevelse

Det var en meget god og nem oplevelse. Har haft det meget svært med andre skrothandlere men skrotbiler.net har været meget flink og har gjort det nemt. Skulle ikke bekymre mig om nogetsomhelst så som nummerplader og afmelding. De gjorde det med det samme. Prisen de gav var så det højeste bud jeg fik. Det gik meget smurt. Tak for en god handel!

10. september 2019