Jeg bestiller et skilt og får en ordrebekræftelse om at skiltet er Sendt. Jeg får derefter en mail om at de ikke kan finde min varer og spørger om jeg vil have et andet motiv. Jeg giver udtryk for at... Se mere
Bestilte en ridehjelm til min datters fødselsdag. Der stod, at varen var på lager, så den kunne leveres indenfor 1-2 dage. Da jeg intet havde hørt efter en uge, skrev jeg til dem. Et par dage efter k... Se mere
Jeg modtager en jakke, der lugter helt forfærdentligt - af mug og skimmel. Jeg betaler for returlabel hos butikken, men modtager aldrig en label. Jeg ringer adskillige gange og skriver adskillige mail... Se mere
Jeg bestilte et par vinter jodspurs støvler jeg kunne desværre ikke passe dem. Ringede til butikken og fik en sød dame (Lise) i røret. Vi aftalte jeg kom til butikken med bukserne. Jeg har godtnok a... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Søde og jordnære ejere, god service og hurtig levering! :-)
Jeg bestilte to styks eftertragtede "Dover" regnjakker mandag den 11/9-17 til min svigermor og jeg. Jeg skriver så til ejeren, Lise, da jeg havde bøvl med at bestille mandag aften. Hun svarer umiddelbart med det samme, en høflig og hjælpsom besked, hvortil hun forklarer, at grunden til jeg ikke kunne bestille, var fordi, at hun ikke havde varerne hjemme. Vi aftaler så, at hun fikser det på hjemmesiden, så jeg kan forudbestille to jakker, til hun får næste lager hjem - sandsynligvis om fredagen. Jeg får styr på bestilling og venter spændt. Meget sød og hjælpsom, besvarede nemt og hurtigt mine spørgsmål. Men ikke nok med det, så modtog jeg allerede de to fine jakker om fredagen den 15/9. Det må siges at være hurtig levering! Jeg havde forventet at modtage dem ugen efter, da der nye varmelager først skulle komme om fredagen, så det var i den grad positivt. Med det danske, ustadige vejr fik vi allerede jakkerne i brug dagen efter, og vi er super glade for vores Waldhausen regnjakker! Super kvalitet, lever op til vores forventninger. Og så til den nette sum af 250,- pr. stk. SUPER service, søde og kompetente mennesker, som imødekommer ens ønsker og behov på bedst tænkelige måde. En rigtig god første gangs oplevelse, og det er heller ikke sidste gang, vi handler der :-)
Fantastisk service med meget kompetent …
Fantastisk service med meget kompetent indehaver, som kom med gode råd og vejledninger (også selvom det måske ikke kom hende så meget til gode) Rigtig fint udvalg også. Her handler vi fremover 👍
Er fuldt tilfreds med mine varer og …
Er fuldt tilfreds med mine varer og handler der gerne igen
Knap så heldig service
Jeg vil ikke anbefale dig at købe ved Skovtursrytteren.dk, jeg har fået lavet design selv støvler der inde og det tog et år før de kom.. (var blevet lovet 1-2 måneder da jeg bestilte..)
Har også et par ridebukser der inde fra, da de gik i stykker var der meget bøvl da jeg reklamerede i deres butik, hvor jeg føler at jeg skulle præsse på for at der skete noget, efter min mening knap så heldig servise.. jeg køber mit rideudstyr i andre butikker nu og fremover, også selvom de kan være lidt dyre, men så ved jeg at servicen er i top ;)
Jeg fik en anden end den bestilte vare.
Jeg fandt et Happy Mouth gummibid hos Skovtursrytteren til en god pris. Jeg havde ikke handlet hos dem før, så jeg var lidt spændt, da jeg bestilte biddet. Pakken blev leveret hurtigt, men desværre indeholdt pakken ikke det bestilte bid, men et bid fra et helt andet firma.
Da jeg ikke kendte til dette andet mærke og erfaringen med andre mærker er varierende, sendte jeg biddet retur. Jeg betalte selv returfragten. Efter nogle dage fik jeg en del af beløbet tilbage (prisen på biddet), men ikke det fulde beløb, idet Skovtursrytteren havde fratrukket beløbet for fragten hjem til mig.
Ifølge loven er en internetbutik forpligtet til at refundere det fulde beløb, når fortrydelsesretten benyttes, uanset årsag. I dette tilfælde må det være mere end rimeligt, da butikken selv vælger at sende noget andet end det bestilte. Her er butikken endda forpligtet til at betale fragten begge veje, da butikken har lavet en fejl.
Jeg har ad flere omgange bedt butikken tilbagebetale det manglende beløb, men jeg har endnu ikke fået mine penge. Skovtursrytteren indrømmer, at det fremsendte bid var fra et andet firma, men de fastholder samtidig, at biddet var et originalt Happy Mouth bid.
Mange firmaer producerer gummibid. Happy Mouth Bits er imidlertid et registreret varemærke, og det er selvfølgelig ikke ok at sælge andre firmaers bid som værende Happy Mouth bid.
Det har kostet mig fragt både ud og hjem, at den leverede vare varen ikke svarer til det bestilte. Det er ikke et kæmpestort beløb, men det er både dårlig service og i strid med loven.
Jeg kan desværre ikke anbefalede Skovtursrytteren, og jeg vil vælge en anden webshop, når jeg fremover handler udstyr.
Super dejligt udvalg
nemt at handle over nettet og fik min varer som lovet!