Skovgaard Vine Anmeldelser 24

4,7

Fantastisk service… Tidligere selskab gik konkurs, men nu ejer sørgede for, at forudbetalt vin blev leveret, trods selskabet ikke var forpligtet hertil

Kanon sted at købe vin. Rigtig god rådgivning. Altid fleksible i forhold til mængderabat. Man finder noget vin som de ikke har andre steder. Meget nærværende ekspedering. Byttet noget vin sidste gang... Se mere

Jeg havde købt 12 flasker vin, hvoraf 6 af dem var en gave. Vinen levede ikke op til min forventning, så fik lov at returnere de få resterende flasker. Jeg fik en rigtig flot kompensation og lige en... Se mere

købte vin på websalg-og fik bekræftelse på mail. Blev ringet op 2 gange med beklagelse at de ikke havde vinen alligevel- selvom de havde afsendt bekræftelse. blev ringet op igen med rigtig fin kom... Se mere

1. Vinhandel
  2. Leverandør af firmagaver
  3. Butik med gavekurve
  4. Internetbutik
  5. Spiritusforretning

Hos Skovgaard Vine kombinerer vi den personlige service fra den fysiske vinbutik, med bekvemmeligheden ved en moderne webshop. Vi har butik i Greve, hvor du altid er velkommen til at kigge forbi og få personlig rådgivning, samt smage på et udvalg af vore vine – og samtidig leverer vi vin til hele Danmark via vores webshop. Vi udvælger vores vine med fokus på kvalitet, smag og value for money. Sortimentet rummer både hverdagsvine og flasker til særlige anledninger, og vi står altid klar med personlig og ærlig rådgivning. Hos Skovgaard Vine lægger vi vægt på god service, hurtig levering og en professionel handelsoplevelse fra start til slut. Vores mål er ikke blot at sælge vin – men at sikre, at du får den rette vin til den rette lejlighed. Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at byde dig velkommen – både online og i butikken i Greve.

4,7

Megaudvalg, gode priser og fantastisk service

Besøgte Skovgaard Vine i Brøndby lidt spontant inden Nytårsaften bare for at købe et par flasker skum, en smule portvin og en enkelt rødvin eller to.
En halv time senere kørte jeg derfra 3.500 kroner fattigere, men hold kæft hvor var de penge givet godt ud.
Jeg blev betjent af Kim, som ud over at være helt vildt kyndig også var god til at spotte, hvad jeg kunne tænke mig og samtidig serviceminded, imødekommende og fri for stress eller "jeg skal have så mange kunder som muligt igennem systemet-mentalitet". Jeg tror aldrig, at jeg har købt vin under så behagelige omstændigheder, og da jeg først fik lyst til at købe mere end planlagt, gav Kim mig en særdeles god pris på det hele.
Det var først gang, men absolut ikke sidste gang, jeg besøgte Skovgaard Vine. Deres udvalg er ganske flot, priserne er bestemt konkurrencedygtige og så betyder god service faktisk ret mig for mig. Det sidste fik jeg i den grad hos Skovgaard Vine.

1. januar 2014

Virkelig imponerende kundeservice

Jesper hos Skovgaard Vine i Brøndby har simpelthen ydet en kundeservice ud over det sædvanelige. Godt nok skulle vi bruge meget vin til en stor fest/reception, men selv da har kundehåndteringen og rådgivningen været over al forventning.
Priser, betingelser, kvalitetrådgivning og ægte interesse betyder, at vi bliver faste kunder i butikken.
Et besøg hos Jesper kan varmt anbefales.

11. juni 2012