Skovgaard Vine Anmeldelser 24

4,7

Fantastisk service… Tidligere selskab gik konkurs, men nu ejer sørgede for, at forudbetalt vin blev leveret, trods selskabet ikke var forpligtet hertil

købte vin på websalg-og fik bekræftelse på mail. Blev ringet op 2 gange med beklagelse at de ikke havde vinen alligevel- selvom de havde afsendt bekræftelse. blev ringet op igen med rigtig fin kom... Se mere

1. Vinhandel
  2. Leverandør af firmagaver
  3. Butik med gavekurve
  4. Internetbutik
  5. Spiritusforretning

Hos Skovgaard Vine kombinerer vi den personlige service fra den fysiske vinbutik, med bekvemmeligheden ved en moderne webshop. Vi har butik i Greve, hvor du altid er velkommen til at kigge forbi og få personlig rådgivning, samt smage på et udvalg af vore vine – og samtidig leverer vi vin til hele Danmark via vores webshop. Vi udvælger vores vine med fokus på kvalitet, smag og value for money. Sortimentet rummer både hverdagsvine og flasker til særlige anledninger, og vi står altid klar med personlig og ærlig rådgivning. Hos Skovgaard Vine lægger vi vægt på god service, hurtig levering og en professionel handelsoplevelse fra start til slut. Vores mål er ikke blot at sælge vin – men at sikre, at du får den rette vin til den rette lejlighed. Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at byde dig velkommen – både online og i butikken i Greve.

4,7

Et kampe udvalg af vine og til alles…

Et kampe udvalg af vine og til alles smag. Var virkelig overrasket over udvalget, og ikke mindst priserne tros der skal mængde på for at opnå en del rabat. Men hvis man deler med naboen, bliver det jo ikke så slemt. Hov glemte lige man kan smage på alt det vin, man ønsker at købe og det er da ikke dårligt. Betjeningen altid god og meget imødekommende. Kan kun anbefales prøv det. ps. Husk man kan blive fordelkunde helt gratis og få gode tilbud og ikke mindst blive inviteret til gratis vinsagning mm.

17. november 2023

5/5 kan varmt anbefales til andre

Virkelig en behagelig oplevelse - opmærksomt og serviceminded personale som hjalp mig hele vejen igennem mit køb. Kan varmt anbefales til alle som skal bruge vin eller spiritus til gave, fest eller sammenkomst

27. februar 2023

Bestille 18 flasker som var et rigtig…

Bestille 18 flasker som var et rigtig godt tilbud. Fik desværre kun leveret 6 flasker og skrev til Skovgaard Vine om de ville undersøge sagen.

Det viste sig fragtselskabet havde smadret kassen og der var ikke flere tilbage af den aktuelle vin.

Skovgaard Vin tilbød at sende en anden vin som fint matcher den jeg gik glip af. Fin dialog og hurtig behandling.

29. oktober 2021

Super god service

I forbindelse med Black Friday, havde jeg købt nogle vine på tilbud. Men først efter 4 mdr. fik jeg smagt på dem og desværre faldt de ikke i min smag. Kontaktede Skovgaardvine om man kunne ombytte dem til nogle andre, hvilket man godt kunne. Og det har jeg så gjort nu - og har så fundet nogle andre vine, som jeg bedre kunne li. Det må man sige, at det er super god service.

10. marts 2021

Kanon sted at købe vin

Kanon sted at købe vin. Rigtig god rådgivning. Altid fleksible i forhold til mængderabat. Man finder noget vin som de ikke har andre steder. Meget nærværende ekspedering. Byttet noget vin sidste gang helt uden problemer. Elsker at handle der

1. marts 2021

Utrolig dårlig kundebehandling

Besøgte Skovgaard vine i Glostrup 01. maj for at købe portvin.
På trods af, at vi var de eneste kunder til 3 medarbejdere blev vi ignoreret.
Da vi endelig fik kontakt til en medarbejder, blev det uden entusiasme meddelt, at produktet var udsolgt og at der ikke kunne gives en leveringstermin.

1. maj 2018

Fantastisk kundeservice og lækkert vinudvalg

Jeg havde købt 12 flasker vin, hvoraf 6 af dem var en gave. Vinen levede ikke op til min forventning, så fik lov at returnere de få resterende flasker. Jeg fik en rigtig flot kompensation og lige en ekstra flaske oveni hatten - fantastisk lækker vin og god behagelig service.
Her kommer jeg absolut til at handle igen :)

25. august 2016

Jeg har handlet både hos afdelingen i Brøndby og Næstved og begge steder er jeg mødt med en fantastisk kundeservice... Priserne er også rigtig gode, det er bestemt et sted der er værd at handle...

30. januar 2015