Skorstensgaard.dk Anmeldelser 12.954

3,8

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 156 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne roser ofte den gode og professionelle service, hvor aftaler om mødetider, arbejdstider og priser bliver overholdt. Mange fremhæver personalets venlighed, imødekommenhed og effektivitet, hvilket skaber en positiv oplevelse fra start til slut. Der er stor tilfredshed med den hurtige service, gode kommunikation via e-mail og hurtige svar, samt at priserne er fornuftige og aftales på forhånd uden overraskelser. Dog oplevede nogle kunder problemer med produktkvaliteten, såsom dæk, der var smurt ind i glidemiddel, manglende dæk efter skift, og ridser samt limrester efter rudeskift. Derudover var der tilfælde, hvor biler ikke blev repareret korrekt, eller hvor der blev fundet fejl, som burde have været opdaget under service. Nogle anmeldere var også utilfredse med manglende telefonisk kontakt, lange ventetider og mangelfuld information, samt at priserne var højere end forventet eller end hos konkurrenter.

Det, folk taler mest om

Service

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af service, hvor nogle kunder rapporterer om fantastiske, sjove og... Se mere

Staff

Kunder havde tvetydig oplevelser med personalet, hvor nogle roser medarbejdernes venlighed, professionalisme... Se mere

Product

Brugere beskriver negativ interaktioner med produktet, hvor mange oplever problemer med bilens komponenter og... Se mere

Customer communications

Anmeldere nævner tvetydig feedback om kontakt, hvor mange kunder rapporterer vanskeligheder med at komme i... Se mere

Price

Kunder noterer tvetydige oplevelser med priser, hvor nogle rapporterer tilfredshed med aftalte priser og god... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Aftaler om mødetid, arbejdstid og priser blev overholdt. Venlig behandling. Det ville være rart om TV'et i venterummet kunne tage danske kanaler, så man kunne se lidt nyheder i ventetiden

Super god og professionel og venlig behandling. Men utilfreds med, at sidst jeg talte med dem, sagde de, at selvfølgelig måtte min hund være med i lånebilen - men i dag sagde de det modsatte.

Udemærket. Min booking var forsvundet i deres system, men de fik alligevel tid til mit service. Service var fint

blev lidt nervøs der jeg læste at en bilist havde haft sin bil på værksted i 29 dage (står skrevet på trustpilot) hos skorstensgaard i Ballerup. men jeg må nok sige at jeg blev glædeligt overras... Se mere

1. nr. 61 af de 61 bedste virksomheder i Autoværksted

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Skorstensgaard er en landsdækkende kæde af moderne autoværksteder med afdelinger i Aarhus, Fredericia, Kolding, Vejle, Esbjerg, Haderslev, Hobro, Horsens, Ikast, Svendborg, Odense, Taastrup og Ballerup. Vi har nogle af markedets bedste værkstedspriser i Danmark. Læs mere på hjemmesiden.

Om Skorstensgaard

3,8

God

13 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Pas på med hvad Skorsteengaard lover

TL;DR
Stod med fladt dæk en lørdag. Vejhjælpen og Skorsteengaard gav hinanden skylden, og jeg fik ingen hjælp. Forsøgte selv med nødpumpe (kun lidt dækskum kom i), men Skorsteengaard dækkede ikke udgifterne. Meget frustrerende oplevelse.

Jeg havde en virkelig dårlig oplevelse med samarbejdet mellem Skorsteengaard og deres vejhjælp.

Der manglede dæktryk på mine dæk, så jeg ville køre til en tankstation for at pumpe luft i dækket. Desværre virkede pumpen ikke, og dækket blev helt fladt. Jeg stod derfor fast ved Brugsen i Vandel en lørdag.

Jeg ringede til vejhjælpen, som jeg har gennem Skorsteengaard. De sagde, at jeg ikke var registreret i deres system, og at jeg måtte kontakte Skorsteengaard om mandagen. Problemet var, at Skorsteengaard kun har åbent mandag til fredag, så jeg stod fast hele weekenden uden hjælp.

Jeg forsøgte derfor selv at pumpe dækket med den nødpumpe, jeg har i bilen i stedet for reservedæk. Jeg troede, flasken indeholdt trykluft, men det viste sig at være dækskum. Jeg stoppede med det samme, så kun lidt dækskum kom i dækket.

Da jeg ringede til Skorsteengaard om mandagen, fik jeg besked på, at det i stedet var vejhjælpens fejl – altså det stik modsatte af, hvad vejhjælpen havde sagt. Skorsteengaard ville ikke hjælpe med at dække noget af udgiften til dækket, fordi jeg selv havde forsøgt at pumpe det.

Virkelig frustrerende, når man forventer, at vejhjælp fungerer, når man har brug for det.

14. februar 2026

Jeg var egentligt godt tilfreds, men bogholderiet ødelagde det

Jeg var egentligt godt tilfreds. Jeg betalte med det samme da jeg forlod butikken i Vejle.

Jeg betalt med mobilepay til det nummer som var oplyst i butikken. Det er tilsyneladende fuldstændigt umuligt for bogholderiet at se dette. Nu har de rykket mig tre gange.

10. oktober 2025

Hej Lars

Det er rigtigt at vores bogholderi har ved en fejl sendt en rykker ud til nogle kunder der havde betalt. Det er bare rigtigt træls for at sige det lige ud og det beklager vi rigtigt mange gange herfra.

Mvh
Skorstensgaard

Inkompetent værksted

Sjældent har jeg mødt en inkompetent, respekløs og grådig værksted som deres afdeling i Ballerup. Først vidste de ikke at min bil var hos dem på trods af at jeg har skrevet en mail samt har autohjælp lagt mine bilnøgler hos dem.

De tager 3.700 kr. for en simpel bildækskift og montering - som maks. koster 2.000 kr. sammenlagt med den dæk jeg har. Man får heller ikke en lånebil, så du kan gå i flere dage uden bil - hvor du selv skal leje en bil hos et privat firma, mens den er til værksted - og sidst men ikke mindst, så er deres service næsten på bar bund.

De hilser ikke på dig når du kommer til deres kontor og glor på dig, mens de lader dig vente i uvished og ignorere dig. På alle parametre er dette værksted langt fra at være etisk og professionel. Det bliver ikke her at jeg laver min bil næste gang.

26. januar 2026

Fantastisk hurtig og professionel service

Kom akut ind hos Skortensgaard i Vejle i går med en bil uden at have ringet i forvejen. Alligevel blev jeg mødt med imødekommenhed og effektivitet fra start.

På under en halv time havde de diagnosticeret problemet (knækket fjeder ved det ene forhjul), givet et klart og fair tilbud, og ovenikøbet udleveret en lånebil, så jeg kunne komme videre med det samme. Bilen forventes endda klar til afhentning allerede senere i dag.

Virkelig professionel og tryg oplevelse hele vejen igennem. Kæmpe ros for både service og tempo. Kan klart anbefales.

13. januar 2026

Skorstensgaard i Roskilde

Skorstensgaard i Roskilde

Efter at have ventet i næsten 2 måneder på at få repareret en skade, bliver jeg ringet op fredag, at tiden mandag er aflyst, da de har akutte kunder som har forrang.
Fedt at have brugt et værksted til service i de sidste 5 år, og så finde ud af at man er 2. rangskunde.

Tilføjet efter svar:

I har i 2 måneder jo vidst at en af jeres lånebiler var optaget! Det er jo ikke pludseligt opstået, eller jeg er blevet presset ind. Alligevel vælger I at tage en anden kunde ind som skal bruge en lånebil, som I skriver "på din bekostning".

Så ja, I har behandlet mig som 2. rangskunde, og nej jeres begrundelse er ikke god nok. Jeg skulle jo bruge en lånebil fordi I skulle have min bil til reparation i en uge.

I kunne jo heller ikke umiddelbart komme med en ny dato, og der var ingen undskyldning, tilbud om kompensation eller lignende. I kunne faktisk ikke være mere ligeglad med mig.

9. januar 2026

Hej Jan

Det kan jeg faktisk godt forstå at du bliver træt af, og det vil jeg gerne beklage for.

Grunden til at vi har valgt at flytte din tid er at der nogle gange bare kommer nogle store skader ind med falck, hvor bilen ikke kan køre.
I de tilfælde ønsker vi at hjælpe alle kunder så godt vi kan, og flytter lidt rundt på planlægningen så den kunde der er strandet hos os kan få en lånebil med det samme.

Vi erkender blankt at det i dette tilfælde har været på din bekostning.
Det er en balance gang som ikke er nem og en vurdering fra gang til gang. men som udgangspunkt har vi en stært ambition om at hjælpe en kunde med en lånebil hvis kundens bil ikke kan køre så vores kunder forsat er mobil. Det giver nogle udfordringer nogle gange når vi løber tør for lånebiler og bliver nød til at rykke en anden aftale.

Vi vil meget gerne ringe dig op så vi er sikker på at vi lige for håndteret din sag på bedste vis hvis du ikke har fået en ny tid endnu.

Mvh
Skorstensgaard

Super god og professionel og venlig…

Super god og professionel og venlig behandling.

7. januar 2026

Besvarelse fra Skorstensgaard.dk

Vi er glade for at høre om din gode oplevelse med vores professionelle og venlige behandling. Vi beklager meget forvirringen omkring hunde i lånebilen. Vi vil undersøge dette nærmere for at sikre, at der ikke sker misforståelser fremover. Tak for din feedback.

Jeg har haft en meget dårlig oplevelse…

Jeg har haft en meget dårlig oplevelse hos Skorstensgaard, som jeg på ingen måde kan anbefale.
I forbindelse med forsikringssag omkring et punkteret dæk har værkstedet valgt, at montere et dæk med et helt andet dækmønster og dækmodel end det eksisterende på samme aksel. Det er gjort uden at informere mig eller indhente mit samtykke, og resultatet er, at bilen nu kører med to forskellige dæk. Det er efter min opfattelse direkte uprofessionelt, vidner om manglende faglig ansvarlighed og kan have konsekvenser for både sikkerhed, køreegenskaber og dækslid.
Et seriøst værksted burde vide, at man ikke bare træffer sådan en beslutning hen over hovedet på kunden. Som minimum burde jeg være blevet kontaktet og rådgivet om mulighederne – det skete ikke.
Serviceniveauet er mindst lige så kritisabelt. De lover at ringe retur, men gør det ikke. Man bliver efterladt uden svar og mulighed for at finde en ordentlig løsning på deres fejl. En fejl som aldrig skulle have været sket, da det var en forsikringssag, hvor de var sikret deres penge. Det er ekstremt frustrerende og vidner om meget dårlig kundeservice og manglende respekt for kunden.
Skorstensgaard fremstår som et fordelsværksted for Gjensidige, men det kan på ingen måde mærkes i deres væremåde eller håndtering. Tværtimod lever oplevelsen slet ikke op til den standard, man med rette kan forvente af et værksted, der samarbejder med et forsikringsselskab.
Samlet set efterlader Skorstensgaard et indtryk af manglende faglighed, elendig kommunikation og ringe service. Jeg kommer ikke igen og kan ikke anbefale værkstedet til andre.

8. december 2025

Forsøgt afleveret tilbage tydeligt ufærdig over flere omgange.

Fik skiftet min bagrude i Aalborg. Da jeg hentede bilen første gang, var der tydelige ridser hele vejen rundt. Jeg måtte efterfølgende køre frem og tilbage flere gange, da aftaler ikke blev overholdt, og jeg selv skulle rykke for nye tider.

Da bilen endelig var færdig, var ridserne malet, men der var stadig limrester, og ruden ser endnu ikke ud til at være monteret korrekt.

Det endte med at tage omkring 5 uger i alt. Alt for meget bøvl og et dårlig finish for et rudeskift.

8. oktober 2025

Skift af tandrem gone wrong

Jeg skulle have lavet tandremsudskiftning og indsat ny vandpumpe samt et service på min VW Golf 7
Jeg får en mail om at den er klar.
Kører 50km for at hente den, får udleveret nøglen og betaler, sætter mig i bilen og starter den og den lyder som en mejetærsker, total mislyd fra motoren.
Jeg går ind på kontoret, og klager hvorefter der svares: “Nåhh det må mekanikeren have overhørt”, jeg tænkte derfor “hvordan var det muligt “
Jeg sidder nu i kø 1.5 time tilbage til Nordsjælland, da jeg blev bedt om at hente den dagen efter, den skulle vist lige laves ordentligt.
Ringe kvalitet, kan ikke fatte hvordan man kan aflevere en bil med så stor mislyd og tilkalde kunden som kører 50km frem og tilbage for at afprøve bilen for dem.
Her kommer jeg ikke igen.

11. december 2025

Ringeste værksted.

Ringeste værksted.
Skulle have skiftet tændingslås, men fik fortalt at det skulle være en original, som skulle bestilles hjem fra Frankrig. Ingen lånebil i 14 dage.
Kontaktede en anden mekaniker, som kunne ordne låsen med det samme.
Da jeg nævnte det for Bjørn, ville han ikke udlevere min bil, før jeg havde betalt 2000 kr.
kæmpe idiot og elendig kundeservice.
Jeg vil ikke anbefale at bruge Skorstensgaard Hobro

1. juli 2025

Jeg fik lavet service

Jeg fik lavet service. Det kostede 1300 kr inkl. den lånebil jeg ikke fik oplyst noget om prisen på - før der skulle afregnes. Ups…
Det der skulle laves på bilen fik jeg et tilbud fra Skorsteensgaard på at få lavet til over 19000kr.
Jeg har fået det lavet på et andet værksted i byen til 1/3 af prisen.
De skulle altså have 300% mere for samme service som en anden og mere centralt beliggende automekaniker skulle. What?!? Det forstår jeg ikke..
Ellers meget høflig betjening.

8. december 2025

Aldrig igen!

Jeg indleverede bilen ved Skorstensgaard i Randers den 27/9 med en forsikringsskade. Jeg fik ingen info om, hvornår den ville være færdig, men ringede på uge 2 og spurgte til det. Jeg fik her at vide, at den ville være færdig midt i næste uge. Ugen gik og jeg fik ingen bil - eller info. Så ringede jeg i uge 4 og spurgte, hvortil jeg fik samme svar - midt næste uge. Ugen gik igen og ingen bil - eller info. Sådan gik det i 2 måneder og 1 dag. Jeg fik aldrig noget at vide om, hvordan det stod til, hvis jeg ikke selv ringede eller tog derud. Utrolig dårlig service!

Nu har jeg så endelig fået den tilbage efter 2 måneder. Og nu kan jeg så konstatere, at den ikke er lavet ordentligt: gummilister sat forkert på, baglygte virker slet ikke, og et stenslag i forruden.

Svarede den 28/11 på en intern undersøgelse om, hvordan min oplevelse har været med ovenstående og har ikke hørt noget fra dem endnu.

28. november 2025

Rodebutik dårligt håndværk

Efter forsikringsskade var vinduer påført lakstøv
Der var stadig tape/afdækning ved tankdæksel
Den malede fælg var en anden farve
Ved dækskift var mine sommerdæk smidt ud og ikke i bagagerum som aftalt
Dæk var oversmurt i glidemiddel
Der var slibestøv indvendig meget
Man tog for dækmontage fra mig og forsikring altså dobbelt fakturering
Værksted fandt dæk men ingen rengørring af vinduer
Tror ikke deres finish afd er eksisterende i Randers

20. november 2025

Reparation gennem forsikring på 4. uge nu!!!

Vores bil har nu været på værksted i over 4 uger i forbindelse med en forsikringssag! Da vi blev kontaktet af kundeservice for aftale omkring indlevering blev vi informeret om at vi skulle forvente at det tog ca. en til halvanden uge... Ja, det er så nu over 4 uger siden de fik den ind!
Efter halvanden uge ringer jeg for at høre status, hvor jeg får at vide at de venter på reservedele og at normal leveringstid er ca. 3 dage. Hvorefter jeg spørger om de først har bestilt dem her halvanden uge efter modtagelse af bilen - svaret er nej nej, selvfølgelig de var bestilt på forhånd. Og så får jeg så en lang lang smøre om ventetider, levering fra udland (måske) osv. Det skal nævnes at der ikke er tale om en eller anden helt speciel unik del - det er en bagklap og en kofanger til en helt almindelig Opel Astra!
Får at at vide at de håber at have den færdig i begyndelsen af den kommende uge, for maleren kan de presse lidt på så det går hurtigt.
Ugen efter ringer jeg så og spørger til status, hvor jeg får at vide at den er demonteret og at delene skal males - og at den nok er klar ugen efter. og sådan går det gang på gang... I sidste uge fik jeg så at vide at bilen var kommet tilbage fra maler og de blot manglede at få den ene del tilbage fra maleren. Så han forventede seneste mandag/tirsdag i denne uge.

Senest i dag her næsten 4 1/2 uge efter de har fået den ringer jeg så for at høre om den er klar til mig - Og BIG surprise - det er den IKKE! Nu er den ene reservedel så bestilt forkert og ny er bestilt. Så nu sidder jeg og tænker om jeg kan forvente endnu 4 ugers ventetid, for et præcist svar kan man tydeligvis ikke få fra dem.

Jeg har aldrig oplevet noget lignende - det er klart den værste service jeg nogensinde har fået noget sted fra. Selv min egen mekaniker som jeg normalt bruger er i chok!

Det er så "takken" for at man valgte forsikringens fordelsværksted, som man ellers skulle tro var det nemmeste og bedste ved forsikringssager - men NEJ bestemt ikke. Min bil kommer aldrig til Skorstensgaard i Køge igen!!!!

24. oktober 2025

Fik skiftet til vinterdæk i fredags

Fik skiftet til vinterdæk i fredags, kommer uheldigvis 15 før hvilket er min fejl. Møder Michael Brohammer på vej mod indgangen, hvor han råber efter mig at de ikke har tid nu og andet at se til inden åbningstid.
Får indskrevet min bil 7:36, med lidt problemer i forhold til mit FDM medlemsskab, det er ikke noteret hos jer selvom det står på min bekræftelse. De nævner at det er Call centeret skyl og at de altid laver fejl, heldigvis fik jeg bilen indleveret og sætte mig i venterummet.

Under ventetiden hører jeg flere gange at Call centeret er inkompetente og altid laver fejl, dialogen går på kontoret og det bliver kun værre. Tænker jeg sætter mig over så jeg kan se hvad der sker på kontoret, her ser og hører jeg flere mekanikere blive svinet til i forhold til deres arbejde og flere gange bliver call centeret nævnt som er aldrig har styr på det. Da jeg spørger om hvornår bilen er klar, da de sagde indenfor 1 time, så træder Michael ind og kommer med alle mulige undskyldninger og føler næsten det er min skyld at den ikke er klar.

Fik dog skiftet mine dæk med opbevaring, men fik ingen kvittering på mine opbevaret dæk.

Alt i alt en meget dårlig oplevelse, da i virkelig ikke taler særlig pænt til jeres kunder, samtidig med i ikke taler særlig pænt om jeres kollegaer.

Mangler en kvittering på opbevaring af dæk, har sidet i kø i 45 min til call center for at få den. Det er nu iorden og siger samtidig min oplevelse med værkstedet, hvilket han oplever ret tit og er glad for jeg siger det.

21. november 2025

Viby

Uprofessionel håndtering og mangel på ærlighed.

Vores oplevelse hos Skorstensgaard i Viby har været virkelig skuffende. Det var en akut forsikringssag, og vi havde brug for klar besked og hurtig hjælp. I stedet oplevede vi ingen empati og ingen forståelse – især ikke for vores situation som børnefamilie, der havde brug for en tydelig tidsramme for at få hverdagen til at fungere.

Værkstedet fremstod som en virksomhed, der havde mere at gabe over, end de kunne klare – hvilket de ikke var ærlige omkring.

Da vi endelig fik lov til at flytte bilen gennem forsikringen, grundet klar utryghed ved at lade stedet lave vores bil, oplevede vi desværre, at bilen havde pådraget sig to skader under opholdet, som vi ikke var blevet informeret om. Bilen var generelt behandlet uforsigtigt og havde stået med vinduerne åbne i regn i tre dage. Det gav os absolut ikke indtryk af kvalitet eller ansvarlighed.

Vi kommer ikke tilbage – og vi kan ikke anbefale Skorstensgaard i Viby til nogen.

3. november 2025