Super go' deal, selvom det var en nedsat sko, kunne prøve & afhente straks mandag morgen
Altid meget hjælpsomt personale - man føler sig velkommen 🙂 Butikken står skarp, ryddelig og overskuelig.
Vi fik en god “velkommen til, hvad kan jeg hjælpe med” og derefter en god, professionel ekspedition. Vi kom ind for at købe brun skosværte - og gik derfra med skosværte og et par vinterstøvler til min... Se mere

Ahlgade 21, 4300, Holbæk, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Besvarelse fra Skoringen - Holbæk, Ahlgade 21
Tak for god service.Jeg fik byttet et par sko til en anden størrelse indenfor en uge- de skulle bestilles hjem fra en anden location- forud havde jeg modtaget en ekspedition uden tilbud om bytte eller hjembestilling og blev afvist i butikken af en uvenlig ekspedient - men ved min anden henvendelse lykkedes det med et smil og tak fra en anden person.
Med venlig hilsen Merete 25539238.

Besvarelse fra Skoringen - Holbæk, Ahlgade 21
Opdatering 3/5: i butikken mente de ikke, at jeg kan få pengene udbetalt, så nu skal jeg vente til mandag, hvor de kan ringe et sted hen og undersøge, om det er muligt.
Jeg har fået gavekort til butikken. De sko jeg vil købe til min datter findes kun i hendes størrelse på jeres hjemmeside og ikke i fysisk butik. Man kunne heller ikke bestille dem hjem til butikken. Men man kan så ikke bruge gavekortet på nettet, så nu står jeg med ubrugeligt gavekort og ingen sko.

Besvarelse fra Skoringen - Holbæk, Ahlgade 21
Som altid super god Service i Holbæk, de smiler og er glade og klar til at hjælpe!

Besvarelse fra Skoringen - Holbæk, Ahlgade 21
Jeg har givet min mand et par Rohde indesko i julegave. Efter 3 dage kom der en revne i overlæderet.Vi troede lidt naivt vi bare kunne få dem byttet. Men ak og ve. Blev anklaget for at have skåret i skoen med en kniv! Min mand er 77 år og ikke 10 år og ejer ikke engang en lommekniv. Så vi troede det var en joke. Det var det ikke. Ekspedientens anklager var særdeles ubehagelige. Vi tog vores sko og forlod butikken vrede. Det efter at have handlet der i hele vores tid, pludseligt forstod vi hvorfor de unge køber via nettet.
Vi kommer der nok ikke mere. Så godt Nytår.

Besvarelse fra Skoringen - Holbæk, Ahlgade 21
Købte såler til et par sko, og de vil ikke tage dem retur
(De passede ikke til mine sko)
Er ubrugte og nye i original indpakning
Fik at vide de ikke tager tilbehør retur da prøvede at returnere vare
Hvilket vi ikke har fået oplyst ved køb, står godt nok på bon men den modtager man jo først efter et køb og hvem står lige og læser den igennem
Virkelig dårlig kundeservice af Skoringen det er en simpelt returnering og hvilken butik i 2025 tager ikke nye ubrugte vare retur

Besvarelse fra Skoringen - Holbæk, Ahlgade 21
En behandling oplevelse, fin betjening, god information og god forklaring om fodtøjet

Besvarelse fra Skoringen - Holbæk, Ahlgade 21
Købt gamle Sanita træsko der havde stået i butikken og hos leverandøren i 5+ år med det resultat at PU sålen smuldre, Måtte selv klage til leverandøren og fik et par nye.

Besvarelse fra Skoringen - Holbæk, Ahlgade 21
Dejligt at man kan komme ned i den lokale skotingen butik med det man har købt online, som skal retur.

Besvarelse fra Skoringen - Holbæk, Ahlgade 21
Jeg er meget tilfreds med at handle hos skoringen. Den faglige ekspertise gør at det tager ganske kort tid at handle sko og støvler til mit barnebarn.

Besvarelse fra Skoringen - Holbæk, Ahlgade 21
Helt uproblematisk click n collect handel.
… og returnering af de sko jeg ikke skulle beholde😉