Banner for Skoringen - Holbæk, Ahlgade 21

Skoringen - Holbæk, Ahlgade 21 Anmeldelser

Ahlgade 21, 4300 Holbæk, DK

En dejlig betjening, imødekommende og smilende. Havde ikke varen hjemme, men bestilte den i Roskilde. Fik besked dagen efter at skoene var til afhentning. Så fin service.

1. nr. 67 af de 80 bedste virksomheder i Skobutik
  2. nr. 22 af de 22 bedste virksomheder i Taskebutik
  3. nr. 29 af de 31 bedste virksomheder i Taske- og kuffertbutik
  4. nr. 11 af de 11 bedste virksomheder i Håndtaskebutik

Om Skoringen - Holbæk, Ahlgade 21

Skoringen er med sine 160 butikker i Danmark og Norge den førende skokæde i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til børnene.

Skoringen kundeservice

Click & Collect (Afhent efter 1 time)
Køb dine sko online og afhent dem i din lokale Skoringen. Hvis ikke du vil gå forgæves, så er vores Click & Collect en oplagt mulighed for dig. Lige så snart at du har fuldført din Click & Collect-ordre på vores webshop, så får din valgte Skoringen butik besked. Herefter sætter butikken din ordre til side og du får en mail, så snart den er klar til afhentning. Vi gør alt hvad vi kan, for at klargøre din ordre inden for 1 time i butikkens åbningstid. Det er både nemt og hurtigt.
Gratis levering ved køb over 499,-
Gratis retur og ombytning i alle butikker

• Ahlgade 21, 4300, Holbæk, Danmark

• 62264415

4,3

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

679 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Virkelig god betjening af en meget sød…

Virkelig god betjening af en meget sød og kompetent medarbejder.

21. august 2026

Hej Hanne.

Tusind tak for de flotte ord 😊

Det glæder os at høre, at du fik rigtig god og kompetent hjælp i butikken. Din feedback betyder meget for os 💛

Hej Lene,

Tak for den skønne tilbagemelding 😊

Det er dejligt at høre, at du er glad for både vores udvalg og servicen i butikken 👟

Vi håber at byde dig velkommen igen snart!

Stort udvalg

18. august 2026

Hej Annette,

Tusind tak for din fine tilbagemelding 👟

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores udvalg. Vi håber, du fandt lige det, du søgte 😊

Skoringen

Hurtigt og nemt at bestille online og…

Hurtigt og nemt at bestille online og hente i nærmeste butik.

13. juni 2026

Hej Sussan.

Tak for din anmeldelse 🤩

Det glæder os at høre, at du oplevede det som både hurtigt og nemt at bestille online og afhente i din nærmeste butik. Vi arbejder på at gøre hele processen så enkel som muligt, så det er dejligt at få din feedback.

Tak for dit køb, og vi håber at se dig igen.

Godt

Sød, venlig, lytter, hjælpsom, god til smalltalk....

23. maj 2026

Hej Helle,

Tusind tak for din anmeldelse✨

Det glæder os meget at høre, at du oplevede en sød, venlig og hjælpsom betjening hos os 😊 Hvor er det dejligt, at du også følte dig godt mødt i den personlige kontakt.

Fik virkelig god service

Fik virkelig god service, da jeg kom med støvler der var knækket i sålen.

27. februar 2026

Hej Kirsten.

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os meget at høre, at du fik virkelig god service, da du kom ind med dine støvler. Vi ved, hvor frustrerende det kan være, når noget går i stykker, så det betyder meget for os, at du følte dig godt hjulpet.

Tak fordi du delte din oplevelse – vi håber at se dig igen snart.

Rigtig fin skobutik

Rigtig fin skobutik - med et stort udvalg af sko, og med gode priser, samt tilbud med jævne mellemrum.

9. februar 2026

Hej Christian.

Tusind tak for den flotte anmeldelse 🤩

Det glæder os rigtig meget, at du oplever vores skobutik i Holbæk som både indbydende og med et stort udvalg. Vi arbejder løbende på at have gode priser og spændende tilbud, så det er dejligt at høre, at det bliver bemærket.

Vi håber at se dig igen i butikken snart 😊

Altid god betjening

23. januar 2026

Hej Inge,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟

Det glæder os, at du altid oplever god betjening hos os.
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen! 😊

Dårlig service

Skoringen i Holbæk.
Dårlig service. Har lige købt to ens par sko til mine døtre og en dag efter var de sat ned. Vi opdagede det ved det ene par skulle byttes da str ikke passede og vi her fik penge retur. Ift det andet par så var svaret at det kunne de ikke gøre noget ved….
Vi havde imprægneret dem så kunne ikke bytte dem men dårlig stil at man ikke får refunderet det beløb.
Der handler jeg ikke igen

10. januar 2026

Hej Per.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det er vi selvfølgelig kede af at høre.

Vi forstår godt, at det er frustrerende, når en vare bliver sat ned kort tid efter køb. Vores priser justeres løbende i forbindelse med kampagner, og desværre har vi ikke mulighed for at refundere prisforskellen på varer, der allerede er taget i brug – herunder imprægnerede sko – da de ikke længere kan returneres eller gensælges.

Det beklager vi, hvis det ikke er blevet kommunikeret tydeligt nok i situationen, og vi tager din feedback med os, så vi kan blive bedre fremover.

Vi håber trods alt, at dine døtre bliver glade for skoene, og at du på et tidspunkt vil give os chancen igen.

Skoringen

Vi fik en god “velkommen til

Vi fik en god “velkommen til, hvad kan jeg hjælpe med” og derefter en god, professionel ekspedition. Vi kom ind for at købe brun skosværte - og gik derfra med skosværte og et par vinterstøvler til min kone og et par Rieker til mig.

28. november 2025

Hej Ebbe,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟

Vi er glade for at høre, at I følte jer godt taget imod, og at I fik en god og professionel ekspedition.
Det er dejligt, at I fandt både skosværte og nye sko hos os — vi håber, I bliver glade for dem! 😊

Skoringen

Oplevede i eftermiddag utrolig dårlig…

Oplevede i eftermiddag utrolig dårlig kundeservice i Holbækafdelingen ifm at jeg skulle købe en hjemmesko.

Den kunne dog hentes fra Køge, men pga den dårlige kundeservice gik jeg hjem og handlede på nettet – til en billigere pris.

Havde I taget jer sammen var jeg glædeligt kommet retur.

Dårlig kundeservice skubber kunderne ud på nettet.

Hilsen Anders

25. november 2025

Hej Anders.

Tak for din besked. Vi er kede af at høre om din oplevelse i vores Holbæk-afdeling – det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Vi håber, du alligevel vil overveje at besøge os igen fremover, og vi beklager, at din oplevelse ikke levede op til forventningerne denne gang.

En dejlig betjening

En dejlig betjening, imødekommende og smilende.
Havde ikke varen hjemme, men bestilte den i Roskilde.
Fik besked dagen efter at skoene var til afhentning. Så fin service.

25. august 2025

Hej Jette.

Tusind tak for din fine tilbagemelding 🤩

Det glæder os meget at høre, at du har oplevet en dejlig, imødekommende og smilende betjening – og at du er glad for vores service med bestilling og hurtig besked.

Vi håber, du bliver rigtig glad for dine sko, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Skoringen

Ekspedienten var venlig og god at tale…

Ekspedienten var venlig og god at tale med

29. juli 2025

Hej Elly

Tusind tak for din anmeldelse! 😊

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores ekspedient – venlighed og en god snak betyder meget.

Håber vi får lov at byde dig velkommen igen snart! 👋

Hurtig betjening

Hurtig betjening, rar hjælp, dygtig fagligt personale.

28. juli 2025

Hej Henriette,

Tusind tak for de pæne ord! 🤩

Vi er glade for, at du sætter pris på vores hurtige betjening, hjælpsomhed og faglige ekspertise.

Vi håber at se dig snart igen!

Service-ekspedition

Tak for god service.Jeg fik byttet et par sko til en anden størrelse indenfor en uge- de skulle bestilles hjem fra en anden location- forud havde jeg modtaget en ekspedition uden tilbud om bytte eller hjembestilling og blev afvist i butikken af en uvenlig ekspedient - men ved min anden henvendelse lykkedes det med et smil og tak fra en anden person.
Med venlig hilsen Merete 25539238.

1. juni 2025

Hej Merete

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi er glade for, at dit bytte endte godt, og at du blev mødt med et smil ved din anden henvendelse 🙌

Vi beklager meget, at din første oplevelse ikke levede op til vores standard for god kundeservice, og vi tager din feedback seriøs. Det er vigtigt for os, at alle kunder føler sig mødt med venlighed og hjælp.

Ubrugeligt gavekort

Opdatering 3/5: i butikken mente de ikke, at jeg kan få pengene udbetalt, så nu skal jeg vente til mandag, hvor de kan ringe et sted hen og undersøge, om det er muligt.

Jeg har fået gavekort til butikken. De sko jeg vil købe til min datter findes kun i hendes størrelse på jeres hjemmeside og ikke i fysisk butik. Man kunne heller ikke bestille dem hjem til butikken. Men man kan så ikke bruge gavekortet på nettet, så nu står jeg med ubrugeligt gavekort og ingen sko.

28. april 2025

Hej Julie.

Tak for din besked – det lyder da rigtig ærgerligt, og vi forstår godt din frustration.

Hvis dit gavekort har en magnetstribe på bagsiden, har du heldigvis mulighed for at få beløbet udbetalt. Du skal bare kigge forbi butikken, så hjælper vi dig gerne med det.

Vi er kede af, at du ikke har kunnet bruge gavekortet online, og håber vi kan finde en løsning, så din datter alligevel kan få de sko, hun ønsker sig.

Super Service

Som altid super god Service i Holbæk, de smiler og er glade og klar til at hjælpe!

9. april 2025

Hej Peter,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🌟

Vi er virkelig glade for at høre, at du igen har haft en god oplevelse hos os i Holbæk. Vi sætter stor pris på dine ord om vores service og teamets humør – det motiverer os til at fortsætte med at yde vores bedste hver dag!

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Særdeles dårlig oplevelse

Jeg har givet min mand et par Rohde indesko i julegave. Efter 3 dage kom der en revne i overlæderet.Vi troede lidt naivt vi bare kunne få dem byttet. Men ak og ve. Blev anklaget for at have skåret i skoen med en kniv! Min mand er 77 år og ikke 10 år og ejer ikke engang en lommekniv. Så vi troede det var en joke. Det var det ikke. Ekspedientens anklager var særdeles ubehagelige. Vi tog vores sko og forlod butikken vrede. Det efter at have handlet der i hele vores tid, pludseligt forstod vi hvorfor de unge køber via nettet.
Vi kommer der nok ikke mere. Så godt Nytår.

2. januar 2025

Hej Bente

Tak for din feedback. Vi er meget kede af at høre om din oplevelse med bytteforsøget og den behandling, du har fået i butikken. Det er på ingen måde den service eller tone, vi ønsker at tilbyde vores kunder.

Vi forstår din frustration og beklager dybt, hvis du eller din mand følte jer anklaget eller dårligt behandlet. Det er vigtigt for os at finde en god løsning i sådanne situationer, og vi er kede af, at vi ikke har levet op til dine forventninger.

Vi håber, I vil genoverveje at besøge os i fremtiden, og vi ønsker jer et rigtig godt nytår.