Anita i Skoringen Holbæk er en dygtig sælger. Hende vil jeg gerne handle med en anden gang.

En dejlig betjening, imødekommende og smilende. Havde ikke varen hjemme, men bestilte den i Roskilde. Fik besked dagen efter at skoene var til afhentning. Så fin service.
- nr. 67 af de 80 bedste virksomheder i Skobutik
- nr. 22 af de 22 bedste virksomheder i Taskebutik
- nr. 29 af de 31 bedste virksomheder i Taske- og kuffertbutik
- nr. 11 af de 11 bedste virksomheder i Håndtaskebutik
Skoringen kundeservice

- Click & Collect (Afhent efter 1 time)
- Køb dine sko online og afhent dem i din lokale Skoringen. Hvis ikke du vil gå forgæves, så er vores Click & Collect en oplagt mulighed for dig. Lige så snart at du har fuldført din Click & Collect-ordre på vores webshop, så får din valgte Skoringen butik besked. Herefter sætter butikken din ordre til side og du får en mail, så snart den er klar til afhentning. Vi gør alt hvad vi kan, for at klargøre din ordre inden for 1 time i butikkens åbningstid. Det er både nemt og hurtigt.
- Gratis levering ved køb over 499,-
- Gratis retur og ombytning i alle butikker
Ahlgade 21, 4300, Holbæk, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Anita i Skoringen Holbæk er en dygtig…
Anita i Skoringen Holbæk er en dygtig sælger.
Hende vil jeg gerne handle med en anden gang.
Svar kan have AI-indholdLæs mere
Virkelig god betjening af en meget sød…
Virkelig god betjening af en meget sød og kompetent medarbejder.

Besvarelse fra Skoringen - Holbæk, Ahlgade 21
Hurtigt og nemt at bestille online og…
Hurtigt og nemt at bestille online og hente i nærmeste butik.

Fik virkelig god service
Fik virkelig god service, da jeg kom med støvler der var knækket i sålen.

Rigtig fin skobutik
Rigtig fin skobutik - med et stort udvalg af sko, og med gode priser, samt tilbud med jævne mellemrum.

Dårlig service
Skoringen i Holbæk.
Dårlig service. Har lige købt to ens par sko til mine døtre og en dag efter var de sat ned. Vi opdagede det ved det ene par skulle byttes da str ikke passede og vi her fik penge retur. Ift det andet par så var svaret at det kunne de ikke gøre noget ved….
Vi havde imprægneret dem så kunne ikke bytte dem men dårlig stil at man ikke får refunderet det beløb.
Der handler jeg ikke igen

Besvarelse fra Skoringen - Holbæk, Ahlgade 21
Vi fik en god “velkommen til
Vi fik en god “velkommen til, hvad kan jeg hjælpe med” og derefter en god, professionel ekspedition. Vi kom ind for at købe brun skosværte - og gik derfra med skosværte og et par vinterstøvler til min kone og et par Rieker til mig.

Besvarelse fra Skoringen - Holbæk, Ahlgade 21
Oplevede i eftermiddag utrolig dårlig…
Oplevede i eftermiddag utrolig dårlig kundeservice i Holbækafdelingen ifm at jeg skulle købe en hjemmesko.
Den kunne dog hentes fra Køge, men pga den dårlige kundeservice gik jeg hjem og handlede på nettet – til en billigere pris.
Havde I taget jer sammen var jeg glædeligt kommet retur.
Dårlig kundeservice skubber kunderne ud på nettet.
Hilsen Anders

En dejlig betjening
En dejlig betjening, imødekommende og smilende.
Havde ikke varen hjemme, men bestilte den i Roskilde.
Fik besked dagen efter at skoene var til afhentning. Så fin service.

Service-ekspedition
Tak for god service.Jeg fik byttet et par sko til en anden størrelse indenfor en uge- de skulle bestilles hjem fra en anden location- forud havde jeg modtaget en ekspedition uden tilbud om bytte eller hjembestilling og blev afvist i butikken af en uvenlig ekspedient - men ved min anden henvendelse lykkedes det med et smil og tak fra en anden person.
Med venlig hilsen Merete 25539238.

Ubrugeligt gavekort
Opdatering 3/5: i butikken mente de ikke, at jeg kan få pengene udbetalt, så nu skal jeg vente til mandag, hvor de kan ringe et sted hen og undersøge, om det er muligt.
Jeg har fået gavekort til butikken. De sko jeg vil købe til min datter findes kun i hendes størrelse på jeres hjemmeside og ikke i fysisk butik. Man kunne heller ikke bestille dem hjem til butikken. Men man kan så ikke bruge gavekortet på nettet, så nu står jeg med ubrugeligt gavekort og ingen sko.

Super Service
Som altid super god Service i Holbæk, de smiler og er glade og klar til at hjælpe!

Særdeles dårlig oplevelse
Jeg har givet min mand et par Rohde indesko i julegave. Efter 3 dage kom der en revne i overlæderet.Vi troede lidt naivt vi bare kunne få dem byttet. Men ak og ve. Blev anklaget for at have skåret i skoen med en kniv! Min mand er 77 år og ikke 10 år og ejer ikke engang en lommekniv. Så vi troede det var en joke. Det var det ikke. Ekspedientens anklager var særdeles ubehagelige. Vi tog vores sko og forlod butikken vrede. Det efter at have handlet der i hele vores tid, pludseligt forstod vi hvorfor de unge køber via nettet.
Vi kommer der nok ikke mere. Så godt Nytår.