Personalet var rigtig rigtig hjælpsomme da jeg ledte efter sandaler til min mands fødselsdag af mærket Greenfort og en model fra sidste år. De undersøgte sagerne grundigt og jeg fik rigtig god vejledn... Se mere

Mit besøg hos skoringen Aars var en mega god oplevelse. Alt især pga en ekspedient som bare var så kompetent. Hun var virkelig opmærksom på hvad jeg sagde, hjalp mig på alle måder. Sød og smilend... Se mere
Venlighed og hjælpsomhed og så var jeg heldig der lige var en sko i min farve og str og til og med på tilbud da det var den sidste
Vi havde googlet os frem til at butikken lukkede kl 17.30, så det kunne vi godt nå efter job. Da vi kommer kl 16.25 ser vi på døren, at de lukker kl 16.30 pga personalemangel. Vi går ind da min datte... Se mere

Himmerlandsgade 49, 9600, Aars, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Altid super god betjening af det fantastiske søde personale.

Besvarelse fra Skoringen - Aars
Dejligt, venligt, smilende personale. Gør alt for at kunden for det rigtige. Tilbyder at skaffe varer, der er udsolgt

Besvarelse fra Skoringen - Aars
Jeg har lidt udfordringer med mine fødder, men fik en rigtig god vejledning af en venlig og kompetent medarbejder - og købte et par dejlige støvler.

Besvarelse fra Skoringen - Aars
Jeg havde ikke min søn med nede og prøve termostøvler, så jeg var ikke sikker på om størrelsen var rigtig. Aftalte jeg tog dem med hjem og prøvede dem på ham. Jeg vendte tilbage to dage efter og fik en større størrelse med hjem efter en god vejledning fra personalet. Så nu passer de nok i hele vintersæsonen. Dejligt sted at handle.

Skøn butik, frisk personale
Super udvalg og altid den bedste service/vejledning..

Besvarelse fra Skoringen - Aars
Lille udvalg og høje priser. Fik en voucher da jeg købte sidst, men den var udløbet. Det var jeg ikke opmærksom på og det var årsagen til jeg valgte at handle der igen. Prøvede at sælge damesko str 36 til min datter på 8 år og fik at vide man kun fører pige sko op til 35/36 og der var reelt kun et par efterårssko at vælge mellem.

Besvarelse fra Skoringen - Aars
En fantastisk betjening af personalet. Smilende, sjov humor, dygtig til vejledning i valg af godt fodtøj, og måling af fødder til nogle lækre nye såler. Vil helt klart anbefale Skoringen Aars, Vesthimmerland derfor 5 stjerner

Besvarelse fra Skoringen - Aars
Er meget tilfreds med skoringen i Aars. Meget venligt og flink personale, som har en god viden omkring ski.

Besvarelse fra Skoringen - Aars
God service og vejledning, og information om yderligere rabat ved tilmelding af klub Skoringen👍🏼

Besvarelse fra Skoringen - Aars
Får altid et smil og en super service hos Skoringen i Aars.

Besvarelse fra Skoringen - Aars
Altid service i topkvalitet med søde og venlige ekspedienter🥰