Banner for Skoringen - Aars

Skoringen - Aars Anmeldelser

Himmerlandsgade 49, 9600 Aars, DK

Personalet var rigtig rigtig hjælpsomme da jeg ledte efter sandaler til min mands fødselsdag af mærket Greenfort og en model fra sidste år. De undersøgte sagerne grundigt og jeg fik rigtig god vejledn... Se mere

Mit besøg hos skoringen Aars var en mega god oplevelse. Alt især pga en ekspedient som bare var så kompetent. Hun var virkelig opmærksom på hvad jeg sagde, hjalp mig på alle måder. Sød og smilend... Se mere

Venlighed og hjælpsomhed og så var jeg heldig der lige var en sko i min farve og str og til og med på tilbud da det var den sidste

1. nr. 70 af de 83 bedste virksomheder i Skobutik
  2. nr. 22 af de 23 bedste virksomheder i Taskebutik
  3. nr. 30 af de 32 bedste virksomheder i Taske- og kuffertbutik
  4. nr. 11 af de 12 bedste virksomheder i Håndtaskebutik

Om Skoringen - Aars

Skoringen er med sine 160 butikker i Danmark og Norge den førende skokæde i Norden. Skoringen har sko til hele familien – både til mor, far og til børnene.

Skoringen kundeservice

Click & Collect (Afhent efter 1 time)
Køb dine sko online og afhent dem i din lokale Skoringen. Hvis ikke du vil gå forgæves, så er vores Click & Collect en oplagt mulighed for dig. Lige så snart at du har fuldført din Click & Collect-ordre på vores webshop, så får din valgte Skoringen butik besked. Herefter sætter butikken din ordre til side og du får en mail, så snart den er klar til afhentning. Vi gør alt hvad vi kan, for at klargøre din ordre inden for 1 time i butikkens åbningstid. Det er både nemt og hurtigt.
Gratis levering ved køb over 499,-
Gratis retur og ombytning i alle butikker

• Himmerlandsgade 49, 9600, Aars, Danmark

• 62265680

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Uvelkommen følelse

Vi havde googlet os frem til at butikken lukkede kl 17.30, så det kunne vi godt nå efter job. Da vi kommer kl 16.25 ser vi på døren, at de lukker kl 16.30 pga personalemangel. Vi går ind da min datter akut mangler vinterstøvler og bliver mødt af en ekspedient der siger, hvad kan jeg hjælpe med, men vi skal skynde os, da de lukker kl 16.30.
Vi plejer altid at blive mødt af imødekommende personale, men vi følte os ikke velkommen den dag 😔

10. december 2023

Hej Heidi

Tak for din feedback af dit besøg hos Skoringen Aars.

Det er meget beklageligt, at butikken den dag var nødt til at lukke tidligere pga. sygemeldinger.

Vi beklager naturligvis oplevelsen.

En mega god oplevelse.

Hun var virkelig opmærksom på hvad jeg sagde, hjalp mig på alle måder.
Sød og smilende.
Hende vil jeg gerne handle med igen. ❤️👍👠👠

2. december 2023

Hej Ingelise

Tusind tak for din anmeldelse og rosende ord 🥰

Fantastik personale

Fantastik personale der giver sig tid til, at finde lige netop den sko der passer mig også selvom, der var stop fyldt i butikken. Altid smilende og hjælpsom. Der er et sort udvalg.

9. november 2023

Hej Lone

Tusind tak for den flotte anmeldelse til Skoringen Aars.

Vi glæder os til at betjene dig en anden god gang, når der atter er brug for nye sko i garderoben. 😊

Alt var perfekt

Alt var perfekt. Kompetente og venligt personale.

14. september 2023

Hej Rita,

Tusind tak for at dele din oplevelse 😍

Hej,

Vi er så glade for at høre, du er tilfreds. Tak for de fem stjerner og din feedback ⭐

Fantastisk service

Fantastisk service, super sødt og hjælpsomt personale. Vil helt klart handle der igen

22. juni 2023

Hej Mette,

Tusind tak for besøget og den skønne anmeldelse. Vi glæder os til at gentage succesen, når der igen er brug for nye sko i garderoben. 🤗

Stine, Skoringen

Super service, nærværende og smilende personale

Altid en super god service man får. Smilende og nærværende personale. Fordelen ved at handle lokalt er at personalet i Skoringen Aars ved lige præcist hvilke sko der passer til ens fødder.
Vi handler kun sko lokalt.

31. oktober 2022

Hej Jeanette

Mange tak for besøget og den flotte anmeldelse til Skoringen Aars 🌼

Stine, Skoringen

Altid en fornøjelse at komme i butikken…

Altid en fornøjelse at komme i butikken 🥰 søde og hjælpsomme 👍🥰

1. november 2022

Hej Bente

Hvor er vi glade for at høre, du har haft en oplevelse i Skoringen Aars. Tusind tak for din feedback. 🤗

Altid god service

Altid god service - og på dagen rigtig gode tilbud :-)

6. juli 2022

Hej Martin

Det er skønt at høre, at servicen i butikken levede op til forventningerne. Tusind tak for dit besøg 🥳

Stine, Skoringen

Super god og hurtig ekspedition

Super god og hurtig ekspedition. Så skøn en forretning at handle i på grund af godt overblik over hvor de enkelte sko er samt den gode kontakt med sælger

29. april 2022

Hej Lisbeth

Tusind tak for besøget og den positive feedback. Vi glæder os til at se dig i butikken igen, når der atter er brug for nye sko 🤗

God betjening

25. april 2022

Hej Inge

Det er skønt at høre, at betjeningen i butikken levede op til forventningerne. Tusind tak for dit besøg 🥰

Stine, Skoringen

Altid en fornøjelse og komme i…

Altid en fornøjelse og komme i Skoringen i Aars.
Man bliver mødt med et smil og altid god service.

14. marts 2022

Hej Betina