Skoemagerkroen Anmeldelser

4,4

Vi holdte vores bryllup på skoemagerkroen, både reception og middag/fest og det var den bedste beslutning! Vi følte os taget i hånden hele vejen, både af Stine og alle de andre vi havde kontakt m... Se mere

Skomagerkroen er et hyggeligt sted, og vi fik en god frokost, selvom prisen måske er lige i overkanten set i forhold til kvaliteten, men overordnet godt tilfreds. Fin betjening. Vi fik alle 4 en halv... Se mere

Vi fejrede vores bryllup med både reception og fest på på Skoemagerkroen den 18.07.26, hvor vi havde en uforglemmelig dag. Fantastisk mad, service og betjening af højeste klasse. Igennem forlø... Se mere

Vi fejrede vores kærlighedsfest på den smukke gamle Skoemagerkroen den 20.06.26. Vi havde en uforglemmelig dag, startende med lækre snacks og bobler og senere en udsøgt 5 retters menu, den var velko... Se mere

Velkommen til Skoemagerkroen. Vores kro har eksisteret siden år 1521 og man kan næsten dufte danmarkshistorien, når man træder indenfor i vores autentiske lokaler. Dét er vi stolte af og vi glæder os til at invitere dig indenfor. Vi serverer retter af lokale råvarer i vores restaurant og har samtidig et bredt udvalg af menuer, der kan nydes derhjemme. Vi står klar med et dedikerede personale, der yder en service i topklasse og som ønsker at berige dig med en unik oplevelse. Af overnatningsmuligheder tilbyder vi både separat værelsesbooking og to slags ophold, herunder vores populære kroophold og luksuriøse gourmetophold. I vores wellnessområde er der adgang til både sauna, jacuzzi og dampsauna, så du kan komme helt ned i gear under dit besøg. Vores smukke og charmerende selskabs- og mødelokaler har plads til både intime fejringer og til de helt store med op imod 130 spisende gæster. Vores personale hjælper gerne med planlægning af dit næste arrangement. Vi glæder os til at byde dig velkommen på kroen.

4,4

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Påskefrokost ud af huset

Påskefrokost. Mad ud af huset.
Nogle ting var virkeligt lækre og andre var gode. Tjekket emballage, serveringsinstruks og afhentning - og der var nok mad til alle. Klar anbefaling herfra. -Også fra mine gæster :)

10. april 2023

Vi kørte 52 km hver vej for at spise…

Vi kørte 52 km hver vej for at spise frokost på kroen. Bord klemt inde mlm kælder trappen og en kørestol ved nabobordet. Bestilte vores retter. Lækker fiskefilet blev hurtigt sat på bordet. Men ingen bestik eller drikke varer..... nå det kom så efterfølgende...... laaang tid efter fik vi næste ret: hønsesalat og kalvetartar, manglede krydring, smagte ikke rigtigt af noget. Bad om vand ingen reaktion bad om vand igen... ønsker I at se dessert kortet: ja tak, ingen reaktion..... må vi bede om dessert kortet? .... 2 x cappuccino serveret i et lille krus med lidt kolbekaffe i bunden og et tyk lag opskummet mælk, ingen teske. Drak kaffen og ventede så på desserten..... laaaang tid efter kom en lille bitte mørdejsbund med havtorn og marengs på en varm? tallerken til 89 kr. Knap 1200 kr for denne oplevelse - kommer ikke igen. Synd, for kroen er jo så dansk som det kan blive.

15. april 2023

Vi var seks personer til en lille…

Vi var seks personer til en lille frokost.
En smuk bygning og smukke lokaler.
Maden var god, men desværre kunne betjeningen absolut ikke på nogen måde leve op til stedet og til maden.
En ung sød og venlig tjener tog godt imod os og fik sin ordre, hun kom med drikke varerne derefter ventede vi ca.45 min på maden, desværre så vi så ikke hende mere.
Ingen spurgte noget om hvordan det smagte etc.
Vi måtte selv finde en tjener da vi manglede noget at drikke, tjeneren var virkelig arrogant og ligeglad, det blev han ved med at være.
Konklusion, fint sted, god mad men absolut en dårlig betjening, som skabte en dårlig stemning.
Vi kommer ikke igen men de er nok ligeglade

19. marts 2023

Skuffende frokost

Vi var 5 personer til smørrebrød/frokost, havde glædet os til oplevelsen. Men ærlig talt var der simpelthen ikke værdi for pengene, i det vi fik serveret.
Når man tager 155 kr for et stykke smørrebrød, så tænker jeg da at 2 stykker skulle kunne mætte, men overhovedet ikke.
Og den pariserbøf som en i selskabet fik serveret, havde jeg sendt retur til køkkenet, hvis det var mig der havde fået den serveret. Og så til 200 kr.
Nu har vi givet stedet en chance 2 gange og er kørt skuffede derfra hver gang, så det bliver ikke til alle gode gange 3.

10. februar 2023

Ikke hvad vi havde forventet

Havde bestilt en 4 retters menu på forhånd. Fra vi satte os ved vores bord til vi blev spurgt om drikkevarer, gik der 45min. Det burde vi være blevet spurgt om langt tidligere, specielt når man på forhånd får en sms om at komme til tiden, for at i kan give den bedste oplevelse.
Hele oplevelsen haltede og hovedretten var slet ikke på samme niveau som de to foregående retter

20. januar 2023

Skøn oplevelse på alle parameter

Har i dag oplevet en dejlig, velsmagende frokost på Skoemagerkroen med et særdeles dygtigt personale, der stille og roligt tog sig af gæsterne. Virkelig et lækkert og hyggeligt sted der oser af kvalitet og varme.

22. oktober 2022

Fantastisk mad

Fantastisk mad, betjening, beliggenhed og både hyggeligt og smukt indrettet.

Mad ud af huset sidder altid lige i skabet!

11. september 2022

Jeg bookede bord til 13 personer på…

Jeg bookede bord til 13 personer på denne kro - til frokost. Tog selvfølgelig udgangspunkt i kroens menukort, Men oplevede, at kroen har rigide regler for, hvad de gider servere. Erfarede desuden en ualmindelig nonchalant holdning når man henvender sig med sine menuønsker. Annullerede min booking !

9. maj 2022

Fantastisk oplevelse

Har fået “mad ud af huset” til et større selskab. Fantastisk oplevelse - smukt anrettet, meget lækre og smagfulde råvarer. Kan på det varmeste anbefale Skomagerkroen.

9. maj 2022

spiste der med familien i juli

spiste der med familien i juli, fik bla. en kryddersild, den var lille , den var sej og den var dyr, 110 kr for en sildemad.

De har også opkrævet 49 kr for "bæredygtigt vand" uden brus. Det burde de nok gøre på mærksom på før serveringen.

6. januar 2022

Tusinde tak for mad🤩

Tusinde tak for mad🤩
Vi hentede take away til nytår og fik den mest fantastiske og mest velsmagende take away menu. Vi kunne ikke ønske os bedre mad til nytår og det er ikke sidste gang vi bestiller det. Ydermere var alt vel tilrettelagt med hensyn til afhentning , rigtig covid sikkert. Tusinde tak og den største ros til jer alle på Skomagerkroen 🍾🥂🎉😊

2. januar 2022

Fantastisk nytårsmenu.

I år skulle vi prøve nytårsmenuen fra Skoemagerkroen.
Vi havde året før, med succes, prøvet samme koncept fra en anden gourmet restaurant.
Så vi var spændte på om der kunne leves op til samme niveau.
Det kunne der i den grad!
Udførlig vejledning af tilberedningen og en eksplosion af smagsindtryk.
Mange tak for den oplevelse og på gensyn.

2. januar 2022

Nytårsmenu 2021

Nytårsmenu 2021, smagfuldt uden sidestykke !!
Alt i processen var eksekveret til perfektion, ikke sidste gang vi bestiller mad til nytår der. Kommer HELT sikkert også fordi og spiser når corona begrænsningerne er overstået.
Tak !!

31. december 2021

Bedste bryllups fest, bedste kro og omgivelser

Min mand og jeg blev gift august måned i år. Ceremonien og festen blev holdt på kroen. Vi havde den dejligste dag. Der var intet der ikke kunne lade sig gøre. Vi blev serviceret af den bedste stab. Både før, under og efter festen blev vi mødt med en imødekommende og åben holdning til tanker og gode ideer. Maden var super lækker, uanset om det var eftermiddag snack, forretter eller lidt sødt til kaffen.
Herfra os og vores gæster skal lyde de varmeste anbefalinger og vi kommer helt sikkert igen.

22. november 2021

Gourmet mad?

Min kæreste og jeg var ude og spise på skoemagerkroen her den 9/9-21, vi havde noget at fejre og håbede at få en på mad opleveren, så derfor tog vi Holbergs gourmet oplevelse med 8 retter og tilhørende vin menu, til 1695 pr person, det var noget skuffende, vi smagte forventnings fuldt på alle retterne, men måtte erkende at forventningerne havde været for høje, det var bare ikke særlig godt, for mange glas hvid vin, kontra rød, manglen på en hovedret der mættede bare lidt, og generelt var smagene bare ikke til det almene folk, vi kunne også se flere andre gæster sendte retter tilbage fordi de ikke var rare at spise, eller ikke smagte godt, vi havde 3 forskellige tjenere under middagen til at præsentere mad og vin, og de virkede ikke alle lige intreseret, på trods af der ikke var ret mange gæster at tage sig af så de havde tid til det, alt i alt lidt øv oplevelse til de penge, vi kan bestemt ikke anbefale deres gourmet, men det kan jo være deres ala carte retter er bedre, ellers meget hyggelig restaurant

12. september 2021

Brændt af - og maden er ikke ok.

Øv.
Fruen skulle fejre sin 60 års dag og havde bestilt buffeten fra Skomagerkroen for et godt stykke tid siden. Vi har tidligere fået rigtig god mad fra SK så vi var fulde af fortrøstning.

4 dage før får hun at vide at de ikke kan få de råvarer de skal bruge for at lave buffetten - men at hun istedet kan vælge tapas menuen - måske Corona relateret.

Og hvad gør man 4 dage før - alternativerne står ikke i kø - så hun bestiller 6 tapas menuer for at have nok - 1500,-

Og hvad så - torskebuks - tør og reelt set uden smag af rogn. Rillette af svinekød - smagen af karry overdøvede kødsmagen og den var tilsvarende tør. Røget laks - tør og kedelig - og i øvrigt smagte den røgede mørbrad af det samme som laksen.

Der var også en "burger" med som var ok.

Det der får mig til at skrive en anmeldelse er, at en af gæsterne fandt et ca. 12 cm. langt hår i desserten.

Så konklusionen er, vi har fået meget god mad fra SK - men nu er tiden inde til at prøve noget andet. Ikke at være mere imødekommende overfor en situation - vi ikke er herre over - er en mangel på konduite - men at kvaliteten af maden ikke er ok - specielt ikke når der er hår i maden - det gør at vi finder et alternativ næste gang.

7. februar 2021

Nytårs menu

Nytårs menu
ALT var bare perfekt!
Bestilling og specielt afhentning/ udlevering gik som en leg! En super start på aftenen
Maden var fantastisk, intet mindre!
Måden det er pakket på, og den gode vejledning gør det super nemt.
Mindst 7 stjerner herfra😉 Steen og Lotte

1. januar 2021

Skuffende sæsonmenu.

Vi bestilte 6 gange sæsonmenu inkl. sæsonsalater til en aften med gode venner i hjemlige omgivelser.
Afhentningen af menuen var aftalt til kl. 18.00 og gik som aftalt.
Det første indtryk vi fik da vi åbnede for de forventede herligheder, var at salaterne så noget "slattent" ud og at broccolien var en del sortbrændt.

Forretten var med gode smage, men cremen til kammuslingen var så kold at den nærmest føltes frossen. Den tynde skive af tørret rugbrød, var helt blød.
Hovedretten består af 2 slags kød. Det krogmodnet højreb var til den tørre side. Kalvekødet var nogenlunde. Saucen havde konsistens nærmest af det rene sky også selv efter opvarmning.
Sæsonsalaterne lignede noget man skulle tro var fra dagen før, de meget kedelige at se på.
Desserten var vel den eneste del af de 5 retter, man kunne sige levede op til hvad man skal forvente.

Alt i alt en kedelig oplevelse som vi ikke kan anbefale og det står på ingen måde i kontrast til Poul, som siger " bare bare det smager sindssygt godt"
Se hans præsentation på YouTube, desværre må jeg ikke linke direkte.
Der vil ikke være tvivl om at havde vi valgt at få det samme serveret på kroen i stedet for at spise hjemme, havde Skomagerkroen ikke serveret den standart for os, som de har leveret til os.
Ved aflevering af service bliver vi adspurgt om det var tilfredsstillende og adspurgt gav jeg udtryk for at det ikke var en udsøgt fornøjelse.
Svaret var om hvor lang tid vi havde haft det i varmeskab, fordi de havde haft nogle som afhentede kl. 15.00? Til dette kunne jeg sige at vi spiste det med det samme.
Skomagerkroen udtrykte de kun at de var kede af vi havde haft en dårlig oplevelse.

22. november 2020