Efter en ombygning og lukke dage lagde Suri igen fra land med et brag af en oplevelse i de smukke renoverede lokaler Vi snuppede en aften på Suri 4 retter og vin meny……FANTASTISK Selv om der var... Se mere

3 × Take Away - Gourmet Juletapas: En skuffende oplevelse. Flere retter var temmelig blege og smagsløse. "Citrus Kylling", som iflg. instruks blot skulle "lunes", skulle reelt færdigsteges, idet nog... Se mere

Vi fik en sharing menu, fire ultra små retter. Først en grillet kammusling derefter Grillet haler af jomfruhummer,de var sandet og knaste i tænderne. Hovedretten iberico gris,meget lille stykke kød... Se mere

3,7

Middel

Pris og kvalitet hænger ikke sammen

Pris og kvalitet hænger ikke sammen. Vi havde bestilt bord til Påske menu med 3 serveringer til en pris af 345 kr. pr. person. Så forventer vi at man som minimum får lidt på sin tallerken. 1. servering: Fin ramsløgs sild til en start så et halvt æg med 4 rejer og derpå en lille tynd fiskefilet til deling.. dvs den ene så får en tynd ende med 2 små endestykker.. Virkelig ikke i orden. Nr. 2 servering: Kalvemørbrad, hvor de begge var næsten rå i midten. Her røg det meste af den ene ud... så ikke meget mad i det. Man kunne måske have spurgt om hvorledes man ønskede bøffen stegt hvis man har tænkt sig at den skal serveres så rød. 3 servering var 1 stk. lille men dog velsmagende chokoladekonfekt. Alt i alt slet ikke den oplevelse vi har fået før og eneste komp. var 1 kop kaffe på huset. Som man ikke engang oplyste om da maden blev båret ud. Der kommer vi desværre ikke igen. Brug pengene på SOHO ved siden af.

2. april 2026

Fem stjerner plus

Vi snuppede en aften på Suri 4 retter og vin meny……FANTASTISK
Selv om der var fuldt hus kørte køkken og personale perfekt
Vi kipper med flaget og kommer snart igen.

14. marts 2026

Levede ikke op til forventningerne

Vi havde taget vejen fra Solrød for at få en god oplevelse,men det levede ikke helt op til vores forventninger. Fisken som hovedret smagte virkelig godt, men deres prime rip var kold og havde ingen smag og blev sendt tilbage 2 gange hvorefter jeg endte med ikke at spise det. Køre ikke så langt en anden gang. Personalet var søde og imødekommende dog har jeg aldrig fattet hvorfor man som kunde bliver spist af med en kop kaffe som så skal udgøre kompensation for en hovedret til 385 kr.

23. januar 2026

Super lækker nytårsmenu

Vi fik nytårsmenuen fra Suri i går. Super lækker mad - 5 retter. Rigtig god og velorganiseret afhentning og nem udførlig vejledning til anretning. Det var helt igennem en fantastisk dejlig oplevelse

31. december 2025

Skuffende Take Away "Gourmet Juletapas"

3 × Take Away - Gourmet Juletapas:
En skuffende oplevelse. Flere retter var temmelig blege og smagsløse. "Citrus Kylling", som iflg. instruks blot skulle "lunes", skulle reelt færdigsteges, idet nogle af stykkerne var alt for rå/røde da emballagen blev åbnet. Der manglede desuden tapenade, som ellers skulle være en del af menuen.

26. december 2025

Lækker mad og god service

En julefrokost for fem med afhentet juletapas gourmet var så lækker. Alle ti retter var lækre.
Kundeservice var sublim. Der var leveret kød til fire og vi var fem. Efter et telefon opkald kom SuRi med det resterende kød.
Det skal siges at vi bor 30 min væk og det tog godt 30 min.
Vi glæder os allerede til vores nytårs menu.

30. november 2025

Sublim restaurant oplevelse

For præcis 7 år siden i dag blev min mand og jeg for første gang introduceret til SuRi på vores bryllupsdag, hvor der var forudbestilt bord til os.
Siden da er det blevet en fast tradition at fejre dagen dér hvert år (og indimellem også lidt oftere) selvom turen tager 45 minutters kørsel hver vej.

Vi elsker at komme hos SuRi, hvor vi altid bliver forkælet med verdensklasse betjening, lækre retter (det er umuligt at vælge fra!) og skønne vine, der matcher perfekt.

Normalt tager vi afsted uden vores to dejlige døtre (4 og 6 år), men i år havde vi dem med og også de blev forkælet. De fik serveret de sprødeste hjemmelavede nuggets med pomfritter og gnavegrønt, hjemmelavet ketchup og remoulade samt en lækker dessert. Som prikken over i’et fik de endda en goodiebox med resterne til madpakken næste dag. 🤩

Tusind tak for endnu en fantastisk oplevelse!
Vi vil fortsætte med at anbefale SuRi til alle, der fortjener en aften med skøn mad, nærvær og ægte hygge. ❤️

4. november 2025

Begrænset menu uden information på forhånd

Havde bestilt bord til frokost i uge 42. Der stod ingen forbehold ved bestillingen, men da vi så kommer derind er der begrænset menukort pga. dinningweek. Så de retter vi gerne ville have smagt kunne vi ikke få. Vand koster 50 kr på trods af at man køber vin. Maden vi fik smagte fint, men ikke noget specielt. Vi vælger et andet sted næste gang og husker desværre Suri for en dårlig oplevelse.

19. oktober 2025

50 kr for postevand !!!.

Rigtig god mad og fin betjening.
MEN, 50 kr. for en flaske med postevand er et no go
Bør være gratis når man køber vin
Irriterer så meget at vi næppe kommer igen

20. oktober 2025

SURI stod for fantastisk "Streetfood"…

SURI stod for fantastisk "Streetfood" mad og vin til vores sommerfest og Jørgens 70 års fødselsdagsfest for over 100 gæster. Fantastiske kokke og tjenere, 100% service og vidunderlig mad! Alt spillede og de var meget professionelle til alt og det hele fungerede både inden, under arrangementet. De fik også meget ros fra alle gæsterne på dagen. . Kæmpe anbefaling herfra!!

30. august 2025

Tusind tak for dejlige frokostoplevelser på restaurant ZuRi i Holbæk

Tusind tak for super dejlige oplevelser ved frokostarrangementer den 5. og 10.7.25 i forbindelse med fejringen af min 75 års fødselsdag på restaurant SuRi i Holbæk! Lækker velsmagende mad og drikke, fantastisk venligt og hjælpsomt personale - ikke mindst ved planlægningen af arrangementerne, som gjorde alt for, at jeg og mine gæster skulle have en dejlig oplevelse og flot beliggende restaurant ved havnen i Holbæk. Også mange roser fra mine gæster til de to frokostarrangementer. Vender helt sikkert tilbage.

10. juli 2025

Skøn aften på SuRi

Vi havde en rigtig god oplevelse på SuRi.
Tjenerne var super søde og meget opmærksomme – man følte sig virkelig velkommen.
Vi fik den store skaldyrsservering, og den skuffede bestemt ikke! Alt var frisk og smagte virkelig godt, og vi fik en god vin til.
Selvom der var helt fyldt op i restauranten, blandt andet med et sølvbryllupsselskab, var servicen stadig god. Der gik lige lidt tid efter vi fik maden, før vi så noget til tjenerne igen, men det var til at leve med.
Alt i alt en virkelig hyggelig aften med lækker mad og god stemning. Jeg kommer gerne igen!

5. juli 2025

Delt menu for 2 personer endte i dårlig mave

Delte menu til 2 personer. Det smagte fint, men fik begge kvalme, feber, dårlig mave og utilpashed senere på aftenen og efterfølgende dag. Til gengæld svarede Suri ikke på vores efterfølgende henvendelse. Ærgerligt at fejre fødselsdag med det udfald. Østers er en tillidssag.

10. juni 2025

Kan ikke anbefale deres take away

Kan ikke anbefale deres take away - første gang fik vi til 2 personer ikke det der var bestilt, 2 gang til 4 personer var mængden stort set det sammen som til 2 personer, og når du så ringer er man ikke ville til at imødekomme, men kommer med en masse undskyldninger, og fra siger sig ansvaret.

1. marts 2025

Vi havde bestilt en årstidsmenu ud af…

Vi havde bestilt en årstidsmenu ud af huset og sikke et måltid.
Skøn mad der var så lækkert og nemt at nyde hjemme, mad til 2 dag med de mængder.
Det eneste vi kan sætte en finger på er manglende skilt på indgang hvor mad ud af huset skulle hentes - vi endte med at stå midt i resturanten.

15. februar 2025

Vi sluttede vores måltid med deres…

Vi sluttede vores måltid med deres Crème brûlée og Key citrus "pie", og begge desserter var himmelske. Crème brûléen havde en perfekt sprød karameloverflade og en fløjlsblød vaniljecreme. Key citrus "pie" var en frisk og syrlig afslutning på en fantastisk middag. Vi vil helt sikkert komme igen for at prøve flere retter – og få endnu en dessert!

13. november 2024

Er dette din virksomhed?