Vores oplevelse
Anmeldelse af Kurhotel Skodsborg
Vi havde glædet os meget til vores ophold på Kurhotel Skodsborg, og alt i alt var det en fin oplevelse med nogle udfordringer undervejs.
Maden: Vi spiste på hotellets restaurant, og kvaliteten af maden var imponerende – vi giver den 4/5. Der var dog udfordringer med hastigheden; det tog længere tid, end vi havde forventet, og derfor lander vi på 2,5/5 her.
Renlighed og personale: Hotellet fremstod generelt meget rent og velholdt, og personalet var imødekommende og venlige. De var hjælpsomme hele vejen igennem, og vi følte os godt taget imod. Her vil vi give 4,5/5.
Udfordringer under opholdet:
• Ved ankomst blev vi informeret om, at det betalingskort, vi havde brugt til bookingen, ikke var korrekt registreret i deres system. Det krævede, at vi fandt et alternativt kort på stedet. Heldigvis havde vi et med, da vi kom langvejs fra (Næstved). Det var dog en smule stressende og en uheldig start.
• På værelset var altandøren skæv, hvilket medførte træk og kulde. Personalet forsøgte at afhjælpe dette ved at tilbyde os en ekstra el-radiator. Det hjalp lidt, men det var stadig ikke helt optimalt.
• Den ene håndvask på badeværelset var stoppet, og toilettet havde løbende vand, hvilket gav en del støj og var lidt irriterende.
På trods af de nævnte problemer blev vi mødt med en fin kompensation fra hotellets side, hvilket vi sætter stor pris på. Det viser, at de tager gæsternes oplevelser seriøst og ønsker at rette op på fejl.
Samlet vurdering: Kurhotel Skodsborg har helt klart potentiale, og vi havde et udmærket ophold på trods af udfordringerne. Personalets gode service og håndtering af situationen tæller positivt. Vi håber, at de får udbedret de tekniske problemer, så fremtidige gæster får en endnu bedre oplevelse.
Vi ender på 4/5 samlet.
Tak for opholdet!