Jeg købte et reimo Palermo fortelt i april 2024 men det var først på lager hos dem i august 2024 så jeg nået ikke at sætte det op før I april 2025 hvor jeg opdaget at der var nogle stænger der va... Se mere
Vi fik super kompetent og professionel rådgivning, da vi købte vores campingvogn ved SK Caravan. Sælgeren var meget lyttende og god til at afdække vores behov, og ud fra det finde den rette vogn til o... Se mere
Købte en køje campingvogn hos dem, der var lidt småting undervejs som der nu engang er om det er bil eller campingvogn man køber, men blev alt sammen løst og vi var tilfreds. Der faldt lidt eks... Se mere
SKcaravan er gået konkurs, hvilket ikke fremgår af websiden. Vi købte ny vogn i 2022, og kort efter lukkede SKCaravan, og vi har mistet muligheder for reklamation og garanti på vores nye Fendt camp... Se mere
Ubberudvej 123, 5491, Blommenslyst, Danmark
- www.skcaravan.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Jeg købte et reimo Palermo fortelt i…
Jeg købte et reimo Palermo fortelt i april 2024 men det var først på lager hos dem i august 2024 så jeg nået ikke at sætte det op før I april 2025 hvor jeg opdaget at der var nogle stænger der var bukket.
Jeg kontakter dem for at oplyse at de var bukket hvor jeg får oplyst at stængerne var i uvis restordre men jeg kunne købe et sæt nye tykkere stålstænger da dem der følger med bliver let bukket.
Jeg takker nej til dette tilbud og venter på at de " originale ' kommer på lager igen da vi så når til sep 2025 ser jeg at de er på lager hos campingshop.dk bestiller jeg der igennem og betaler for det jeg har bestilt trækker de pengene og oplyser at pakken er ved at blive pakket. Da jeg efter 14 dage ikke har modtaget min pakke står der stadig at pakken er under forsendelse.
Jeg kontakter campingshoppen og modtager et svar fra Lars fra sk caravan at de ikke kan finde min ordre.
Jeg har siden forsøge at ringe og skrive til begge firmaer uden de vender tilbage med en status på min pakke. Så hold jer væk fra disse firmaer som også har været gået konkurs og startet op med nye navne
Jeg er I dag blevet kontaktet af Lars om at denne anmeldelse ønskes slette og han sender mine stænger i dag men havde haft personlige problemer som gør at de ikke har sendt dem, glæder mig til at se om jeg modtager dem
Super oplevelse
Vi har lige købt campingvogn af Lars.
Vi var ved et tilfælde forbi, og kørte ind for at kigge, på campingvogn, da vi gik med tanken om en ny.
Vi blev mødt af et positivt personale, der gav sig tid til at fortælle om de vogne, der skulle leve op til vores ønske.
Vi gik i tænkeboks nogle dage, og var ude at kigge 2-3 gange mere. Hver gang blev mødt positivt.
Efter købet fik vi en fantastisk gennemgangen af vognen. 👍
Vi kan varmt anbefale SK Caravan
Glemmer at betale
Fik idag d.21-10-2025 en opkrævning fra skat med gebyr på vores campingvogn som vi solgte Lars fra SK Caravan Blommenslyst d. 20-72025 ,de har iflg skat 4 dage til at omregistrere.Han lovede at tilbageføre det opkrævede beløb fra skat idag
men det er åbenbart gået i glemmebogen
0 stjerner platforetagende.
0 stjerner platforetagende.
Masser af falske 5 stjernede anmeldelser fra venner og familie.
Fokuser på alle de 1 stjernede som baserer sig på ægte oplevelser med virksomheden.
Satte min campingvogn i kommission
Satte min campingvogn i kommission, med salg for øje.Mødt af venligt personale. Vognen solgt. Pengene betalt, som aftalt på kommisionsaftalen
Super god service
Super god service.
Købte et gas køleskab.
Lars Nielsen vidste hvad han talte om, og jeg følte mig 100% tryg ved at handle hos SK Caracas.
Ikke sidste gang jeg handler der
Vogn lever ikke op til annoncen
dethleffs-nomad-470
Hold da op. Vi ringer fra Sjælland og bruger penge og tid på at køre over og se denne vogn.
Der står MEGET pæn, men ikke at den er fyldt med buler, hul i skærmen ved nr. plade og så er der skåret hul i trækket , da man har monteret cykelstativ. Hold da op en skuffelse. Det står der ikke noget om i annoncen. Og prisen indikerer på ingen måde de fejl.
Det kunne man nu godt have informeret om, så vi var forberedt eller undladt den lange tur og broafgiften.
Vh Lene Lesley, finder et andet sted og køber min næste campingvogn
Købte et luftfortelt med extention på…
Købte et luftfortelt med extention på ferie for alle messen 2022, det har været opsat i 2022 og igen 2024
Vinduerne er totalt ugennemsigtige og mælkehvide og ovenlysvinduerne er mørnet med store huller.
Problemet er forelagt SK Caravan, men der sker intet
18000 for et telt som kun holder 2 sæsoner er under al kritik 😡
Hold jer langt væk fra SK Caravan 😡😡
Kyndig vejledning og imødekommende betjening
Købte en dejlig vogn der for en måned siden. Venlig betjening og meget serviceminded. Kører gerne til Fyn for at få serviceret vognen. Vil uden tvivl handle vogn der igen skulle det blive aktuelt.
Mvh. Martin Hjort, Helsingør
SK Caravan (Lars) har solgt vores…
SK Caravan (Lars) har solgt vores campingvogn i kommission. Yderst professionel service fra vurdering til salg.
Solgt på 8 dage og til den rigtige pris.
Kan kun anbefales.
De har vogne til salg på nettet som…
De har vogne til salg på nettet som ikke fondes - spild af tid at køre derud😡
havde et akut problem med varmen i…
havde et akut problem med varmen i campingvognen, vi skulle på ferie, Lars var venlig at tage den ind til mandag morgen. Det er god service, også venligt personale på værksted og i butik, kan anbefales
Løber fra garanti
Forstår ikke, at SK caravan har samvittighed til, at fortsætte efter konkursen og helt og total frasige dem service, garanti mm fra tidligere kunder. Lige før konkursen var vores vogn, som vi købte fra ny ved sk, til 2 års service(fugttest inkl). Ved samme lejlighed blev der konstateret fejl i vores aircondition og sk bestilte reservedel hjem. Desværre kunne kurator ikke fremskaffe reservedelen, som iflg truma tilhørte os, og vi kom selv til at stå for reparationen på andet værksted. Her ved 3 års service, konstaterer vores lokale hobbyforhandler, at sk ikke har fået registreret 2 års service ved hobby, og vores vogn er derfor ikke dækket under fugtgaranti. På trods af flere samtaler med både Lars og Brian, som nu “styrer” værkstedet, er deres sidste kommentar, alt den er lukket derfra og at de ikke vil hjælpe os…
Så pas på med at handle med dem og også benytte deres værksted. De har åbenbart ingen skrupler over at lukke og starte op på ny og derved løbe fra tidligere garantier. Det samme med lagersalg…her gælder heller ikke de samme regler og garantier👎🏼
Fantastisk service
Fantastisk service. Troværdig vejledning og hjælp. Reparation udført til tiden.
Fantastisk service
En helt igennem fantastisk behandling, ønsker dem alt godt efter et træls år.
Kan kun anbefale Lars og resten af holdet.
Har tidligere fået skiftet hjullejer og…
Har tidligere fået skiftet hjullejer og tag, i dag gastestet og vasket, arbejdet er altid i orden og til aftalt tid, super behandling.
VI HAR KØBT EN BRUGT Hobby premium 495…
VI HAR KØBT EN BRUGT Hobby premium 495 i 2021. FRA 2014 FOR 165000 KR. SOM VIL KOSTE 65000/ 75000 kr at lave. Så den er blive totalskade og køb op
Så hold jeg fra dem. Det er plat og snyd alt hos dem 🫵🤥
😠👎👊 hilsen Mogens Andersen
SKcaravan er gået konkurs
SKcaravan er gået konkurs, hvilket ikke fremgår af websiden. Vi købte ny vogn i 2022, og kort efter lukkede SKCaravan, og vi har mistet muligheder for reklamation og garanti på vores nye Fendt campingvogn.
Frejdigt melder Lars ud om at virksomheden fortsætter, men uden forpligtelser for tidligere kunder. Værsgo ta den!
Dårlig forretningsmoral. (læg mærke til manglende CVR nr.)
Bestilte en ny lås til min camper…
Bestilte en ny lås til min camper 2500kr brugte ca et halvt år og 8 fysiske besøg i butikken masser af dårlige historier om hvorfor de ikke havde fået den hjem så gik de konkurs men er startet igen har spurgt efter min bestilling men desværre henviser de til deres konkurs MEN jeg er velkommen til at bestille en ny ellers tak har mistet 2500kr til nogle konkursrytter HOLD JER VÆK FRA SK CARAVAN