Bijé Fritid & Camping Anmeldelser 80

3,3

Vi har lige handlet med Bije igen..solgt vores gamle vogn og købt ny Hobby Maxia. Som tidligere rigtig god og professionel betjening fra Flemming - bedste anbefalinger. Vi havde problemer med den nye... Se mere

Der blev taget super godt i mod os både under fremvisning af forskellige campingvogne og udstyr samt ved afhentning af den købte vogn. Ved afhentning af campingvognen blev alle funktioner nøje genn... Se mere

Service. Nej. Svare på ens gentagne henvendelser vedr. reklamation. Nej. Svare på gentagen forespørgsel om køb af reservedel. Nej. Ingen svar. Når man endelig kommer igennem på telefon, får man intet... Se mere

1. Campingbutik
  2. Hobbyforretning

Bijé Fritid og Camping i Nordsjælland har et stort udvalg af nye campingvogne og velholdte brugte campingvogne, samt en stor butik med campingudstyr der har alt til campisten. Vi sælger nye campingvogne fra Kabe, Fendt, Hobby, Adria og Vega. Teltvogne fra Camp-Let og fortelte fra Isabella, Telta og Kampa Dometic. Vi har stort campingværksted, der klarer alt i reparationer, service og skader for alle typer campingvogne, og er desuden DCU-Testcenter. Vi tilbyder også opbevaring af campingvogne, teltvogne og autocampere på vores lukkede og sikret plads i Helsinge.

3,3

Middel

Svarer typisk inden for 2 uger

Super søde og hjælpsomme vi blev…

Super søde og hjælpsomme vi blev betjent af Henning ved køb af nye brugt vogn 10 stjerner

20. marts 2026

Besvarelse fra Bijé Fritid & Camping

Tusinde tak for de 5 (10) stjerner, Brian.
Vi elsker glade kunder og gør hvad vi kan for at hjælpe.

Find et andet værksted

Vi skulle have lave en forsikringskade og indleverede vognen i september 2025. Vi hørte intet fra værkstedet, og vi gjorde pr mail opmærksom på at vi skulle bruge vognen til overnattende gæster til jul. Min mand ringede til værkstedet flere gange, og der blev lagt beskeder, men ikke ringet tilbage. Det blev jul, og vognen havde vi stadig ikke fået retur. I januar ringede vi gentagne gange til værkstedet som nærmest er umuligt at komme i kontakt med. Det bliver lagt beskeder, men det sker der intet ved. I starten af februar lykkedes det at komme i kontakt med Jesper, han lovede at den snart var færdig. De skulle også tjekke vores køleskab.
D.20 februar ringer min mand igen og får besked på at der jo er messe i Herning så
alle har travlt. Det lykkedes dog at der blev ringet tilbage og de havde selvfølgelig tjekket køleskabet. Vi kører endelig op for at hente den som aftalt. Da vi kommer, ved de ikke at den skal hentes og de kender ikke status på køleskabet. Da vi kommer hjem, er status på køleskabet det samme som da vi afleverede vognen.
Det er ok at det kan tage lang tid at få reservedele eller de mangler personale. Men det er ikke ok at holde kunderne fanget i dette limbo. Vi kommer ihvertfald til at finde et andet værksted fremover- øv

22. februar 2026

Meget svært at få svar fra værkstedet – sag trækker ud i måneder

Min oplevelse med Bijé Fritid & Camping er desværre meget utilfredsstillende.

Jeg kontaktede først Bijé angående en forsikringsskade på min campingvogn og aftalte indlevering i starten af december 2025. I samme omgang ønskede jeg bremseservice og kørsel til omsyn af campingvognen og et tilbud på flere forbedringer, bl.a.:

- Montering af byvand
- Hylder i klædeskab
- Strømudtag i øverste køje
- Udskiftning af mørklægningsgardin i tagluge
- Fortelt samt tilbehør

Bremseservice og syn blev ordnet hurtigt, og forsikringsskaden blev udbedret i januar – den del fungerede fint og meget tilfredsstillende.

Problemet er kommunikationen og fremdriften i det øvrige værkstedsarbejde.

Allerede i november havde jeg bedt om et samlet tilbud på arbejdet. I januar forsøgte jeg flere gange at få fat i værkstedet (15., 16. og 19. januar). Alle tre gange endte jeg i salgsafdelingen, som lagde ringebeskeder – men jeg blev aldrig ringet op.

Den 24. februar lykkedes det endelig at få kontakt igen. Jeg modtog et tilbud 27. februar, men det manglede flere af de ting, jeg tidligere havde bedt om, og priserne var højere end de mundtlige priser jeg havde fået i november. Jeg svarede samme dag med rettelser og et par tilføjelser og blev lovet svar inden for et par dage. Det er stadig ikke sket.

Da jeg ringede igen 4. marts, blev jeg oplyst, at værkstedet havde haft 80 ringebeskeder dagen før og 40 samme dag. Det giver måske forklaring, men understreger også et mønster: det virker som om virksomheden har taget meget mere arbejde ind, end de kan håndtere, og at opgaver ligger uafsluttede uden styring.

Vi har planlagt campingferie fra 28. marts og har behov for vognen i god tid inden da – derfor er det dybt frustrerende, at en sag der startede i november stadig ikke er afklaret. Jeg blev i telefon d. 26 februar lovet at arbejdet kunne laves i løbet af 1-2 uger, men hvad hjælper det, hvis arbejdet ikke går i gang.

Hvis man ikke har kapacitet til flere opgaver, burde man efter min mening være ærlig omkring det, i stedet for at lade kunder vente i måneder.

5. marts 2026

Respektløs og dårlig service

Jeg har indleveret min campingvogn midt november 2025, grundet indbrud, så det er en forsikringssag.
Efter 14 dage, tager jeg kontakt til Bije for at høre hvad status er. Medarbejder på værkstedet oplyser at han vil kigge på den i den kommende uge og jeg vil få besked.
Nu skriver vi 17/1-2026!! og jeg har til trods for gentagne henvendelser senest d.9/1-26 og i går d.16/1 -26,som hver gang er viderestillet til Flemming i salgsafdelingen, fortsat intet hørt. Jeg har oplyst, at jeg ønsker at blive informeret pr. mail, da jeg ikke kan træffes på telefon i dagtiden! Flemming har oplyst, at denne besked er gået videre til værkstedet. I går d.16/1 meddeler jeg dog, at der kan forsøges med et telefonopkald, hvilket jeg ser er foretaget kl. 14.59, altså 1 min før deres lukketid. Jeg var ikke at træffe på det tidspunkt og havde så ikke mulighed for at ringe tilbage da der var lukket!
Når jeg taler med Flemming, skubber han aben videre til værkstedet med begrundelse, at han sidder i salgsafdelingen og ikke har noget med det at gøre!
Det er dårlig service og manglende respekt for en kunde.

17. januar 2026

Besvarelse fra Bijé Fritid & Camping

Det lyder ikke som det optimale forløb, selvom det nogen gange godt kan tage lang tid med forsikringsskader. Der er travlt på værkstedet og derfor går telefonerne vider til resten af huset, så opkaldene i hvert fald bliver besvaret. Det er ikke optimalt for hver enkelt kunde, men vi mener dog, at det er bedre at nogen tager telefonen end den slet ikke bliver taget.
Jeg ved, at værkstedet er i dialog med dig nu og håber at du får/har fået svar på dine spørgsmål og din vogn bliver lavet.
Mvh Team Bijé

Det er bare for dårlig og piv ringe…

Det er bare for dårlig og piv ringe service at når vi har sendt en reklamation x 2 ,og intet hørt tilbage ‼️på en loftlem/ vindue som i har sat op, og det begyndt at regne ind ,og der er nu er fugt skade ‼️ Vores forsikring siger det ikke er deres problem men jeres , og nu står vores vogn til mange penge med fugtskade ,og vi kan bare se på ,fordi i ikk gider reagerer det er simpelthen for dårligt.

27. oktober 2025

Hej Dorte

Det beklager vi meget at høre, og vi er oprigtigt kede af den oplevelse, du beskriver. Det er naturligvis ikke den service, vi ønsker at levere, og vi forstår fuldt ud din frustration over situationen – særligt når der er opstået en fugtskade.

Det er ikke acceptabelt, når du har sendt reklamationen flere gange uden at få svar, og det tager vi meget alvorligt. Selvom vi har meget travlt på værkstedet er det ikke en undskyldning. Vi vil derfor kontakte dig snarest muligt for at aftale en besigtigelse af skaden, så vi kan få klarlagt situationen og finde en løsning hurtigst muligt.

Vi vil meget gerne tage dialogen direkte, så vi kan få sagen håndteret korrekt og komme videre på en ordentlig måde.

Et besøg værd

Personalet er utrolig hjælpsomme og venlige.
Vi få altid en rigtig god service, og vi kan varmt anbefale et besøg.

20. november 2025

Besvarelse fra Bijé Fritid & Camping

Tusind tak for de fine ord og stjerner.
Vi elsker glade kunder.
mvh Team Bijé

Skulle leje ny autocamper med skydedør…

Skulle leje ny autocamper med skydedør i siden.
Det var første gang den skulle ud og køre. Da jeg skulle hente den var bilen ikke ladet op, og der var meget lidt brugsvand på den.
Bije havde glemt at slå Bilens automatisk låsesystem fra. Der var ikke advarsel skilte at døre kunne låse, og man altid skulle tage
bilnøgler med når man gik ud

En nat i slut juni 2025 holdt jeg langt væk fra alting. Det blæste op til 25 m SEK, og var koldt. Jeg skulle ud sidst på aften, lukker døren bag mig og Bilen låser.
Heldigvis havde jeg min mobil med ud, men lidt tøj på, og det var meget koldt. Får kontakt til politiet, fortæller dette kan udvikle sig til en kraftig nedkøling, og de hjælper med at få en låsesmed ud.
Der kommer div skader på Bilen da bilen bliver åbnet ,og det tog låsesmeden over 2 timer at få bilen åbent.
Jeg får en regning på 2500 kr fra låsesmede.
Da bilen afleveres vil Bije ikke tilbage betale mit depositum og udlæg til låsesmeden.
De siger jeg skulle have vente udenfor bilen, til næste dag da butikken åbner.
Jeg har talt med forsikringen, og de vil dække i en nødsituation. Og betragter forløbet som en nødsituation. Hvad jeg forladt bilen som Bije forlår med nøglen inden i og den var blevet stjålet, så var der ingen dækning.
Jeg har skrevet flere gange til Bije og de svarer ikke. De påstår bilen er blevet påkørt, bagfra, selv om der hang en cykel der, og der er ca 50 fra cyklen og ind til bagdøren , hvor vi forsøgte at få dørene op
Da jeg hentede bilen og fik en gennemgang af denne optog jeg samtalen. Jeg bliver ikke på et eneste tidspunkt gjort opmærksom på at man kan smække sig ude. Jeg har kørt adskillige andre camper der skal man fysisk bruge en nøgle udefra for at låse bilen.
3 rykket har jeg sendt til firmaet på mail. Kun en mail har de svaret på. Ellers bare tavshed. Jeg havde et udlæg på ca 2500 kr til låsesmed og jeg har inden jeg fik bilen betalt yderligere 5000 kr I depositum.
Jeg fik først at vide ved aflevering af bilen at der i handskerummet lå et nød telefonnummer. Men jeg var jo låst ude og kunne ikke komme ind.

30. juni 2025

Besvarelse fra Bijé Fritid & Camping

Tak for din beskrivelse som vi dog ikke er helt enige i.
Med hensyn til strøm, så lader bilen jo når man kører og bliver derved fuldt ladet op.
Med hensyn til vand, så er det individuelt hvor meget vand de forskellige kører rundt med – der er ikke nogen grund til at fylde 100 kg ekstra på, da bilen er tung nok i sig selv!
Med hensyn til kontakt til os, så fik du udleveret en stykke papir hvor vores nødnummer stod på – nødnummeret er til brug uden for butikkens åbningstid.
Bilen er dækket dels af vores vejhjælp men også af VW’s mobilitetsservice som faktisk har åbning af biler som en del af deres service.
Bilen har IKKE automatisk låsning af dørene, men hvis man er kommet til at trykke på låseknappen og så lukker døren så vil den låse.
Det arbejde den låsesmed, som du fik tilkaldt, har lavet er under al kritik, da han både ødelagde et vindue og ridsede bilen rundt om det. Skaderne på bag dørene kan ikke stamme fra låsesmeden, da bulerne ikke matcher med et forsøg på at bryde dørene op, men mere med en påkørsel.
Det passer ikke, at vi ikke vil svare dig – vi har sendt dig en opkrævning på den selvrisiko som du skylder os – den har du så ikke betalt.

Team Bijé

Vi har lige købt ny campingvogn hos…

Vi har lige købt ny campingvogn hos Bije det har lige fra starten været et must at det var Flemming der håndterede vores bytte, dog uden at nedgøre andre i Bije, som altid er super venlige, servicemindet.
Vi har skiftet fra Adria til Fendt.
Vi glæder os til fremtiden også sammen med Bije.
Susanne og Kim Walther Andreasen.

16. september 2025

Besvarelse fra Bijé Fritid & Camping

Tak for de fine stjerne og jeres tillid til os og Flemming helt specifikt.
Vi håber, at I får meget glæde af jeres nye Fendt.
Team Bijé

Har lige hentet vores campingvogn

Har lige hentet vores campingvogn, fra Bije. Det var reparation på garantien. Super fed oplevelse, ingen problemer. Tror vist at det lige var til øllet, med hensyn til garanti peioden, men ingen problemer. overhovedet. Fik ligeledes en super betjening, angående nye campingspejle. Så selvfølgelig købte vi lige nye campingspejle. Vi har altid følt os velkomne, uanset, om vi skulle købe noget eller bare for at snuse. Hver gang vi kommer op, til Bije, og ser sælgeren, skal han lige høre hvordan det går med vores campingvogn, føler os altid værdsat. Det kan kun give fem stjerner.

10. september 2025

Besvarelse fra Bijé Fritid & Camping

Tak for de 5 flotte stjerne !
Vi gør alt hvad vi kan for at I alle skal føle jer velkomne.
Team Bijé

Dårlig oplevelse omkring vask af campingvogn

Næsten 4 uger skulle der gå for at få vasket vores campingvogn.
Og så ringer man ikke lige og siger når den er færdig !

Sidste gang hos jer Bije...

10. september 2025

Hej Lars

Det er jo ikke helt rigtigt at det tog 4 uger at få den vasket. Du havde også bedt om en salgsvurdering af vognen og det er der lidt ventetid på. Da du så fik at vide at vognen havde fugtskade og fejlede en del ting, ville du selv sælge den privat (som beset !). Vi spurgte om du så stadig ønskede vognen vasket, vilket du bekræftede og vognen blev vasket dagen efter.

Ny campingvogn

Jeg var for Bije for at se på en ny campingvogn. Jeg faldt for en Hobby Prestige ved første blik. Jeg henvendte mig til en sælger og her fik jeg en god service af Henning. Jeg indgik en handel og fik en god pris for min gammel campingvogn. Henning kørte den til Rågeleje, da den var blevet klargjort og satte den pænt op for mig. Det var en fantastisk service.

4. maj 2025

Besvarelse fra Bijé Fritid & Camping

Tak for de 5 fine stjerner - vi elsker tilfredse kunder og gør hvad vi kan for det.
Vi ønsker jer meget fornøjelse med jeres nye vogn.

Sælger er ikke lydhør.

Manglende forståelse for at fejl ifm en Tempo 100 godkendelse ikke bør udløse en kompensation.

11. august 2025

Besvarelse fra Bijé Fritid & Camping

Tak for din anmeldelse. En fejl i en Tempo100 godkendelse har jo ikke nogen væsentlig betydning for om man kan bruge vognen og derfor berettiger det ikke til kompensation.

Beskyldt for tyveri.

Fin flot butik, men ingen medarbejdere. Måtte selv opsøge betjening. Salgsmedarbejderen var sød og smilende og viste intet om reservedele. Vi fandt hvad vi skulle undtagen noget teltrens som hun heller ikke vidste noget om. Da en ældre medarbejder blev spurgt om reservedele til en Adria overtog hele skanningen. Da vi kom ned til kassen begyndte hun straks at slå vores varer ind en gang til efter vi havde betalt engang. Når man er så overlegen bør man have situationsfornemmelse over for kunden og ikke tage hendes egen fornemmelse at kunden ikke havde betalt. Skamfuldt. Hvis jeg kommer igen ønsker jeg absolut ikke at blive betjent af hende.
Svar: Vrøvl og dumme undskyldninger.
Alle kunder er under mistanke for tyveri.
Ældre medarbejdere har altså ingen form for viden og kunne jo spørge den unge medarbejder om handlen var færdig og ikke beskylde for TYVERI.

17. juli 2025

Besvarelse fra Bijé Fritid & Camping

Vi er, areal mæssigt, en stor butik som i vid udstrækning er baseret på selvbetjening. Vi har både unge og ældre medarbejdere og det er ikke alle der ved noget om det hele!
Da der desværre er meget svind i sådan en butik som vores bliver vi nødt til at kontrollere de kunder vi ikke lige har set betale.
Mvh Team Bijé

Handlen gik som sådan fint nok

Handlen gik som sådan fint nok, men servicen efterfølgende kan ikke engang fortjene 1 stjerne. Gennemgangen af den "nye" campingvogn gik lidt hurtigt. Så da vi kom hjem med vognen og vaskede den af, ja vaskede af for ren var den IKKE, fandt vi bla. madrester og indtørret kødsaft i bunden af køleskabet. Der var også et hul i frontpladen på trækket, på spejlet i badeværelset var der slået en flig af der hvor man skal åbne skabet så der er stor sandsynlighed for at skære sig, fluenetsdøren falder ud af skinnen når man skal lukke den. Der var også en del meget synlige ridser på skabslåger.
Ved telefonisk kontakt fik jeg disse svar:
KØLESKABET: det var ikke så godt.
FLUENETSDØREN: den må vi selv slå fast igen.
SPEJLET: Henning har sendt et billed fra salgsannoncen, hvor han siger at man sagtens kan se at der er skade på spejlet, hvis man kigger ordentlig efter.
FRONTPALDEN og div ridser: hedder hos Bije kosmetiske fejl som de ikke vil gøre noget ved.
Vi har 2 gange tidligere købt NYE vogne hos Bije men 3. gang her bliver absolut SIDSTE gang. Så med mindre at de vil lade handlen gå tilbage, var det sidste gang jeg har sat mine ben hos Bije i Helsinge

16. maj 2025

God kundepleje

Super god betjening og dialog med Henning igennem salg og køb.
Flot gennemgang af den nye vogn, og gav sig god tid til at forklare hvis der var nogen spørgsmål. Vognen var klar til aftalt tid, og var rigtig flot klargjort.

2. maj 2025

Vi er super glade for at have handlet…

Vi er super glade for at have handlet vores nye campingvogn hos Bijé.
Flemming leverede varen og skinner igennem med god service, viden og personlighed.
Kan kun anbefale Bijé Fritd & Camping hvis der skal handles vogn eller udstyr.

25. april 2025

Køb af brugt Adria Aviva…Campingvogn

Vi købte 1 nyere brugt adria aviva campingvogn.
Vi havde som familie, nærmest en oplevelse af de rigtigt gode.
Blev behandlet, ud over det sædvanlige godt.
Købt søndag, og allerede tirsdag kunne vi hente vognen.
Blev instrueret godt og Professionelt,følte vi kørte derfra godt rustet på alle måder.
Kan kun sige rosende ord om det,samt anbefale Bije' Fritid&Camping til alle.
Eva Holst+ Familie😊👍👍

15. april 2025