Endnu engang hjalp de mig da jeg havde brug for det. Stod med et punkteret dæk kort før en weekendtur. Proffesionelt og hurtigt arbejde satte mig afsted på weekend.
Vil advare om at Skan X ikke tager ansvar, hvis de kommer til at ødelægge gevindet på bilens hjullejer. Det kostede mig idag 8000 kr at få skiftet hjullejerne på 2 hjul efter skift til vinterhju... Se mere
Skulle have nye sommerdæk på alufælge , ingen problemer ,kunne selv vælge på hylderne hvilke dæk jeg ville have sat på ,de fortalte selvfølgelig om de forskellige dæks egenskaber. Fik dem monteret... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Dækcenter og værsted med meget attraktive priser. Desuden omsynsværksted. Salg af sommersalg, vinterdæk og helårsdæk hele året.
Danmark
- www.skanx.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Andre kiggede også på
Udskiftning af bremser
Super prof og hurtig udskiftning af bremser til en god pris
Nye dæk monteret hos scanx
Venlig betjening, og jeg fik et meget professionelt indtryk af deres værksted, der er udstyret med det nyeste og bedste udstyr.
Prisen var også ok.
God og lynhurtig service! :-)
Fredag eftermiddag kl. 15.30, umiddelbart før en længere køretur til Norge, konstaterede jeg, at en skrue havde boret sig ind i mit ene fordæk, med det resultat, at det tabte luft temmelig hurtigt. Så var gode råd dyre, og ferierejsen var i fare for at blive flere dage forsinket.
Jeg ringede til SkanX i Rødovre, hvor jeg fik fat i Erik, som sagde at jeg bare skulle kigge forbi...så skulle de nok nå at lappe mit dæk.
Jeg var hos SkanX kl. 15.50, og kl. 16.00 kunne jeg køre derfra med et lappet dæk....ferien var reddet.
Jeg oplevede en rigtig god, smilende og lynhurtig service og prisen var særdeles rimelig.
Det er helt sikkert et sted jeg kommer igen! :-)
Godt håndværk til en skarp pris
Havde fået monteret 2 nye dæk i en "hurtig-pot" filial i området med elendig service og ligeså elendig afbalancering, der efter flere forsøg blot blev værre.
Ny skade på de gamle dæk gjorde at de alligevel skulle skiftes, og her fik SkanX opgaven, både med nye dæk og at rette afbalanceringsfejl fra det første dækfirma.
Super skarp pris på mærkevaredæk, behageligt personale, perfekt udført arbejde, og lynhurtigt ordnet.
De skulle have 7 stjerner, for DET var en god oplevelse,
Eminent
Jeg har brugt scan x i Rødovre i over 10 år, jeg har altid fået en blændende service. Gode tilbud og en stor fleksibilitet, når jeg kommer på årets første snevejrsdag og vil have vinterdæk, sammen med alle de andre.
Helt perfekt
En stor tak til Danni for den gode service. En glad kunde der helt sikkert kommer igen.
Fantastisk og professionelt
Fik sporet min bil idag hos dem, og opgaven var absolut ikke nem, da hjulene ikke var som de skulle være, samt min bil er af ældre dato! Men den flinke medarbejder løste opgaven til UG+, samtidigt med han var utroligt høflig og gerne tog tid til at forklare mig, hvad han gjorde osv!
Anbefaler gerne denne virksomhed
Fantastisk service
Fantastisk kundeservice, og dygtige medarbejdere som samtidig kommunikere med kunderne!! Kan varmt anbefale dette sted, og det er bestemt ikke sidste gang jeg har sat mit ben i Skam-X! 👍☺️
Glemte at skrue hjul på ved hjulskift!
Fik hos SkanX skiftet fra vinter- til sommerhjul forleden.
Betalte for et års opbevaring af hjul + 2 hjulskift og kørte derfra med sommerhjulene på.
Da jeg kom ud på motorvejen, begyndte bilen at sige underlige "klonk"-lyde. Forsøgte at kontakte SkanX-værkstedet, men de havde lukket og telefonen gik på svarer.
Dagen efter kørte jeg til autoriseret værksted, hvor de fortalte mig at INGEN af mine 4 hjul var skruet ordentligt på!
På de to forreste hjul var boltene kun lige akkurat skruet én omgang og på de to bagerste var ingen af boltene strammet.
Jeg var altså blevet sendt ud af SkanX i en livsfarlig bil!
Jeg kørte fra det autoriserede værksted tilbage til SkanX og annullerede min aftale om hjulopbevaring og fik mine penge og hjul igen, men ingen undskyldning, ingen "hvor er det godt der ikke skete dig og din familie noget"...
Det eneste jeg fik at vide var at "det jo er vilkårene, når det er mennesker, der laver arbejdet".
Hvad er det for en vattet bemærkning?!
I må fandme se at få jer nogle tjeklister, der gør at dette ikke kan ske - NOGENSINDE.
I har ikke kun sat mit og min families liv på spil ved denne groteske fejltagelse, I har også potentielt sat livet på spil for alle de med-trafikkanter jeg kørte ved siden af, da I sendte mig hjem med 4 løse hjul!
I burde skamme jer og så burde I være professionelle nok til at sige ordentlig undskyld!

Besvarelse fra skanx
Nærværende og til at tale med
Jeg har brugt SkanX siden de lå i en baggård på Fredriksundsvej.
Det er nok 15-20 år siden. Jeg er altid blevet fint behandlet og betjeningen er nærværende og reflekteret, så man ikke bare får et automatsvar.
Har man et lidt kringlet dækprojekt er de også med på den og rådgiver efter bedste evne. Ind imellem får man sågar et godt tilbud - fik for en del år siden fire (let brugte) letmetalfælge med dæk til en VW Passat for 2000 kr. Det kan vist ikke gøres billigere.
4 nye sommerdæk ,god kundeservice
Fik dem monteret og afbalanceret og bilen har aldrig kørt bedre end som nu .
Flinke folk ,kan kun anbefale dem
God service og gode priser
Har lige fået skiftet sommerdæk hos Skanx, de var hurtige og effektive og så fik jeg en super pris på to nye dæk.
Der var røget et emblem af en af fælgene, men det lykkedes dem at finde et nyt i gemmerne uden det kostede mig noget.
Alt i alt en rigtig god oplevelse!
Hurtig og perfekt servicering.
Min bil var punkteret på venstre fordæk. Besluttede derfor at det alligevel var tid til at få skiftet begge dæk foran. Hurtig opringning til SkanX, som sagde jeg bare kunne komme forbi og så ville vi kigge på det.
Fik mulighed for at vælge dæk efter prisklasse i telefonen og ved ankomst til stedet blev det klaret hurtig og smertefrit til en fornuftig pris.
Kan kun anbefale stedet.
OBS LÆS HER KÆRE KUNDER..Hold jer langt væk fra SKAN X i RØDOVRE
OBS....LÆS HER KÆRE KUNDER!!
Skulle have sporet min bil hos skan x i rødovre, de kørte bilen op satte udstyr til osv. og bildte mig ind grundet rustne bolte ved baghjul kunne de ikke spore bilen.
Den skulle laves først på deres værksted hvilket ville koste flere tusinde kroner.. og ovenikøbet var de frække og ville have penge for at fortælle mig det osv. (Det ville også have været ok hvis de ikke havde løjet mig direkte op i mit åbne ansigt)...men de havde jo brugt tid på at sige bussemand?? Men de fik deres penge for ingenting...Jeg burde være skredet! men det ikke min stil....De burde betale mig mine penge tilbage...(snyd og bedrag!!) sagens kerne de udfører rigtigt dårligt arbejde. Når andre kunne løsne de bolte, hvorfor kunne de så ikke?? en flok dovne hunde..kender typen når noget kræver bare lidt så opgiver man) En flok amatører.
Jeg har nu været på et dækcenter i Nordsjælland; de løsenet de bagerste bolte uden problemer selvom de havde sat sig lidt... Men det kræver jo proff..værktøj at kunne fuldføre en sådan opgave..bil er nu sporet og 4 hjuls udmålt på alle 4 hjul perfekt.. skan x rødovre er en skændsel for deres branche!!! og de skulle skamme sig især ham chefen, en komplet tåbe og smadder uprofessionel. Burde finde sig et andet job. Alt i ALT find jer et andet sted til jeres biler, der er mange rigtig gode steder derude...bare ikke skan x i Rødovre!!!!!!!!!!!!
Max, Nordsjælland
Ps. Kære Skan X Rødovre forhold jer til det der er skrevet oppe over her 28/8-2014

Besvarelse fra skanx
Fantastisk kundeservice og professionelt arbejde til små penge.
Fik super betjening i dag i forbindelse med montering, optimering samt afbalancering af alufælge. De var virkeligt omhu og brugte tid så det hele blev lavet ordenligt.
Tak for en god service.
Mvh.
Neno
(ham med den røde fiesta st150)
Knivskarpe - oftest
Priserne behøver vi ikke diskutere. Hvor andre giver rabat på 30% får du her en fair pris uden at vifte med medlemskort. Det er også smart med onlinebestilling.
De opdagede at jeg havde 2 fælge med 0,5" fejl i bredde trods at både syn, FDM og autoriseret forhandler havde godkendt. Det var godt set (og ja - det var en reel fejl).
Har dog også oplevet at de fik sat 3 ens dæk på og 1 af en anden type... men det er nu flere år siden. Oftest virker det bare.
God hurtig service og rigtig gode priser
Meget billigere end jeg kunne finde dæk og fælge til andre steder( eks. Ville euromaster have 40% mere end skan x. Faktisk kostede det kun et par hundrede mere end hvis jeg selv havde hentet dem over nettet fra Tyskland. Rart at man kan komme uden tidsbestilling og altid flinke
firmaet er blevet for stort. og det er gået ud over kvaliteten.
Selv om man ringer og bestiller et sæt dæk. for man aligevel et andet og dyre mærke på. De har ikke styr på bestillinger og hvad de har på lager.
De fylder alt for meget luft i dækkene, og de er ikke ens fyldt.
Før i tiden var det et lille og hyggeligt firma med god service. Men nu er det blevet støre og servicen er blevet mindre.
Tror desvære at jeg ikke ønsker at være kunde der næste gang jeg skal have nye dæk
Satte slange på vinterdæk
Forrige vinter satte denne virksomhed slange i mit vinterdæk, i stedet for at lappe det korrekt. Det er stik imod producentens anvisning og jeg måtte få det lavet om et andet sted af frygt for at det kunne eksplodere mens hele familien var i bilen - den risiko ville jeg bare ikke løbe.
Det er vist lidt gråzone omkring det her med slanger i dæk - men de "rådgav" aldrig eller fortalte om fordele og ulemper. De udførte det bare og sendte mig videre...