Endnu engang hjalp de mig da jeg havde brug for det. Stod med et punkteret dæk kort før en weekendtur. Proffesionelt og hurtigt arbejde satte mig afsted på weekend.

Vil advare om at Skan X ikke tager ansvar, hvis de kommer til at ødelægge gevindet på bilens hjullejer. Det kostede mig idag 8000 kr at få skiftet hjullejerne på 2 hjul efter skift til vinterhju... Se mere

Skulle have nye sommerdæk på alufælge , ingen problemer ,kunne selv vælge på hylderne hvilke dæk jeg ville have sat på ,de fortalte selvfølgelig om de forskellige dæks egenskaber. Fik dem monteret... Se mere

Fik sporet min bil idag hos dem, og opgaven var absolut ikke nem, da hjulene ikke var som de skulle være, samt min bil er af ældre dato! Men den flinke medarbejder løste opgaven til UG+, samtidigt me... Se mere

1. Dækbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Dækcenter og værsted med meget attraktive priser. Desuden omsynsværksted. Salg af sommersalg, vinterdæk og helårsdæk hele året.

4,1

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Fantastisk Service

30. april 2026

Vil advare om at Skan X ikke tager…

Det kostede mig idag 8000 kr at få skiftet hjullejerne på 2 hjul efter skift til vinterhjul.

Skan X forklarer at de ofte får nye, uerfarne folk som måske ikke altid kan høre eller mærke hvis noget er galt.
Der er ikke andre end Skan X som har skiftet mine hjul de seneste 3 år. Det er tidligere gået fint, men det hjælper ikke når det er Kundens eget ansvar at Skan X ofte anvender uerfaren arbejdskraft.

24. oktober 2025

Anders i Rødovre afdelingen er en stjerne!

Jeg var hos SkanX i Rødovre første gang i dag, jeg fik afbalanceret mine dæk og det gik rigtig fint.

Anders gav mig en helt fantastisk service og han var flink at snakke med, han gav mig gode fif og jeg var meget tryg ved hans arbejde.

Tak, Anders, jeg kommer helt sikkert igen!

6. oktober 2025

Kan klart anbefale SkanX i Rødovre!

Jeg kan helt klart anbefale SkanX.
Jeg er selv mekaniker, men valgte at gå til dem da de har det bedste udstyr på markedet.
Det kan helt klart mærkes, den kører som ny nu.
De har styr på det, og de gør det ordentligt.
Jeres hjul er helt klart i trygge hænder ved dem!

15. juli 2024

Grisk tankegang

Jeg var over at få skiftet til fire nye dæk som montøren skiftet uden at fortælle mig efter et dækskift at fælge ikke passede til dækket selv om målene på dækkene var oplyst at det passet. Der var desværre den fejl at dækkene ikke havde feltkantbeskytter så fælgene bulede ret meget ud fra dækket hvilket var en fejl som montøren kunne have oplyst efter et dækskifte. Men men men i disse tider hvor man skal have pengene ud af mennesker lige meget hvor meget kunden får et produkt som er meget ringere..
Der er ikke plads til at servicere kunden med ordentligt montering eller noget oplysning. Denne griske tankegang hærger i disse tider. Jeg måtte ærgerligt nok betale får at få mine gamle dæk på igen så det blev til 8 dækskift betaling. I burde skamme jer Scan X Dæk rødovre. Kapitalismen i dk og griskhed er desværre fremadstormende hvor kunden skal være i HØJSTE beredskab OVERFOR disse pengegriske værksteder. Jeg tror dog de fleste på dette websted er enig med at der et stort problem med troværdighed på dette værksted.

7. december 2023
skanx-logo

Besvarelse fra skanx

Kære Mir

Du har bestilt 4 Pirelli helårsdæk, efter selv at have undersøgt markedet og læst at disse er de bedste til din bil. Det var vigtigt for dig at det var en specifik model og mønster.
Dækstørrelsen angiver du selv og denne størrelse er korrekt original montering.
Dækkene passer fint til din bil.
Efter montering vil du alligevel ikke vil have dækkene, da de er anderledes end de gamle dæk, som er af andet mærke og sommerdæk.
Det er alene det æstetiske udtryk, dette kan du ikke pålægge os et ansvar.
Dækkene er fra godt mærke og sidder som de skal.
Du har selv bestilt dækkene uden fælgbeskyttelse, dette giver et andet udtryk.
Du vil ikke betale for de nye dæk og efter en ubehagelig dialog med grove udtryk, aftaler vi at tage dækkene retur for en pris af 8 dækskift og dette godkender du. Det er 2 timers arbejde og bestemt ikke pengegrisk.
Vi står tilbage med 4 dæk i en størrelse, som ikke er så gangbar, især når der er helårsdæk. De kan ikke sendes retur da du har kørt på dem, dette bliver en omkostning for firmaet.
Du løber for en mundtlig aftale på grund af du ikke kan lide udseendet på dækkene
Dette kan aldrig være en fejl for vores side

Ingen klager

Jeg har nu været hjulskift-kunde over tre biler og ca. 10 år, og altid været fuldt tilfreds med service og pris.

4. maj 2022

PAS PÅ!!!!

PAS PÅ!!!!!!!
I forbindelse med skift til vinterdæk havde Skanx i Rødovre glemt at fastspænde samtlige af boltene på vores bils fælge. Heldigvis var min kone + mine 2 børn opmærksomme under kørslen af bilen på motorvejen og holdt ind til siden, så vi kunne få dem fastspændt på forsvarlig vis (2-3 omgange pr. bolt).
Skanx´s ejer kom med den absurde forklaring at, det på ingen måde kunne være dem, men at det måske var en person der havde løsnet samtlige 20 bolte selvsamme dag, som vores bil havde fået skiftet fælge.
Vi er medlemmer af FDM, som kunne fortælle at det desværre ikke var første gang de havde hørt det og, at det kunne have resulteret i et alvorligt uheld

9. februar 2022

Hurtig og professionel hjælp

Netop mødt på arbejde og ser at min bil har fladt dæk.
Hvad gør man så?

- Kontakter selvfølgelig den lokale ekspert i dæk: SkanX

Hurtig udrykning lokalt og alt klares - der rådgives omkring mine dæk som er lidt gamle, og jeg får en rigtig god pris på 2 nye dæk, som hurtigt udskiftes - altsammen klaret indenfor 1 time !

Bravo - jeg har nu bestilt tid til olieskift hos jer - jeg glæder mig allerede til at få smurt maskinen :)

2. juli 2019

Snydt for 2341kr!

Først afleverer min Opel Corsa- jeg betaler mekanikeren Brian. Efter en halv time kørsel fortæller han mig at den venstre tårnelejes skal skiftes, fordi der er en lyd på venstre side af bilen. Vi aftaler den anden gang at jeg skal komme forbi også afleverer jeg bilen efterfølgende hvori jeg kommer tilbage til den samme jeg afleverede efterfølgende af en kommentar “Vi har travlt”... Hvilket er uacceptabelt. Trejde gang jeg vender tilbage også skifter han den højre tårneleje, hvilket virker underligt, men regner med at stole på mekanikeren, hvilket var dumt da problemet ikke var løst efter at have betalt en regning på 2341kr. Jeg tog til en anden mekaniker “Vestegnens auto” der så finder fejlen i støddæmperne og få bilen fikset som den skal til 4000kr. Det vil så sige jeg er blevet snydt for 2341kr af Skan-x dæk-autoservice, da der aldrig har været et problem med tårnelejerne, men støddæmperne på min bil! Hold jer væk fra Skan-X i Rødovre, medmindre de kommer med en personlig undskyldning og refundering af mine penge
-Nawzad Amin

18. maj 2019

Jeg fik skiftet mine 4 sommerdæk til…

Jeg fik skiftet mine 4 sommerdæk til vinterdæk, men fik fortalt at 2 af dækkende skulle skiftes til nye dæk. De havde ikke dækkende på lager så de blev bestilt. Ny tid ugen efter, men da jeg ankommer og bilen hænger klar til skift, opdager man at dækkende er solgt til en anden...!!

Totalt dårlig service... Her tager man tidligere fri fra arbejdet, og bruger tid på ingenting....! Ikke om jeg kommer der igen....

5. december 2018

Byens bedste dækcenter

Byens bedste dækcenter. Flink og kompetent betjening og altid det nyeste og bedste udstyr indenfor afbalancering og sporing. Kan varmt anbefales. Måske kunne værkstedet være lidt renere.

4. juli 2018

OBS Aldrig oplevet noget lign!!

OBS! Hold jer væk er mit bedste råd!!

Chefen kiggede mig dybt i øjnene og fortalte mig at det var lige så meget mit ansvar, som hans, at DE ikke kunne kende forskel på hvad der var inderside og yderside på mine fælge! og derved monterede dækkene omvendt og ridsede mine ny malede fælge fordi de havde siddet omvendt i afbalancerings maskinen!

Da jeg fredag eftermiddag skulle hente mine 2 fælge, som skanx skulle ha udskiftet dæk på, opdager jeg de har ridset mine nymalede fælge.
jeg hiver roligt chefen til side og fortæller ham jeg er ked af dette er sket, (især fordi lørdag morgen kl. 630 skulle jeg udstille min bil)

- men samme sekund chefen ser ridserne starter han på at prøve og lyve sig fra det... det var ikke dem, hans maskiner kunne slet ikke nå der ind i fælget osv... efter at havde diskuteret med ham, blandt andet vist ham de billeder vi i fællesskab havde bestilt dæk ud fra 3 dage før (hvor der ingen ridser var) kommer en ansat hen og pænt siger det måske kunne være afbalancerings maskinen..... og ganske rigtig koblingen matcher ganske fint 80% af ridserne, men straks er chefen hurtig til at sige at de store ridser oppe over ikke kunne være dem...……… jeg viser ham her billederne igen, og han har lidt svært ved at finde ud af hvad han skal sige.....
- Jeg er desværre tvunget til at tage mine fælge med hjem da jeg jo skal bruge dem tidligt næste morgen, men jeg fortæller jeg kommer igen i næste uge hvor vi må finde en løsning.

- senere opdager jeg at de også har vendt dækkene forkert !

Da jeg ugen efter køre op til chefen, og igen pænt tager ham til side og viser ham at de også har sat dækkene forkert, er hans svar: at sådan noget sker jo, det er jo heller ikke nemt at finde ud af hvad der ude og inde på de fælge..... !!!!!!
mit svar er, at der for det første sidder en ventil som sjovt nok plejer at side på ydersiden! samt de blev afleveret med dæk på, så her ville de også kunne se det !

jeg er på dette tidspunkt ved at være meget træt af denne fuldvoksne mand der er så fuld og løgn, og så ihærdigt forsøger at løbe fra sit ansvar, at det er til at kaste op over...…..

jeg kommer her med et forslag om at han vender dækkene og refunderer 700kr som kompensation for deres fejl.

Dette mener han er for dyrt, DA DET ER LIGE SÅ MEGET MIT ANSVAR SOM HANS ANSVAR AT GØRE OPMÆRKSOM PÅ HVAD DER UDE OG INDE PÅ MINE FÆLGE!!!!!

Jeg er målløs...… aldrig i mit liv har jeg oplevet noget lign.....

Jeg vil lige understrege at jeg flere gange også fortæller at jeg er indforstået med de har lavet en fejl.. det gør vi alle sammen... men de bør erkende det og tage deres ansvar... det er jo helt tydeligt ikke noget denne mand nogensinde har prøvet...

jeg ender med at måtte acceptere han vender dækkene og 350 kr....
da han er så langt ude for pædagogisk rækkevidde at jeg måtte opgive......

JEG KOMMER ALDRIG TIL AT SÆTTE MINE BEN DER IGEN!

21. juni 2018

Var meget fleksibel med hurtigt at hjælpe, da jeg i snevejr kørte fra bilforhandleren med ny bil på 18" sommerdæk

9. februar 2017