Jeg modtager en kasse hver uge og jeg er så tilfreds, der er rigelig mængder, virkelig god kvalitet og forskellige gode retter. Selv mine børn kaster sig ud i nye ting, med stort velbehag. Jeg syntes... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Skagenfood fiskepakker og måltidskasser: Frisk fisk fra nordjyske havne - leveret direkte til din hoveddør. Skønne smagsoplevelser til børn og voksne siden 2001.

Hyttefadsvej 8, 9970, Strandby, Danmark
- 70200630
- kundeservice@skagenfood.dk
- www.skagenfood.dk
Svarer typisk inden for 1 uge
Altid friske fisk og lækkert tilbehør
Vi har flere gange købt måltidskasser hos Skagenfood, og ikke én gang er vi blevet skuffede.
Hver gang har vi modtaget friske fisk, lækkert tilbehør og opskrifter, der har gives os velsmagende retter.

Vi er en familie på 5 og meget TILFREDSE
Vi er en familie på 5 og nogle dage er hverdagen mere hård end andre.. Det er fantastisk at vide, at der er styr på aftensmaden 4 dage ud af 7 og samtidigt er det smagfuldt og lækkert. Det er lækre råvarer. Portionsstørrelserne kan godt variere, men vi har altid en rugbrød eller havregryn til de sultne teenagere.

Skagenfood SKAL prøves
Utrolig lækre, nemme og inspirerende retter. ALTID friske varer, og rigeligt af det. Du får hvad du betaler for - og det er alle pengene værd. Kæmpe anbefaling herfra.

familie budget
Har familie budget. Fin mad til prisen. Mængden af mad kan dog variere fra gang til gang, men generelt ok.
Opskrifterne er nemme at følge, men vi har svært ved at gøre det på den tid der er opgivet. Ungerne kan dog nemt følge opskrifterne når det er deres mad dag.

Gode råvarer
Gode råvarer. Varierede opskrifter. Sød chauffør som havde et tæppe med i kulden.

Besvarelse fra Skagenfood.dk
Vi har nu fået fiskekassen luksus de…
Vi har nu fået fiskekassen luksus de sidste 2 måneder plus vi har bestilt andre varer. Det lever fuldt ud op til forventningerne og har gjort vores hverdag lettere, især da der følger en opskrift med. Kvaliteten er i top

Besvarelse fra Skagenfood.dk
Altid god service og det lille ekstra
Jeg får grøntsagskasser fra Skagenfood hver uge, og har altid været virkelig tilfreds. God kundeservice hvis en vare ikke skulle leve op til standarden.
Her i nat da jeg får leveret varer havde jeg sat en stor plastikkasse og tæppe ud til leveringen. Chaufføren har så oveni købet også lagt et ekstra tæppe ud over mine varer. Simpelthen så god service!

Altid super kvalitet
Vi får avocadokassen hver anden fredag. Altid lækre frugter, som holder sig fint i op til 14 dage. Meget tilfredse!

Besvarelse fra Skagenfood.dk
Dejlig og lækker grønsager og frugt.

Besvarelse fra Skagenfood.dk
Særdeles frisk og meget lækker fisk
Særdeles frisk og meget lækker fisk, desværre dyrt, især når du vælger den mest skånsomme fiskemetode, helt naturligt men too much for me

Besvarelse fra Skagenfood.dk
Høj kvalitet og god service
Vi har fået måltidskasser via Skagenfood i flere år og er meget tilfredse. Vi har også prøvet andre måltidskasser men hver gang er vi gået tilbage til Skagenfood.
Både fisk, kød og grøntsager er af høj kvalitet og har kun oplevet 1 gang der manglede en enkelt ting, som straks blev krediteret. Vi har også flere gange benyttet os af deres nytårsmenu. Ja, det er lidt dyrere men hver en krone værd. Meget høj kvalitet og virkelig lækker menu. Kæmpe fan :)

Besvarelse fra Skagenfood.dk
Høj kvalitet og god kundeservice
Jeg har gennem længere tid, og af flere omgange, modtaget frugt og grønt kasser fra Skagenfood. Jeg har altid modtaget friske varer af høj kvalitet, og jeg er især glad for variationen i kasserne. Jeg har oplevet en virkelig professionel og venlig kundeservice i alle tilfælde, også når jeg har opsagt min abonnement. Jeg kan kun give Skagenfood mine varmeste anbefalinger.

Fantastisk frisk fisk
Fantastisk frisk fisk , leveret til døren på en måde, der sikrer fiskens nedkøling

Besvarelse fra Skagenfood.dk
Levering af friske varer til aftalt…
Levering af friske varer til aftalt tid.
Tre stjerner fordi varerne er nok økologiske, men dog udenlandske (spanske ) - og har fundet en sten i grøntsagerne.

Bedste jeg har gjort!
Bedste jeg har gjort!
Som single troede jeg ikke måltidskasse var noget for mig. Jeg tog fejl. Jeg får Tjæptkassen til to personer en gang om ugen. Perfekt når jeg har en gæst eller mad til mig i 2-3 dage. SUPER lækker fisk med de bedste og friske grøntsager og fantastiske opskrifter.

Overskudskasser med grønt/frugt
Konceptet med overskudskasser af økologisk grønt og frugt er virkelig god. Også muligheden for at få en levering hver 4. uge. Ville dog ønske endnu mere fokus på dansk producerede produkter, når det overhovedet er muligt

Besvarelse fra Skagenfood.dk
Høj kvalitet og lækker fisk
Høj kvalitet og lækker fisk. Store portioner og meget nemme vejledninger. Bedste måltids kasser vi har prøvet.