Skagenfood.dk Anmeldelser

2.503

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 201 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne er utrolig glade for de friske og økologiske råvarer, som gør det utrolig nemt og overskueligt at trylle sunde, lækre samt meget varierede retter frem til aftensmad i en travl hverdag. Forbrugerne fremhæver desuden den fuldstændig stabile levering direkte til hoveddøren samt den venlige og hjælpsomme service, der virkelig gør dagligdagen så meget lettere for hele familien. Nogle anmeldere var ikke glade for selve leveringen eller oplevede gentagne udfordringer med at få madkasserne stillet det helt rigtige sted af transportøren. Desuden nævnte enkelte forbrugere, at visse grøntsager ikke altid holdt sig helt friske ugen ud, eller at tilberedningen af retterne tog længere tid end forventet.

Det, folk taler mest om

Product

Brugere beskriver positive interaktioner med product, og fremhæver ofte den høje kvalitet af friske fisk,... Se mere

Quality

Anmeldere udtrykker stor tilfredshed med den høje kvalitet af råvarerne i måltidskasserne. Forbrugere... Se mere

Delivery service

Forbrugere er generelt glade for leveringsservicen og roser den stabile og præcise levering lige til døren.... Se mere

Price

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med prisen, idet mange finder udvalget rimeligt, nemt og... Se mere

Service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af service, og forbrugere er generelt tilfredse med den venlige og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg modtager en kasse hver uge og jeg er så tilfreds, der er rigelig mængder, virkelig god kvalitet og forskellige gode retter. Selv mine børn kaster sig ud i nye ting, med stort velbehag. Jeg syntes... Se mere

Vi har fået måltidskasser via Skagenfood i flere år og er meget tilfredse. Vi har også prøvet andre måltidskasser men hver gang er vi gået tilbage til Skagenfood. Både fisk, kød og grøntsager er af... Se mere

Jeg får grøntsagskasser fra Skagenfood hver uge, og har altid været virkelig tilfreds. God kundeservice hvis en vare ikke skulle leve op til standarden. Her i nat da jeg får leveret varer havde jeg... Se mere

Virkelige gode råvarer, gode retter, men opskrifterne kunne godt være bedre formuleret og mere præcise på mål og tider... ihvertfald lidt svært når man ikke er en haj i køkkenet. Er vild med food mar... Se mere

1. Madpakkeleverandør
  2. Fiskehandler
  3. Fødevarevirksomhed
  4. Online madbestilling

Skagenfood fiskepakker og måltidskasser: Frisk fisk fra nordjyske havne - leveret direkte til din hoveddør. Skønne smagsoplevelser til børn og voksne siden 2001.

3 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(2.503)

Dejlig frisk fisk

Fast levering hver 2. Uge uden problemer
Dejligt friskt fisk, let at gå til med hjælp fra medfølgende opskrift.
Fine Røgvarer!!
Prisen ok

18. februar 2026

Kære Helen
Tusind tak for den skønne anmeldelse :-)
De bdste hilsner
Peter

Levering og indpakning er super

Levering og indpakning er super. Intet der.

Men det er ærligt talt lidt kedelig mad.

Mangler smag/krydderier.

Mangler mere frisk grønt i mange retter. Mere sprødhed.

Efter to uger med kasserne så står vi af.

Men kan kasserne bruges? Ja, hvis man selv smider mere friskt grønt i og smider en masse krydderier (og ofte mere væde i - kan være alt fra tomatsovs, fløde, bouillon mm.), så er det brugbart.

Men så kan vi lige så godt selv finde på retter.
Ideen skal jo være at man sparer tid og energi.

En del opskrifter virker derfor lidt for skrivebords agtige, og hænger ikke rigtigt sammen med sødt/salt/surt/umami balancen.

12. februar 2026

Hej HR

Tak for din anmeldelse og feedback.

Jeg vil gå dine pointer igennem med mine kollegaer. Vil du venligst give mig info om hvilken kasse du har modtaget på peter@skagenfood.dk?

Hverken nemt eller familievenligt

Vi har fået budgetfamiliekassen i to uger nu (da vi ikke nåede at afmelde efter første uge). Råvarerne og levering var fine.

Men opskrifterne er jeg virkelig ikke tilhænger af.

Tiderne stemmer aldrig, da der hurtigt går 30 minutter med at hakke, snitte, rive, mandolere eller skære grøntsager i julienne. Ikke hvad jeg forbinder med nem hverdagsmad. Derudover er det svært at gennemskue, hvilke opgaver man kan/skal gøre parallelt.

Os voksne syntes at 2/4 opskrifter var velsmagende. Børnene brød sig ikke om noget af det.

8. februar 2026

Hej John

Tak for din anmeldelse. Omend jeg er meget ked af jeres oplevelse. Jeg vil gå videre med din anmeldelse og oplevelse af Budget Familie Kassen.

Peter

Superfrisk og dejlig fisk.

Vi får Pescetarkassen. Super frisk og dejlig fisk hver gang samt spændende opskrifter. Jeg kan godt savne lidt flere grøntsager til fiskeretterne. Derfor kun 4 og ikke 5 stjerner.

11. februar 2026

Hej Janne

Tusind tak for din anmeldelse. Dit ønske om flere grøntsager er straks givet videre.

Lækkert og nemt

Har fået måltidskasser i et par måneder og er fuldt ud tilfredse. Lækre råvarer, gode opskrifter og varieret, så man ikke får det samme hele tiden. Portionerne er store.

9. februar 2026

Hej Kåre

Tusind tak for den flotte anmeldelse :-)

Peter

Super service og gode priser

Super service og gode priser.
Vi har fået leveret grønsager og fisk i et par måneder og det altid lækker kvalitet og gode råvarer :-)

4. februar 2026

Hej Julie

Tusind tak for den meget fine anmeldelse :-)

Peter

I har ikke taget en eneste af jeres…

I har ikke taget en eneste af jeres gamle flamenco kasser tilbage ved levering i nat.

I går åbenbart ikke op i miljø og genbrug af jeres kasser. Nu smider jeg dem ud i stedet for og kan ikke slippe tanken om, at I ikke har nogen principper andet end at tjene penge og det er ok, men så ikke skriv at man kan levere kasserne tilbage til genbrug.

2. februar 2026

Hej Daniel

Jeg beklager mange gange at flamingokasserne ikke er blevet taget med retur. Normalt fungerer det ret godt. Vi tager mange tusinde flamingokasser med retur hver uge og kasserne knuses og materialet genanvendes.

Skriv gerne en anden gang til kundeservice@skagenfood.dk hvis afhentning af flamingokasserne ikke fungerer.

Peter

Vi køber madspilds kassen med frugt og…

Vi køber madspilds kassen med frugt og grønt.
Det er altid friskt og lækkert.
Det bliver leveret til døren.
Alt fungerer og der er ingen problemer.

31. januar 2026

Hej Keld

Tusind tak for den dejlige anmeldelse :-)

Peter

De spiser en af med tarvelige retter…

De spiser en af med tarvelige retter der højst kan have kostet dem 10 kr at sammensætte. Spild af penge

30. januar 2026

Hej Adam

Tak for din anmeldelse. Om end jeg er ked af at læse den.

Vores ambition er at levere gode smagsoplevelser og råvarer af høj kvalitet – og det tager vi meget seriøst. Du må meget gerne skrive til mig på peter@skagenfood.dk omkring hvilke retter det var, som du var særligt utilfredse med.

Peter

De bedste råvarer og fokus på dyrevelfærd

Skagenfood leverer uden tvivl de allerbedste råvarer i deres måltidskasser - vi har prøvet en hel del forskellige gennem årene og Skagenfood ligger klart i top på råvarekvalitet; og det kan både ses og smages. Det betyder også meget, at det er økologisk og at der er tænkt dyrevelfærd og kort vej fra producent til forbruger ind i konceptet.
Heat-retterne har umiddelbart været lige små nok, så her er der plads til forbedring.
Men overordnet set er vi meget tilfredse med Skagenfood

28. januar 2026

Kære Hanne
Tusind tak for din anmeldelse :-) Din pointe omkring størrelsen på Heat retterne er noteret.
Peter

Superfriske råvarer og varierede indbydende opskrifter

Elsker at der er superfrisk fisk 2 gange om ugen med 600 kaloriers kassen, så den kører vi fast med.
Råvarene er friske, menuerne er varierede og opskrifterne er for det meste nemme at gå til og tager fra 30-60 minutter at gennemføre.
Jeg er meget begejstret for konceptet, da jeg fuldstændigt har overtaget madlavningen derhjemme efter at min hustru blev ramt af en blodprop i hjernen.
I den periode er jeg gået fra nybegynder til erfaren i et køkken.

Kære Flemming
Tusind tak for din meget flotte anmeldelse :-) Og tak, fordi du også deler din personlige historie. Det er meget stærkt at høre, hvordan du har taget madlavningen på dig i en svær periode og udviklet dig til erfaren i køkkenet.
Peter

Jeg synes det er dejlig varrigeret

Jeg synes det er dejlig varrigeret, mange spændende og nye retter. Opskrifterne er lette og forståelige.
Når jeg kun giver 3 stjerner er det fordi jeg ikke synes grønsagerne er friske nok. Vores dagligdag gør at vi nogen gange må vente med at spise en ret til fredag eller lørdag og det kan grønsagerne ikke holde sig friske til eks rukola blade er rådne om fredagen.

27. januar 2026

Kære Jette
Tak for din anmeldelse :-)
Jeg er virkelig ked af din oplevelse med holdbarheden på grønt. Det er vigtigt for os at kunne levere den højest mulige friskhed. Jeg vil gerne undersøge lidt mere i f.t. den kasse du modtager. Vil du skrive til mig (evt. på peter@skagenfood.dk) hvilken kasse du modtager?

Lækre råvarer

Friske, økologiske og gode råvarer og fin variation i opskrifter.

18. januar 2026

Kære Anne
Tusind tak for den meget fine anmeldelse :-)

Det er overskueligt

Det er overskueligt, lækkert og information løbende gør man føler sig i trygge hænder

16. december 2025

Kære Signe
Tusind tak for den meget flotte anmeldelse :-)

Frisk, økologisk og nemt

Friske økologiske råvarer og stabil levering. Fleksible muligheder for ændringer, god information om ændringer eller fordele og super lækre retter. Vi nyder at få frisk fisk og kød leveret sammen med lækre grøntsager og en let tilgængelig opskrift, hvor også børnene kan være med. Kan kun anbefale!

Kære H.S.
Tusind tak for den gode anmeldelse :-)

Friske økologiske danske råvarer

Friske økologiske danske råvarer. God kundeservice
Omtanke for miljøet
Madspildskasser og meget mere
Ikke for meget,men nok
Madkasser for enhver.

21. januar 2026

Kære Tine
Tusind tak for den dejlig anmeldelse :-)
Peter

Fantastisk lækker fisk og flotte…

Fantastisk lækker fisk og flotte råvarer generelt. Store portioner, der betyder at jeg har restemad, der blot skal varmes til flere dage. Rigtig meget for pengene og alle pengene værd.

Kære kunde
Tusind tak for din feedback og dejlige kommentarer :-)
Peter

Super dejlige og varierende retter

Super dejlige og varierende retter.
Råvarer af god kvalitet.
Pålidelig levering
God information - mail, sms, app

Det eneste der er kikset indtil nu er, da der ifm. frostvejr blev opfordret til, at vi kunne lægge et tæppe ud som varerne kunne pakkes ind i. Det gjorde vi, men tæppet lå fint og ubrugt ved siden af vores kasser :-)

14. januar 2026

Kære Bettina
Tusind tak for din feedback. Og beklager meget den manglende brug af tæppe. Det tager jeg videre med vores chauffør i området.