Bilen, en Audi A3 TDI Sportpack, var et flot eksempel på en moderne bil med det alt det udstyr der hører til for at kunne færdes sikkert og hurtigt på alle former for veje. Jeg kørte 7.5... Se mere
Vi havde en extraordinært god oplevelse, da vi lejede bil hos Sixt i Kiruna, Sverige. Vi havde bestilt samme dag, som vi havde brug for bilen, og fået besked, at der ikke var flere ledige biler. All... Se mere
Det var nemt at bestille på nettet prisen var også konkurrence god, og på stedet i Beograd gik det nemt og hurtigt det samme der jeg fik afleveret bilen tilbage, de ansatte var søde, imødekommet og... Se mere
Oplyser ikke om, at deres tilbud om at de vil tage sig at fylde bilen med benzin efter returnering betyder, at man betaler for en fuld tank, uanset hvor meget benzin er der er tilbage i tanken. Det ko... Se mere
👉 Visit our Help Center at sixt.com/help-center or get in touch with us. ✅ Welcome to SIXT car rental. We offer premium car rental at affordable rates, worldwide. Drive first class. Pay Economy. Premium vehicles without premium prices. We have over 222,000 rental vehicles in our fleet, which hosts models from some of the best car manufacturers in the world, including German favorites such as BMW, Mercedes, Audi and more. We also offer car subscription service with SIXT plus and chauffeur service / airport transfer with SIXT ride.
1501 NW 49th St, 33309, Fort Lauderdale, USA
- +1 888-749-8227
- service@sixt.com
- www.sixt.com
Svarer typisk inden for 2 uger
Island
Vi havde lejet en 4-hjulstrækker på Island. Da de ikke havde den, vi havde bestilt, fik vi en anden og meget bedre uden, at det kostede mere.
Personalet var smilende og det hele var bare nemt. Skal vi leje en bil igen, vil vi ikke tøve med at bruge Sixt.
Vildledende og urimelig behandling
Vildledende og urimelig behandling – både af Discovercars og Sixt!
Vi havde lejet en bil gennem Discovercars med fri kilometer og fuld forsikring. Alt så fint ud på forhånd.
Men da vi ankom og skulle hente bilen (hos Sixt), fik vi pludselig at vide, at vi slet ikke var forsikret, og at vi skulle betale 2.000 kr. ekstra for at få lov at køre bilen. Vi stod med børn i 37 graders varme, og de nægtede at udlevere bilen uden, at vi betalte. Vi havde reelt intet valg.
Efterfølgende har hverken Discovercars eller Sixt taget ansvar. De sender bare aben videre til hinanden, og vi står tilbage med en ekstra regning og en rigtig dårlig oplevelse.
Det her føles som decideret vildledning og afpresning. Man tror, man har styr på det hele, men ender med at blive presset for flere penge, når man står i lufthavnen – med børn og baggage og ingen mulighed for at sige nej.
Kan absolut ikke anbefale hverken Discovercars eller Sixt – utroværdige og uprofessionelle hele vejen igennem.
Én stor skuffelse – bliv væk fra Sixt!
Jeg havde en forfærdelig oplevelse med Sixt i Orlando lufthavn, som jeg ikke ønsker for nogen anden. Jeg havde booket en bil gennem Booking.com (som bruger rentalcars.com), og alt virkede fint indtil jeg skulle hente bilen hos Sixt.
Ved skranken blev jeg afvist på grund af en mikroskopisk skade på mit fysiske kørekort – noget der aldrig har været et problem hos andre biludlejere. Personen bag disken sagde dog, at hun ville annullere min booking og at jeg bare skulle kontakte deres kundeservice for at få pengene tilbage. Det lød jo tilforladeligt.
Men da jeg kontaktede kundeservice, blev jeg i stedet afvist, fordi bookingen var lavet gennem en tredjepart (rentalcars.com). De henviste til en eller anden “policy”, som reelt bare betød, at jeg ikke kunne få pengene retur. Efter megen diskussion fik jeg en delvis refundering, men endte stadig med at tabe penge.
Som om det ikke var nok, blev jeg nødt til at lave en ny booking på stedet – hos Thrifty – som var meget dyrere, da det var i sidste øjeblik.
Kort sagt:
✅ Elendig kundeservice
✅ Dårlig kommunikation mellem Sixt og bookingplatformen
✅ Ingen fleksibilitet eller forståelse
✅ Jeg blev straffet økonomisk for noget jeg ikke havde nogen reel kontrol over
Jeg kommer aldrig til at booke med Sixt igen – og jeg vil stærkt fraråde andre at gøre det.
Forfærdeligt selvskab
Forfærdeligt selvskab, det eneste de ude på er penge
Svindel
Jeg havde lejet en bil 2 måneder i forvejen, men da jeg skulle hente den, havde de ikke de type / størrelse hjemme. Det endte med at blive dobbelt så dyrt fordi jeg var nødt til at opgradere.
Sixt er svindlere
Klart nej
Lod mig lokke af de billigere priser - men både dyrt og frustrerende forløb.
Har lejet hos SIXT to gange - begge gange var bilerne ikke optimal stand - eks. fladt batteri på nøglen og dæk der eksploderede 10 minutter efter afhentning. (Ingen påkørsel af noget) - begge gange har jeg modtaget ekstra regning eks. for såkaldte skader/ridser - ingen uden påkørsel af noget. Har lejet bil med andre firmaer i årevis uden en eneste skade - Ville prøve at spare penge med SIXT - det lykkedes ikke.
Bookede en minibus til en weekend tur til Tyskland, alt spillede bare fra booking og afhentning og aflevering. Vi har allerede booket vores næste Sixt lejebil i Malaga til sommerferien.
Stor tak til Rasmus Villadsen fra Sixt i Odense for den gode service.
Sixt aner intet om biler
Vi har lejet bil hos sixt 4 gange og kun en gang er det gået godt, hvis du gerne vil nyde din ferie så lad vær med at leje bil hos sixt.
Hvis du laver en forudbestilling skal du ikke regne med at den butik du har bestilt det hos ved noget om den bestilling, de ansatte har ikke forstand på biler og derfor spørger de ofte dig som kunden om hvad bilen kan eller har af udstyr som om du burde vide det.
Hvis du skal på ski ferie kan du ikke leje fra sixt de ved som sagt intet om biler, hvis du spørger efter sne kæder til bilen, så vil de bede dig om at finde ud af hvilke passer hvis de ikke har nogle som passer vil du tvinge dig til selv at købe nogle til deres bil
1 stjerne – Skuffende oplevelse
Jeg har været loyal kunde hos Sixt i mange år, men min seneste leje var en katastrofe. Jeg modtog ikke den bil, jeg havde reserveret, og opgraderede derfor. Desværre havde bilen flere fejl, herunder ikke fungerende autopilot, frontkamera og bluetooth. Jeg kørte i 4 dage og 4 timer med disse funktionsfejl uden at få hjælp fra jeres kundeservice, hverken telefonisk eller i de fysiske afdelinger. Jeg fik heller ikke en alternativ bil, og min rejse blev ødelagt af stress og bekymring. Jeg er ekstremt skuffet over den manglende service og forventer en kompensation.
Super professional kundeservice af Sixt DK
Sixt kan ligesom andre firmaer lave fejl, og I mit tilfælde var det en fakturerings/system fejl.
Men det er få firmaer som reagerer så hurtigt som Sixt i danmark. Inden for en time efter jeg havde rapporteret fejlen via e-mail var problemet undersøgt og jeg modtaget en høflig bekræftelse fra Louise i Sixt kundeservice.
Jeg vil fortsætte med at vælge Sixt.
Forsikring penge
Fik ikke mine penge tilbage, for ekstra forsikring, selvom bil leje blev aflyst.
Paw
LEJ IKKE HOS SIXT UTROVÆRDIG OG DÅRLIG KUNDESERVICE
Lejede bil i Atlanta og blev totalt bondefanget. Havde oprindeligt lejet hjemmefra for 42 dage. Fandt så ud af at der var begrænsninger på antallet af KM så fik lavet aftalen om til ubegrænset KM. De kunne så kun lave den på 28 dage, men forsikrede mig at når de 28 dage udløb så ville den automatisk rulle over til ny periode. Det passede så ikke og blev underrettet via e-mail om at jeg ikke havde afleveret bilen til tiden. Man kunne ikke svare på mailen og kunne heller ikke komme i kontakt med Atlanta kontoret. Efter 5 forsøg på deres nationale “hjælpe telefon hotline” fik jeg besked om at bilen ville blive anmeldt som stjålet hvis jeg ikke afleverede den i Atlanta (senest 3 dage efter de 28 dage). Vi var 700 km væk fra Atlanta og havde planlagt en rundrejse. Vi måtte så køre til Atlanta og derved ændre vores planer.
De var enige om at de havde lavet en fejl, men adspurgt om kompensation for min ulejlighed og udgifter ved at returnere til Atlanta havde de kun smil tilovers for.
Det er det ringeste biludlejnings firma jeg nogensinde har brugt og vil aldrig nogensinde bruge dem igen. Fraråder alle at bruge dem da de er lystløgnere og kun tænker på deres egne bonusser som de får ved at snyde kunderne.
Aldrig lej en bil af sixt
Lejer en bil, som fungerer fint i 10 dage. Herefter punkterer den. Vi rejser til nærmeste Sixt station, hvor vi får en erstatningsbil (fra en BMW M4 serie konvertible til en 2-serie…). Den erstatningsbil punkterer også. Denne gang kun 2,9 kilometer fra stationen. Tydeligt at det er slidte dæk. Var intet i dækkene og hullet var på siden af dækket. I mellemtiden er den Sixt station vi fik erstatningsbilen lukket, så vi må ringe til hovedkontoret. Det efterlader os i vejkanten med falske forhåbninger fra hovedkontoret på telefonen i 7,5 timer, indtil de beder os om at tage en taxa på deres regning til nærmeste Sixt station. Nærmeste station er 1 time væk, da alle andre er lukkede. Første punktering var 15.00 og klokken er nu 23.00. Vi tager den taxa vi er blevet bedt om, men Sixt nægter efterfølgende at betale for den. De trækker os samtidig 240 euro for ikke at have tanker bilen (den var punkteret, så de bad os om ikke at gøre det). Vi ender med at skulle kæmpe for at få 2000 euro retur. Det lykkes ikke at få dem alle retur.
Nå ja, ofte var samtalerne med hovedkontoret ganske korte mens vi sad i vejkanten, da vi flere gange fik et kort svar, hvorefter de lagte på uden vi nåede at spørge om mere eller høre hvor langt vejhjælp var væk.
Her 5 måneder senere, fortsætter de med nye opkrævninger for noget vi har betalt.
Rigtig dårlig oplevelse.
Rigtig dårlig oplevelse.
Vi afhentede bil i bologna lufthavn. Blev meget fint opgraderet til en større bil uden omkostninger.
Mange informationer på et ærgerligt engelsk og med 2 mindre børn ved siden af.
Fik oplyst de kunne tanke bilen for 79 euro, men vi kunne vælge at gøre dette selv, hvilket vi gjorde. Ikke et ord om bilen skulle afleveres fyldt.
Desværre udløste dette at firmaet tog sig betalt med 1800 kr. for denne "service"-føj for den...
LEJ ALDRIG HOS SIXT.
LEJ ALDRIG HOS SIXT.
Er lige hjemmekommet fra Atlanta-USA. Har efterfølgende modtaget en ekstra fakturering på 50% oveni den allerede betalte leje/forsikringer.
Vi havde endda tilkøbt ekstra forsikring hos Rental Cars. Er blevet faktureret for forsikringer vi aldrig er blevet præsenteret for. yderligere har Sixt faktureret 148 dollar fordi udlejningsfirma ligger belejligt ved lufthavn, til trods for at det tager 35 minutter med bus og derefter tog for at komme til afhentningssted. Uacceptabelt
Advarsel om Sixt ved Vesterport, København
Advarsel: Jeg blev snydt for 1.800 kr. af Sixt, som holdt mig ansvarlig for skader på en lejet bil, der allerede var der ved afhentning. Trods ekspedientens løfter om, at alle skræmmer var var automatisk registreret i forvejen, blev jeg opkrævet for dem efterfølgende. Jeg fraråder på det kraftigste at leje bil hos Sixt på Vesterbro.
Dette firma skulle gå for at være…
Dette firma skulle gå for at være professional indenfor sin branche. Jeg er dog blevet en del klogere. Lejer bil i Porto lufthavn og får ved udlevering af vide at hvis jeg betaler et ekstra beløb inkluderer dette brændstof og motorvejsafgift. Efter endt leje opkræves jeg yderligere et beløb.
Jeg kan kun opfordre til at man ikke vælger dette useriøse selskab.
Aldrig mere Sixt
Lever på ingen måde op til forventningerne.
Jeg havde bestilt en SUV (høj bil) i Palermo lufthavn pga. dårlig ryg. Da vi møder frem i skranken i lufthavnen får vi at vide, at de kun har en sedan (meget lav bil) til os, og at vi i øvrigt har fået en "gratis opgradering", da det er en BMW. Det klager jeg over, men møder absolut ingen imødekommelse.
Da jeg modtager slutfaktura for lejen, havde Sixt tillige tilføjet et "premium gebyr" på 99 Euro. Så meget for en "gratis opgradering"....
Konklusion: én gang Sixt, aldrig mere Sixt.
Fusk med skader
Hvis jeg kunne give 0 stjerner gjorde jeg det!
Jeg lejede en bil til afhentning i Firenze lufthavn.
Jeg får udleveret en bil med masser af buler og skrammer. Jeg gennemgår bilen og overser åbenbart en 10 cm ridse på den ene fælge. Ved aflevering af bilen beder jeg om en gennemgang men får at vide at det ikke er nødvendigt. Efter hjemkomst får jeg en opkrævning på næste 200€ for denne skade🤬
Kan kun anbefale at man ikke lejer hos Sixt!
Svar til Julie
Kære Julie
Glæder mig du har fundet sagen, undervejs i den side løbende dialog, har I nægtet kendskab til sagen. Tak for dine betragtninger, som ikke er korrekte og ikke er beskrevet. Augmentet for tilbagehold af penge var byskatter. Skaden har de erkendt var pådraget bilen inden vi lejede. det krævede dog en video. så til alle der går denne vej husk video dokumentation. Sixt har ikke selv styr på deres skader i hvert fald ikke i denne sag. Din sidste anbefaling, går den på, at du ikke kan stå inde for organisationen som sådan, men kun den danske del? Jeg mener det er godt alle kan læse om oplevelser i forhold til firmaer, som vi kunder bestiller fra Danmark. Hvem læser den spanske side?