Opsætning af profil er nemt og ligetil. at man kan finde sig en date her ingen tvivl at det er et problem. Føler mig dog meget overrasket over prisen er forskellig fra hjemmesiden til mobilappen. Har... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Ll. Sct. Hans Gade 11, 8800, Viborg, Danmark
- trustpilot@single.dk
- www.single.dk
Svarer typisk inden for 1 måned
Ærgeligt at der ikke er en prøveperiode…
Ærgeligt at der ikke er en prøveperiode så man kan se hvad det går ud på inden man binder sig til de store beløber
Wow en svindel side
Wow
Det her er nok det vildeste scam ever, det hele er Ai, falske fotos, profiler og mails, det er jo helt vildt at det sker og ingen stopper det, kæmpe fake side på dansk domæne, rystende at det kan lade sig gøre i Danmark, har klaget til forbrugerombudsmanden, håber ander vil gøre det samme så det den svindelside bliver lukket ned
Single.dk er let at gå til,er god til…
Single.dk er let at gå til,er god til at sammenføre folk med lige interesser
Scam hjemmeside
Scam hjemmeside.
Når du matcher med nogle mens du ikke betaler, kan du ikke skrive med dem overhovedet. Lige så snart du betaler har den profil du har matchet med slettet deres profil.
Single.dk begrundelse er at profilerne har slettet 3 minutter senere, dog er det nu sket 2 gange i træk, så et eller andet er helt galt med deres algoritmer.
Jeg får et match uden at have betalt, så går jeg ind og betaler 300+kr for en måned i samme sekund som jeg har godkendt er de 2 matches jeg har fået blevet slettet.
Vil du satse på ægte profiler så spar dit medlemskab her.
Hvis man leder efter en datingside, er det her nok tættere på en forretningsmodel end et reelt mødested for mennesker. Indgangen koster allerede mere, end man lige forventer – og det, man får adgang til, føles mest som en teaser. Vil du faktisk bruge platformen? Så ligger der selvfølgelig flere betalinger og venter.
Endnu mere bekymrende er selve “livet” på siden. Man bliver mødt af profiler, der virker interesserede ved første øjekast – men kommunikationen stopper dér. Det føles næsten som at tale ud i tom luft.
Når man så begynder at grave bare en smule, bliver det for alvor interessant. Billeder, der angiveligt tilhører personer fra steder som Esbjerg, Randers eller Slagelse, viser sig ved en simpel søgning at dukke op på helt andre kontinenter. Det giver et indtryk af, at ikke alt er, som det udgiver sig for at være.
Ja, dating kan være en jungle, og uheld sker. Men her virker det mindre som uheld og mere som et mønster. Så hvis du overvejer at oprette en profil, er det værd at tænke over, om du reelt tilmelder dig en datingside – eller blot endnu et abonnement med mere illusion end indhold.
Det er jo nærmest gratis at anvende…
Det er jo nærmest gratis at anvende single.dk. 😅
Heldigvis nåede jeg at tænke mig om en ekstra gang, inden jeg faldt i abonnementsfælden og jeg tjekkede også Trustpilot.
Jeg slettede min gratisprofil ret hurtigt efter have oprettet den.
Husk, at læse betingelserne for en betalingsprofil inden i køber
Masser af formentligt betalte falske…
Masser af formentligt betalte falske profiler eller som ikke engang læser ens beskeder eller ikke har været på siden i årevis. Fup og fidus
Altid en fin service omkring betaling…
Altid en fin service omkring betaling og medlemskab- også når man selv har fjumret i den 🫣

Besvarelse fra Single.dk ApS
Alle kan finde ud af at navigere på…
Alle kan finde ud af at navigere på Single.dk. Skulle du blive i tvivl om et eller andet, kontakter du bare Single.dk, og du har et svar dagen efter.

En rigtig god oplevelse
En rigtig god oplevelse, meen li’ en tand for dyr til min pengepung 😉

Svindel
Ligesom så mange andre blev jeg ledet til at tro jeg betalte 29 kr men fik chokket af et halvt års binding. Jeg gør indsigelse hos banken i morgen og politianmelder på onsdag, hvis ikke jeg har fået mine penge refunderer, hvilket jeg også har gjort dem opmærksom på. Lig mærke til her på trustpilot at det er den samme medarbejder der svarer hver gang på disse her anmeldelser med samme benægtelse, selvom hun udmærket er klar over at man bliver scammed. Hvorfor har I ingen interesse i at udbedre det her når så mange bliver fanget i den her "misforståelse"? Fordi I ved hvad I gør.

Besvarelse fra Single.dk ApS
Aaalt for dyrt og møg elendig app som…
Aaalt for dyrt og møg elendig app som crasher hele tiden!!
Spild af tid og penge!!
God tilgængelighed men mangler at kunne…
God tilgængelighed men mangler at kunne vælge alder på min partner forstået at i dag giver I forslag på kvinder på f.eks. 46 år øh tror ikke at de vælger en mand på 69 år
Min målgruppe vil være fra 58-72
Mvh Mathiias
Nemt
Nemt. Gode muligheder for en mere præcis søgning mht område og alder