Single.dk ApS Anmeldelser 2.069

2,6

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 149 anmeldelser, de fleste anmeldere var utilfredse med deres overordnede oplevelse. Kunder udtrykker stor utilfredshed med prissætningen, som de finder meget høj og uigennemskuelig. Mange føler sig vildledt omkring abonnementsvilkår, hvor de ofte ender med at binde sig for længere perioder eller betale mere end forventet, selv efter at have valgt et kortere eller billigere tilbud. Der er også udbredt kritik af betalingsprocessen, hvor kunder oplever uventede trækninger og ekstra gebyrer for ydelser, de troede var inkluderet. Nogle brugere nævner, at hjemmesiden og appen generelt fungerer dårligt, og at der er bekymringer om profilernes ægthed. Dog er der også en mindre gruppe, der finder profilopsætningen god og nem at navigere i, og nogle har haft positive oplevelser med at finde partnere eller sætter pris på den nemme opstart.

Det, folk taler mest om

Price

Mennesker rapporterer negative oplevelser med prisen. Kunder føler sig fanget i abonnementer og rapporterer... Se mere

Subscription

Anmeldere fremhæver negative aspekter af abonnementet. Kunder rapporterer om at blive fanget i... Se mere

Payment

Anmeldere udtrykker stor utilfredshed med betalingsprocessen. Mange kunder rapporterer om uventede træk på... Se mere

Website

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med websitet. Mange rapporterer om negative oplevelser, herunder... Se mere

User experience

Forbrugere finder brugeroplevelsen tvetydig. Nogle roser den nemme oprettelse af profiler og den gode... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Opsætning af profil er nemt og ligetil. at man kan finde sig en date her ingen tvivl at det er et problem. Føler mig dog meget overrasket over prisen er forskellig fra hjemmesiden til mobilappen. Har... Se mere

Jeg vil lige skrive en anmeldelse på Single.dk de skyldte mig nogle penge fordi de har en underlig måde at køre forretning på, så derfor kom de til at trække penge på min konto for et Halvt år... Se mere

Update. Kundeservice har i dag meldt tilbage og slettet min profil samt refunderet noget af beløbet. Så god kundeservice, og derfor fået et par stjerner ekstra, men synes stadig ikke siden er bruge... Se mere

Så godt den meget høje pris inden jeg købte, OG det er på ingen måde pengene værd.. Jeg har mødtes med en af de få ægte kvindelige profiler, og haft dialog med et par andre.. Flere kvinder er dog k... Se mere

2,6

Under middel

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

Wow en svindel side

Wow
Det her er nok det vildeste scam ever, det hele er Ai, falske fotos, profiler og mails, det er jo helt vildt at det sker og ingen stopper det, kæmpe fake side på dansk domæne, rystende at det kan lade sig gøre i Danmark, har klaget til forbrugerombudsmanden, håber ander vil gøre det samme så det den svindelside bliver lukket ned

1. april 2026

Scam hjemmeside

Scam hjemmeside.

Når du matcher med nogle mens du ikke betaler, kan du ikke skrive med dem overhovedet. Lige så snart du betaler har den profil du har matchet med slettet deres profil.
Single.dk begrundelse er at profilerne har slettet 3 minutter senere, dog er det nu sket 2 gange i træk, så et eller andet er helt galt med deres algoritmer.

Jeg får et match uden at have betalt, så går jeg ind og betaler 300+kr for en måned i samme sekund som jeg har godkendt er de 2 matches jeg har fået blevet slettet.

9. november 2025

Vil du satse på ægte profiler så spar dit medlemskab her.

Hvis man leder efter en datingside, er det her nok tættere på en forretningsmodel end et reelt mødested for mennesker. Indgangen koster allerede mere, end man lige forventer – og det, man får adgang til, føles mest som en teaser. Vil du faktisk bruge platformen? Så ligger der selvfølgelig flere betalinger og venter.

Endnu mere bekymrende er selve “livet” på siden. Man bliver mødt af profiler, der virker interesserede ved første øjekast – men kommunikationen stopper dér. Det føles næsten som at tale ud i tom luft.

Når man så begynder at grave bare en smule, bliver det for alvor interessant. Billeder, der angiveligt tilhører personer fra steder som Esbjerg, Randers eller Slagelse, viser sig ved en simpel søgning at dukke op på helt andre kontinenter. Det giver et indtryk af, at ikke alt er, som det udgiver sig for at være.

Ja, dating kan være en jungle, og uheld sker. Men her virker det mindre som uheld og mere som et mønster. Så hvis du overvejer at oprette en profil, er det værd at tænke over, om du reelt tilmelder dig en datingside – eller blot endnu et abonnement med mere illusion end indhold.

1. april 2026

Det er jo nærmest gratis at anvende…

Det er jo nærmest gratis at anvende single.dk. 😅
Heldigvis nåede jeg at tænke mig om en ekstra gang, inden jeg faldt i abonnementsfælden og jeg tjekkede også Trustpilot.
Jeg slettede min gratisprofil ret hurtigt efter have oprettet den.
Husk, at læse betingelserne for en betalingsprofil inden i køber

6. april 2026

Altid en fin service omkring betaling…

Altid en fin service omkring betaling og medlemskab- også når man selv har fjumret i den 🫣

19. marts 2026

Hej Jesper!

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med både betaling og medlemskab, også når det hele ikke lige går efter planen. :-)
Vi sidder klar til at hjælpe hvis der skulle være andet.

Du ønskes en god dag herfra.

Mila T/Single.dk

Alle kan finde ud af at navigere på…

Alle kan finde ud af at navigere på Single.dk. Skulle du blive i tvivl om et eller andet, kontakter du bare Single.dk, og du har et svar dagen efter.

15. marts 2026

Hej Doris,

Mange tak for din anmeldelse! Vi værdsætter meget at du har taget dig tid til at skrive her på Trustpilot.
Det betyder meget for os at høre, at du oplever Single.dk som nemt og overskueligt at bruge. Vi er også rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice og vi sidder altid klar til at hjælpe hvis du har andre spørgsmål. :-)

En rigtig god oplevelse

En rigtig god oplevelse, meen li’ en tand for dyr til min pengepung 😉

13. marts 2026

Hej Kim,

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive om din oplevelse hos os. :-)

Det glæder os rigtig meget, at du har haft en god oplevelse. Vi forstår samtidig godt, at prisen også spiller en rolle. Derfor forsøger vi at tilbyde medlemskaber i forskellige prisklasser, så der er noget, der passer til forskellige behov.

Hvis du har andre spørgsmål eller andet vi kan hjælpe med, er du altid velkommen til at skrive til vores kundeservice: support@single.dk

Svindel

Ligesom så mange andre blev jeg ledet til at tro jeg betalte 29 kr men fik chokket af et halvt års binding. Jeg gør indsigelse hos banken i morgen og politianmelder på onsdag, hvis ikke jeg har fået mine penge refunderer, hvilket jeg også har gjort dem opmærksom på. Lig mærke til her på trustpilot at det er den samme medarbejder der svarer hver gang på disse her anmeldelser med samme benægtelse, selvom hun udmærket er klar over at man bliver scammed. Hvorfor har I ingen interesse i at udbedre det her når så mange bliver fanget i den her "misforståelse"? Fordi I ved hvad I gør.

8. marts 2026

Hej Thomas,

Vi er kede af at høre, at du har haft en frustrerende oplevelse, og at der er opstået tvivl omkring dit abonnement. Det er bestemt ikke vores intention at nogen skal føle sig vildledt eller overrasket over vores vilkår.

Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice direkte på: support@single.dk så vi kan finde en løsning og se på mulighederne for en refundering hvis det er relevant.

Vi ser frem til at hjælpe dig.

Mila T./Single.dk

Gode billeder

Gode billeder

5. marts 2026

Hej Dorthe,

Tusind tak for din anmeldelse og feedback her på Trustpilot!
Vi værdsætter meget at du har taget dig tid til at skrive herinde.
Jeg er rigtig glad for at læse, at du er tilfreds med mange af profilbillederne på siden. Vi krydser fingre for, at det kan føre til et match.

Du ønskes en god dag herfra :-)

Mila T/Single.dk

Et godt sted at mødes på.

6. marts 2026

Hej Henrik,

Mange tak for din anmeldelse her på Trustpilot!
Jeg er rigtig glad for at læse, at du er tilfreds med siden og har mødt nogle søde mennesker :-)

Hvis du har nogle spørgsmål eller andet vi kan hjælpe med, er du som altid velkommen til at skrive til vores kundeservice: support@single.dk.

Dating

Jamen det er meget godt

4. marts 2026

Hej Christian,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er rigtig glade for at læse at du er tilfreds med siden. :-)

Hvis du har nogle spørgsmål eller andet vi kan hjælpe med, er du som altid velkommen til at kontakte vores kundeservice: support@single.dk.

Du ønskes held og lykke med at finde kærligheden.