SILVAN - Vanløse Anmeldelser

Slotsherrensvej 123, 2720 Vanløse, DK

Fint og nemt at leje materiel. Flinke og behagelige mennesker. Dog kunne jeg godt tænke mig at personalet er mere fagligt stærke i brugen af materiellet. F.eks at de kan give råd til anvendelsen i... Se mere

Jeg fik fremstillet en nøglekopi hos Silvan. Nøglen virkede ikke, og jeg kørte derfor tilbage til butikken. Her blev der fremstillet en ny nøglekopi, som heller ikke virkede. Det betød, at jeg m... Se mere

Vidste ikke så mange ting om de varer jeg manglede men fik heldigvis hurtigt hjælp af en sød medarbejder ved navnet Theis - havde nok ikke fundet alt jeg manglede uden hjælpen og tålmodigheden. Virkel... Se mere

Forleden dag var jeg i Silvan Vanløse for at købe nyt toiletbræt. Jeg var meget i tvivl om hvad jeg skulle købe og hvilken kvalitet osv, men der fik jeg rigtig god vejledning af Theis H Larsen ,og er... Se mere

1. nr. 5 af de 7 bedste virksomheder i Byggecenter

Man-fre: 9-20, lør-søn: 8-19, helligdage: 8-19

• Slotsherrensvej 123, 2720, Vanløse, Danmark

4,5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

7.601 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Smilende og imødekommende

Var i sidste uge i Vanløse butikken , vil gerne rose den uge dame i malerafd. Marianne , utrolig smilende og servicemindede, som hjalp min datter og jeg til at finde ud af hvordan og med hvilke produkter, vi skulle bruge til min datters køkken

28. august 2025

Besvarelse fra SILVAN - Vanløse

Vi er glade for at høre om den gode oplevelse i Vanløse. Vi sætter stor pris på din positive feedback om medarbejderens service og hjælp til dig og din datter. Tak for din anmeldelse.

Sød medarbejder

Jeg fik hjælp af en sød medarbejder ved navn Marianne. Hun var super professionel og gjorde min tur i Silvan super rar.

12. august 2025

Besvarelse fra SILVAN - Vanløse

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores butik og personale.

God service og vejledning

Var i dag i Silvan for at kikke gardiner til ny lejlighed , var så heldig at få kontakt med marianne , utrolig god service og kanon vejledning. Følte mig godt klædt på til at komme i gang selv , og sparede jo så mange penge når jeg selv kan sætte op . Kommer helt sikkert tilbage og køber når jeg har mål på mine nye vinduer

28. august 2025

Besvarelse fra SILVAN - Vanløse

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse med vores service i forbindelse med dine gardiner til din nye lejlighed. Vi sætter stor pris på din tilbagemelding om den gode vejledning. Tak for din anbefaling.

Silvan

Jeg bestilte en række dele til at bygge en tagrende. De havde desværre ikke alle delene. Det ringede de og informerede om og til ød mig at slette ordren hvis jeg ønskede.
God sevice

Besvarelse fra SILVAN - Vanløse

Vi beklager meget, at vi ikke havde alle de nødvendige dele til din tagrende. Vi er glade for, at du oplevede vores service som god. Tak for din tilbagemelding.

Udlejningsmaskine ikke i orden

Lejede en stubfræser hos Silvan Vanløse. Tænderne var fuldstændig slidt ned og afrundede, så efter 10 minutters forgæves fræsning måtte vi returnere den. Vi fik fuld kreditering og personalet var venligt, men jeg mistede mange timers arbejde pga. dette.
Ligeledes er det besværligt at man skal gøre det hele
online selvom man står i butikken.

20. august 2025

Besvarelse fra SILVAN - Vanløse

Vi er ærgerlige over at høre, at din oplevelse ikke var tilfredsstillende. Vi arbejder løbende på at blive bedre – og feedback som din er en vigtig del af denne proces.
Vi håber, du vil opleve en positiv forskel, hvis du besøger os igen.

Vores udlejningssystem består af mange tusinde maskiner og for at kunne holde styr på dem alle sammen, benytter vi udlejningsplatformen på silvan.dk til at registrere bookinger, udlejninger og returneringer. Hvis du oplever udfordringer med systemet, kan du altid henvende dig til en medarbejder i butikken, som kan svare på dine spørgsmål.

Silvan

Super ekspedering og hjælp fra…

Super ekspedering og hjælp fra Marianne, her kommer jeg igen

21. august 2025

Besvarelse fra SILVAN - Vanløse

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med hjælpen. Tak for din positive tilbagemelding, vi sætter pris på det!

Silvan

Skønt at kunne købe online og vide at…

Skønt at kunne købe online og vide at det så er på lager når jeg henter.

13. august 2025

Besvarelse fra SILVAN - Vanløse

Vi er glade for at du er tilfreds med at kunne handle online og vide at varen er på lager ved afhentning. Tak for din positive tilbagemelding.

Alt fungerede

Alt fungerede - lige fra bekræftelse, afhentning, instruktion, og aflevering. Maskinen som jeg lejede virkede og var forholdsvis ny (nyere end tidligere).

17. august 2025

Besvarelse fra SILVAN - Vanløse

Vi er glade for at høre, at alt fungerede godt for dig, fra bekræftelse til aflevering, og at du var tilfreds med maskinen. Tak for din positive feedback!

Dejlig oplevelse i Silvan

Dejlig oplevelse i Silvan, Marianne gav mig alt den hjælp jeg havde brug for, så tusinde tak for god service.

15. august 2025

Besvarelse fra SILVAN - Vanløse

Vi er glade for at du havde en god oplevelse i vores butik. Tusind tak for din anmeldelse, vi sætter stor pris på din positive feedback om vores service.

Silvan

Vi fik den absolut bedste service af…

Vi fik den absolut bedste service af Benjamin, medarbejder i Silvan Vanløse. Han reddede virkelig vores dag og gik langt ud over det forventede for at hjælpe os. Benjamin var imødekommende, venlig og professionel – og han gjorde alt med et smil. Han er virkelig guld værd, og vi er så taknemmelige for den hjælp, vi fik. Tak for den bedste service, Benjamin! 🌟

14. august 2025

Besvarelse fra SILVAN - Vanløse

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse og den fantastiske service, du modtog. Vi sætter stor pris på din feedback og er taknemmelige for, at du delte din oplevelse.

Silvan

God oplevelse i Silvan Vanløse.

God oplevelse i Silvan Vanløse.
Marianne gik ud af sin vej, for at give mig den hjælp jeg havde brug for.
Super service 😊

13. august 2025

Besvarelse fra SILVAN - Vanløse

Vi er glade for at høre om din gode oplevelse i Silvan Vanløse. Vi sætter stor pris på din positive feedback om hjælpen, du modtog. Tak for din anmeldelse.

Silvan

Jeg er meget glad for Silvan Vanløse og…

Jeg er meget glad for Silvan Vanløse og især at blive ekspederet af Mikael. Han er sød, behagelig, meget serviceminded og ved alt om planter. Fem velfortjente stjerner⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

6. august 2025

Besvarelse fra SILVAN - Vanløse

Vi er meget glade for at høre, at du havde en god oplevelse i Silvan Vanløse. Vi sætter stor pris på din positive feedback om vores medarbejders service og ekspertise med planter.

Silvan

jeg vil gerne takke Michael i…

jeg vil gerne takke Michael i have/blomster det var så stor en service og stor hjælpe med at finde det jeg skulle bruge

7. august 2025

Besvarelse fra SILVAN - Vanløse

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse i have/blomsterafdelingen. Vi sætter stor pris på din positive feedback og takker dig for at dele den med os.

Altid god service af Michael i Vanløse

Altid god service af Michael i Vanløse, han er altid hjælpsom, med råd og vejledning om planter. Silvans pakkeshop fungerer også fint

7. august 2025

Besvarelse fra SILVAN - Vanløse

Vi er glade for at høre, at du altid får god service og hjælp med planter i Vanløse. Tak for din positive tilbagemelding om pakkeshoppen. Vi sætter pris på det!

Klik & Collect fungerede meget fint

Klik & Collect fungerede meget fint.
Faktura på mail.
No problemos :)

Besvarelse fra SILVAN - Vanløse

Vi er glade for at høre, at din Click & Collect oplevelse var problemfri. Tak for din positive feedback!

Silvan

Hurtige, effektive og venlige, men der mangler P-instrukser

Det fungerer så fint med Click og collect i Vanløse. Hurtigt og effektivt og personalet er venlige. Lidt ærgerligt at Qpark ikke har sat skilte op om p-skive i vareudleveringsområdet og så alligevel udsteder bøder. Heldigvis fik en yderst venlig og konstruktiv medarbejder ved navn Michael, som har ansvar for udearealet, forhindret at jeg fik en bøde. Stor tak til ham.

Besvarelse fra SILVAN - Vanløse

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med Click og Collect i Vanløse. Vi beklager besværet med parkeringen.

Hurtig ekspedition

Det tog ikke lang tid fra det var bestilt, til det var klar til afhentning.

29. juli 2025

Besvarelse fra SILVAN - Vanløse

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede en hurtig behandlingstid fra bestilling til afhentning😊