SILVAN - Vanløse Anmeldelser

Slotsherrensvej 123, 2720 Vanløse, DK

Fint og nemt at leje materiel. Flinke og behagelige mennesker. Dog kunne jeg godt tænke mig at personalet er mere fagligt stærke i brugen af materiellet. F.eks at de kan give råd til anvendelsen i... Se mere

Jeg fik fremstillet en nøglekopi hos Silvan. Nøglen virkede ikke, og jeg kørte derfor tilbage til butikken. Her blev der fremstillet en ny nøglekopi, som heller ikke virkede. Det betød, at jeg m... Se mere

Vidste ikke så mange ting om de varer jeg manglede men fik heldigvis hurtigt hjælp af en sød medarbejder ved navnet Theis - havde nok ikke fundet alt jeg manglede uden hjælpen og tålmodigheden. Virkel... Se mere

Forleden dag var jeg i Silvan Vanløse for at købe nyt toiletbræt. Jeg var meget i tvivl om hvad jeg skulle købe og hvilken kvalitet osv, men der fik jeg rigtig god vejledning af Theis H Larsen ,og er... Se mere

1. nr. 5 af de 7 bedste virksomheder i Byggecenter

Man-fre: 9-20, lør-søn: 8-19, helligdage: 8-19

• Slotsherrensvej 123, 2720, Vanløse, Danmark

4,5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

7.572 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hurtigt og nemt

Hurtigt, nemt og god service.

Jeg reserverede produkterne aften før jeg skulle forbi Silvan og næste morgen, kom der en sms om alt på pakket og klar til afhentning.

Det tog 5 min og hente det og glad og tilfreds hjem igen .

22. december 2025

Besvarelse fra SILVAN - Vanløse

Vi er glade for at høre, at du havde en hurtig og nem oplevelse med god service. Tak for din reservation og din positive feedback om afhentningsprocessen.

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering

23. december 2025

Besvarelse fra SILVAN - Vanløse

Tusind tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du er tilfreds med vores service og leveringen.

Var nemt at ordre på nettet

Var nemt at ordre på nettet
Ekspeditionen ved afhentning, var nem og personalet serviceminded 😁

19. december 2025

Besvarelse fra SILVAN - Vanløse

Godt at høre, at du synes, det var nemt at bestille online, og at afhentningen var hurtig med hjælpsomt personale. Tak for din positive anmeldelse 😊

Silvan

Sæt et skilt op ved pærerne der angiver watt

Jeg havde købt en lampe via click and collect. Da jeg hentede den fik jeg ekspedienten til at se, om der var en pære tilknyttet i pakken. Det var der ikke. Men da jeg ovre på reolen for elpærer ikke kunne finde en E27 med max 10 watt måtte jeg retur til skranken og spørge.
Det viste sig at kassens angivelse var til de gamle pærer, mens de nye led pærer har andre watt betegnelser.
Hvordan skulle jeg kunne vide at en ny led E27 med 75 watt var det jeg skulle bruge?
Jeg ved godt at det er en del år siden man gik væk fra gamle glødepærer, men vi har stadig lamper i hjemmet med de gamle betegnelser for watt.
Det ville være rart, om man stadig havde et oplysende skilt henne ved pærerne, som man havde i sin tid.
Men betjeningen var udmærket, de skulle dog lige konferere med hinanden for at være helt sikre på at råde mig rigtigt.

27. november 2025

Besvarelse fra SILVAN - Vanløse

Mange tak for din feedback.

Click & collect

Click & collect - varerne var klar et kvarter efter bestilling. Hurtig og nem afhentning.

10. november 2025

Besvarelse fra SILVAN - Vanløse

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med click & collect. Tak for din positive feedback om den hurtige og nemme afhentning.

Beskidte varer

Havde bestilt jule frokosttallerkener og kom glad for at hente dem. For det første var de møg beskidte og for det andet fik jeg bare en stabel på 12 styks i favnen, uden pose eller kasse. Men jeg fik míne frokosttallerkener og det er det der giver oplevelsen op på 3 stjerner.

9. november 2025

Besvarelse fra SILVAN - Vanløse

Tak for at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at dit besøg hos os ikke levede op til dine forventninger. Vi bestræber os på at give alle en god og hjælpsom service – og når det ikke lykkes, lytter vi ekstra nøje.
Vi tager din feedback med os i det videre arbejde, så vi hele tiden kan forbedre os. Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Hurtig og venlig service

Hurtig og venlig service

29. oktober 2025

Besvarelse fra SILVAN - Vanløse

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for, at du oplevede vores service som hurtig og venlig.

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition

28. oktober 2025

Besvarelse fra SILVAN - Vanløse

Mange tak for din gode anmeldelse😊

Dejlig nemt at booke online

Dejlig nemt at booke online
God og meget brugbar information af Marianne da vi afhentede i butikken i Vanløse

23. oktober 2025

Besvarelse fra SILVAN - Vanløse

Vi er glade for at høre, at det var nemt online, og at du fik god information i butikken. Tak for din positive tilbagemelding.

Silvan

Blev mødt af utrolig hjælpsom og rar…

Blev mødt af utrolig hjælpsom og rar medarbejder i savværkstedet i Vanløse. Hans navn var Tais ☺️

4. oktober 2025

Besvarelse fra SILVAN - Vanløse

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse i Vanløse! Det er dejligt at vide, at du følte dig godt hjulpet. Tak for din feedback.

SUPER SERVICE FRA SILVAN VANLØSE

SUPER SERVICE FRA SILVAN VANLØSE
Da jeg i dag d 2/10-25 handlede i Silvan Vanløse fik jeg en parkeringsskade på min bil, da den holdt udenfor butikken. Desværre havde vedkommende, der lavede skaden ikke lagt telefonnummer eller andet til mig. Jeg talte herefter med en meget serviceminded ansat i Silvan ved navn Asger. Han lovede at kigge deres overvågning igennem og ringe til mig. Ikke længe efter ringede han retur med oplysning om bilens indregistreringsnummer. Dette betyder, at jeg slipper for en selvrisiko på 2.000 kr, så hurra for Silvan og Asger.

2. oktober 2025

Besvarelse fra SILVAN - Vanløse

Vi er glade for at høre om den assistance, du modtog i forbindelse med skaden på din bil. Vi er taknemmelige for din positive tilbagemelding og glade for, at vi kunne hjælpe dig med at undgå selvrisikoen. Tak for din anmeldelse😊

Silvan

God oplevelse nemt med bestilling og…

God oplevelse nemt med bestilling og betaling over nettet flink mand ved afhentning

21. september 2025

Besvarelse fra SILVAN - Vanløse

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med bestilling og betaling online, og at du mødte en venlig medarbejder ved afhentning. Tak for din anmeldelse.😊

Leje af maskine

Sød medarbejder og hjælpsom.
Men det var meget besværligt at leje maskine i butikken når den ikke var bestilt hjemmefra.

20. september 2025

Besvarelse fra SILVAN - Vanløse

Vi værdsætter din feedback😊 Dejligt at høre, at du var tilfreds med både butik og betjening. Vi beklager, hvis der var vanskeligheder i forbindelse med udlejning.

Silvan

Jeg var nede i butikken i Islev efter…

Jeg var nede i butikken i Islev efter nogle småting og min pakke. Stephani var både smilende ved udlevering og hjælp til at vælge den rigtige pære til min lampe💡mange tak for den professionel behandling🌸

8. september 2025

Besvarelse fra SILVAN - Vanløse

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse i butikken. Vi sætter stor pris på din positive feedback om den professionelle behandling og hjælp, du fik med at finde den rigtige pære. Tak for din anmeldelse.