SILVAN - Tårnby Anmeldelser

Kirstinehøj 64, 2770 Kastrup, DK

Dan i vvs afdelingen hjalp os med det hele og svarede på alle spørgsmål uden problemer. Han hjalp endda med at bære vores ting ud, uden vi spurgte. Derudover meget nydelig og overskuelig butik.... Se mere

Høflig betjening i butikken både ved afhentning og aflevering. Maskinen var klar til aftalt tid. Saven jeg lejede var ok men klingen var meget slidt.

Vi er tre piger som havde en virkelig god oplevelse i Silvan i Kirstinehøj ! Vi skulle have skåret mål til et hjemmelavet klinkebord, og Erik hjalp os igennem hele processen. Han var både grundig, tål... Se mere

1. nr. 5 af de 7 bedste virksomheder i Byggecenter

Man-fre: 8-20, lør-søn: 8-19, helligdage: 8-19

• Kirstinehøj 64, 2770, Kastrup, Danmark

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

7.950 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

det var meget sjovt

det var meget sjovt

Besvarelse fra SILVAN - Tårnby

Det glæder os at høre, at du havde en sjov oplevelse hos os😊

Silvan

Medarbejderne var søde og flinke og de…

Medarbejderne var søde og flinke og de hjalp meget. Det var en meget sjov oplevelse og medarbejderne gav os en is

Besvarelse fra SILVAN - Tårnby

Tusind tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at du havde en sjov oplevelse og følte dig godt hjulpet af medarbejderne.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive anmeldelsen😊

Silvan

Fantastik butik og god service fra…

Fantastik butik og god service fra Nicolaj og de andre medarbejder

Besvarelse fra SILVAN - Tårnby

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med servicen i butikken.

Tak for de 5 stjerner😊

Silvan

Virkelig flot og organiseret butik med…

Virkelig flot og organiseret butik med søde medarbejdere
Ikke at tale om den søde varehuschef som det viste os alle de ting vi skulle lave

Besvarelse fra SILVAN - Tårnby

Tak for den flotte feedback.

Det er dejligt at høre, at du oplevede butikken som flot og velorganiseret, og at du fik en god oplevelse under besøget😊

Silvan

Søde medarbejdere og har gode…

Søde medarbejdere og har gode kvalitetsvare med god service

Tak for de 5 stjerner.

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både servicen og kvaliteten af vores varer.

Vi håber at se dig igen snart😊

Silvan

Gode søde medarbejdere som giver is…

Gode søde medarbejdere som giver is hvis man er i praktik her og skriver en trustpilot. Nicolai er den bedste medarbejder bare lige

Tak for anmeldelsen.

Hvor er det dejligt at høre, at du havde en god oplevelse og følte dig godt taget imod😊

Silvan

Jeg var til erhvervsdag ude i Tårnby

Jeg var til erhvervsdag ude i Tårnby, det var den bedste erhvervsdag nogensinde, tak til nicolai for at være en god chef og for at give en dejlig dag,

Besvarelse fra SILVAN - Tårnby

Tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse til erhvervsdagen i Tårnby, og at dagen levede op til forventningerne😊

W sted man kan få is

Tak for de 5 stjerner.

Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse hos os.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse😊

Dårlig service

Jeg havde desværre en rigtig dårlig oplevelse i Silvan i dag.

Jeg stod som den første kunde ved kassen med min søn i klapvogn. Medarbejderen stod og fejede gulvet, men sagde hverken hej eller "jeg er hos dig om lidt". Der kom flere kunder til, mens jeg ventede, og jeg følte mig ærligt talt ignoreret. Men vi købte en is til ham. Så vi kunne kigge på blomster.

Senere fandt vi en blomst, som tydeligt var skiltet ned til 50 kr. Da den blev slået ind til 200 kr. ved kassen, blev jeg bedt om selv at gå ud og tage et billede af skiltet. Det gjorde jeg, og billedet viste ganske rigtigt, at prisen var 50 kr.

Da jeg kom tilbage til kassen, var der kommet en lang kø. Jeg måtte stille mig bagerst igen, selvom jeg allerede havde stået i kø og var blevet sendt ud for at dokumentere butikkens egen skiltning.

På det tidspunkt var der så meget kaos ved kassen, at jeg valgte at stille blomsten fra mig og gå.

Fejl kan ske, og priser kan være registreret forkert. Det, der skuffede mig, var manglen på service og almindelig kundebehandling. En hilsen, en forklaring eller en mulighed for at komme tilbage til kassen uden at starte forfra ville have gjort en stor forskel.

Desværre gik jeg derfra med en oplevelse af, at kunderne ikke var førsteprioritet.

1. juni 2026

Tak for din feedback.

Vi beklager, at dit besøg i butikken i Tårnby ikke levede op til forventningerne. Din feedback om betjening og service tages med videre, så oplevelsen kan forbedres.

Silvan

Jeg ringede inden og fik bekræftet at…

Jeg ringede inden og fik bekræftet at min ordre på +250 kg ville være på en palle, så det ikke skulle håndlastes.
Da 3x34 kom og skulle afhente, kunne Silvan ikke finde min bestilling, og vi fik 25 min. i ekstra ventetid.
Skal bruge 12 små beslag, men de har kun 3 og kun 2-3 på lager i de andre Silvan butikker, så jeg skal 4 steder for at få de 12 som jeg skal bruge. Ingen svar på hvornår de kommer på lager igen :-(

27. maj 2026

Besvarelse fra SILVAN - Tårnby

Vi beklager, at du har haft en utilfredsstillende oplevelse.

Vi er kede af at høre, at din bestilling ikke kunne findes ved afhentning som forventet, og at dette medførte ekstra ventetid.

Vi beklager også frustrationen over den begrænsede lagerbeholdning på de beslag, du skulle bruge, og at der ikke kunne gives en nærmere tidshorisont for genopfyldning.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Lejede gipspladehejs

Lejede gipspladehejs - selve forløbet var egentligt godt - hejsen stod klar til afhentning og det var nemt at hente og aflevere den. Butikkens ansatte var venlige og hjælpsomme. Desværre var hejsen i dårlig stand - I-stykket på toppen var bukket og var blevet svejset sammen igen, hejsemekanismen var sløv, og de fem hjul rørte ikke jorden samtidigt. De kørte heller ikke frit. Hejsen burde nok være kasseret og skiftet ud i stedet for at blive ved med at leje den ud. Jeg vil nok finde andre steder at leje udstyr ud af bekymring for at få andet udstyr i dårlig stand

26. maj 2026

Besvarelse fra SILVAN - Tårnby

Vi takker for din feedback og beklager at gipspladehejsen ikke levede op til forventningerne. Vi er glade for at høre, at afhentning og aflevering var nem.

Vi vil anbefale dig at kontakte den butik, du har afhentet varen hos, så der kan findes en løsning.

Silvan

Kæmpe tak til Mads for at sætte sig ind…

Kæmpe tak til Mads for at sætte sig ind i de problemstillinger jeg kom med og hjælpe igennem en længere liste på flink og professionel vis! : ]

27. maj 2026

Besvarelse fra SILVAN - Tårnby

Vi er glade for at høre, at vi kunne hjælpe dig med dine problemstillinger. Tak for din positive feedback!

Var i savværket

Var i savværket.
Der tog lidt og få en mand der op og han ved kasser var pænt sur men Mads i savværket var mega god

25. maj 2026

Besvarelse fra SILVAN - Tårnby

Vi værdsætter din feedback om vores medarbejdere, også selvom det var en blandet oplevelse i butikken.

Silvan

Super service. Skulle leje en stor vinkelsliber til skæring af havefliser. Fik skiftede klingen fra metalskive til en ny stenskive ifm udlevering.
Fin service med infobeskeder mht tilbageleveringpåmindelse og frist ;o)

20. maj 2026

Besvarelse fra SILVAN - Tårnby

Vi er glade for at høre, at I havde en god oplevelse med vores service og udskiftning af klingen. Tak for jeres positive feedback!

Silvan

Super service af Mads fra Silvan i…

Super service af Mads fra Silvan i Tårnby👍

24. maj 2026

Besvarelse fra SILVAN - Tårnby

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse. Tak for din positive feedback!

Hjælpsom service

God og hjælpsom service

22. maj 2026

Besvarelse fra SILVAN - Tårnby

Mange tak for de 5 stjerner 😊 Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores service.

Fantastisk service hos Silvan

Vi havde en rigtig god oplevelse hos Silvan. Butikchefen var hjælpsom og venlig, og han gjorde en stor indsats for at finde den bedste løsning til os.
Da der opstod en udfordring med nogle brædder, blev det håndteret super professionelt, og vi endte med at få et gavekort som kompensation. Det satte vi virkelig pris på og følte os godt behandlet hele vejen igennem.
Det er rart at handle et sted, hvor kundeservice bliver taget seriøst. Vi kommer helt sikkert igen!

7. maj 2026

Besvarelse fra SILVAN - Tårnby

Vi er glade for at høre, at I havde en god oplevelse hos os. Det er dejligt at vide, at vores medarbejdere kunne hjælpe med at finde den bedste løsning og håndtere udfordringen professionelt. Vi sætter stor pris på jeres positive feedback og ser frem til at byde jer velkommen igen🤗

Dum oplevelse

Jeg ville købe et cafésæt i Silvan på Amagerbrogade, men blev henvist til Silvan⁠ i Tårnby. Fair nok, så jeg bestilte det via Click & Collect og kørte derud for at hente det.
Efter at have ventet i butikken i over 30 minutter fik jeg at vide, at varen alligevel ikke var på lager. Øv. Jeg fik tilbudt levering i stedet, hvis jeg stadig var interesseret, og det aftalte vi så.
Dagen efter ringede jeg for at få en status, men Silvan kunne desværre ikke oplyse, hvornår og hvilken dag varen kunne leveres. Derfor valgte jeg at annullere ordren. Jeg modtog ingen bekræftelse på annulleringen, så jeg ringede igen til butikken. Her fik jeg at vide, at man ikke får en kvittering på annullerede ordrer, og at der kan gå flere dage, før pengene bliver tilbageført.
Medarbejderne var søde, men der nogle systemer de skal kigge ind i.

6. maj 2026

Besvarelse fra SILVAN - Tårnby

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os - hvilket der er behov for i dette tilfælde.

Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Mange tak for din tid.

Maria
Silvan

Tak for hjælpen og det gode humør til…

Tak for hjælpen og det gode humør til Nicolai, der hjalp med at finde 50 fliser frem med truck og vi læssede sammen ind i bilen. Det sparede mig for en masse kræfter jeg kan bruge på byggeriet derhjemme. Tusind tak. 💪 Jeg vælger klart Silvan til næste køb. God dag herfra

3. maj 2026

Besvarelse fra SILVAN - Tårnby

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse og at hjælpen med fliserne sparede dig for kræfter. Tak for din positive tilbagemelding😊