SILVAN - Skejby Anmeldelser

Graham Bells Vej 3, 8200 Aarhus N, DK

Jeg handler meget lærreder og maling i Silvan Skejby og har altid mødt imødekommenhed og hjælpsomhed fra personalet. Hvis priserne havde været noget lavere havde det udledt den sidste stjerne, men de... Se mere

Jeg havde i sommerheden bestilt to varmeblæsere. P.g.a. en kortslutning - for jeg havde jo brug for kold luft. Den fangede Mikkel, sælger i Silvan Skejby. Han fik en stor tak. Han kunne holde hovede... Se mere

Spurgte efter en pressenning til købte pool og fik svaret det tror jeg ikke vi har og tror heller ikke vi får nogen hjem du kan købe en pressening Søgte senere på jeres hjemmeside som oplyste I sælg... Se mere

Ved leje af tæpperenser virkede mundstykkedelen ikke. Det var nødvendigt med udskiftning af denne del, hvilket kostede 4 x kørsel i stedet for 2 gange kørsel ( ca. 30 km ekstra kørsel + tidsforbrug.... Se mere

1. nr. 5 af de 7 bedste virksomheder i Byggecenter

Man-fre: 9-20, lør-søn: 9-19, helligdage: 9-19

• Graham Bells Vej 3, 8200, Aarhus N, Danmark

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

7.572 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Dårlig stil, eller en smutter!!

Jeg havde lejet en industristøvsuger til afhentning . Jeg hentede den og klarede betaling og kørte hjem. Jeg fik at vide at der ikke var manual , men at jeg blot skulle bruge qrkoden.
Jeg kom hjem og skulle i gang med planlaggte gøre mål. Jeg fik fat på fin ilusytrations video som jeg fulgte slavisk. Det sidste jeg skulle var blot at sætte strøm til hvilket ikke lykkedes. Jeg tjekkede om jeg evt havde lavet en fejl , men alt var gjort rigtigt.
Jeg kørte tilbage til Silvan for at beklage mig og få en anden. Der var ingen jeg kunne få i stedet, jeg fik pengene retur. Min anke er at man ikke har tjekket støvsugeren, før den blev sat ind til udlejningsmaterialet. Det burde være standard. Øv flere timer spildt og kunne ikke komme videre med planlagte arbejde.

Her dagen efter jeg havde den dårlige oplevelse, blev jeg kontaktet af Silvan Risskov. Her beklagede de oprigtigt hvad der var sket og hvor helt på min side i sagen. Det er god stil. Der kan jo være smuttere, og jeg tænker at det er med til optimere god og sikker service overfor kunderne.
Jeg er tilfreds og stadig kunde hos Silvan

18. oktober 2025

Besvarelse fra SILVAN - Skejby

Vi beklager meget den ulejlighed, du oplevede med den lejede industristøvsuger. Vi er glade for at høre, at afdelingen efterfølgende kontaktede dig. Vi tager din oplevelse alvorligt og vil bruge din feedback til at forbedre vores service. Tak for din forståelse og fortsatte loyalitet.

Silvan

God service, og flot butik

13. oktober 2025

Besvarelse fra SILVAN - Skejby

Vi er glade for, at du synes om vores service og butik! Tak for din positive anmeldelse og de flotte stjerner.

Silvan

Vi fik mega god hjælp og vejledning af…

Vi fik mega god hjælp og vejledning af Thomas!
Super god oplevelse, hjælpsom og iderig.

12. oktober 2025

Besvarelse fra SILVAN - Skejby

Vi er glade for at høre, at du havde en super god oplevelse og følte dig hjulpet og vejledt. Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

Silvan

venlig og i møde kommende personale jeg…

venlig og i møde kommende personale jeg skulle bruge et træplade eller en rest de fandt hurtigt noget jeg kunne bruge jeg er ikke så mobil men de var klar til at hjælpe mig ud til min bil med købet det er rart at komme i en forretning der stadig giver en god service og er hjælpsom og smillende

stor hilsen eskild

10. oktober 2025

Besvarelse fra SILVAN - Skejby

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores personale og service. Tak for din anmeldelse!

Venlige og imødekommende

Når man lige hiver fat i en medarbejder, får man venlig og imødekommende hjælp.

Besvarelse fra SILVAN - Skejby

Vi er glade for at høre, at du oplevede venlig og imødekommende hjælp fra vores medarbejdere. Vi sætter stor pris på din positive tilbagemelding.

Silvan

Jeg har haft en rigtig god oplevelse

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Silvan! Mikkel var super venlig og hjælpsom. Kan 100% anbefalede Silvan i Skejby

Besvarelse fra SILVAN - Skejby

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse i vores butik i Skejby, og vi sætter stor pris på din anbefaling samt din positive feedback om vores medarbejder. Tak!

God oplevelse

Rigtig imødekommende, glad og hjulede med at finde mine vare, Mikkel ved kassen gjorde det super godt!🫰🏽

Besvarelse fra SILVAN - Skejby

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse, og at du følte dig godt tilpas. Tusind tak for din positive tilbagemelding😊

Silvan

Rigtig god service af Mikkel ved…

Rigtig god service af Mikkel ved Kassen. Han vidste lige hvor jeg skulle gå hen og hvad jeg skulle bruge til mit store projekt derhjemme. Har aldrig mødt en ung mand så glad og imødekommende, som han var. 5 stjerner herfra

Besvarelse fra SILVAN - Skejby

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse. Vi sætter stor pris på din positive feedback om hjælpen, du fik til dit projekt. Tak for de 5 stjerner!

Mange hjælpsomme ansatte

En click-and-collect var ikke nået fremtid kassen. Flere ansatte hjalp med til at finde varen. Fandt en absolut brugbar løsning.

2. oktober 2025

Besvarelse fra SILVAN - Skejby

Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig med at finde en god løsning, da din click-and-collect ordre ikke var klar. Tak for din feedback.

Silvan

Meget venlig og hjælpsom person

Meget venlig og hjælpsom person, da jeg hentede min vare.

2. oktober 2025

Besvarelse fra SILVAN - Skejby

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores hjælpsomme personale. Tak for din positive feedback, det betyder meget for os😊

Super og præcis betjening

Super og præcis betjening

Besvarelse fra SILVAN - Skejby

Vi er glade for, at du er tilfreds med ekspeditionen! Tak for din positive tilbagemelding😀

Silvan

Må nok sige ,at den unge mand ,som hed…

Må nok sige ,at den unge mand ,som hed Mathias virkelig var både hjælpsom og venlig. Kan kun sige god for han og hans virke 🪒🔧🔨🪛💪

9. september 2025

Besvarelse fra SILVAN - Skejby

Vi er glade for at høre om den gode oplevelse. Tak for din positive feedback om vores medarbejder og hans arbejde; vi sætter stor pris på det😊😊

Super god service

Super god service og betjening både i kassen og i butikken. Fik hjælp af en sælger der hed Mathias der lige præcis vidste hvad jeg skulle bruge til at klare mit projekt! Kan kun anbefale Silvan i Skejby

Besvarelse fra SILVAN - Skejby

Tak for din super gode anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har fået god service og hjælp til dit projekt i butikken. Vi sætter stor pris på din anbefaling.

Silvan

Dejlig og meget god betjening og…

Dejlig og meget god betjening og humørfyldt👍👍👍👍👍

Besvarelse fra SILVAN - Skejby

Vi er glade for at høre, at du havde en dejlig oplevelse med god betjening og at der var godt humør. Mange tak for din positive tilbagemelding😊

Hurtig og Effektiv

Hurtig og Effektiv betjening med hjælp til læsning af bil og rådgivning tak til Thomas!

30. september 2025

Besvarelse fra SILVAN - Skejby

Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig og effektiv betjening og god rådgivning. Mange tak for din positive tilbagemelding!