Jeg handler meget lærreder og maling i Silvan Skejby og har altid mødt imødekommenhed og hjælpsomhed fra personalet. Hvis priserne havde været noget lavere havde det udledt den sidste stjerne, men de... Se mere
Graham Bells Vej 3, 8200 Aarhus N, DK
Jeg havde i sommerheden bestilt to varmeblæsere. P.g.a. en kortslutning - for jeg havde jo brug for kold luft. Den fangede Mikkel, sælger i Silvan Skejby. Han fik en stor tak. Han kunne holde hovede... Se mere
Nu anden gang jeg kat købt vare i samme varehus ( Skejby) , og begge gange ringer de ret hurtig at de ikke har varen trods lagerbeholdning sagde 3 Så må på jagt andet sted
Jeg var sammen med min kone i Silvan-Skejby og kiggede efter en del have artikler og var meget i tvivl om hvad vil det være bedst at købe, kvalitet osv. Vi kom til at snakke med en ældre medarbejd... Se mere
Man-fre: 9-20, lør-søn: 9-19, helligdage: 9-19

Graham Bells Vej 3, 8200, Aarhus N, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Besvarelse fra SILVAN - Skejby
Fin butik og fantastisk hjælp til valg af byggematerialer.

Besvarelse fra SILVAN - Skejby
Super hurtig service, meget venlige personale ( click and collect)

Besvarelse fra SILVAN - Skejby
Jeg havde brug for en bestemt hylde og medarbejderen gjorde en utrolig indsats for at hjælpe mig. Han gennemgik flere muligheder, åbnede kasser og undersøgte alt, hvad der kunne bringe mig tættere på en løsning. Da systemet drillede, gav han ikke op – i stedet ringede han til en kollega og fik arrangeret, at hylden kunne blive sendt til Aarhus allerede dagen efter.
Hele vejen igennem var han smilende, imødekommende og virkelig løsningsorienteret.
Kæmpe ros for en serviceoplevelse ud over det sædvanlige!

Besvarelse fra SILVAN - Skejby
Jeg havde en lidt dårlig oplevelse med Silvan - i dette tilfælde på Grafham Bells Vej i Århus - og gav derfor en negativ anmeldelse.
Virksomheden har taget min anmeldelse særdeles seriøst og kontaktet mig. Vi havde en god og konstruktiv dialog, og der er blevet fulgt godt op på min oplevelse. Det efterlader kun et meget positivt indtryk af Silvan på Graham Bells Vej.

Besvarelse fra SILVAN - Skejby
SUPER god rådgivning ift køb af jule lyskæder. Altid god service i jeres butik. Det er værd at køre efter 👍😊

Besvarelse fra SILVAN - Skejby
Produktet blev købt online til afhentning i butikken. Det kostede et ekstra pakke gebyr på 19 kr. Da jeg ville afhente produktet er proceduren temmelig besværlig, når man ikke har prøvet det før. Der var ikke travlt i butikken men alligevel var der ikke hjælp at hente fra personalet. Næste gang går jeg selv ind i butikken, finder produktet og betaler ved kassen - det er billigere og nemmere. Men først vil jeg prøve at finde en anden leverandør.

Besvarelse fra SILVAN - Skejby
Nicolai der hjalp med at finde de rigtige produkter har en god viden, hjælpsom og venlig.

Besvarelse fra SILVAN - Skejby
Virkelig god og professionel hjælp, meget venlig og hjælpsom. Kan varmt anbefales.

Besvarelse fra SILVAN - Skejby
Thomas og Lærke - Dream team. Vi var så forvirret og de hjalp begge to. Ærligt virkelig søde og meget hjælpsomme. Rigtig god oplevelse

Besvarelse fra SILVAN - Skejby
Super betjening af Mia, i forbindelse med ombytning af defekt vare på garanti.
På en skala fra 1-10 får hun 10 ☺️

Kæmpe god og engageret betjening i Skejby silvan . Tak for det

Besvarelse fra SILVAN - Skejby
Jeg fik en rigtig god hjælp til rep. Af mit gulv.
Tak for hjælpen Erik

Besvarelse fra SILVAN - Skejby
Ham den lyshårede i kassen var en veldig flink ung mand der var super hjælpsom