SILVAN - Roskilde Anmeldelser

Industrivej 26, 4000 Roskilde, DK

Virkelig god oplevelse i Silvan. Medarbejderen Frederik, der hjalp os, var utrolig venlig, imødekommende og tog sig god tid til at finde den rigtige løsning. Generelt var servicen i top, og vi følte... Se mere

Jeg lejede en elektrisk pladevibrator hvor håndtaget gik løs i den ene side hvilket gjorde det svært at manøvrere med maskinen. Derudover gik ophænget til transporthjulene i stykker . Gevindet der hol... Se mere

Vi var i Silvan Roskilde i dag for at hente diverse byggematerialer, og vi blev mødt af Frederik i Drive In, som simpelthen bare leverede topklasse-service. Super humør og hjælpsomhed. Tak for det.... Se mere

Relativt let at reservere en betonblander for en dag. Blanderen var ret slidt men virkede. Pris 250 kr incl. forsikring. Jeg tjekkede detailprisen på en tilsvarende blander, og den ligger lig... Se mere

1. nr. 5 af de 7 bedste virksomheder i Byggecenter

Man-fre: 8-19, lør-søn: 8-19, helligdage: 8-18

• Industrivej 26, 4000, Roskilde, Danmark

4,4

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

8.122 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Nem webshop og nem afhentning

Nem webshop og nemt at afhente i click-and-collect.
Den ene vare var beskadiget og blev udskiftet med det samme. God service hele vejen rundt

22. oktober 2025

Besvarelse fra SILVAN - Roskilde

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores webshop og Click&Collect. Tak for din positive feedback.

Silvan

Fik ikke besked om at min pakke var…

Fik ikke besked om at min pakke var leveret så den har stået på gaden i over 24 timer. Og pakken er fuldstændig ødelagt

4. november 2025

Besvarelse fra SILVAN - Roskilde

Vi beklager udfordringerne med leveringen af denne ordre fra vores leverandør. Man modtager normaltvist T&T info fra DFM i forbindelse med leveringen af denne vare, vi vil anbefale at sende en mail med billeder til kundeservice@silvan.dk, så sagen kan undersøges nærmere.

Silvan

Leje af klapstole og borde

Leje af klapstole og borde gjorde min housewarming fuldendt. Klapstolene var stabile gode stole. Ikke vakkelvorne simple stole, men gode stole. Pakket i kasser med 8 stk i hver. Nemt at håndtere. Jeg kan varmt anbefale at leje stole og borde i silvan

25. oktober 2025

Besvarelse fra SILVAN - Roskilde

Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med leje af klapstole og borde til din housewarming. Vi sætter stor pris på din positive tilbagemelding om kvaliteten og håndteringen af stolene. Tak for din anbefaling😊

Vileda, Moppesæt, Turbo Spin

Vi købte et sæt Vileda, Moppesæt, Turbo Spin for 429,95 kr.
Sættet er INTET værd, moppen kan ikke vrides i spinderen, træder du for meget på pedalen kammer den over og stangen kan ikke indstilles i højden - Den er lige til at smide ud ØV

4. oktober 2025

Besvarelse fra SILVAN - Roskilde

Vi beklager, at varen ikke lever op til forventningerne.

Vi vil anbefale at medbringe varen samt kvitteringen i butikken, såfremt man ønsker at oprette en reklamationssag vedr. et butikskøb.

Silvan

God service fra medarbejder i Roskilde

God service fra medarbejder i Roskilde, tak for det :)

11. oktober 2025

Besvarelse fra SILVAN - Roskilde

Vi er glade for at høre, at du har fået god service i Silvan Roskilde. Tak for din positive anmeldelse, det betyder meget for os!

Silvan

Vi havde lejet en kompostkværn på…

Vi havde lejet en kompostkværn på nettet og da vi skulle hente den, kunne medarbejderen ikke finde aftalen og der gik 30 minutter med at overbevise dem om at vi havde en aftale, vi har modtaget mail mm og beløbet var trukket på kontoen, men medarbejderen mente at det ville blive refunderet igen og at vi derfor skulle leje den igen - det kunne vi så ikke, da dagens dato ikke var tilgængelig. Spild af tid og en frustrerende oplevelse af medarbejdere, der ikke var klædt godt nok på til opgaven. Det blev mit problem at Silvans system ikke fungerede. Selve maskinen fungerede fint og var som forventet Det var den 3. oktober, ikke som der står her den 4. oktober

4. oktober 2025

Besvarelse fra SILVAN - Roskilde

Vi er ærgerlige over at høre, at din oplevelse ikke var tilfredsstillende. Vi arbejder løbende på at blive bedre – og feedback som din er en vigtig del af denne proces.
Vi håber, du vil opleve en positiv forskel, hvis du besøger os igen.

Elendig kunde"service"

UPDATE

Nedenstående indlæg er lagt op 6/10.
Silvans centrale kundeservice svarer på dette indlæg efter 2 uger, at de beklager, og vil sende beskeden videre til butiken.

At butiken fortsat ikke har svaret mig på noget som helst kommer ikke bag på mig længere, men tænk at ikke engang den centrale kundeservice kan frembringe et svar, det er da tankevækkende....

Men det bekræfter jo egentlig blot at ligegyldigheden gennemsyrer hele organisationen, og ikke blot butikken i Roskilde...

Sendte en forespørgsel på reklamation af en gasgril 27. august.

Efter 1 uge skrev kundeservice at de nu havde sendt min reklamation til den pågældende butik (Roskilde), og at butiken ville kontakte mig.

Efter et par dage kontaktede jeg Roskilde, de kendte overhovedet ikke til denne sag. Så jeg sendte den direkte til butiken.

Ringede et par gange, først var de på kursus, og senere havde de ikke lige tid. Sendte et par mails som ikke blev besvaret.

Efter endnu en uge, skrev butiken at de nu havde sendt min reklamation videre til producenten, og at de ville "følge op" og "kontakte mig" så snart der var svar.

Det var 12/9, og jeg har ikke hørt fra Silvan siden, og jeg er nødt til at sige, at jeg nok havde forventet mere. Den fejl begår jeg ikke igen :)

6. oktober 2025

Besvarelse fra SILVAN - Roskilde

Vi beklager meget den dårlige oplevelse og vil rykke butikkens ledelse vedr. sagen.

Havde bestilt 5 hegn til afhentning

Havde bestilt 5 hegn til afhentning, men 2 af dem var i stykker, og de 5 som var i varegården var også defekte
Medarbejderen trak bare på skulderen og gik videre
Tak Roskilde

30. september 2025

Besvarelse fra SILVAN - Roskilde

Vi håber, du vil opleve en positiv forskel, hvis du besøger os igen.

Silvan

God rådgivning og hjælp til at få varen…

God rådgivning og hjælp til at få varen hjem fra webshop

28. august 2025

Besvarelse fra SILVAN - Roskilde

Vi er glade for at høre, at du har fået god rådgivning og hjælp med din webshop ordre. Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

Silvan

Enkel og overskuelig bestilling på…

Enkel og overskuelig bestilling på nettet.
Hurtig og meget god betjening når pakken skulle hentes👍

26. august 2025

Besvarelse fra SILVAN - Roskilde

Vi er glade for at høre, at du synes det er nemt at bestille online, og at du har fået god betjening ved afhentning. Tak for din positive anmeldelse.

Super

God, hurtig nem betjening.
At anbefale.
( click og collect).

25. august 2025

Besvarelse fra SILVAN - Roskilde

Vi er glade for at høre, at du havde en hurtig og nem oplevelse med Click&Collect. Tak for din anbefaling og positive feedback!

Silvan

Vi havde bestilt et sæt havemøbler på…

Vi havde bestilt et sæt havemøbler på clik and colleget. Da vi kommer frem er stolene ødelagte og bordet fra udstillingen. På nettet stod der at der var to sæt, men i butikken sagde de der kun var det der. Heldigvis var der en salgsansvarlig der var kvik. Og vi fandt andre stole og hynder som stadig opfyldte vores krav om hele møbler. Vi tog derfor afsted med et helt sæt havemøbler.
Absolut denne medarbejders fortjeneste.!!

24. august 2025

Besvarelse fra SILVAN - Roskilde

Mange tak for din gode anmeldelse og feedback😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores personale til trods for ulejligheden.

Silvan

Jeg køber et lamel gardin monterer det…

Jeg køber et lamel gardin monterer det helt som på tegningen og klikker det op men selv stangen inde i skinnen kan ikke dreje rundt så gardinet er defekt for start
Men Silvan mener det min egen fejl og jeg har inter gjort

Fejlen blev rettede og jeg er meget tilfreds

19. august 2025

Besvarelse fra SILVAN - Roskilde

Vi stræber efter at give alle vores kunder en god og ordentlig service, så vi er kede af at høre, at det ikke er lykkedes. Vi vil meget gerne forbedre os og håber derfor, du har mulighed for at uddybe din oplevelse direkte til: kundeservice@silvan.dk

Tak for din feedback – vi håber at få mulighed for at byde dig velkommen i Silvan igen.

OK men dyr

Jeg tjekkede detailprisen på en tilsvarende blander, og den ligger lige under 5000 kr., hvor Silvan som grossist nok kan købe den til det halve. Ergo har Silvan break even efter 10 udlejningsdage.

Prisen kunne uden problemer nedsættes til det halve og Silvan ville stadig kunne tjene penge på udlejningen. Betjeningstid (omkostning) var <3 minutter ved afhentning og <1 minut ved aflevering.

Det samme gælder uden tvivl Silvans øvrige udstyr. Så selvom man sføli tager så høj en pris som markedet kan bære, virker den lidt overdrevet her.

Ok oplevelse, men dyr.

21. august 2025

Tak for din feedback.

Vi gik efter en Makita Græsslåmaskine

Vi gik efter en Makita Græsslåmaskine. På Silvans www kunne vi læse at der var tre stk. på lager af den maskine vi ville have hos Silvan Roskilde
Men det var der ikke. Vi kunne købe den på nettet, hos Silvan.dk, fik vi at vide. Det gjorde vi så efterfølgende. Uden at kunne se maskinen i virkeligheden eller få vejledning fra en ekspedient.

17. august 2025

Besvarelse fra SILVAN - Roskilde

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os - hvilket der er behov for i dette tilfælde.

Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Mange tak for din tid.

Silvan

Kvalitet og service til tiden 👌

Nem bestilling, kvalitetsvare til fornuftig pris og levering på 2 dage af kompetent chauffør 👍

12. august 2025

Besvarelse fra SILVAN - Roskilde

Tak for din positive anmeldelse! Vi sætter pris på din feedback.