SILVAN - Horsens Anmeldelser

Frederik Winthers Vej 4, 8700 Horsens, DK

Kom for at købe en ny bøtte maling. Desværre var der "spildt" maling på den gamle etiket, så de vigtige data ikke kunne læses. Efter en gang detektiv arbejde lykkedes det at finde den rigtige mal... Se mere

Fik i dag vejledning og hjælp af to super flinke medarbejdere, da min kone bad mig om at lave et gør-det-selv viktualierum med bordplade og hele pivtøjet. Super service ift. at få skåret bordplade t... Se mere

Jeg bestilte på clik&colekt , jeg skulle have en bytning af 5 kg gas , jeg skulle stå i kø i butikken , trykke koden ind , og fik så at vide at jeg skulle tage min bil og køre ind i driv in . Spurte s... Se mere

God vejledning ift farvetoning af Victor i Silvan Horsens. Skulle have maling til vores børns værelser, som også var med. Han inddragede dem og gav dem lov til at trykke på knappen på "ryste maskinen"... Se mere

1. nr. 5 af de 7 bedste virksomheder i Byggecenter

Man-fre: 9-19, lør-søn: 8-18, helligdage: 8-18

• Frederik Winthers Vej 4, 8700, Horsens, Danmark

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

7.754 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos…

Jeg havde en virkelig god oplevelse hos Silvan i Horsens! Jeg blev betjent af Henrik, som var utrolig hjælpsom og imødekommende. Han tog sig tid til at lytte til, hvad jeg havde brug for, og gav mig den helt rigtige vejledning – både fagligt og praktisk. Det er sjældent at møde så god service og ægte interesse for kunden. Jeg gik derfra med præcis det, jeg skulle bruge, og en klar fornemmelse af, at jeg var i gode hænder.

Kan varmt anbefales – især hvis du får hjælp af Henrik!

4. oktober 2025

Besvarelse fra SILVAN - Horsens

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse i Horsens! Vi sætter stor pris på din tilfredshed med den gode service og vejledning, du modtog. Tak for din anbefaling (:

Silvan

Fantastiske søde og hjælpsomme…

Fantastiske søde og hjælpsomme medarbejdere. 5 Stjerner ⭐️ herfra.

3. oktober 2025

Besvarelse fra SILVAN - Horsens

Tak for de pæne ord og den flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at vores medarbejdere var søde og hjælpsomme.

Intet

Intet
Måtte køre 50 km. for at få at vide at vi kunne få vore penge retur da varen ikke var på lager trods det at pengene var trukket.

30. september 2025

Besvarelse fra SILVAN - Horsens

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os - hvilket der er behov for i dette tilfælde.

Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Mega god service

Mega god service. Flink ung mand som hjalp med den helt rette maling;))

Tak for hjælpen til Victor fra silvan Horsens;))

2. oktober 2025

Besvarelse fra SILVAN - Horsens

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores service. Tak for din positive tilbagemelding om den gode hjælp med at finde den rette maling😊

Virkelig dårlig behandling

Da jeg skulle købe en gave som i havde i butikken,fik jeg besked af en nævenyttig kvindelig ekspedient at det kunne ikke lade sig gøre da varen kun kunne købes over klik og collect. Jeg fortalte at jeg på jeres hjemmeside kunne se at i havde 2 stykker i butikken, men lige lidt hjalp det. Da jeg var gået ud på jeres parkeringsplads for at bestille den på klik og collect virkede jeres system ikke, jeres ekspedient sagde at det var nok fordi at den efter efternavnet lavede mellemrum. Jeg fik ingen hjælp og hun var ikke interesseret i at give hjælp. Det lykkedes mig til sidst at få varen bestilt og jeg fik varen udleveret af en ung mand. Hvis jeg havde kunnet få varen et andet sted så havde jeg aldrig valgt at handle hos jer, men desværre var det kun hos jer varen som min mand ønskede sig kunne købes i Horsens. Jeg følte ikke at jeres butik var særlig interesseret i at sælge eller at hjælpe jeres kunde. Næste gang min mand ønsker noget fra jeres butik, bliver det uden min medvirkende.

1. september 2025

Silvan

Jeg havde bestilt tonet maling online, men ved en fejl var den udleverede maling ikke tonet. Jeg fik god hjælp og service og fejlen blev rettet.

29. september 2025

Besvarelse fra SILVAN - Horsens

Tusind tak for din gode anmeldelse! Vi er glade for at vores medarbejde kunne hjælpe med at udbedre fejlen.

Dårlig dårlig oplevelse.

Dårlig dårlig oplevelse.

23. september 2025

Besvarelse fra SILVAN - Horsens

Vi stræber efter at give alle vores kunder en god og ordentlig service, så vi er kede af at høre, at det ikke er lykkedes. Vi vil meget gerne forbedre os og håber derfor, du har mulighed for at uddybe din oplevelse direkte til: kundeservice@silvan.dk

Tak for din feedback – vi håber at få mulighed for at byde dig velkommen i Silvan igen.

Silvan

Super høflig og kompetent medarbejder.

Super høflig og kompetent medarbejder.
Tak for en god oplevelse. Vi ses en anden dag👍🤗

23. september 2025

Besvarelse fra SILVAN - Horsens

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med en af vores gode medarbejdere. Tak for din positive feedback og vi ser frem til at se dig igen!😊

Silvan

Victor i Horsens er en stjerne

Victor med C i Silvan Horsens er en sand stjerne til at blande maling - sikke en service han giver sine kunder!

Uanset hvilken dag jeg har været i butikken, har Victor med C altid mødt folk med et smil.

.... jeg har lovet Victor med C at hans chef bør give ham en lille lønforhøjelse

20. september 2025

Besvarelse fra SILVAN - Horsens

Vi er glade for at høre om den gode service. Det er dejligt at vide, at vores medarbejdere yder en positiv oplevelse. Vi sætter stor pris på din feedback. Tak for din anmeldelse😊

God service.

God service.
Maskinene var klar til aftalt tid.
Aflevering gik hurtigt nem og lige til.
Kommer gerne igen.

14. september 2025

Besvarelse fra SILVAN - Horsens

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede god service, og at maskinerne var klar til tiden. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Elendig service

Elendig service

16. september 2025

Silvan

Var hjemmesiden og se om de have den…

Var hjemmesiden og se om de have den vare jeg skulle bruge, den har man 12 af
Fedt køre hen til butikken ( Horsens )
Kommer ind ikke nogen vare spørger en om de har flere da jeg kan se det via hj siden
Får bare et sur svar tilbage med har ikke flere og heller ikke ude bagved men gide ikke at kigge efter

Hvis man køre efter stk regnskab måske en go ting at få talt op på div
Har være forbi 2 gange nu og de er ikke kommet frem i butikken
Fino jeg finde et anden sted at handle fremover

Silvan

I Silvan Horsens har de en hel del…

I Silvan Horsens har de en hel del medarbejdere, som altid er hjælpsomme. Og i dag var de gudskelov på arbejde. Jeg fik den fineste hjælp i dag og service.

13. september 2025

Besvarelse fra SILVAN - Horsens

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores hjælpsomme medarbejdere og den gode service. Vi sætter stor pris på din feedback.

Silvan

God service ved afhentning af click and collect

Skulle hente click and collect og blev bedt om at køre om til udleveringen på bagsiden. En anden kollega spurgte hvor stor pakken var, og bad en fra lageret komme ind i butikken med den i stedet, da pakken ikke var større end den kunne være på en vogn. God service så jeg lettere kunne komme afsted med pakken igen ☺️

13. september 2025

Besvarelse fra SILVAN - Horsens

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med click & collect. Tak for din positive feedback 😊

Silvan

Jeg har fået den bedste service

Jeg har fået den bedste service , det var en dygtig medarbejdere ved navn Henrik , som hjalp mig over i maler afdeling, så jeg fik det rigtig vægmaling , kommer helt klart igen 🥇

Besvarelse fra SILVAN - Horsens

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse og at du fik god hjælp i malerafdelingen. Tak for din tilbagemelding, vi sætter stor pris på den. Vi ser frem til dit næste besøg!

Flink ung mand

Jeg blev ekspederet af Victor i Horsens, han var virkelig flink, og jeg fik det jeg skulle bruge.

Besvarelse fra SILVAN - Horsens

Vi er glade for at høre om din positive oplevelse i Horsens. Tak for din feedback, det betyder meget for os, at du fik den rette hjælp.