Super god service Jeg havde bestil noget som kunne hentes dagen efter. Da de ikke havde mere af det, blev jeg kontaktet så snart de åbnede og her fandt vi en super god løsning. Alt var super fint 👌... Se mere
Grønland 22, 8500 Grenå, DK
En god oplevelse hos Silvan, Mariagervej i Randers. Vi oplevede et hjælpsomt personale, der svarede villigt og engageret på vores spørgsmål. Der er andre Silvan byggemarkeder, hvor vi ikke oplever d... Se mere
En ældre dame ville sende en pakke - ingen hjælp at hente I kassen stod en ung pige som ikke anede noget om at sende en pakke Du kan kigge på hjemmesiden, var svaret Hun aner da heller i... Se mere
Vi var på jagt efter ophæng til en skydedør, som butikken ikke havde. Medarbejder ydede fantastisk hjælp og gav os nogle, som de havde brugt på en bygning, de havde revet ned, kvit og frit. SUPER se... Se mere
Man-fre: 9-18, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18

Grønland 22, 8500, Grenå, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Besvarelse fra SILVAN - Grenå
Overskuelig hjemmeside, hvilket betød nem bestilling og ikke mindst hurtig levering:-)

Besvarelse fra SILVAN - Grenå
Jeg var i Silvan for at købe 3-4 lamper. Jeg ledte i 5-7 minutter, men kunne ikke finde dem. Jeg spurgte medarbejderen ved kasse hvor de kunne være henne, mens jeg viste ham den på min telefon. Jeg fortalte ham at de skulle have over 80 stk. på lager. Han kiggede lidt, og sagde så at den skulle være derovre, mens han gestikulerede mod lampeafdelingen. “Det er muligt”, sagde jeg, “men jeg kan ikke finde den”. Jeg gik over for at kigge igen, og 3-4 minutter senere kunne jeg høre ham ringe til en kollega, og fortælle at der var en kunde ved kassen der havde brug for hjælp. Jeg ledte de næste 6-7 minutter uden held. Jeg hørte igen der blev ringet efter en kollega, da en kunde tæt ved kassen havde brug for hjælp. 7-8 minutter senere ledte jeg stadig alene, og kort efter besluttede jeg mig for at gå med uforrettet sag. Der havde jeg spildt over 20 minutter, og det var rigeligt. Jeg må foretage mine indkøb et andet sted.

Besvarelse fra SILVAN - Grenå
Få noget personale der har forstand på sådan butik der var kun to på job hvis der ikke er mere personale så luk da den butik

Besvarelse fra SILVAN - Grenå
Super service. Havde lejet en gulvsliber og alt var fint og i orden. Hurtig service og venlig smilende personale.

Besvarelse fra SILVAN - Grenå
Skal købe et Støttegreb på 45 cm. Produktet er ikke på lager i nogen af Silvan-butikkerne i Aarhus. Ringer til Silvan i Grenå en halv time før lukketid, der lover at levere Støttegrebet til Silvan i Skejby, så jeg kan hente det næste morgen kl. 8. Det er kundeservice! Mange tak Silvan :-)

Besvarelse fra SILVAN - Grenå
Underlig indretning til afhentning af pakker. Ingen plads, og de 2 der var på arbejde rendte rundt og vidste ikke ret meget om hvad de lavede. De prøvede, men var vist ikke ordentligt oplært. Og så var der den fæleste lyd, hver gang nogen trykkede ind for afhentning. Tænker en kæmpe stress faktor for de stakler der var på job. Om muligt, vil jeg fremover vælge andet afhentningssted.

Besvarelse fra SILVAN - Grenå
Vi havde en rigtig god oplevelse hos Silvan i Grenå, da vi skulle købe maling og klikgulv, og det skyldes især Kristoffer
Han var imødekommende fra start og tog sig tid til at hjælpe os.
Tak Kristoffer for den god betjening 🙂

Besvarelse fra SILVAN - Grenå
Bestilte på Silvans hjemmeside til click&collect, efter sendt bestilling gik der 15min så var varene klar👍🏾.. men..
En anden gang ligger man ikke 240 - 250kg på toppen af en vakelvorn vogen👎😊 som man skal trille ud af forretningen og ned af bakke for at komme til parkeringspladsen

Besvarelse fra SILVAN - Grenå
Støvsugeren virkede ikke som den skal , men fik jeg beløbet retur .
God dialog med varehuschefen Henrik i Grenå.