En god oplevelse hos Silvan, Mariagervej i Randers. Vi oplevede et hjælpsomt personale, der svarede villigt og engageret på vores spørgsmål. Der er andre Silvan byggemarkeder, hvor vi ikke oplever d... Se mere
Grønland 22, 8500 Grenå, DK
Vi var på jagt efter ophæng til en skydedør, som butikken ikke havde. Medarbejder ydede fantastisk hjælp og gav os nogle, som de havde brugt på en bygning, de havde revet ned, kvit og frit. SUPER se... Se mere
Bestilte på Silvans hjemmeside til click&collect, efter sendt bestilling gik der 15min så var varene klar👍🏾.. men.. En anden gang ligger man ikke 240 - 250kg på toppen af en vakelvorn vogen👎😊 som... Se mere
Sødt personale, specielt den unge pige der stod ved kassen var meget behjælpelig og fik os sendt i den rigtige retning og fik den hjælp vi havde brug for. Godt udvalg.
Man-fre: 9-18, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18

Grønland 22, 8500, Grenå, Danmark
Der er andre Silvan byggemarkeder, hvor vi ikke oplever det samme.
Hos Silvan på Mariagervej kunne vi mærke forskellen på et rigtigt byggemarked og et lavpris et af slagsen.

Besvarelse fra SILVAN - Grenå
Vi var på jagt efter ophæng til en skydedør, som butikken ikke havde.
SUPER service af medarbejderen!!

Besvarelse fra SILVAN - Grenå
Hurtig og effektiv online handel.
Venlig og hjælpsom i butikken.
En god oplevelse.

Besvarelse fra SILVAN - Grenå
En ældre dame ville sende en pakke - ingen hjælp at hente
I kassen stod en ung pige som ikke anede noget om at sende en pakke
Du kan kigge på hjemmesiden, var svaret
Hun aner da heller ikke hvad service er for en mærkelig størrelse
Stakkels de ældre, som er den generation der er vokset op med at yde super service
Der ligger vel en forpligtelse i at have unge mennesker ansat, når de nu er vokset op med curlingforældre og aldrig har lært service hjemmefra
Silvan kom ind i kampen

Besvarelse fra SILVAN - Grenå
Venlig og hjælpsom betjening og masser af varer i butikken
Sneskovle var udsolgt andre steder men Silvan havde heldigvis 👍

Besvarelse fra SILVAN - Grenå
Med fare for ikke at finde ud af den meget rodede butik i Grenå, så tog jeg dog chancen.
Click og collect fungerede fint, men butikkens mangel på orden er helt vild. Dårlig oplevelse at gå rundt i butikken.

Besvarelse fra SILVAN - Grenå
AT personalet var lidt mere smilende og ikke var vrænten

Besvarelse fra SILVAN - Grenå
Alt gik efter planen fra køb online til aflevering hos mig.

Besvarelse fra SILVAN - Grenå
Har lejet udstyr af flere omgange. Manglende dele til udstyret ved første lejeperiode halverede effektiviteten af udstyret.(forkert mejsel)
Personalet kunne ikke fremskaffe en sådan under 1. Lejeperiode, og kunne ikke informere om, at udstyret ikke kunne løfte opgaven uden denne mejsel. Dette blev først klart da jeg lejede udstyret for 3. Gang og pågældende mejsel var monteret- og nu kunne opgaven færdiggøres på den halve tid/kvm gulv.

Besvarelse fra SILVAN - Grenå
Den unge mand, som betjente os, var yderst tjenstvillig
En virkelig god oplevelse.