SILVAN - Birkerød Anmeldelser

Birkerød Kongevej 49-57, 3460 Birkerød, DK

Bor i Ebeltoft og den ventilator var udsolgt i Jylland og Fyn men Birkerød havde en og Viktor i silvan Birkerød løste det, sendt den til os via klik og colek og vi fremsendte en pakkeseddel og Viktor... Se mere

En meget kortfattet mandlig ekspedient afviste kategorisk at hjælpe med booking af kantsliber. Jeg havde booket online hjemmefra, men da jeg stod ved kassen viste det sig, at bookingen ikke var gåe... Se mere

Jeg ringede til Silvan i Birkerød og fik hurtigt fat i en medarbejder, for at høre om en bestemt vare var på lager, og han gik direkte ned og fandt dem på hylden. Det var kort før lukketid og medarbe... Se mere

Jeg havde ved en fejl valgt click and collect Jeg kunne ringe til Birkerød Silvan, og den venlige medarbejder, kunne både annullere min ordre, og guide mig hurtigt og effektivt bestille hvad jeg... Se mere

1. nr. 5 af de 7 bedste virksomheder i Byggecenter

Man-fre: 8-20, lør-søn: 8-19, helligdage: 8-19

• Birkerød Kongevej 49-57, 3460, Birkerød, Danmark

4,5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

7.927 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

hurtig betjening

hurtig betjening
professionel venligt personale

13. januar 2026

Besvarelse fra SILVAN - Birkerød

Vi er glade for at høre, at du oplevede hurtig betjening og venligt personale. Tak for din positive tilbagemelding!

Forkerte varere og kø Click og collect i Birkerød

Benyttede Click og collect i Birkerød. Fik forkerte vare med hjem der alle var billigere end det fakturerede. Og stod i lang kø med alm. varekøb og pakkepost for at få varene udleveret.
Det gav ikke megen mening.

10. januar 2026

Besvarelse fra SILVAN - Birkerød

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os - hvilket der er behov for i dette tilfælde.

Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Hvis sagen ikke er løst med butikken, vil vi anbefale at sende en mail til kundeservice@silvan.dk, så der kan findes en løsning.

Silvan

One Line bestilling med click og…

One Line bestilling med click og collekt . Varen var på lager men vi nåede næsten ned i butikken og blev ringet op at varen ikke var på lager. Jeres system virker ikke. Ærgeligt for Silvan.
Jeg har besøgt Silvan mange gange og den store for 3 år siden og til nu er.
1 færre varer på hylderne.
2. Alt for mange unge salgsassistenten der ikke ved nok om varerne.
Desværre er Silvan ikke mit første valg. Der er mange der har valgt jer fra. Få kunder i butikken når jeg kommer hos jer.

28. december 2025

Besvarelse fra SILVAN - Birkerød

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os.

Vi håber, du vil opleve en positiv forskel, hvis du besøger os igen.

Klik og collect

Klik og collect. Fik SMS 10 min. efter bestilling.

23. december 2025

Besvarelse fra SILVAN - Birkerød

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med din Click&collect ordre.

Levering samme dag

11. december 2025

Besvarelse fra SILVAN - Birkerød

Mange tak for de 5 stjerner 😊 Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med leveringen.

Super service i Silvan Birkerød

Min kæreste og jeg var i går forbi Silvan i Birkerød, og som altid var servicen helt i top. Vi havde lagt en click and collect bestilling kun et kvarter før lukketid, men alligevel sørgede de for at få den gjort klar til os. Tre medarbejdere løb rundt for at nå det, og selvom klokken blev fem minutter over lukketid, gav de ikke op, før vi stod med vores varer i hånden. Vi undskyldte, at vi kom så sent, men de var bare glade for, at vi fik en god oplevelse, og det er vi virkelig taknemmelige for.
Kæmpe tak til Silvan Birkerød, I leverer altid super service.

30. november 2025

Besvarelse fra SILVAN - Birkerød

Godt at høre, at I havde en god oplevelse i Silvan Birkerød. Vi sætter stor pris på jeres positive feedback om vores service, og vi er taknemmelige for, at I tog jer tid til at dele jeres oplevelse. Vi bestræber os altid på at yde den bedste service.

Silvan

Anvendte servicen "clik & collect"

Anvendte servicen "clik & collect". Der gik ikke engang 30 min, så fik jeg meddelelsen om at ordren var klar til afhentning

15. november 2025

Besvarelse fra SILVAN - Birkerød

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med click & collect. Det er dejligt, at det gik så hurtigt! Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

Silvan

Det var så nemt at hente min click &…

Det var så nemt at hente min click & collect ting. Elsker når det er så effektivt

5. november 2025

Besvarelse fra SILVAN - Birkerød

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med leveringen af din ordre.

Silvan

Fin viden om produktet og god…

Fin viden om produktet og god vejledning. Blev ringet op om lille afvigelse på click og collect ogalle
problemer
blev løst pånedste
måde af vemligt og
imødekommende personale

31. oktober 2025

Besvarelse fra SILVAN - Birkerød

Vi er glade for at høre, at du fik god vejledning og at vi kunne løse problemet med click og collect på en god måde. Tak for din positive feedback😊

Silvan

Jeg lejede en rondelsliber hos Silvan i…

Jeg lejede en rondelsliber hos Silvan i Birkerød.
Ved afhentning forventede jeg, at maskinen var klargjort og klar til brug. Da jeg kom hjem og åbnede låget til støvsugeren for at indsætte en pose, opdagede jeg, at den var fyldt til randen med slibestøv – på trods af, at der tydeligt stod “må ikke bruges uden støvpose”.

Jeg brugte omkring 30 minutter på at rense filteret og støvsuge maskinen, før jeg kunne tage den i brug, og tænkte, at det måtte jeg huske at nævne ved aflevering.

Da jeg afleverede maskinen dagen efter og blev spurgt, om den havde fungeret som forventet, forklarede jeg situationen. Jeg nåede dog knap at gøre min forklaring færdig, før medarbejderen afbrød mig og oplyste, at hvis jeg ikke kunne dokumentere maskinens tilstand ved modtagelsen, ville jeg blive opkrævet betaling for en professionel rensning.

Derfor vil jeg anbefale, at man – hvis man ønsker at undgå at skulle overdokumentere en maskines tilstand ved udlejning (lidt som ved biludlejning på ferien) – overvejer at finde et andet sted at leje sit udstyr.

26. oktober 2025

Mange tak for din tid.

Alt fint

Fortsæt det gode arbejde

24. oktober 2025

Besvarelse fra SILVAN - Birkerød

Mange tak for din gode anmeldelse😊

Silvan

Marianne var opsøgende på en manglende…

Marianne var opsøgende på en manglende vare, og fandt den blandt nyankomne varer. Dagen var redet for mig😊

21. oktober 2025

Besvarelse fra SILVAN - Birkerød

Vi er glade for at høre, at vi kunne hjælpe dig med at finde den manglende vare. Tak for din positive tilbagemelding😊

Betjening

Så fin betjening
Hjælpsoms personale også med hensyn til bestilling af varer online
Tak

11. oktober 2025

Besvarelse fra SILVAN - Birkerød

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores betjening og hjælp ved online bestilling. Mange tak for din tilbagemelding!

Jeg er meget

Jeg er meget, meget glad for at handle hos jer, for I har så mange gode varer.

7. oktober 2025

Besvarelse fra SILVAN - Birkerød

Vi er meget glade for at høre, at du er så tilfreds med de mange gode varer, vi har. Tusind tak for din positive tilbagemelding!